|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
17.5.2009 8:14:57   
christiana21
matcar, kdaj maš kaj časa, da se vidimo?
pa ostale?

Prej sem pozabila vprašat, kako sta Tasa in Lija?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
17.5.2009 8:24:42   
matcar
Jaz mam skozi čas ta teden. Sem mislila it v torek v A,pa sem si premislila.Bom šla nasledni mesec.V sredo pa smo se za srečanje zmenle,samo ure še ni,ker čakamo vse Elevitko,da bo povedala ali dopoldne ali popoldne.Sem pa še vedno nemobilna,upam da mi bojo jutri končno priklopli nazaj telefon.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
17.5.2009 8:28:04   
christiana21
Maš kaj časa zdaj dopoldan na kofi, popoldan itak ne bo časa, vsaj jaz ga nimam? Če maš čas reči kje pa kdaj pa se vidimo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
17.5.2009 8:31:15   
matcar
Ja,lahko. Itak mam namen it v trgovino. Pa sama sem z Saš.-em in Leo. Je moj Maksa vzel zraven v Bauhausa.Pokliči me,jaz itak ne morem. Pa še stvari ti lahko zraven pripeljem kr,če si za.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3629
17.5.2009 8:32:40   
christiana21
Sem za in prosim za stvari jauser posted image .
Kje tebi paše, da se dobimo npr ob 10ih?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
17.5.2009 8:37:42   
matcar
Kaj pa malo prej? Pol 10-ih? Ja meni je vseeno,kam lahko prideš ti. Kam ti je bližje.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3631
17.5.2009 8:43:44   
christiana21
Se dobimo...hmmm...kje majo otroci plac se igrat, da mamo tastari miruser posted image . Npr pri stari Lipi? Tam so tobogani pa to...vsaj mislim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
17.5.2009 8:50:21   
matcar
Ja,pri Mladi lipi,misliš. Lahko tam ja. Tam,ko smo se takrat vse skupaj dobile,ne? Ok,jaz grem zdaj od doma,ker še grem v tuša,pa tankat,pa sem do 10-ih  lahko tam. Sem zdaj komaj vidla,kolko je že ura.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3633
17.5.2009 9:02:15   
christiana21
tam jaaaa, ko smo bile vse skupaj...all 2 in 1 :)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
17.5.2009 10:54:47   
ly117
Pozdravček,

kako ste kaj? Matcar in christiana sta se na kafetkale.
Christiana lepo to da se Klara lepo počasi redi. Sej se bo vse porihtalo pa bo potem super. Pa pošiljam vama user posted image .

Ellam dobrodošla med nami. No jaz sem se že tudi rešla user posted image . Saj ostalih user posted image nemorem zapustiti.

Pa da vam povem še nekaj smešnega. Smo bili včeraj na obisku v Lenartu pri mojem stricu,in za hišo ima mali ribnik za želve, ki pa je ograjen z 20 cm ograjo. In ko smo prišli nas pride pozdravit njihov user posted image buldog, no saj mislim da je takšne pasme. In skoči na mene jaz se spotaknem ob ograjico in čuf v ribnik. Nisem bila tam niti pet minut in cela mokra od zizik pa do gležnjev.
Zdaj pa oblečem Luka in šibama na sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 3635
17.5.2009 12:19:29   
tasa_m
lep nedeljski dan..

mi smo včeraj imeli piknik in sem tak utrujena da kr groza,..ampak bomo vzdržali user posted image

christiana..  veseli me da vajina mala škratka raste in pridobiva na teži. Počasi a zagotovo user posted image
In hvala na vprašanju..midve z Lijo sma  ok, večina časa sma zunaj tak da se imava prav lepo, zdaj ko je tako lepo vreme.

matcar.. katere plenice imaš za Šaša? 3-6kg ali že od 4kg??

ellam.. dobrodošla in čestitam za user posted image . Jaz sicer imam že mojo žabico ampak nekako ne morem od teh mb. nosečk in sem rada pri njih da kdaj kako debato vdarimo dol user posted image .
Bom te dodala na seznam..

Ly.. sem prevrala tvojo prigodo.. sem se nasmejala..user posted image user posted image kje točno v lenartu pa si bila? Jaz sem iz Lenarta..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.5.2009 12:20:32 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
17.5.2009 12:31:41   
ellam
Dan :)

Jaz sm po dolgem času sama domauser posted image
Lija je zjutraj šla za 5dni z babico in dedijem  v toplice. To bodo uživali user posted image  Mami pa tud seveda user posted image  Je sicer mela malo krize, se je jokala da ona pač ne bo šla brez mene user posted image  Ampak so zdaj že tam in je čist pozabla na vse drugo user posted image
Dragi pa je v službi.user posted image
Christiana bravo za Klaro Glorio,da se lepo redi user posted image
ly117 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se zdaj prav nasmejala
Mamice sej prav,da še niste zapustile nosečk user posted image user posted image  Je lepo brat o malih škratkih. user posted image
Včeraj je tudi moj favorit bil Azerbajžan, Norveška pa mi je bla bol tak-tak user posted image  Sicer pa je ponavadi tak,da mi zmagovalci niso všeč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3637
17.5.2009 13:03:47   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja,še imama od 3-6 kg. Pa še en paket sem dobila zdaj,tak,da še bom te porabla. Upam,da bojo zdržale to malo rito.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
17.5.2009 13:06:04   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ellam

