|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
18.5.2009 10:27:21   
tjasssa
Dobroj jutro, midve sva že iz sprehoda, sva šle vplačat vrtec, da bo za ziher, da sem tud jz bolj mirna da mamo definitivno varstvo in da se lahko mirno vrnem v službo.....

Mi zaenkrat z vožnjo v avtu, ko je Neli v lupinici nimamo problemov, nikol ne joka, smo šli že na daljše ture, pri mesecu in pol v Celovc, Rovinj, Novigrad........vsak vikend nekam, ponavadi po 5 minutah zaspi in celo pot spi ko ubita, ne rabi nobene igrače edin dudico...

Se pa tud naša že na glas zasmeji, sicer  redko ampak sem jo že dvakrat zalotla pri dejanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.5.2009 10:27:53   
farfala
ja, mimi33 lahko so trije različni izdelki, samo če niso približno iste vrednosti, se ti ne splača ravno.

Moj mali je pa rad v vozičku, ko je tečen, ga dam noter, večinoma niti dude ne potrebuje in ko prideva do makadama(rukanje), kar je kar blizu hiše, že spi. Zato pa je malo problem, če dežuje. V avtu tudi ni problem, smo delali kratke ture do babice (3 km) pa se je navadil in ni bili težav, ko smo šli na morje. No nazaj grede pa so bile kolone (smotane naše avtoceste) je vožnja trajala zelo dolgo in je bil ubošček čisto zdrman. Ampak sama pa nisem rada z njim v avtu, je res dobro, če je še kdo zraven.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.5.2009 10:28:45   
Anonimen
o mimi, WB user posted image

jst sem tud pridna dons, sem že ob 6ih vstala, pa ulo v vrtec spravla, mal pospravla (posesala in takšno), kopalnco zglancala, pa likala sem tuduser posted image je očitno tak dan al kaj...zdej greva pa mal ven  s tamalim...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
18.5.2009 10:40:02   
Soncnica
Hoj punce!

Ali mislite, da kompliciram? Opazila sem, da tamalčko pri pasenju kravic nagiba v desno stran. In to precej tako, da levo nogico in rokico (pravzaprav kar celo levo stran) malo dvigne. In zato imava danes razvojno. Pa mi reče ena mami včeraj, da se ji to zdi nepotrebna komplikacija, da je ona zaradi tega že ne bi vozila okoli zdravnikov, da je tudi njena punčka (ki je 2 meseca starejša) to počela, pa da je zdaj vse Ok. Skratka ona meni, da ji bo razvojna prej škodila kot koristila. Prosim vaše mnenje, ker res ne vem več kaj storiti, ali preveč kompliciram?

Nea a ti Erika še dojiš? Jaz bi si ful privoščila fižol, pa si ga ne upam, ker se bojim, da bo tamalčko napenjalo.

Sinkolina moje sočutje zaradi ugrizov pri dojenjuuser posted image . Mene je Jaša 2x ugriznil, ko je že imel zobke. Se mi je od bolečine kar stemnilo pred očmi. To je bil tut razlog, da sva se kmalu potem nehala dojit, je bil pa takrat star okoli 11 mesecev

Jancci o lizanju dude ne rabiš strokovnih člankov! Ja mater, s katerga planeta pa je njegova mama, no! Sorry, ampak to je pa skor tko, kot da bi človek iskal strokovne članke, ki govorijo proti obrezovanju deklic v Afriki?! Nas so o tem, da se duda ne liže!!! učili že na materinski šoli 5 let nazaj. Naj pokliče svojega zobarja, naj ga vpraša, če je OK, če liže dudo svojim vnukom, pa bo videla kaj ji bo rekel... Samo pol je boljš, da zamenja zobarja, ker se bo totalno osramotila...

