|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
21.5.2009 9:44:37   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

mausi še stiskamo pestkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.5.2009 9:45:53   
miklarom
mausi - kaj novega, ne nas pustit v negotovostiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.5.2009 10:43:05   
mausikaa
hvala za pestke, kar fajn mi ji držite še naprej, da ostanemo na belini...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.5.2009 11:25:52   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

dobro jutro,
test po pričakovanjih negativen, belina še vztraja, znakov na bližajočo user posted image  niti ni user posted image  bom počakala do ponedeljka in če bo belina vztrajala bom test ponovila!
Ampak sem pa buča, kupim test v DM, pridem domov seveda takoj na WC in v vsej zmedi mi pade v školjko in seveda s testom ni bilo nič...no danes zjutraj ponovim vajo in mi celo ne pade v školjko,

Ah joj, držim pesti, čeprav dvomim da bom držal do jutra, ko pa mi gredo že sedaj mravljinci po roki.......

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Kruce nisem dobila ZS

Pišuka, pa cel roman sem napisaluser posted image

Maš kak mail? Šalji na mobi...

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 21.5.2009 11:28:04 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
21.5.2009 12:28:13   
pikica36
hoj, kako ste? jaz sem danes kljub čudovitemu vremu cela neka depresivnauser posted image
gledam in berem vse mogoče na netu, pa pušenjakov forum..... in zraven ugotavljam, da bi  zadnjič na Uz po vseh predpisih že morali videt srčka(čeprav je v izvid napisal psu+, meni pa je rekel da še niso vidni  in da še ni nujno da souser posted image )zdaj pa se vsa panična in zaskrbljenauser posted image
pa sem si že 1000x rekla, da ne bom brskala za informacijami, ker sem pol čistuser posted image , če ni tako kot piše.

ma, sem se morala malo izkašljat , pa brez zamere

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
21.5.2009 12:53:07   
mausikaa
pikica kaj pa če si imela pozno ovulacijo? utripi se lahko pokažejo veliko kasneje kot naj bi se...sploh če imaš dolge cikluse ali pa zmedene cikluse...tko da ne obremenjuj se preveč, ne beri (ja, vem da je to lahko rečt) vseh možnih razlag. Počakaj in čas bo počakal svoje! Držim pa pestke da bo vse ok
user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
21.5.2009 13:30:17   
aqua77
Dober dan, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj bi vas rada vprašala...
Ko greš na prvi posvet v neplodnostno v Dravlje s seboj prineseš napotnico od svoje G, to vem, ampak ali prineseš tudi svojo kartoteko ali ne?? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.5.2009 14:10:32   
miklarom
pikica36 -  grde misli stran šccccc,šccccc, in misli pozitivno, saj veš da je in bo vse vredu, od vse te panike ti lahko še res kaj vplivauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
21.5.2009 14:21:25   
Fidolina
Pikica36, v dnevih (mesecih), ki sem jih presedela v čakalnicah na GK (ivf), sem slišala toliko različnih
zgodb in toliko različnih situacij potekov nosečnosti, da je samo eno, v kar sem resnično prepričana, in to je - DA PRAVILA NI. Zato kar pogumno! user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.5.2009 17:01:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Pikica36, v dnevih (mesecih), ki sem jih presedela v čakalnicah na GK (ivf), sem slišala toliko različnih
zgodb in toliko različnih situacij potekov nosečnosti, da je samo eno, v kar sem resnično prepričana, in to je - DA PRAVILA NI. Zato kar pogumno! user posted image

se podpišem pod to, res je user posted image , pikica nehi braz forume!!!

mausi, jest mam tut mravljinčave prste od tiščanja pestk user posted image

kruce, jaajaaaaaa, jest tut, vse kar si naštel, pa po istem vrstnem redu, aaaah

bbpikica, a maš še zame kakšen ležalnik fraj, k bom vsak cajt pregorela tam gor na hribu user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.5.2009 22:05:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Teta Grethy vse najlepše!!!!!!!
Naj bo to leto leto uresničitve največje želje!!!!!!!
Lubčka....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARJICA, MAUSIKAA, MIKAROM, PIKICA36, LANA08, ANDREJA2000, FIDOLINA, KRUCE , AQUA77, LANA70, BBPIKICA ...

Se javljam malo z zamudo ...

bom kdaj drugič o vzrokih, ki niso prijetni in upam , da minejo v pozitivno smer, čimprej

... torej ...

HVALA VAM ZA LEPE ŽELJE, SE MI JE KR MAL MILO STORILO ... RES HVALA ... STE MOJE ZLATE KONZERVICE IN KONZERVANS IN IMAM VAS RADA ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 21.5.2009 22:06:14 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.5.2009 22:22:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

... torej ...

