|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
2.5.2009 8:42:31   
botrca
Andreja2000 kaj nisi prejšnji teden bila v Mb? Drugič povej, lahko se dobiva na kavi in se spoznava.

Kaj ti imaš 3 otroke? Kaj pa sestra? Si tudi njihova botrca kot sem jaz svojima nečakoma?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
2.5.2009 9:26:48   
hokejistka
Ojej botrca upam, da se bodo tvoje težave s križem lahko uredile user posted image user posted image user posted image Mora bit pa res zoprno, če nič ne moreš.

andreja 2000 user posted image

Naša princeska je pa še vedno bolana, jo kuha na dobrih 38 st in večino dneva preleži na kavču, še najraje pa pri meni. Pik in flekov še nima, slini se tudi še ne, iz nosu ji ne teče. Upam samo, da niso ledvica user posted image . Zdaj pa že cvili in moram šibat user posted image

LP

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
2.5.2009 15:33:35   
Vrtnica79
user posted image  pozdravljene čvekice, da se vam malo oglasim. Imam ravno malo miru ker V gleda risanke. Drugače pa tako skozi nekaj delam, ali v službi ali pa doma. Tako da sploh ne utegnem več do računalnika prit. Zvečer pa sploh nimam volje, raje se zvalim na kavč pred tv in tako v sekundi zaspim zraven.

Glede zdravja smo pri nas vsi nekaj šmrkavi, L je celo že na drugi steklenički antibiotikov. Ima neko vnetje mehurja oz. neke bakterije so našli v vodi. V se trenutno kar drži čeprav je zadnjič zvečer imela vročino ampak ni šlo več kot do 37,3. In seveda so bili krivi zobki. To ni res kako njo to muči.

Da vas še počastim z tortico, ker sem pred nekaj dnevi upihnila 30-tkouser posted image

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
2.5.2009 15:39:43   
Vrtnica79
Botrcauser posted image user posted image  ojoj pa ta tvoj presneti križ. Upam da se ti to uredi!

Hokejistkauser posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo pupiko.

Andrejauser posted image user posted image  drži se. Saj bo sčasoma bolje.

Lana tebi pa vsaka čast da se vsak dan oglašaš tukaj gori in nas držiš pri vrhuuser posted image user posted image

Vsem ostalim pa še naprej lepe praznikeuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
2.5.2009 20:01:33   
hokejistka
Mi smo nazaj iz Metelkove. J. ima virozo in bronhitis in je dobila Ventolin. Jo peljem tja, ker sem mislila, da ima vnetje ledvic, P pa takoj opazi, da ne diha v redu, da se ji ugreza jamica pod vratom user posted image . Pa sploh ni kašljala tako zelo hudo. Imam prav slabo vest, da je nisem prej peljala.  Imam pa HB dobro saturacijo 97%. Zdaj imamo predpisane inhalacije Ventolina in pregled pri osebni P v ponedeljek. Pa bom imela podaljšane prvomajske praznike user posted image

vrtnica hvala za tortico user posted image pa seveda vse najboljše za RDuser posted image

Izgleda, da vse uživate na sončku user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1530
2.5.2009 21:24:03   
t*e*j*k*a
HOJ!

Botrca upam, da se križ čimprej opomore in upam, da ne bo potrebne operacije in da boš še lahko imela kakšnega malega nagajivcauser posted image

Vrtnica79 vse naj naj za RD

Hokejistka, upam da bo Julija čimprej boljša.

Tudi jaz sem polno zaposlena. sploh nimam nič časa za RR, tudi za kaj drugega mi ga primanjkuje. user posted image
1.maja smo imeli birmo in sem bila botrca, tako da smo se zdej znebili denarja, tako da nas denarnice ne bodo tiščale, poleg tega na polno delamo v hiši, položili smo pode, naročena imamo zunanja in notranja vrata, tako da stroškov je polno.

Jan je zdrav in priden, edino trmast je preveč. Če kaj ni po njegovem se vrže dol in se dere na tleh.user posted image Drugače pa je super fant in smo ful ponosni da ga imamouser posted image user posted image user posted image

Uživajte čao

Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.5.2009 14:16:16   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Nič,lepo bodite,mi pa sedaj gremo v MB...