Mimi30 super, da ste uživali na morjuuser posted image . Mi gremo šele poleti, vmes sta še dva dolga meseca. Žal mi je zaradi problemov z dedovanjem, upam, da boste vse zrihtali user posted image user posted image user posted image

PAJO
pri nas je rada v igralnem centru in slingu. V vozičku pa kakor kdaj. To je bolj loto user posted image , včasih dvegaš, da se boš vrnila s prehoda tako, da z eno roko porivaš voziček, v drugi pa neseš tamalo...

vožnja z avtom - včeraj je bila obup user posted image Ful pazimo, da gremo v avto siti in preoblečeni, pa kljub temu, včeraj smo se vozili uro in pol. V roku 15 min se je začela jokat in ni nehala pol ure, zato smo se ustavili, da sem se presedla nazaj, čez 20 min smo spet stali in se dojili (čeprav je jedla 1 uro nazaj), pol sem jo nekak umirila in ji pela dokler ni zaspala. Hvala bogu, Jaša to ni motilo in je non stop spančkal.

Včeraj smo imeli krst, je bilo ful lušno, pa ne tolk zarad krsta, ampak zato, ker se je stalno nekaj dogajalo, na koncu smo bili kar precej zmatraniuser posted image .

Ulla, kako je zdaj pri vas doma? Upam, da je vse OK..

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
18.5.2009 11:13:17   
kiara24
groza ste na klofale user posted image user posted image user posted image nimam cajt brat... videla sem za srečanje.... ne vem mogoče mi pa rata it, nič ne obljubim.

mi smo uživali skoz smo bili zunaj k je bil tolk lep vikend

v vrtu smo pleili, sadili sedaj imam vse, vsak večer zalivamo rože in vrt da lepo raste.

upam, da ste vse OK.

eno turo 2 urno sva že naredili pa je vroče že zunaj kot pri naorcih, katastrofa.

uživajte, če bo kaj več časa se vam oglasim.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.5.2009 11:14:18   
kiara24
vožnja za vtom če sem jaz zadaj potem je kul v avtu ni blema.....

v vozičku se naša sedaj rada vozi k je v šp.delu, hoče pa skoz sedetuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
18.5.2009 11:21:03   
PAJO
ja naša tud skoz hoče sedet,skoz se dvigujemo pa imamo
tud že športni del....ampak sploh se noče vozt,sam da jo noter
dam pa začnem vozt jok do konca,pa tud v avtu je tko,očitno ne mara voženjuser posted image user posted image
sploh ne vem kaj nej,sploh na sprehod ne morva ker moram pol njo nost
v eni roki v drugi pa voziček porivatuser posted image    res smotan.
upam da kmalu mine,res je že fulll vroče zunej.

a jim že kratke rokave dajete gor??no kako jih sploh oblečete za takle vreme??

hvala,lpuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
18.5.2009 11:28:43   
barba
Midva sva bla že ob 8h na sprehodu. Mali je vstal ob pol 7h in sva šla na jutrjanji sprehod. Tile obiski smo tamalga čist iztirili in bi se on sam po rokah nosil. Zdej pa v postelji spi, jst pa po netu neki iščem.

Dobili smo varuško user posted image user posted image user posted image  Sem takoj v petek klicala. Ja bla panika sej so v vrtcu zavrnili 60 otrok.user posted image To je za tako majhno občino in glede na št. občanov ful velik. user posted image

vožnja - ni nobenega problema, tko da mi ni panika it sama s Tinetom al pa z obema kamorkoliuser posted image

srečanje - če se dobimo na Šobcu bom jst vzela sabo še Metouser posted image , če se dobimo v LJ pridem pa sam s Tinetomuser posted image

oblačenje - naš ma še vedno bodi z dolgimi rokavi, hlače in zjutraj še nogavice. Pol je pa itak brez nogavic. Kratkih rokavov mu še nisem dala, jih bom pa verjetno kmal glede na temp.

