|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
13.5.2009 21:46:02   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

No, sej pri mojmu je isto. Mogoče bosta pa oba frej eno soboto v bližnji prihodnosti. user posted image  Drgač gremo pa same, tastaradva naj pa otroke pedenata user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bi blo tanajboljš ja

user posted image user posted image user posted image   Al si naj zrihtata frej, al bosta pa doma. user posted image  No, res se mormo kej zmenit.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.5.2009 21:49:19   
Aja1
Nč, bo treba počasi spat. Jutri treba vstat za v službo, Nejo je treba lepo zrihtat, ker se bodo slikali, popoldan grem k frizerju (btw - imam polno glavo mivke (se družno igramz Nejo v peskovniku), pa se mi ne da danes prat glave, ker mi jo bo itak jutri frizerka oprala).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.5.2009 21:51:04   
Aja1
Nočko. Lepo je bilo spet mal počvekat. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.5.2009 22:17:49   
max81
evo jest sem šla hitr še posodo pomit, se mi ni dalo zlagat iz stoja pa sem kr ročno mašino zalavfalauser posted image ..tastarga sem na šiht zjagala...jest bom šla pa tudi počas spat, ker že komej kej vidm...se vidi, da sem  tud na šiht za računalnikomuser posted image .se mi že kr megli pred očmiuser posted image

ja  nič lepo pančkejte
nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
14.5.2009 8:39:58   
viv_
Jutro babe!

Mi smo pa učeri kupi za mirno šolsko torbo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 680
14.5.2009 9:13:49   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Jutro babe!

Mi smo pa učeri kupi za mirno šolsko torbo user posted image

a kaj a že...mater kok cajt letiuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 681
14.5.2009 9:17:00   
max81
aja...dobro jutrouser posted image

noč bila mirna, prejšna je bla za niko mal premal zmatrana, ker je bil nikakvo vreme in niso šli nič ven, zato je bila po parih urah žal že naspana..jest pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

no pofruštkal smo že, tamaledva se igrata, jest jim kuham kosilo, da bodo mel kej toplga za pojest, tastar  spi k je z nočne..jest pa tud čez slabe 3h šibam na šiht,se tolažim s tem, da je samo še jutri, pol pa spet vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

vreme spet za en drek..a ni bil napovedan sončekuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 682
15.5.2009 12:41:37   
Aja1
Dan, dan. Slabo čvekamo. Spet. user posted image

Pri nas je padla ena plohca...ah, jaz bi sončka.

Danes bova popoldan z Nejo sami doma in upam, da ne bo dežja, ker pol lahko cel dan kofetkava (Neja prav rada kofetka - nujno kakav (jaz namesto kakava kapučino), smetanco, čok. mrvice in čokoladni preliv sladki greh). ja, se crkljamo user posted image .......in redimo. user posted image

Tle še nisem povedala, da imam novo frizuro. user posted image  Zdaj nisem več "črna"...imam rdeča pramena. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 683
15.5.2009 21:34:44   
Aja1
Dober večer. Itak nikjer nobene user posted image .

Predno grem spat, nas moram spavit še na prvo stran.

Kaj boste počele čez vikend? Mi nimamo še nobenih planov (razen pranja). Se bomo sproti domišljali, kaj bi počeli in kam bi šli.

Mirno noč vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 684
16.5.2009 9:39:28   
max81
dobro jutro...Aja1 naši plani so za enkrat, da šibamo mi3je mal u Kranjsko goro morm tamalmu par hlač od trenerk kupit za doma, pa za kšne kratke hlače pogledat za okol bajte ne rabim glih neke firme, da bodo koj strgane.....tastar gre na šiht...in ga ne bo cel dan...mater jaki vikend
k bi bil vsaj dopoldan al pa popoldan, da mamo kej od tega, tko pa nčuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pol pa tamaledva spat, jest pa pospravt, ker sedaj delamo to samo še čez vikend, ker mi enostavno ne rata pospravit med tednom, razen nujnih stvari..oprano imam že..no vsaj nekaj

pozno popoldan pa še enkart mal na luft, če ne bo spet dežjauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.5.2009 9:46:26   
Aja1
Dan.

Moj je šel zdaj s kolesom k njegovim, midve pa kreneva čer pol urce z avtom za njim, ker stroj še pere in čakam, da obesim. Potem pa Nejo pustiva tam in greva mal v mesto po trgovinah. Jaz nameravam kupit sonično zobno krtačko (ali vsaj pogledat, kako to čudo v živo zgleda), ker jo tako hvalijo, tastar pa teži, da je predraga. Ja, res je draga, ampak če je tako fajn, kot pišejo....  Ne vem.

