marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Jutro, punce! Imam eno vprašanje za tiste, katerih malčki so že suhi: malo mi je nerodno, ampak jaz sploh ne vem, kako se tega lotit . Mala ne kaže nobenega interesa za odstranitev pleničke, tako seveda pričakujem nezgodice; tam, kjer se zadržuje večji del dneva, imamo tepih - kaj ga naj raje odstranim tačas? Kaj pa, ko bomo šli v trgovino? Tam so samo wc školjke, kaj če ne bo upala nanjo? Doma je na kahlico že sedla, na školjko z nastavkom pa ni hotela. Kaj pa ponoči? Naša ponoči ful lula, zjutraj je plenička čisto polna. Saj mogoče zdaj kompliciram in se vam smešno zdi, ampak jaz si tega res ne predstavljam najbolje, kako poteka. Ma nima ti bit kaj nerodno, sploh ne zaradi tega. Jaz osebno nisem komplicirala, manj boš, hitreje se bo odvadila. Mi smo imeli samo dve nezgodici, eno v avtu in eno sredi MK, pa sem jo preoblekla in je bilo. Na začetku sem nosila s seboj rezervne gatke, pa žabice (ker je bilo še hladno, ko smo začeli), no potem je pa kar šlo. Iz vrtca nismo prinesli niti enega paketka, je kar hitro pokapirala. Jaz sem se z njo ˝pogovorila˝ kot z veliko punco in ji rekla, da ne rabi več pleničk, ker je že velika punca...pri nas je kakanje v pleničko in samo v pleničko,pa bo zudi ti že. Ponoči pa ji dam tiste hlačne pleničke, ki je včasih suha, včasih pa pač polna, pa mislim da bomo kar kmalu poskusili brez tudi ponoči. Ugalvnem no sikiriki, tudi če se polula v hlačke, parkrat se bo, potem bo pa kar šlo . Pa veliko sreče.