Nič ne poveš, saj bi se lahko dobile na kavi da se spoznavauser posted image .

joj,ja pa res,ti bom drugič prej povedala,bi te bilo lepo spozmati!

sem ti že tukaj odgovorila,da bi se bilo fajn videti in spoznati...
Ja,jaz imam 3 otroke,moja sestra pa 2,vendar jim nisem jaz botra,ker nista niti krščena...

In glede križa ti tudi jaz želim vse najboljše kar se da,saj vem kako to zgleda ker imam sama velike težave z hrbtenico,sem dala skozi vsa slikanja,dobila neke tablete,ki večinoma ne pomagajo,tako da moram večkrat po injekcijo.Mam pa jaz obolenje gornjega dela hrbtenice,ki se mi tudi seseda...tudi meni so rekli,da bi naj bila operacija zadnja faza...
Nekje 14 dni pa mi od hrbtenice mrtvijo roke in noge,tako da mi včasih kar vse z rok pade,ta tedem nameravam nazaj k zdravniku,ker je že vse skupaj prav neznosno,pa še tablet mi je zmanjkalo.

hokejistkauser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.5.2009 14:18:20   
andreja2000
vrtnica  vse najboljše za roj.dan in hvala za tortico!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.5.2009 21:13:05   
botrca
Andreja2000 koliko let pa šteješ, da ne rečem koliko si starauser posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.5.2009 7:21:36   
lana38

Lana tebi pa vsaka čast da se vsak dan oglašaš tukaj gori in nas držiš pri vrhuuser posted image user posted image

[/quote]

Zdaj me pa kar 3 dni ni bilo. Imam kar slabo vest. Pa ni bilo časa, sem uživala z družinico. Včeraj in v petek na pikniku. V soboto pa sem se sama potepala s sinovoma, ati je bil pa v gozu, so hlode nalagali.
Grem v službo.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.5.2009 10:19:44   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Andreja2000 koliko let pa šteješ, da ne rečem koliko si starauser posted image ?

user posted image ,ja,štejem 43let,je že kar nekaj,ja,vendar v srcu se še pa vedno počutim mlado...

Mi smo se včeraj spet potepali.Nocoj je Eva  prespala vso noč,tako,da nam tole z spanjem zadnje čase kar lepo laufa,bolj ali manj,v povprečju pa je napram prej spanje bistveno boljše.Tudi čez dan se je spanje podaljšalo nekje na pol ure,včasih spi celo uro,vendar pa sedaj gre zvečer spat nekoliko kasneje,pa zjutraj je večinoma že pred 6 pokonci.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
5.5.2009 9:39:06   
andreja2000
No,bom pa jaz nekaj napisala,da ne bomo kar naprej na drugi strani...

Vidim,da ste vse polno zaposlene in je zadnje čase tukaj kar precej manj javljanja.
Mislim,da bo Evi vsak čas prodrl novi zobek,ker ima že vse napeto,ni pa tokrat tako sitna kot prej,ko ji je kakšen zobek lezel na plan,no upam,da tako tudi ostane.
Tile naši škratki tako hitro rastejo,da se mi zdi,da gre vse skupaj kar prehitro.Naša bo jutri napolnila 17 mesecev,razume zelo veliko,govorno še pa ni tako napredna,bo pa tudi to vsak čas prišlo.
Včeraj je dobila nove gumjaste škorne in je bila tako smešna,ker sploh ni znala hodit v njih,se je kar po štirih spustila,no potem čez nekaj časa pa je končno tudi z temi škornjami "shodila"user posted image

Lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1537
5.5.2009 10:31:00   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Mi smo nazaj iz Metelkove. J. ima virozo in bronhitis in je dobila Ventolin. Jo peljem tja, ker sem mislila, da ima vnetje ledvic, P pa takoj opazi, da ne diha v redu, da se ji ugreza jamica pod vratom user posted image . Pa sploh ni kašljala tako zelo hudo. Imam prav slabo vest, da je nisem prej peljala.  Imam pa HB dobro saturacijo 97%. Zdaj imamo predpisane inhalacije Ventolina in pregled pri osebni P v ponedeljek. Pa bom imela podaljšane prvomajske praznike user posted image

Ajaj, vi ste pa res bogi. Upam, da je J. zdaj že bolje. Mi smo bili sicer med prazniki tudi na "obisku" pri dežurnem, ker sta nam tamaladva na dopustu zakuhala in jokala zaradi ušesuser posted image . Tako smo z dopusta leteli kar direkt k dežurnemu in na srečo je ugotovil, da gre samo za virozo. Zdaj sta tamaladva že ok, sem pa zato jaz pokasirala njun virus in se komaj držim pokonci.