Jutri imava pa obletnico poroke. user posted image  Jaz smemu (nama) kupilakar karte za 5 žensk.com. Me zanima, če se bo on kaj spomnil user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 686
16.5.2009 9:48:11   
Aja1
Max, vem, kako je to, če je cel dan čez vikend na šihtu...tečno, ampak se preživi. Moj gre pa v nočno, tako da sem skor na istem, ker bo jutri pol skor cel dan spal.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 687
16.5.2009 13:21:40   
max81
evo mi smo doma...tamala mi je potegnila živce ven iz pete.....že v štacun jo je blo povsod polno..ampak ok, vsaj ni tečnarla......pol gremo na špancir po kr gori pa vpitje na kubik, ena stara teta se je skoz obračala nazaj k da pvič sliši otroka k se histerično predira..jao....tko je zgledal k da jo že celo pot pretepam tok se je drla...user posted image

še v avtu ni bilo  mira..po sem pa rekla, da bom ustavla avto, pa jo bom ven postavla, pa je bil v sekundi mir...prov žalostna sem, komej čakam vikend pol pa tkole...no sej za danes smo zaklučl, ker se že neki črni oblaki skup nabirajouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 688
16.5.2009 21:46:51   
krfjolca
Še jaz pozdravim. Smo bili danes cel dan zunaj user posted image . Uživali na polno, le tastar malo manj, ker je ves bogi zaradi senenega nahoda. Zanj bi bilo najbolje, da bi se za celo pomlad v kako temno neprodušno klet zaprl. Tako je pa še ves tečen pol, ko ga tako dajejo simptomi.

Moram pohvalit našega mulca, ker se je tako lepo odvadil dude! Sploh ne vpraša več zanjo. Pa tudi odvajanje od pleničk nam gre super. Že 2 dni brez ene nezgode user posted image user posted image user posted image .

Je pa danes dobil novo kolo, sem mu kupila Schwinn Tigerčka in je ful zadovoljen. Pravi mu "moje ful kul supersko kolo!" user posted image
Vozi se pa že prav lepo, je takoj zakapiral zadevo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.5.2009 20:33:35   
Aja1
Čer.

Max - tudi Nika zna bit sitna? Našo zadnje dni prav razganja od sitnobe. user posted image

Bravo Anže! user posted image user posted image user posted image

Midva imava pa danes obletnico poroke, pa sva oba čist zanič. Moj je prišel iz nočne čist gotov. Je pojedel preveč gob ponoči...mene pa trebuh boli za znoret. user posted image  Bo jutri boljše.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 690
18.5.2009 8:41:28   
Nogavica
Jutro, punce!

Imam eno vprašanje za tiste, katerih malčki so že suhi: malo mi je nerodno, ampak jaz sploh ne vem, kako se tega lotit user posted image . Mala ne kaže nobenega interesa za odstranitev pleničke, tako seveda pričakujem nezgodice; tam, kjer se zadržuje večji del dneva, imamo tepih - kaj ga naj raje odstranim tačas? Kaj pa, ko bomo šli v trgovino? Tam so samo wc školjke, kaj če ne bo upala nanjo? Doma je na kahlico že sedla, na školjko z nastavkom pa ni hotela.
Kaj pa ponoči? Naša ponoči ful lula, zjutraj je plenička čisto polna.

Saj mogoče zdaj kompliciram in se vam smešno zdi, ampak jaz si tega res ne predstavljam najbolje, kako poteka.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 691
18.5.2009 9:29:43   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jutro, punce!

Imam eno vprašanje za tiste, katerih malčki so že suhi: malo mi je nerodno, ampak jaz sploh ne vem, kako se tega lotit user posted image . Mala ne kaže nobenega interesa za odstranitev pleničke, tako seveda pričakujem nezgodice; tam, kjer se zadržuje večji del dneva, imamo tepih - kaj ga naj raje odstranim tačas? Kaj pa, ko bomo šli v trgovino? Tam so samo wc školjke, kaj če ne bo upala nanjo? Doma je na kahlico že sedla, na školjko z nastavkom pa ni hotela.
Kaj pa ponoči? Naša ponoči ful lula, zjutraj je plenička čisto polna.

