![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 6:32:35
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 6:33:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar.. katere plenice imaš za Šaša? 3-6kg ali že od 4kg?? Ja,še imama od 3-6 kg. Pa še en paket sem dobila zdaj,tak,da še bom te porabla. Upam,da bojo zdržale to malo rito. Jaz em dobila neke plenice iz Leclercka pa nam ne pašejo pa bi ti dala pol paketa..pol ga pa je v Lenartu. Kaj praviš?? Ja,komot. Veš,da bi mela jih,če jih ti ne rabiš.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 7:50:27
|
|
|
|
elevitka
|
Dobro jutro ! naj vam tekne
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 7:55:59
|
|
|
|
matcar
|
Oooooo,kaka postrežba! Kavo sem si že privoščla,še preveč.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 8:10:38
|
|
|
|
nebo
|
OOOOOOOOOOO, jaz sem doma, JUPI!!!!!! Ravno sem peljala Niko v vrtec, pojedla jogurt in muslije, sedaj popijem kofe in grem pospravljat..)))) joj pa je res super!!! Že delamo sobico, tako da imam dela preko glave.... Elevitka JAZ SEM DOMA!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 8:12:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo OOOOOOOOOOO, jaz sem doma, JUPI!!!!!! Ravno sem peljala Niko v vrtec, pojedla jogurt in muslije, sedaj popijem kofe in grem pospravljat..)))) joj pa je res super!!! Že delamo sobico, tako da imam dela preko glave.... Elevitka JAZ SEM DOMA!!!!!!!!! se ne menim s tabo VEŠ !!!!!! jaz pa kradem bogu dane tu na šihtu (nimam kaj delat) pa cajt ne gre nikam - komaj sem eno uro tu pa se mi zdi da sem že 4
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 8:33:03
|
|
|
|
nebo
|
pa kako to da nimaš kaj za delat??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 8:40:16
|
|
|
|
elevitka
|
Ker sva dve in ker vse postoriva v šusu (je recesija, nimamo nekih objektov, ni računov, davek se dela konec meseca, skontroliran je do sedaj že najmanj 3 x, vsi papirji pošlihtani, osebne mape pospravljene, intrastat narejen.... ma ni da ni no NIMAM KAJ!!!! Tašča tud bluzi (se delava da delava) da šefici ne bi bog ne daj na pamet padlo in bi rekla eh ni dela bo ena dovolj - ena je višek (ker letim jaz ker sem prišla za njo)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 8:44:15
|
|
|
|
nebo
|
O to pa je sranje. Jaz pa se sedaj odločam ali naj grem likat ali si naj grem elemente v kuhinji pospravljat noter. Jutri bo pa sobica gotova potem bom pa itak imela tam delo, pa še v kopalnici bi si rada omare notri uredila in stran pometala viška...torej jaz imam dela..pa kje so še vse cotike za oprat in zlikat. E me zanima kako ste prali otroške cotike, jaz vem, da sem prvič ful komplicirala in brez mehčalca, pa tri krat splahnjevanje?? Torej Elevitka kaj če bi ti študirala ANG namesto mene????
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 8:56:00
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček babike Ellam : dobrodošla ...z malili kužki pa je tak-mi2 sva ga kupila nekaj dni preden sem zvedela,da sem . Saj je priden in vse,res pa ga je treba peljat vn 2-3x na dan in ker sem jaz sedaj že bolj boga,ga mora , tu pa nastanejo problemi, ker je fuuullll len in ga moram 100x prosit preden se zmiga, pol pa sm sitna...in včeraj sem znorela in šla sama ven z , pol pa me je tok zaštihal doli,da se nisem nekaj min niti premaknit mogla in .... pol pa sm bla spet sitna... No,je pa kuža mali cartek in bi mi manjkal... Christiana21 : ful lepo,da mala napreduje in pridno papa Nebo : lepo da si frei zdaj, Elevitka saj še malo pa boš ti tudi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 9:14:09
|
|
|
|
elevitka
|
nebo ..... ne angleščineeeee tud jaz si morem doma še pospravit omaro v kopalnici da naredim prostor za otroške šampončke, kremice in ostalo navlako (sam nevem kam bom strpala) ali pa si bom še eno poličko omislila, okna bi lahko umila so spet vsrana od cvetnega praha. Ok omaro bi si tud lahko pospravila (ker tak več kot 3/4 stvari zdaj ne dobim nase, in nebi imela to kar lahko oblečem tak nametano in pomečkano ker bi blo več placa). Doma bi mela kaj za delat ja, sam vprašanje če bi se mi dalo. Jaz sem vse otroške cotike prala z normalnim praškom, normalno izpiranje sem pa dala mehčalec od lenorja - sesitiv (tisi lušn dojenček je gor narisan) peglala pa pa sem samo plenice biba hvala bogu da mam ju3 G da ji zagnjavim za B kaj boste ali uporabljate za bradavice (bepanten ali lanolin?)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 9:21:02
|
|
|
|
ly117
|
Dobro jutro! Nebo . Uživaj. Elevitka najprej hvala za za kavico in tortico. Samo morem najprej mojo spit. In sej ti boš tudi kmalu doma. Matcar hvala za odgovor, nisem včeraj več uspela prit na RR ker ko sma z Lukom prišla s sprehoda smo ga umili pol pa sem za tri prelne stoje imela perila za speglat . Te pa sem še samo v pojstlo padla. Pa še eno vprešenje, Boš imela Novalac za Saša. Še skoraj celi je. Mi Luko tak zapre da ne more kakat pol pa nič ne spimo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 9:22:42
|
|
|
|
nebo
|
jaz sem uporabljala bepanten... Grem delat...se še kaj javim. Biba tečnobica - ej pa saj si noseča, kdaj boš pa te tečna, če ne sedaj!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 10:03:15
|
|
|
|
biba14
|
Jaz sem cotike oprala s Persilom-sensitiv, mehčalca nisem nič dala, pa tudi samo 1x sem sprala....morda mehčalca prve tedne ne bom uporabljala. Za bradavice sem si kupila lanolin, ko zadnjič sem se z bepantenom namazala ( ko imam izcedek že nekaj časa), pa so me potem ful pekle, z lanolinom pa težav ni bilo...sam tak lepljiv je.
