![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 7:52:16
|
|
|
|
elevitka
|
Dobro jutro! HBP (hvalabogudajepetek)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 8:10:42
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro, dober dan, jaz sem danes zadnji dan....))))
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 8:12:24
|
|
|
|
elevitka
|
Lepo enim
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 8:18:48
|
|
|
|
nebo
|
Res imam dovolj, ej ni mi več. rada bi si pripravila vse potrebno, doma pospravila, kaj dobrega prebrala, se lepo počasi umirila...sicer pa grem čez mesec dni na morje
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 8:22:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Očitno... , ostale babike še spijo, ali pa nimajo časa. Kako si matcar? Dobro spala? Ja,sem začuda. Je Maks brez dude zaspal,pa sem mislila da bo ponoči kriza,pa začuda ni bla. je frajer včeraj dudo zgubil na sprehodu,ker si jo je dol odpel. Pa sem mu od Saš-a eno dala,za silo,če bo htel met. Pa ni blo šanse. Sicer je zaspal komaj,ampak je.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 8:24:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ...sicer pa grem čez mesec dni na morje Kak gre enim lepo!? Jaz pa moram it na teren zdaj,pa tako vreme je. Mi kr mine,da bi sploh ven stopla iz bajte.Pa z triperesno deteljico,kak pa!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 8:31:27
|
|
|
|
elevitka
|
meni tud ni več... bom v torek tak boga da se bom jedva privlekla do G ! in v sredo ne mislim it več delat (8 dni B pa mi ja lahko da)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 9:08:10
|
|
|
|
nebo
|
Elevitka koliko pa še imaš dopusta??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 9:11:28
|
|
|
|
ly117
|
Ojla! Nebo za zadnji delovni dan. Elevitka sej ti bo tvoja G dala bolniško. Potem pa še samo rabimo lepo, toplo sončno vreme.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 9:26:15
|
|
|
|
nebo
|
SE STRINJAM Ly - SONČEK KJE SI????
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 9:29:34
|
|
|
|
ly117
|
Glede na to da je danes poscana Zofa naj pade kakšna kapljica dežja da bo letina dobra. Potem pa naj bo SONČEK.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 9:48:36
|
|
|
|
christiana21
|
nebo bravo za zadnji delovni dan. naj ti čimhitreje mine še teh nekaj ur v službi, potem pa domov pa uživat.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 9:52:34
|
|
|
|
nebo
|
Hvala Cristiana, sicer pa moja služba v primerjavi s teboj...povej mi kdaj gresta spet v LJ??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 9:58:29
|
|
|
|
elevitka
|
imam še 19 dni dopusta (KAR BI SE PO DELOVNIH DNEH LIH IZTEKLO DO 29.6. KO NASTOPIM PORODNIŠKO) Ja danes pa moj ˝poscani Zofek˝ praznuje RD
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 10:01:47
|
|
|
|
christiana21
|
Danes greva v Ljubljano. Malo naslednji teden čaka operacija, da ji žilico, ki ji otežuje dihanje, zamašijo. Lahko bi jo zamašili z zdravili, vendar ima mala premalo trombocitov, ta zdravila pa jih še znižujejo in so se ustrašli notranjih krvavitev, zato so se odločili za operacijo. Ampak ni mi jasno kako bodo operirali, če ima že Gloria premalo krvi za preizkave, kaj šele za operacijo. Upam, da bo vse ok. Želim si, da se vse umiri in, da pride domov, rada bi jo k sebi stisnila, polubčkala...pa nič ne morem. Lahko jo samo na kratko pobožam in vedrim nekaj ur zraven inkubatorja.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 10:15:38
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Danes greva v Ljubljano. Malo naslednji teden čaka operacija, da ji žilico, ki ji otežuje dihanje, zamašijo. Lahko bi jo zamašili z zdravili, vendar ima mala premalo trombocitov, ta zdravila pa jih še znižujejo in so se ustrašli notranjih krvavitev, zato so se odločili za operacijo. Ampak ni mi jasno kako bodo operirali, če ima že Gloria premalo krvi za preizkave, kaj šele za operacijo. Upam, da bo vse ok. Želim si, da se vse umiri in, da pride domov, rada bi jo k sebi stisnila, polubčkala...pa nič ne morem. Lahko jo samo na kratko pobožam in vedrim nekaj ur zraven inkubatorja. ubošček mali ... držim pesti da bo vse tole hitro za vami in bo Gloria kmalu doma v varnem in toplem objemu svojih staršev
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 10:25:22
|
|
|
|
nebo
|
Jaz tudi upam, da bo kmalu doma, če pa bo vse v redu - to sploh ni dvoma, ker bo Ej kje je Biba, se mi zdi da se že nekaj dni ni oglasila???
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 11:12:47
|
|
|
|
elevitka
|
Al počiva doma, al pa je šla v RIM Nazadnje je bila aktivna na forumu včeraj okoli 18 ure (po moje samo počiva doma)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 13:37:41
|
|
|
|
matcar
|
Nebo,čestitke za zadnji delovni dan! Christiana,držim pesti,da se bo vse dobro izteklo,Za Klaro Glorio pa ! Elevitka,tudi ti boš z naslednjim torkom v B.Boš vidla!Tvojemu pa vse naj-naj! Moj ata pa je včeraj imel,mu še grem darilo kupit-UPAM,da mi bo ratalo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 13:59:09
|
|
|
|
elevitka
|
Hvala matcar - v njegovem imenu Si zrihtala v mestu kar si imela?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 14:30:55
|
|
|
|
matcar
|
Ja,samo mi je vzelo celo dopoldne. Znorela sem skoraj. Pa v toti gužvi,še titov most je bil zaprt.Z vsemi tremi fročeki,kak pa.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 14:43:49
|
|
|
|
tasa_m
|
dan,dan kako ste? Christiana za Klaro Glorio in zate!! nebo.. super za zadnji delovni dan. elevitka.. upam da dobiš bolniško, držim močno pesti..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 14:45:52
|
|
|
|
elevitka
|
ja danes so plesali četvorko na titovem mostu tasa ... tnx upam da mi rata zdaj pa gre na kosilo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 14:46:42
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,prebrala sms. ni panike,če je taka cena,bom še šla jaz kr kupit tja. Bom šla pogledat.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 15.5.2009 16:02:17
|
|
|
|
Rubin.
|
Oj, mb mamice imam za vas eno vprašanje. Kako je z adaptiranim mlekom v MB? Lahko dobijo vse mamice recept, ali je za kupit? Pediater ti da recept? Preden pa ima otrok pregled pri P, pa moraš sam kupit? A je recept za točno določeno firmo mleka? Sicer mislim dojit (prvo sem polno dojila), ampak ker sta dve, pa me zanima tudi tale opcija. Hvala. Christiana21 v mislih sem z vami. Sicer pa toto vreme res ne ve kaj bi, malo tako, malo tak
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.