yania
|
ojla....hvala za .....je kar prazna hiša ko ni naše navihanke.....no bo že. Sem klicala prej, kako je z njo, ko so rekli, da po 21.uri lahko pokličemo, in je rekla, da tudi en ni jokal...da so bili zeloooo veseli ko so dobili razglednice in jih dali pod povšter....... Me pa malo skrbi kaj je to- povišanje trombocitov?....me je klicala zvečer od naje zdravnica, no sestra na mobi, da nismo v aprilu ko je imela sistematski poklicali za izvide (čeprav tega ni nihče rekel možu, ko jo je on peljal ) in da mora ponovno dati kri....naj bi imela 99, mora pa biti nekaj čez sto..zdaj pa ne vem, kaj to pomeni, sestra pa ni hotela nič komentirati....sem opazila da ima na obrazu take izpuščajčke, ene 5, kot mozoljček rdeče, če pogledaš od blizu pa izgleda kot bi bile male žilice popokane...upam da ni to kaj v zvezi s tem....če je premalo trombocitov, se kri ne strjuje, a ni nekako tako?---no v četrtek takoj greva, da vidimo kaj je s tem izvidom.... sama sem pa tudi smotana, danes sem zjutraj pozabila vzeti tableto za alergijo, in sem čist adijo...ma ne spomnim se , al sem al nisem vzela....po mojem nisem, ker me fuuuul matra...nos, srbi grlo, oči....ma katastrofa...tako da sem ga zdej kar vzela...upam da ne bom mrzla zjutraj ...hecam se...bom pa zdej en čas zvečer jemala, in podaljševala kako urco , dve, da pridem spet na jutro..... naš je danes jedel: 1. 5.30 (po 8 urah spanja, v pamperski,,,ja in nič ne previjamo vmes, samo če čutim res da je polnaaaaa...) 2. 10.30 3.15.30 4. 18.30 - že ful lačen....čez pol urce mu dam še 30, ker je neki sitnaril...je bilo 160 premalo... in potem še 5.21.20 (spil 160).... podnevi je bil tako zaspan, da je bila groza....ni in ni se zbudil....pa smo bile s taščo zunaj, v BTC...pa nisva dočakali da bi odprl učke, tako da sva ga zbudile..in potem se je pokakal 100 na uro....20 minut je trajalo, da smo ga sčistili in da je dokončal, kar je začel ...včeraj mi nič ni, in potem je to to... UZ kolkov je bil uredu....imava čez en mesec še kontrolo, ker še ni dokončno zaceljeno nekaj..nekaj mi je razlagala.....imava itak kontrolo takrat....