Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 12:55:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia lp..kako ste kaj?mi smo staknili virozo-jaz,mali in seveda tia...a smo bogi da vam čimprej mine
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 13:14:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia lp..kako ste kaj?mi smo staknili virozo-jaz,mali in seveda tia...a smo bogi da vam čimprej mine Se podpišem! Tako, mirena vstavljena..sedaj pa lahko po mili volji , da ne bo kakih presenečenj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 13:47:49
|
|
|
|
Nina00
|
Pozdravljene! Se malo javljam po dolgem času. Smo polno zaposleni. Z Brinom greva sedaj že večkrat po bratca v vrtec in, ker zjutraj malo dlje spiva, komaj še uspeva v dan stlačit sprehod in kosilo zame Se pa trudim, da dopoldne še kaj naredim doma, da se popoldne lahko bolj posvetim starejšemu čukcu, ki ima trenutno malo krize, ker je ugotovil, da sem jaz z Brinom doma. Je pa še vedno zelo ljubeč in skrben do bratca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 13:55:10
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ... malo sem brala za nazaj ... pa ne vse, ker ne utegnem, gremo malo ven je treba psa sprehodit ... naša Tiana pa še zmeri kar pogosto kaka ... vsaj trikrat na dan vsak dan..največ zjutraj po 6h ko se fino naje in pol ropota po plenički, da je joj No vam prilagam slikco naše male miss pri dveh mesecih pa če jo ena zamenja pri seznamu, ker una je pa že res stara prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:37:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trinity lepa beba! in super za pogosto kakanje? Jo polno dojiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:39:08
|
|
|
|
pondelak
|
trinity22-joj kak je pupana leo*tia- da vam čimprej mine
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:39:50
|
|
|
|
pondelak
|
pri nas pa se je danes končno začelo dogajat glede gradnje hiše
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:41:10
|
|
|
|
pondelak
|
vprašanje-po kolkem času po porodu ste dobile prvo ??mene danes nekaj špika po jajčnikih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:45:32
|
|
|
|
|
Drage mamice, nujno potrebujem velik veliko pika pok ob 16 moram poklicat za izvide urina in krvi in če slučajno ne bo ok izvid urina moreva nujno v bolnico z Lio ima pa samo vročino in nč druga upajmo na najbolje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:49:01
|
|
|
|
helimaša
|
CITA ZATE IN ZA PIKICO ......SEJ BO VSE V REDU.....TI SAM POZITIVNO RAZMIŠLJAJ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:49:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia lp..kako ste kaj?mi smo staknili virozo-jaz,mali in seveda tia...a smo bogi da vam čimprej mine se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:55:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-po kolkem času po porodu ste dobile prvo ??mene danes nekaj špika po jajčnikih jaz sem jo prejšni mesec že imela, in zdaj jo imam že 2. se pravi da slaba 2 meseca IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage mamice, nujno potrebujem velik veliko pika pok ob 16 moram poklicat za izvide urina in krvi in če slučajno ne bo ok izvid urina moreva nujno v bolnico z Lio ima pa samo vročino in nč druga upajmo na najbolje... cita vse bo ok, nič skrbet!! sem v mislih z vama..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:56:09
|
|
|
|
pondelak
|
cita upam na vse dobro!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 14:57:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pri nas pa se je danes končno začelo dogajat glede gradnje hiše jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 15:08:37
|
|
|
|
tasa_m
|