< Sporočilo je popravil barba -- 18.5.2009 11:31:42 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
18.5.2009 11:38:17   
Anonimen
evo, midva sva že notri zgasnila, je za crknt vroče zunajuser posted image se bo očitno treba bolj zgodaj ven spravit, zjutri bom ulo peljala v vrtec, pol pa na sprehod, pa bouser posted image

sončnica
ti kar pejt v razvojno, nič ni brezveze, prov faj je boš vidla, ti vse povejo pa pokažejo in tko, ne vem zakaj bi to blo brezveze? pa oni kolegici se mogoč sam zdi, da je zdej vse ok, ni pa nujno da je tko, sej če nič ne ve o teh stvareh, pol pač ne more presojat, a ne? čez pr m. ti bo rekla da nen pa nič ne plazi in da je to čist ok, pa ka ga bo za roke vodla okol, bo tud čist kul ( ko pa vsi to delajouser posted image ) itd. itd. men je blo prv kul, k sem z ulo hodla, so mi res dost povedli pa pokazali, stvari k ti še na pamet ne padejo, pa so pomembne in takšno.
pa fižol jaz jem, sam jaz ne verjamem v to, da otroka od tistga kar jaz pojem, zvijauser posted image tko da jem kar mi pač paše in je. pa ni nobenih težav.

pajo kaj pa če si kak sling ali kaj takega umisliš, pa jo nosiš notri in daš voz za neki časa na stran, da mal pozabi, pa pol spet probaš? ne vem, mojadva se rada vozita, oz. ula zdej mal manj, ko pač hodiuser posted image sam še zmeri ni problema, če jo pa hočem v vozu kam peljat.

v avtu pa tud ni problema, neo itak takoj zaspi, ula se pa tud ful rada vozi že skoz, tko da je kul. ajd, neke ful dolge vožnje bi se že naveličala, samo kar je daljšega, pa tako splaniramo, da spi v avtu in je tudi ok.

zaspana smuser posted image ula ga je spet neki biksala ponoč, revca ma čist vneto rit ( sumim sladoled, sam zihr pa nism), sej gre že na boljš, sam vseen je boga...in je ponoči jokala, da jo rita buba, tko da sem jo prvila, pa fajn umila in ji s fenom sušila rit ( ob 2h zjutriuser posted image ) pa pol fajn na debelo s kremo namazala, pol je blo pa dobr, pa zjutri je tud boljš zgledlo. sem tud v vrtcu jim naročila, nej jo mal večkrt probata previt pa fajn namazat s praško pasto, ki jo ma tam ( sem jo enkrt nesla, k so ble tud težave z ritko). upam da se čimprej uredi.

neo pa živino pase tamle na tleh, pa mal je že naveličanuser posted image se ga grem usmilituser posted image

kaj bi kuhala donsuser posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
18.5.2009 11:40:57   
Anonimen
aja, jst mu že oblečem tud kratke rokave, pa še tko se mi zdi da mu je vročeuser posted image pa ponoči spi v tankem bodiju pa štramplih (nima trenutno nobene pižame, ki bi mu bla provuser posted image ), pa pokrit je s kovtrčkom, pol pa tak k meni prileze, pa zmeri je čist moker, se mi zdi da mu je ful vročeuser posted image pa odprto okno mamo v spalnici, tko da res ne vem....čuden otrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
18.5.2009 13:32:12   
snikolina
Dober dan, midva sva se skrila noter pred vročino. user posted image

Oblačenje: ko je takole kot danes, bombažni pajacek s kratkimi rokavi in kratkimi hlačkami-ne vem kako se temu pravilno reče, in to je vse. če je mal vetrovno pa mu oblečem bodi z dolgimi rokavi in tanke žabice. Ponoči pa samo v bodiju, pižame je prerasel-moram it kupit nekaj tankega in kratkega. Vročina ubija. Če pa ga mamo zunaj vozička, pa še tanka kapica.

Je bil prejle tok tečen, pa nikakor zaspat-sem ga mogla prou uspavat na rokah-čist divje.

Sončnica pa sej z zobkoma me je ugriznil-še zdej me boli, ko se dojiva. pa komaj me je nehalo bolet še od prej, sem bla že vesela, da bo zdej na obeh kul, pa smo spet pri bolečini in to na isti bradaviciuser posted image
Jst bi šla v razvojno brez problema. To lahko samo koristi. Po moje lahko dost koristnih info od tam pobereš. Drugih pa ne poslušaj. Ker kar je dobro ali slabo za druge ni nujno, da je tudi za tvojega otroka. Vsaj jaz tako mislim.

Vožnja poteka brez problema. V avtu skoraj vedno takoj zaspi. V vozičku pa kakor kdaj, zadnje čase zaspi po kakih pol ure ali po eni uri.