Drugače pa smo praznike preživeli v Umagu, v Istarskih vilah. Itak, da je bilo super. Končno nekaj dni, ki smo jih imeli samo zase. Mulčka sta uživala na zraku, Lovro pa je bil čisto fasciniran nad morjem in noro velikimi količinami vodeuser posted image .  Sicer smo imeli spet težave s tem, da smo ga držali na suhem, ker bi šel mulo najraje kar v vodo, ampak nam je na srečo kar dobro uspevalo. Žal sta nam zadnji dan zakuhala, ampak na srečo sta bila vse dni pred tem čisto zdrava. Zdaj smo pa spet v oblačni Ljubljani. A bo kaj sončka?

Neposredna povezava do sporočila: 1538
5.5.2009 11:31:56   
lana38
Jaz skoraj vsak dan pogledam sem gor. No, čer praznike me 3 dni ni bilo. Ko nič ne piše in sama nimam nič novega za pisati, pač nič ne napišem.
Tim ima od včeraj en novi zobek. Zdaj jih imamo skupaj 14. Vsa sreča, da pri nobenem zobu nima vročine, drugače bi bil to pravi cirkus.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
5.5.2009 16:54:41   
želva
Da ne pademo na drugo stranuser posted image

Manca ima že 12 zob, tako da Vrtnica popravi seznamčekuser posted image

Andreja, naša ima tudi gumijaste škornjr in ko smo jih kupili jo je ful na rit neslo, pa je kmalu pogruntala. Zdaj je dobila pa krokse jo pa spet nekaj premetavauser posted image

Drugače pa pri nas nič novega, uživamo na zraku in se cele dneve večinoma potepamo. Zaenkrat smo zdravi in upam, da tako tudi ostane. J. je pridna, tako kot da je ni, prava milina proti Manci. Sem ravno zadnjič razmišljala, da mi sploh ni žal da imamo J. tako zgodaj. Če bi se še enkrat odločala, bi se enako.

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.5.2009 18:41:07   
loncica
Jaz pa raje ne hodim na internet, ker potem kar bluzim tukaj gor. Zdaj se intenzivno pripravljam na izpite, mož si je vzel dopust in je varuška. Je pa ful hecno, ker ga ni navajen imeti cele dneve in potem hodi mene spraševat, kaj naj še počnetauser posted image . Za popoldne sem jih napodila na vikend, pa naj se gori znorita.

Želva verjamem, meni bi bilo tudi čist ok, če bi imela zdajle že dva. Prav vesela bi bila, ker zdaj bom pa morala še vsaj eno leto počakat, da bomo spet kaj delali na novi bebici.

Mi smo za prvomajske bolj po obiskih hodili, pravi dopust planiramo šele septembra, ker prej ne bo izvedljivo.

Našemu user posted image  rastejo zdaj petice in je sploh siten. Dobro, da ga ima mož na čez zdajuser posted image .

Lp

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
6.5.2009 7:14:35   
lana38
loncica, pridna, da si se lotila učenja. To se meni zdaj sploh ne bi dalo v teh lepih dnevih. Š ed obro, da mi ni treba. Včasih me tudi v službi zgrabi, da mi sploh ni za nič in bi kar šla ven na sončka.
Drugače pa ni nič novega.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
6.5.2009 8:01:11   
vetrnica
pozdravljene

se javljam po daljšem času odsotnosti. Sem mislila, da bo več za brat pa vidim, da tudi ostale bolj malo pišete.

Zoja je zdaj končno zdrava oz. je bila vredu že prejšnji teden. Prejšnji teden smo se selili in še zdaj imamo nekaj stvari v škatlah. Zoja je selitev kar dobro prenesla (mislim menjavo okolja). Samo prvo noč je težko zaspala, zdaj pa sploh ni več problem. Imamo sicer še vedno probleme z dnevnim spanjem, a upam, da se bo tudi to uredilo. Zdaj nam v glavnem zaspi pokonci - sede in pol ji glavica kinka. Pol pa moram najti pravi čas, da jo položim. Če sem prehitra, je spet jok in ne bi spala.