danes pa sem dobila taaak lep nasmešek, da ga moram delit z vami.. Lija pa vas vse pozdravlja z dvigjeno levo rokico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 15:24:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Ooooo dečveeee evo mene... vse ok, vse štima... samo cajta ni pa sej veste kako je to..hihi upam, da ste vse ok in vaši škratki tudi... Pogrešamo te.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 15:24:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-po kolkem času po porodu ste dobile prvo ??mene danes nekaj špika po jajčnikih Mene špika že kake tri tedne, pa ni ne duha ne sluha... G je tudi rekla, da še nič ne kaže, da bo kmalu tukaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 15:24:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage mamice, nujno potrebujem velik veliko pika pok ob 16 moram poklicat za izvide urina in krvi in če slučajno ne bo ok izvid urina moreva nujno v bolnico z Lio ima pa samo vročino in nč druga upajmo na najbolje... cita Pa dej obvesti nas kaj in kako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 15:27:09
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, to pa je nasmešek! trinity bom zamenjala tole lepo pupiko v seznamu. Midve sva se dolgo potepali. Bile sva v šopingu in sem si privoščila še ene (ogromne ) poletne hlače in majčko. Pol sva šli na fizioterapijo in potem še malo v šoping. Zdaj bo pa Nika pojedla svoje kosilo (že drugo danes ) in pol gremo ven. Moram tiji kupit ene crocse za doma, ker za navadne copate je prevroče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 16:00:46
|
|
|
|
pondelak
|
tasa_m to pa je nasmešek pa pol
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 16:07:27
|
|
|
|
tasa_m
|
najaa.. tudi jaz si grem danes po ene hlače pa mislim da bodo tud ogromne.. samo jaz se itak ne čudim če pa samo jem. Druga mislim da sploh več ne znam.. visim v hladilniku non-stop pa samo meljem. Počutim se kot kak mlin, ki non stop samo melje IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tasa_m to pa je nasmešek pa pol ja res je ja sma plesali na Čuke in sma migali z rokicami in nogicami pa se je začela tak smejat da joj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 18:20:39
|
|
|
|
Grahec
|
Lia ..... a jih je dovolj, da je vse OK? Mi smo fajn, danes sva se potepali in sem malo zapravljala in ji kupila en lustkan body pa dvojne pajkice, potem pa sem še eno kratko majčko pa pajkice (če bi vedela ji prej ne bi dveh kupila) dobila v dar, ko sva šle z Lucijo eno pridno punčko pazit, ki sem jo včasih pazila prek študenta, pa je mamica noseča in jo ima doma, ampak je imela ene težave in je morala skočit k g. pa je ni imel kdo varvat. K sreči je z njeno pikico vse OK! Je ta punčka Luciji dve ure pela pesmice, sta bili tako luštni, da mi je prav žal da nisem imela fotoaparata in jaz trapa sem še na telefonček ju pozabila poslikat, ker si nisem spomnila, da nimam več predpotopnega in da se s tem da fotkat. Fredov obroč - Ga imam. Ni bil še v uporabi, je pa nečak v njem res užiival že kot mali . Otročka lahko daš not, ko res samostojno drži glavico. Samo naj pa se ne bi kopal vsaj do 6 meseca v bazenih, razen morda na organizirani vadbi (po 4 mesecu), ki jo naredijo tedaj, ko ravnokar menjajo vodo in še to le v določenih bazenih, ki spolnjujejo stroge standarde, da lahko izvajajo kopanje dojenčkov. V morju se dojenčki lahko kopajo načeloma tudi prej, a kaj ko je pa premrzlo (grelko malo pomaga, prav veliko pa tudi ne.) Vsekakor, če greste v bazen, vsaj vsakič zelo natančno umijte, ko pridete z vode. (pediater tako pravi ) zaprtje - s tem nimamo težav, Lucijo pa enako kot mene zelo napenja kumina -kimelj, ko sem ji dalča baby čaj jo je res zelo napenjalo pa kakat ni mogla. Zdaj ji dam samo vodo pa je Ok.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 18:27:50
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage mamice, nujno potrebujem velik veliko pika pok ob 16 moram poklicat za izvide urina in krvi in če slučajno ne bo ok izvid urina moreva nujno v bolnico z Lio ima pa samo vročino in nč druga upajmo na najbolje... JE KAJ NOVEGA?!?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 18:28:52
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-po kolkem času po porodu ste dobile prvo ??mene danes nekaj špika po jajčnikih Js sm jo dobila točno 5 tednov po porodu.. komaj je končala čišča, že sm fasala M.. to je blo veselje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 19.5.2009 18:35:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Ooooo dečveeee evo mene... vse ok, vse štima... samo cajta ni pa sej veste kako je to..hihi upam, da ste vse ok in vaši škratki tudi... ooooooo, Jasna, lepo da prideš kaj naokrog
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?