Srečanje, upam, da bo še kakšno v LJ ali kaj bližje SB.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 18.5.2009 13:34:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
18.5.2009 13:39:30   
krtekxx
Tooolk ste napisale v dveh dneh, kar nisem računalnika prižgala? Jest mam taaaako gužvo...ni za govort. Službeni "problemi", zahteve ostalih družinskih članov...ko bi vsaj kako kavo na dan lahko več spila. Sem danes do sedaj "samo" 2.
Danes smo imeli cepljenje, smo jo stehtali in ima nič več kot 6200g. V 6 tednih se je zredila za 450g, kar je po mnenju P čist premalo in predlaga, da ji takoj začnem dodajat. Kaj menite pa ve?
Drugače je pa bila P čist navdušena, ko se je na trebuh obrnila medtem, ko ji je ona poslušala srčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.5.2009 14:00:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, jst mu že oblečem tud kratke rokave, pa še tko se mi zdi da mu je vročeuser posted image pa ponoči spi v tankem bodiju pa štramplih (nima trenutno nobene pižame, ki bi mu bla provuser posted image ), pa pokrit je s kovtrčkom, pol pa tak k meni prileze, pa zmeri je čist moker, se mi zdi da mu je ful vročeuser posted image pa odprto okno mamo v spalnici, tko da res ne vem....čuden otrokuser posted image

evo meti sem ravno danes dala bodi kratek rokav in kratke hlačke, pa ene tanke štunfke, res je vroče za znort,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
18.5.2009 14:13:08   
petra88
evo jst sm mu oblekla danes body kratek rokav in kratke hlače, pa mu je čist zakuhalo, dam hlače dol, ko sva pršla domov je bil še body čist prešvican. groza pri 28stopinjah! kaj bo šele poleti, bomo res v sami plenički skakal naokoli.
ponoči mu oblečem pa body z dolgimi rokavi in v žakelj pa pokrijem s koutrčkom. 2dni nazaj sem mu še oblekla pajacka, pa je revček se čist skuhal notri. tako je zdej boljše. pa še zbrcat ne more koutrčka doluser posted image
sm ga dala v igralni center, se je sukal v krogu user posted image pa potem se je skoraj na trebuh že prevrnu, bo zgleda prej s hrbta na trebuh šel kot obratno.
pri nas tudi v avtu ni problema, kar hitro zaspi,v vozičku ima najraje da se voziva pod drevesi, da lahko opazuje listke in vriska in brca notri v vozičku.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.5.2009 14:37:57   
Anonimen
krtexx kolk je pa zrastla? pa glavica, obseg?
mah ne vem, je res tole bolj bogo, samo če je recimo zrastla, je pač tja šlo več. pa kok se teb zdi, a se ti zdi da je lačna, a velik joka, kolk lula in kaka? pa če velik bedi in miga, pol tud pokuri, ne more it vse na težo. pediatri pa sm une tabele pogledajo pa zapsihirajo. sej zastopiš, da ne mojo pr vsakem individualno obravnavat, sam vseen.
pa po tretjem mesecu itak manj pridobivajo, ne vem zdej točno, bom pogledla pa zvečer napišem. preštudiraj, pa se sama odloči.

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.5.2009 14:46:25   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

krtexx kolk je pa zrastla? pa glavica, obseg?
mah ne vem, je res tole bolj bogo, samo če je recimo zrastla, je pač tja šlo več. pa kok se teb zdi, a se ti zdi da je lačna, a velik joka, kolk lula in kaka? pa če velik bedi in miga, pol tud pokuri, ne more it vse na težo. pediatri pa sm une tabele pogledajo pa zapsihirajo. sej zastopiš, da ne mojo pr vsakem individualno obravnavat, sam vseen.
pa po tretjem mesecu itak manj pridobivajo, ne vem zdej točno, bom pogledla pa zvečer napišem. preštudiraj, pa se sama odloči.

