*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan vsem sem pozabla voščit. Včeraj smo imeli RA in z bavcema je vse vredu.Kljub temu ,da zdravnica ni imela pripomb je Anžeja poslala na fizioterapijo ,saj škodit mu ne more.Edina majhna razlika s Tomažem ,da pri pasenju kravic je močnejši v glavici Tomaž drugač ,pa tud dviguje že kot je treba.Sta z zdravnico tako čebljala,da jih je bilo veselje poslušat.Ju je ,pa pregled tako zdelal ,da je Tomaž pol dneva prespal ,Anže malo manj ampak zmatran ,pa ful.Za nagrado ,pa še mi Anže pripravi presenečenje je ležal na hrbtu in hop ,pa je že pasel kravice.Če ne bi videla ne bi verjela.Očitno ga bo treba s ketnami zvezat . Tak ,da sem res zadovoljna,da se tako razvijata gledano na vrstnike sta baje pred njimi. Jaz,pa sem se od začetka sekirala ko jeta na 2 uri ,pa sem si rekla očitno onadva rabita in jima sedaj dajem kot onadva hočeta ne pa po teoriji.Res ,da je Tomaž že kar buckast a pomembno je zdravje .Sem se vedno bala ,da si ne bo trebuščka raztegnil tako kot mami a očitno je nekaj slabega po mami tudi mogel pobrati. Glavno ,da bosta bavca brez zdravstvenih težav ali drugih hib ,ki so v življenju tako pomembne.Se vam rekla ,da bo še Anže fuzbaler ,pa še danes verjamem v to ,da bo z mojo pomočjo to tudi dosegel.Zato drage moje v tem trenutku sta mi pomembna samo onadva in verjamem ,da jih bom nekoč z veseljem opazovala v kakšne dečke sta zrasla.In takrat bo ves moj trud poplačan . No na koncu ,pa še vedno ne pozabim na vas ,ko ste držale pesti za nas tri in zato vas še vedno imam rada . persida, js sm takooo vesela zate nazadnje si pisala o tem, da ne veš kako boš zmogla (kar je razumljivo) in sem iskreno upala, da se boš pobrala in boš nazaj dobra stara Persidica.. in danes vidim, da ti je to ratalo in sem takoooo vesela...
|