< Sporočilo je popravil biba14 -- 18.5.2009 10:04:22 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 11:04:12
|
|
|
|
elevitka
|
lanolin se tud dobi v lekarnah ne? pa ni ga treba izpirat pred dojenjem, bepanten pa če sem prav seznanjena ?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 12:02:29
|
|
|
|
nebo
|
joj kam mene danes nekaj šraufa...boli me v predelu ledvic oz. od tam naprej me šraufa...bila celo 2x na WC...me je že en mal strah da bi to bilo kaj drugega...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 12:25:42
|
|
|
|
elevitka
|
Si se mogoče mal spotila pa te je vlažno kje veter dobil? Pa si si malo nahladila ledvice (jaz sem tud full občutljiva na ledvice) poskusi z čajen pa ledvice - men ful hitro pomaga. verjetno nič druga ni nebo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 12:29:24
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lanolin se tud dobi v lekarnah ne? pa ni ga treba izpirat pred dojenjem, bepanten pa če sem prav seznanjena ? Tako ja. Jaz sem lanolin zadnjič kar v BC kupila, ko so ga ravno imeli.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 13:29:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še eno vprešenje, Boš imela Novalac za Saša. Še skoraj celi je. Mi Luko tak zapre da ne more kakat pol pa nič ne spimo. Ja,bi mela,če ga ne rabiš. Kaj pa boš mu dajala namesto Novalaca?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 13:32:29
|
|
|
|
matcar
|
Nebo,jaz normalno perem perilo,z mehčalcem,ker so bolj mehke cote. Ne kompliciram,ker mi je brez veze. Sem pa pri Maksu morala posebej prat,ker je dobil atopični dermitis. Takrat pa sem njegova oblačila prala z Frosch tekočim detergentom z aloe vero pa brez mehčalca. Ko pa sma težavo odpravla,HB,ker je to lahko doživljensko,pa normalno perem.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 13:33:20
|
|
|
|
matcar
|
Ly,zdaj pa jaz tebe nekaj baram? Kolko ti tvoj Luka poje? V ml mislim.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 13:53:38
|
|
|
|
nebo
|
evo me sem eno uro počivala, po kosilu, sedaj pa naprej pucat kuhinjo, pol pa likat... Sem že v redu, aja vam povem recept za šraufanje, en ego z muslijami in figami, nato pa mol skodelice kave z mlekom in smetano, pa eno hruško in 2 dcl donata!!! Moj mož je pa danes priden in barva sobico na oranžno, kričečo oranžno. Je prav lepo.... A hodi katera kam k pedikerju??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 13:55:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,komot. Veš,da bi mela jih,če jih ti ne rabiš. Zmenjeno.. nam so delale pikice po ritki in jih zato ne uporabljam. Mi jih je mami kupla in jih mi nekaj dla..mislim da pol paketa in zdaj jih sploh ne uporabljam. Porabla sem mislim da glih 2..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 13:57:18
|
|
|
|
elevitka
|
Pri meni je kombinacija (mleko oz. mlečni izdelki ala smetana, jogurt + donat ali radenska = DRISKA) jupiiiiiiiiiiiiii še ena ura pa grem domov
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 18.5.2009 14:02:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo E me zanima kako ste prali otroške cotike, jaz vem, da sem prvič ful komplicirala in brez mehčalca, pa tri krat splahnjevanje?? jaz sem kupila prah brez kakršnih koli dodatkov (iz DM-a), pa dala sem tud mehčalec Sensitive nisem pa nič 3 krat splahnjevala. Prvo rundo samo,zdaj pa vse perem enako vse z Persilom.. Ma mi je žal, da sem nekaj komplicirala..zdaj ziher več nebi quote]IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj boste ali uporabljate za bradavice (bepanten ali lanolin?) Jaz imam obojno. In če ti povem po prvici mi je Bepanten bolj pomagal. No, full mi je pomagal Lanolin iz porodnišnice, tak da če mo možnost si ga nabaši v P. in si ne kupuj tega. Jaz imam od Multi Mam Lanolin in mi ni nič pomagal. Mislim da sem ga glih enkrat uporaila.zdj pa mi tam leži.. Tak da če ga potrebuješ ti ga dam??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.