krtexx tko k je ulla napisala. Moji prjatlci so tud neki težil, k se je tamala res mal redila ampak otrok skoz divja, 4 m stara pa ves dan budna, mogoče zadrema za 215 min, to da ....nismo vsi glih.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.5.2009 14:51:50   
ronja
taki sta tudi mojidve...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.5.2009 15:08:27   
krtekxx
Punce, hvala za tolažbo.
Dolga je 66cm (4 cm v 6 tednih), obseg glavice je 42,5 cm. 41 cm pred 6 t. Joka nikoli, čez dan zaspi kdaj pa kdaj (ene 4x) po 20 minut. Skozi brca, maha in se oglaša.
Lula normalno, kaka pa že 1,5 meseca le 1-2x na teden.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 18.5.2009 15:09:49 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.5.2009 15:23:38   
mimi30
krtekxx, tudi moja se ne redi ne vem kak hitro. Pri 3M je imela komaj 5430g in 62cm, v 4tednih je pridobila 560g in zrasla 3cm. Kaka pa res pri vsakem hranjenu. Ma, jaz jo bom še naprej kar samo dojila, itak ni več daleč do začetka dodajanja. Spi pa tudi tako kot tvoja bol malo čez dan.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
18.5.2009 15:34:15   
Jancci
META:
Oblačenje ponoči: body z dolgimi rokavi + enodelna pižamca + spalna vreča brez rokavov
Oblačenje podnevi (danes): body s kratkimi rokavi + tanke hlače brez štumfkov (ji ful paše,da ima bose nogice)
Spanje ponoči:  cca od 20ih do 4-5ih (dojenje) nato do 7-8ih  user posted image
Spanje podnevi: 2-3x po pol ure-ure  user posted image
Dojenje podnevi: cca vsaki 2 uri na eno stran
Mere: 3m: 62cm 5555g
Samostojno obračanje: še ne user posted image

Kako pa kaj vaši spijo, se dojijo.. mogoče tako na kratko, da je pregledno?

Pitje vode: danes sem ji prvič ponudila prekuhano, ohlajeno (sobna T) vodo po flaški. Najperj ni vedla kaj bi počela s tistim cucljem, potem je pa počasi pokapirala in v roku dveh ur spila 100 ml vode. Potem se je dojila in zdaj spi. Je pa dons res vroče za crknit. Se mi zdi, da je fino, da dobi še malo vode, če je tok vroče. Zadnje čase se hoče dojit na 2 uri al pa še pogosteje in se mi zdi, da je žejna!? Kaj pa vem?? A je prav, a ni da ji dajem vodo?

Srečanje: men je Šobec QL če bo sonček!

Niia: a ju3 prideta na telovadbo?

< Sporočilo je popravil Jancci -- 18.5.2009 15:49:06 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
18.5.2009 15:53:15   
tjasssa
krtekxx - jz se na tvojem mestu ne bi preveč obremenjevala, mi smo šli iz porodnišnice vn z 3590g , pa smo jih mel  pr 3 mescih 5800g, to tud ni glih v njihovih okvirjih, sam tamala je velka bl ji gre v dolžino k v širino, lej če je vesela pa mal joka, ni po moje nč narobe, pa če tko nori čez dan k naša k spi glih 2 urce v celem dnevu, pa še to mora bit sreča, pomen da vse pokur....ti delaj čist po občutku....user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
18.5.2009 15:59:32   
Zvezdica
Spanje - spi 2 x na dan po 2 uri, pa enkrat vmes za cca pol ure, če smo že zgodaj zunaj spi tud 4 ure v kosu. Potem gre spat okol sedmih in zjutraj ob šestih že vriska in se smeji. Vmes se doji 1x ali 2x.

V vozičku spi, noče pa bit več v košari, se dviguje in tuli dokler ne zaspi - to je po novem:) DANESuser posted image
V avtu spi ali pa opazuje.

Mi pijemo vodo že 2 m. Zdaj jo spije 2x po 1 dcl.

Srečanje, žal v petek ne morem, imam alergologa še enkrat. Bi pa lahko v čet.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
18.5.2009 19:28:06   
Ploha
mamice jst pa ne vem če bom v petek lahko, greva zvečer z mojmu v gledališče, pa košnjo mamo spet doma, pol pa če bom okrog lutala, pa gotov nau nč prou, no sej bom še sporočila,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
18.5.2009 23:35:02   
khurde
Jancci,  sem kar kopi-pejstala tvoj post...