Včeraj je tudi moj favorit bil Azerbajžan, Norveška pa mi je bla bol tak-tak user posted image  Sicer pa je ponavadi tak,da mi zmagovalci niso všeč user posted image

Ja,zdaj že par let ni blo dobre pesmi,zmagovalne mislim. nazadnje mi je bla srbija. Lanska pa je itak bla za moj okus brezvezna.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
17.5.2009 13:07:12   
ly117
Tasa, stric je doma tam pri Polani.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
17.5.2009 13:10:03   
ly117
Matcar, daj povej kje ima dr. Krebsova ambolanto oz. v katerem nadstropju, da jutri ko imava z Lukom posvetovalnico ne bom iskala.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
17.5.2009 15:22:13   
ellam
Punce, jaz sem malo v dilemi pa bi vas prosila za kakšen nasvetuser posted image
Lija si že dobro leto želi psa.In vsakič ko kakšnega vidi čisto ponori,skače in me prosi,da bi ona tudi imela kužka.
In mi že vse od NS vsak dan govori,da sem si jaz želela user posted image  in je on zdaj v mojem trebuščku in da si tudi ona želi kužka in bi bilo prav,da ga dobiuser posted image
In sem čisto zmedena zaradi vsega tega.Oba z možem imava zelo rada pse in živali nasploh.In se tudi oba zavedava,da vsaka žival rabi posebno nego,pozornost in vzgojo.
Mene je pa strah,da ne bi zmogla skrbet za 4.letnico, malega dojenčka in še za psa mladička -  ti pa so itak čist nori in polni energije.user posted image
Kaj ve mislite?Naj ji enostavno razložim,da je zdaj dojenček na vrsti in pride kuža čez 1.leto ali reskiram in si omislim psa in še potem za njega skrbim in ga vozim na sprehode...? user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
17.5.2009 16:23:29   
christiana21
Ellam jaz sem si omislila psa, ko sem bila noseča in morem ti povedati, da mi je kasneje bilo žal, kajti kuža se je počasi navajal na higieno, ves čas je bilo treba čistit za njim, grizel je čevlje,...potreboval je tudi sprehode, ker po mojem mnenju pes ne spada na ketno in je to njegov sprehod, ali pa da pes po cele dneve čepi v pesjaku in čaka na sprehod (moj kuža sicer itak ni varianta psa za na ketno ali v pesjak, he he he). In prišli so dnevi, ko sem bila enostavno preutrujena, da bi peljala psa 4 krat ali večkrat čez dan ven, pa še vstala ponoči, da bi on šel lulat, ker mladički potrebujejo več sprehodov. Tako je trpel spet moj dragi, he he he
To so moje izkušnje, končna odločitev je pa tvoja!

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
17.5.2009 16:31:05   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar, daj povej kje ima dr. Krebsova ambolanto oz. v katerem nadstropju, da jutri ko imava z Lukom posvetovalnico ne bom iskala.

Ko prideš do ZD,sta dva vhoda. Najlažje je it pri drugem noter,pa v 1.nad.,je pa ambulanta na koncu hodnika,pred nihajnimi vrati,ko je tisti sredinski lift. Drugi vhod,gledano iz smeti policije gor. Pred kamnitimi stopnicami.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
17.5.2009 16:33:38   
matcar
Ellam,tudi jaz mislim,da je bolje,če počakaš kakšno leto,pa potem nabavite psa. Jaz sem imela "samo" mlado muco,pa sem skoraj znorela zraven. Vem,da ni za primerjat,pa vseeno. Sem jo kasneje dala vstran. Kužki pa so še bolj zahtevni,kot muce.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
17.5.2009 21:26:41   
matcar
Čer!
Spet nobene?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
17.5.2009 21:45:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja,še imama od 3-6 kg. Pa še en paket sem dobila zdaj,tak,da še bom te porabla. Upam,da bojo zdržale to malo rito.user posted image
Jaz em dobila neke plenice iz Leclercka pa nam ne pašejo pa bi ti dala pol paketa..pol ga pa je v Lenartu. Kaj praviš?? user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
17.5.2009 21:46:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Čer!
Spet nobene?user posted image
jaz sem tu..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
17.5.2009 21:53:37   
tasa_m
Srečke - nosečke 2009 user posted image

user posted image
user posted image       biba14, PDP 19.06.2009

user posted image
user posted image       elevitka, PDP 23.07. 2009

user posted image
user posted image       cecax, PDP 07.08. 2009
user posted image      kea, PDP 18.08. 2009
user posted image      nebo, PDP 02.08.2009
             user posted image
user posted image        Rubin. , PDP 26.9 2009 user posted image user posted image
user posted image        klaja, PDP 22.09. 2009

user posted image
user posted image        ellam, PDP 01.11. 2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice:  user posted image

user posted image     Christiana21, Klara Gloria , 07.05.2009
user posted image     Ly117, Luka, 19.04.2009
user posted image     Matcar, Saš, 02.04.2009
user posted image     tasa_m, Lija, 20.02.2009 
user posted image     Limona, Lia, 24.01. 2009
user posted image     cati, Tia, 22.01. 2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
17.5.2009 21:54:32   
tasa_m
aaaaaaaaaaaaa prenesla seznam nosečk in me je ven vrglo user posted image
zdaj pa mi ni več in grem od žalosti ajat. hehe

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.