Saj mogoče zdaj kompliciram in se vam smešno zdi, ampak jaz si tega res ne predstavljam najbolje, kako poteka.

Ma nima ti bit kaj nerodno, sploh ne zaradi tega. Jaz osebno nisem komplicirala, manj boš, hitreje se bo odvadila. Mi smo imeli samo dve nezgodici, eno v avtu in eno sredi MK, pa sem jo preoblekla in je bilo. Na začetku sem nosila s seboj rezervne gatke, pa žabice (ker je bilo še hladno, ko smo začeli), no potem je pa kar šlo. Iz vrtca nismo prinesli niti enega paketka, je kar hitro pokapirala. Jaz sem se z njo ˝pogovorila˝ kot z veliko punco in ji rekla, da ne rabi več pleničk, ker je že velika punca...pri nas je kakanje v pleničko in samo v pleničko,pa bo zudi ti že. Ponoči pa ji dam tiste hlačne pleničke, ki je včasih suha, včasih pa pač polna, pa mislim da bomo kar kmalu poskusili brez tudi ponoči.
Ugalvnem no sikiriki, tudi če se polula v hlačke, parkrat se bo, potem bo pa kar šlo user posted image . Pa veliko sreče.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.5.2009 10:36:29   
Aja1
Nopgavica. Kot ti je že marella napisala.
Probaj jo en dan, ko se bo zbudila takoj dat na wc ali kahlico. Če bo lulala, potem jo lepo pohvali, ji povej, da bo zdaj imela nove lepe hlačke in da naj pazi, da jih ne bo polulala. Vsake toliko časa jo opomni, če mora it lulat. Tudi če bo rekla ne, jo probaj kdaj dat na wc (kahlico). Pri nas je bilo kar nekaj nezgodic (sem probala odvajanja lani poleti in je bilo kar ok, ko smo bili doma, v vrtcu pa niti pod razno). Potem je pa še v vrtcu pokapirala (so tri punčke istočasno odvajali in je bilo super). Za ponoči jo pa tudi še ima in je skoraj vedno polna, ker zvečer preveč pije. Želim uspešno odvajanje. Mogoče bi bilo fajn, da ji zdaj oblečeš samo kakšno kiklco in gresta ven. Bo takoj začutila, da lula po nogah. Tepih bi pa jaz kar umaknila.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.5.2009 13:20:49   
Aja1
NOGAVICA - VSE NAJ NAJ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.5.2009 13:46:02   
Luni
Nogavica, tukaj smo se pogovarjale o odvajanju:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4157833/mpage_1/tm.htm#4164515

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.5.2009 14:06:17   
viv_
Nogavica, hepi brzdej! user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.5.2009 14:34:54   
krfjolca
Nogavica, jaz mu jo dam ponoči zaenkrat še gor. Mu pa dam tisto hlačno pleničko, da jo lahko še dol potegnem, če ga lulat, preden zaspi. Je večinoma kar suh zjutraj, tako da bomo počasi probali še to opustit. Če pa kam gremo, imam pa jasno s sabo ene dva kompleta hlačk + hlač (in še kake rezervne nogavice). Na školjko noče brez nastavka, tako da javna stranišča zaenkrat odpadejo. Zato pa zalivamo travico kjerkoli pač smo user posted image  (in upamo, da nas nihče ni videl user posted image ). Kakat zunaj še ni bilo treba, ker ima mulo rito tako prikladno navajeno, da hodi kakat zjutraj in zvečer. Moram razmisliti o nakupu tiste prenosne kahle za enkratno uporabo.

In vse najboljše user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 18.5.2009 14:35:16 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.5.2009 18:02:11   
Nogavica
Hvala za čestitke, punce. user posted image

Pa za nasvete za odvajanje, seveda. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 698
19.5.2009 11:16:10   
viv_
Jutro, punce!! No, že dober dan...

Se pozna, da so spet lepši dnevi, da nobena nič ne piše... Mi smo cele popoldneve zunaj, včeraj sta imeli tamalidve še večerjo zunaj. Temu primerno je stanje v stanovanju. Ne vem sicer kako, ampak, nič nas ni doma, pa vse je razturano... Bo že bolje...

Kje je Urška? Je nič ne zasledim...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 699
19.5.2009 12:04:07   
Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR
Kje je Urška? Je nič ne zasledim...

Odkar smo iz LUX, se ji ne da... user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

brcanje
laura2010

Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka

3.mesec (19%)

4 mesec (49%)

5 mesec (20%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!