Ojla beyba kwa dogaja?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
22.5.2009 0:36:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

... torej ...

Ojla beyba kwa dogaja?

ehhhh, bolezen ( v familiji ), ki ne prizanaša in po parih letih spet pride ... pol pa ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2488
22.5.2009 7:39:47   
mausikaa
ah Grety user posted image user posted image  držim pesti

pri nas je še vedno belina, naj tako tudi ostane...tko ste pridni z držanjem pesti da vas moram prositi, da mi jih držite še naprej

pa še par pika-pokic za lep petkov dan

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
22.5.2009 8:40:51   
miklarom
Grethy - user posted image user posted image lubica,saj bo vse vredu držim pestke in mislim na vse vas v familijiuser posted image   rtm

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
22.5.2009 8:48:19   
aqua77
Grethy, drži se!!! Upam, da bo kmalu boljše....mi smo s teboj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še enkrat hvala za pošto!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
22.5.2009 12:00:13   
Grethy
hvala,

vas je prav lepo brat, ker ste vedno bodrilne in nabutane z upanjem, da kar seka naokrog ... zlati ste ...

tudi mi vsi upamo, da le ne bo tako kot napovedujejo in da se bo obrnilo na bolje ...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
22.5.2009 13:43:20   
Še ena T
Živjo, punce moje drage!

Jaz sem se morala tokrat nenamerno odklopit (v službi ni časa, doma mi je crknila škatla).
Vidim, da sem ogromno zamudila.

user posted image Grethy, vse najboljše tudi od mene!
Pa tople misli tebi in družini, vem kako je težko, če udari bolezen med bližnje, sem doživela...

Dvema novima user posted image  sem že čestitala, bodita še naprej lepo pridni, pozitivno razmišljajta in pazita na pikce, pa bo vse v reduuser posted image  Je še kakšna?

Mausika?? Upam,da ti bomo kmalu lahko čestitale.

Kje je pa naš seznamček? Sigurno sem kakšno novičko izpustila...

Držite se, jaz pa že laufam zadnjim delovnim zmagam v tem tednu naprotiuser posted image  (še kakšne 2 - 3 urce, pa zaključim)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.5.2009 8:20:13   
Kruce Fiks
Jutro! Grem proti Čuftariji....

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.5.2009 8:56:30   
pikica36
dobro jutroo!!! pa niste prav nč zgovorne te dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.5.2009 17:35:57   
Bety11
Pikica36....Jaz bi te po riti najrajši....user posted image ...

Kam se ti mudi in kam hitiš? Ne kliči nesreče in bodi optimistična!!! Ali nisi brala mojih začetkov nosečnosti????? 3x se mi je zgodilo, da je srček nehal biti po pregledu in sem se tokrat odločila, da bom šla na pregled še-le po 10.t nosečnosti....

Tvoj user posted image  pridno raste in to mu dovoli....Od tebe pa rabi edino dobro voljo, hrano in optimizem

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.5.2009 19:30:54   
pikica36
user posted image joj bety si me okarala, saj vem ,in skušam biti optimistična , samo včasih me pa hormoni malo jezijouser posted image
zaradi izcedkov in krvavitve sem šla na pregled, drugače bi blo sigurno boljše kasneje , ko je že vse jasno.

ampak tako pač je.... upajmo na najboljše

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
24.5.2009 11:38:55   
Grethy
Daaannn

nedelja je tu pri nas bolj klavrna s sončkom, je pa zato več sopare, vsega pa ne moremo vsi imet ane ... ko bo mraz bomo pa spet jokal kolk smo bogi ...

Kako ste kej frače moje in fračkolin ????

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
24.5.2009 17:28:01   
mausikaa
pri nas je tudi tko soparno da ni res, se mi zdi da se bom kar stajala user posted image
aja, drugače pa še kar furamo belino, upam, da bo tako tudi ostalo...test ju3

Betty a veš da se je meni zgodilo isto decembra, po pregledu je srček nehal biti in sem potem na nekem forumu sledila debati, ko so punce poskušale najti povezavo med zgodnjimi UZ in prenehanjem bitja srčka, presenetljivo veliko nas je bilo z takoimi izkušnjami...tko da sem se tudi jaz odločila, da če nam slučajno uspe narediti user posted image da ne bo UZ pred 10 tednov če bo seveda vse b.p.

no lep dan kar ga je še ostalo

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
24.5.2009 20:38:43   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

drugače pa še kar furamo belino, upam, da bo tako tudi ostalo...test ju3

Wau! Držim pesti!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.