Oblačenje ponoči: body s kratkimi rokavi + enodelna pižamca + kovter ali pa body z dolgimi rokavi + tanke hlačke + kovter (spi pri nama)
Oblačenje podnevi (danes): body s kratkimi rokavi + tanke hlače + nogavičke in klobuček (ni v vozičku, je v slingu, vozička še vedno ne sprejme, pa je treba, da ji glavice ne opeče) - sem ji dala prvič body s kratkimi... mislim, to oblačenje, da naj ima en sloj več, pri nama ne funkcionira... jaz še večino dneva v puloverju, njej se pa lih strga, k ji je vroče... sem jo imela do ene dvanajstih v bodyju s kratkimi rokavi + majčki povrh, pa ji je bilo vroče (res toplo zatilje)
Spanje ponoči:  cca od 19-20ih, včasih kaj prej ali kasneje, do 2 ali 3; ponavadi se zbudi že ob 5ih za hranjenje, pa potem spiva še do ene 7-8ih ali 9ih, zdele je pa imela dva dneva, ko je non-stop jedla... v bistvu sedaj sploh ne vem več kolikokrat se zbudi, ker sama najde joško in me sploh ne zbudi, edino če ne ležim tako, da ne more do hrane
Spanje podnevi: enkrat za ene 2-4 ure, odvisno od dneva, včasih proti večeru še enkrat za 20 minut ali zjutraj za 20 minut in pa v slingu par minut - je pa fora v tem, da če ne ležim zraven, ko spi "dolgi" spanec, se prej zbudi in je jokava, ker še ni naspana, pa moram potem vsakih 20 minut do ene ure jo dojit hodit, tko da raje spim zraven
Dojenje podnevi: čisto odvisno, zdaj že malo manj pogosto, nekje na dve uri (povprečje), dopoldne bolj pogosto kot proti večeru
Mere: 3m: 63 cm, 6560 g
Samostojno obračanje: ne, pride do boka, potem pa ne ve, kako naprej user posted image  
Pitje vode: jaz jo samo dojim, brez dodajanja vode ipd.; zdaj, ko je vroče, jo malo pogosteje pristavljam in vem, da je žejna, ker popije samo malo, par požirkov, pa ima dosti... včasih ko sva šli opoldne ven, sem jo dojila tudi na pol ure, zdaj sva v času največje vročine raje doma, če ni nujno.

včer smo imeli ubitačno noč in upam, da bo danes bolje. še nikol nismo imeli take noči... zbujanje non-stop, nič lačna, samo nekaj je jokala, pa bradavico bi valjala po ustih, če ne bi nič ven priteklo... potem še eno obdobje slabe volje okrog poldneva... ne vem, upam, da bo danes bolje... sem ji izmerila vročino in ni nič, pri ušeskih sem jo tipala, nič trznila, samo s tako silo si te rokice v usta tlači, da me je kr groza...

sem vse prebrala, pa pozabila in se mi ne da nazaj gledat - se zanašam na jancci. user posted image  grem kar spat... za vsak slučaj, če nima še kakega presenečenja za danes.

lahko noč!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
19.5.2009 6:58:43   
Nea
Jutro!... ki se pri nas zadnje dni začne že ob 5ih user posted image  Malček je naspan in potem ob 5ih začne z glavico obračat sem in tja in se premikat in šušljat in se bi on rad pogovarjal in se vstal. Potem je kakšno uro pa pol pokonci in spet nazaj zaspi.

Zadnjič sem napisala kako v nedeljo ne bom nič delala... pa sem vseeno bila na nogah od pol 6 do 22h. Vsedla sem se le 2x da nekaj pojem. Nepričakovano smo dobili obisk in sem spet mogla celi dan rintat. Teh obiskov pa imam že čez glavo. Od kdaj je moja mami domov šla (koncem marca) smo vsak vikend imeli obiske... komaj čakam da gremo v Slovenijo, da se malo spočijem.

Zdaj moram it zrihtat punčki za v vrtec in se pozneje spet oglasim.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.