|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
16.5.2009 17:04:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

rečmo pol ure če se počasi peljemuser posted image , če pa naglo pa dvajset minutuser posted image , ker jaz sem bolj hitri voznik, vozim tak hiter, da me še radar ne dobi, ga k'r obvozimuser posted image user posted image user posted image

haloooooooo, jaz imam do LJ ENO URO, sem mislila, da si bogu iza noge, mislm, ti pa reees nimaš izgovorov, da ne prideš na srečanje....mislm, 20 min če gre hitro.......user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.5.2009 17:46:19   
miklarom
ne nisem bogu iza nogeuser posted image , jaz sem iz Šempetra v Savinjski dolini

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
16.5.2009 19:56:59   
lana70

ne nisem bogu iza nogeuser posted image , jaz sem iz Šempetra v Savinjski dolini

alora, nimaš več izgovora user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.5.2009 20:50:17   
Kruce Fiks

KruceFiks - oooo, ima pa novo slikico, sam ti še pa menda ja ne hodiš s palčko, kot tauser posted image user posted image

Stilska preobrazba... Palčka bo drugo leto modna muhauser posted image user posted image

No trije smo že za na čevape, pa BB, Gigika si bo čas uzela, pa Grety je bolš zdravja.....

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 16.5.2009 20:51:27 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
16.5.2009 21:41:33   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

KruceFiks - oooo, ima pa novo slikico, sam ti še pa menda ja ne hodiš s palčko, kot tauser posted image user posted image

Stilska preobrazba... Palčka bo drugo leto modna muhauser posted image user posted image

No trije smo že za na čevape, pa BB, Gigika si bo čas uzela, pa Grety je bolš zdravja.....

pa res...kako si gretka, a pomaga tisti ameriški slamnik??

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
17.5.2009 12:52:34   
dajamaja
Uf, Lana žal mi je, da se tole ni izšlo. Nekako sem pri tebi pričakovala zmago že v prvo!

Pikica, kako kaj počutje, že kaj bruhaš user posted image ?

Gigi tudi jaz te imam rada in vse ostale konzerve tudi!

Kruce, viš ko nisi kuverte priložil, zdaj boš moral pa v cestni sklad prispevat.

Gretka, kako kaj stoji najin kofe ta teden? Jaz imam čas sredo, četrtek, ostale dneve sem na terenu user posted image

Aqua, bravo za štart user posted image

BB pikica, dej se že dvign z ležalnika (čeprav mi tvoja družba paše).

Neodkrita, vitaminčki čuda delajo na plavalčkih! Nč obupat sam do lekarne stopi!

Tolk, da sem našo temo dvignila mal više, zdaj grem pa bajto okol obračat, sem bila včeraj cel dan v Logarski dolini, zadj moram pa mal odslužit! 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
17.5.2009 13:49:55   
Grethy
Nisem sicer še bla na kontroli, ampak mam filing da se izboljšuje stanje ... hvala slamniku in Gigiki ...

Dajčimajči, kofič bi načeloma šu v sredo, kdaj pa ti lahko ? Po službi al kk? Ker jaz šele pridem okol pol 4 do 4 v Celje, pa bom vidla kk bo naša mati ... sva na vezi, pa se dogovarjava ...

KRUCEEEEEEEEEEEEEE ... kera huda preoblekca ... zdej te bom pa skoz gledala ... user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NENAŠTETE  lep pozdravček in en objemček in en kisssssssssss

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.5.2009 14:38:46   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Nisem sicer še bla na kontroli, ampak mam filing da se izboljšuje stanje ... hvala slamniku in Gigiki ...
KRUCEEEEEEEEEEEEEE ... kera huda preoblekca ... zdej te bom pa skoz gledala ... user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NENAŠTETE  lep pozdravček in en objemček in en kisssssssssss

No lepo, da bi pa rekla pridem, to pa ne!user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.5.2009 20:03:23   
bbpikica
Večer vsem.

Najprej čestitke novima nosečkama mikli in reni user posted image user posted image .