Ima pa zdaj Zoja novo varuško in sem res zadovoljna z njo. Ta je čisto kontra proti prejšnji. Vzame si čas za otroke, se igra z njimi, Z se lahko pri njej tudi malo pocrklja, ven hodijo rožice nabirati,... Ta teden je začela redno hoditi k njej in že danes zjutraj skoraj ni jokala user posted image .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.5.2009 9:38:31   
andreja2000
Hojla!

Včeraj sem bila na govorilnih urah za Laro,moj pa za Evo,ker je bilo ob isti uri in sama vrjetno ne bi sfolgala na dva konca.Eva je v vrtcu pridna in zelo radovedna,Lara pa je v šoli kar malo popustila,sicer sem to opazila že sama,ker se ji nekako zadnje čase ni za učit,bi kar vzunaj bila.

vetrnica čestitke za selitev user posted image
želva res super,da je vaša Jerca tako pridna,ja res znajo med otrokami bit velike razlike.Naša Eva je že taka migica,da nima nikoli mira,(razen ko spi,pa še takrat se kar neki preobračauser posted image ),kot berem je vaša Manca tudi bolj živahna punca.

Lana38 tudi meni dostikrat te dni ni za nobeno delo,se moram prav prisilit,zato loncica bravo,da si tako pridna in se učišuser posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.5.2009 14:30:48   
botrca
Pozdrav!!!!!!!

Danes smo bili 3h v bolnici, da bi dobili samo sprejemne liste in da bi na koncu rekli, da poseg ne bo danes ampak jutri user posted image . Zvečer greva nazaj, prespala bova pri njih, enkrat jutri zjutraj ko jim bo, bodo pa naredili kar treba. Popiuser posted image diš lahko kaj delajo.

Zdaj sva doma, greva malo spat oz. Jan gre potem pa nazaj.

Imava pa eno veselo novico: Janu se je ena luknjica na srčku sama zaprla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tak, da operacija ne bo sploh potrebna. Kako sem bila vesela.

Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.5.2009 14:32:27   
lana38
botrcauser posted image user posted image user posted image  to je pa res za ploskat, da mu ne bo treba na operacijo.
Tukaj gor je pa res zatišje.user posted image  Škoda, da se vse bolj redko javljate.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.5.2009 14:54:47   
vetrnica
botrca - super, da se je Janu srček sam pozdravil user posted image user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.5.2009 15:13:18   
hokejistka
botrca user posted image super za Janov srček.

Bosta pa jutri opravila, nič se ne sekiraj!

Mi2 sva doma. J. je že čisto v redu, sem pa jaz toliko bolj zmatrana, zato sem se odločila, da bom tri dni na negi, da se malo spočijem in J. pozdravi do konca.
Ventolin smo ukinili v ponedeljek, potem se je pa začel ornk kašelj, ki se zdaj že umirja. Prebolela pa je tudi 6. bolezen- danes se ji še čisto malo pikice poznalo.

Naš službeni šerif ni bil nič kaj vesel, ko sem rekla, da me tri dni ne bo, ampak kaj čmouser posted image

Drugače pa veliko letam naokoli, avto registrirat, servis, pa k frizerju se končno odpravljam.user posted image

J. ima zadnje dni tak čudovit ritem spanja, da gre spat ob 20-ih, se zbudi zjutraj okoli 6:30, dobi mleko in potem zaspi do 9 oz.9:30. Se počutim, kot da bi se mi Marija prikazala. Končno spanje do 9-ih, pa čeprav z vmesnim hranjenjem ob 7-ih.user posted image

Zdaj ji šibam pa rit previt, ker me že kliče iz kopalnice. Beri.... cvili in kričiuser posted image

lp

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
6.5.2009 21:26:11   
lana38
Naj se malo javim. Tim že spi. Danes nič ni spal čez dan, ker sta z babico dudo izgubila, pa je bil ves user posted image . Jaz pridem iz službe z drugo in potem grem kupit še eno za rezervo. Ko sem šla na sprehod, pa sem čisto slučajno našla, tisto ki sta jo izgubila. Tako da imamo zdaj kar 3 doma.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1549
7.5.2009 7:03:15   
lana38
Včeraj zadnja, danes prva. Pa vas samo pozdravim, preden grem v službo.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.