christiana21
|
Dobro jutro! christiana zoped poroča o stanju . Jaz sem ok, malo me boli levi del brazgotine, še vedno peče ko grem lulat (grdi grdi kateter iz bolnice), ampak se tolažim, da sem prematrana, ker sem vsak dan odkar sem prišla iz bolnice vstala okoli 5ih, šla mleko črpat, vzela tablete za pritisk, spila kavico, potem pa ni šlo več zaspat, dopoldan sem pa itak šla v Ljubljano. Naša mala palčica pa se je malo zredila, predvčerajšnjim je imela 1440g, včeraj pa 1480g, mala izgleda pridno papa, vsakič ko prideva tja ima brčice od mleka , hranijo jo na tri ure po 10ml. Mala vzbuja pozornost vseh na intenzivni negi, če je ne pridejo pogledat v najkrajšem času, si pač začne pulit iz ust cevko za hrano, premakne iz nosu aparat, ki jo pomaga dihat, se začne jokat, ali pa enostavno zbrca iz sebe pleničko s katero je pokrita...potem pa vse aparature piskajo in vriskajo. Trmasta po mami...he he he Kako ste pa ve babike? Biba, koliko še? Te že kaj matra? Nebo, kakšni so občutki zdaj, ko nisi več v službi? Se pustiš razvajat? Matcar, kako triperesna deteljica? Rubin, kako otročki? Pa ti? Elevitka, buši pridno raste? Še malo, pa boš cartala. Občutki?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|