Lana res mi je žal da vama ni uspelo, bo pa z zamrznjenčki ratal, mora!

Kruce tvoji paradajzi pridno rastejo, zdaj so visoki tam nekje 25 cm user posted image .

Dajči men je na ležalniku tko fajn da še nekaj časa ne grem dol user posted image

Gigi kako pa ti kaj?

Pri nas nič posebnega, razen da sem v gužvi in nimam nobenega časa več. Sam mi je to kar fajn se nimam čas sekirat. Lepo bodite vse in sorry ker nisem vsaki kaj napisala.

Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.5.2009 8:12:28   
mausikaa
dobro jutro vsem skupaj, en prav lep dan vam želim, sončen in vroč po napovedih menda bo user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.5.2009 8:22:49   
miklarom
jutro tudi od mene. ja da nes bo očitno kar vročeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.5.2009 8:50:55   
pikica36
jutrooo še od mene!

jauu kruceuser posted image user posted image  kaka preobrazbauser posted image user posted image

kako ste?? pri nas nič novega. počutje ok, slabosti nič, razen joškeeee do koroške , bolijo ko user posted image .
se mi vlečejo dnevi ko jara kača, komaj čakam 26.5 ko imam kontrolo, da vidim če je z našo pikico vse ok.

mikla kako ti??kaj znakov?

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.5.2009 8:57:05   
miklarom
oj, ja tudi mene full bolijo joške, občasno mi je slabo, pa na WC skos hodim, drugače pa je počutje vredu. jaz tudi imam 26.5. UZ.
sem vesela da je pri tebi tudi vse vredu, upam da nama bo do konca in da brž dobima najine  male štručke v naročjeuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
18.5.2009 8:59:12   
pikica36
ja upajmo da res. sama sicer probam mislit pozitivno, ampak vseeno strah ostajauser posted image ,  upam da res zagledam srček naslednjič. v glavnem fuul me je strah, kako bo, in kaj bo pokazalo.
se pravi bova skupaj odštevali dneve do 26.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
18.5.2009 9:02:29   
miklarom
ja itak da je strah vseeno prisoten, saj pri meni tudi, samo žđelim misliti čimbolj pozitivno in grde misli stran metat. ja skupaj boma odštevali dneve do 26.5., saj še samo en tedenuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
18.5.2009 9:44:52   
pikica36
japuser posted image user posted image "samo" še ta teden. najdaljši teden !!!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.5.2009 9:59:25   
Fidolina
Lana70 in Kruce Fiks, hvala za dobrodošlico in za povabilo na srečanje, ki pa se ga najbrž (gotovo) ne bom udeležila, ker tako, ko vas berem, se vas kar malo bojim user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
18.5.2009 10:05:02   
pikica36
user posted image user posted image saj po mojem nobeden ne grizeuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.5.2009 10:19:05   
Fidolina
Pikica 36 in Miklarom - pa naj kdo še reče, da čas prehitro teče.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.5.2009 10:42:02   
Kruce Fiks
Opa, danes ste pa že nakvačkale! Kaj ste v službi?user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
18.5.2009 11:11:53   
mausikaa
smo v službi...smo...

Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.5.2009 11:15:01   
mausikaa
pri nas se nekaj dogaja, prsa kot da niso moja - bolijo kot strela, pa tak čuden pritisk v trebuhu tam pod popkom...tko se mi zdi, kot da bo vsak čas prišla user posted image  user posted image  sicer zaenkrat ni še nič in glede na mojo zmedo z ciklusi po abraziji tudi ne vem kdaj točno naj jo pričakujem, če do konca tedna ne bo nič bom mogoče naredila test....
vse upe pa itak polagam na 18.6. ko imam prvi razgovor za IVF...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.5.2009 12:48:50   
pikica36
mausi, mogoče pa je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pridružiš konzervastimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.5.2009 13:26:36   
aqua77
En lep poletni pozdrav!!!

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.5.2009 14:03:36   
miklarom
a me že spet tracaš z morjemuser posted image . pa še preobleko si si menjala, ja k'r v kopalke si že skočlauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.