soncek.djukelica
|
živjo, spet ena, ki se ne javlja pogosto! Smo pa bolj pogosto zunaj in otroka prav uživata!Zabavata se z kanticami, lopatke, včasih se skušata skopat na pumpi, kosita travo... Res dobro,da imamo vrt in sta mi pod kontrolo! Spanje; je slabše kot pred letom dni! Itak,da se mi zbujata vsaj 1x na noč, le redke so noči,ko prespimo do zjutraj! Jima pa uturim flaško z sokom in zaspita nazaj, šit pa je, da se meni včasih zgodi,da jaz ne morem takoj zaspati nazaj! Tudi pri nas ne prakticiramo uspavanje na rokah, so tudi izjeme, ampak jima rečem,da gresta aja,aja in ju dam v posteljico! Včasih protestirata,ampak ni jima pomoči! Glede osvojenih veščin pa znata že pometat, brisat mizo, tudi igrače pospravita kdaj v škatlo; da bi jedle z žlico glih še ne, kdaj pa kdaj, z vilico sta kar vešči, jo neseta v usta, nista pa se še upiknili! Mlajša mi je bila spet bolna, smo bile na inhalacijah ventulina, na srečo sem kar hitro reagirala in jo peljala k pediatru, če bi čakala, bi spet pristala na pediatriji! Glede klopov sem se tudi jaz pogovarjala z svojo P za cepljenje, pa je rekla,da pri tako majhnih otrocih bolezen izveni, da pa je najboljša zaščita ta,da otroka preslečeš, ko prideš iz gozda,saj se klop najprej prisesa na obleko in čez nekaj časa zleze na kožo! Vse vas lepo pozdravljam!
|