![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.5.2009 17:04:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom rečmo pol ure če se počasi peljem , če pa naglo pa dvajset minut , ker jaz sem bolj hitri voznik, vozim tak hiter, da me še radar ne dobi, ga k'r obvozim haloooooooo, jaz imam do LJ ENO URO, sem mislila, da si bogu iza noge, mislm, ti pa reees nimaš izgovorov, da ne prideš na srečanje....mislm, 20 min če gre hitro.......
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.5.2009 17:46:19
|
|
|
|
miklarom
|
ne nisem bogu iza noge , jaz sem iz Šempetra v Savinjski dolini
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.5.2009 19:56:59
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ne nisem bogu iza noge , jaz sem iz Šempetra v Savinjski dolini alora, nimaš več izgovora
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.5.2009 20:50:17
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom KruceFiks - oooo, ima pa novo slikico, sam ti še pa menda ja ne hodiš s palčko, kot ta Stilska preobrazba... Palčka bo drugo leto modna muha No trije smo že za na čevape, pa BB, Gigika si bo čas uzela, pa Grety je bolš zdravja.....
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 16.5.2009 20:51:27 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.5.2009 21:41:33
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: miklarom KruceFiks - oooo, ima pa novo slikico, sam ti še pa menda ja ne hodiš s palčko, kot ta Stilska preobrazba... Palčka bo drugo leto modna muha No trije smo že za na čevape, pa BB, Gigika si bo čas uzela, pa Grety je bolš zdravja..... pa res...kako si gretka, a pomaga tisti ameriški slamnik??
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.5.2009 12:52:34
|
|
|
|
dajamaja
|
Uf, Lana žal mi je, da se tole ni izšlo. Nekako sem pri tebi pričakovala zmago že v prvo! Pikica, kako kaj počutje, že kaj bruhaš ? Gigi tudi jaz te imam rada in vse ostale konzerve tudi! Kruce, viš ko nisi kuverte priložil, zdaj boš moral pa v cestni sklad prispevat. Gretka, kako kaj stoji najin kofe ta teden? Jaz imam čas sredo, četrtek, ostale dneve sem na terenu Aqua, bravo za štart BB pikica, dej se že dvign z ležalnika (čeprav mi tvoja družba paše). Neodkrita, vitaminčki čuda delajo na plavalčkih! Nč obupat sam do lekarne stopi! Tolk, da sem našo temo dvignila mal više, zdaj grem pa bajto okol obračat, sem bila včeraj cel dan v Logarski dolini, zadj moram pa mal odslužit!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.5.2009 13:49:55
|
|
|
|
Grethy
|
Nisem sicer še bla na kontroli, ampak mam filing da se izboljšuje stanje ... hvala slamniku in Gigiki ... Dajčimajči, kofič bi načeloma šu v sredo, kdaj pa ti lahko ? Po službi al kk? Ker jaz šele pridem okol pol 4 do 4 v Celje, pa bom vidla kk bo naša mati ... sva na vezi, pa se dogovarjava ... KRUCEEEEEEEEEEEEEE ... kera huda preoblekca ... zdej te bom pa skoz gledala ... VSE NENAŠTETE lep pozdravček in en objemček in en kisssssssssss
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.5.2009 14:38:46
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Nisem sicer še bla na kontroli, ampak mam filing da se izboljšuje stanje ... hvala slamniku in Gigiki ... KRUCEEEEEEEEEEEEEE ... kera huda preoblekca ... zdej te bom pa skoz gledala ... VSE NENAŠTETE lep pozdravček in en objemček in en kisssssssssss No lepo, da bi pa rekla pridem, to pa ne!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 17.5.2009 20:03:23
|
|
|
|
bbpikica
|
Večer vsem. Najprej čestitke novima nosečkama mikli in reni . Lana res mi je žal da vama ni uspelo, bo pa z zamrznjenčki ratal, mora! Kruce tvoji paradajzi pridno rastejo, zdaj so visoki tam nekje 25 cm . Dajči men je na ležalniku tko fajn da še nekaj časa ne grem dol Gigi kako pa ti kaj? Pri nas nič posebnega, razen da sem v gužvi in nimam nobenega časa več. Sam mi je to kar fajn se nimam čas sekirat. Lepo bodite vse in sorry ker nisem vsaki kaj napisala.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 8:22:49
|
|
|
|
miklarom
|
jutro tudi od mene. ja da nes bo očitno kar vroče
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 8:50:55
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo še od mene! jauu kruce kaka preobrazba kako ste?? pri nas nič novega. počutje ok, slabosti nič, razen joškeeee do koroške , bolijo ko . se mi vlečejo dnevi ko jara kača, komaj čakam 26.5 ko imam kontrolo, da vidim če je z našo pikico vse ok. mikla kako ti??kaj znakov?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 8:57:05
|
|
|
|
miklarom
|
oj, ja tudi mene full bolijo joške, občasno mi je slabo, pa na WC skos hodim, drugače pa je počutje vredu. jaz tudi imam 26.5. UZ. sem vesela da je pri tebi tudi vse vredu, upam da nama bo do konca in da brž dobima najine male štručke v naročje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 8:59:12
|
|
|
|
pikica36
|
ja upajmo da res. sama sicer probam mislit pozitivno, ampak vseeno strah ostaja , upam da res zagledam srček naslednjič. v glavnem fuul me je strah, kako bo, in kaj bo pokazalo. se pravi bova skupaj odštevali dneve do 26.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 9:02:29
|
|
|
|
miklarom
|
ja itak da je strah vseeno prisoten, saj pri meni tudi, samo žđelim misliti čimbolj pozitivno in grde misli stran metat. ja skupaj boma odštevali dneve do 26.5., saj še samo en teden
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 9:44:52
|
|
|
|
pikica36
|
jap "samo" še ta teden. najdaljši teden !!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 9:59:25
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana70 in Kruce Fiks, hvala za dobrodošlico in za povabilo na srečanje, ki pa se ga najbrž (gotovo) ne bom udeležila, ker tako, ko vas berem, se vas kar malo bojim .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 10:05:02
|
|
|
|
pikica36
|
saj po mojem nobeden ne grize
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 10:19:05
|
|
|
|
Fidolina
|
Pikica 36 in Miklarom - pa naj kdo še reče, da čas prehitro teče.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 10:42:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Opa, danes ste pa že nakvačkale! Kaj ste v službi?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 11:15:01
|
|
|
|
mausikaa
|
pri nas se nekaj dogaja, prsa kot da niso moja - bolijo kot strela, pa tak čuden pritisk v trebuhu tam pod popkom...tko se mi zdi, kot da bo vsak čas prišla sicer zaenkrat ni še nič in glede na mojo zmedo z ciklusi po abraziji tudi ne vem kdaj točno naj jo pričakujem, če do konca tedna ne bo nič bom mogoče naredila test.... vse upe pa itak polagam na 18.6. ko imam prvi razgovor za IVF...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 12:48:50
|
|
|
|
pikica36
|
mausi, mogoče pa je to to da se pridružiš konzervastim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 13:26:36
|
|
|
|
aqua77
|
En lep poletni pozdrav!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.5.2009 14:03:36
|
|
|
|
miklarom
|
a me že spet tracaš z morjem . pa še preobleko si si menjala, ja k'r v kopalke si že skočla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.