christiana21
|
Dobro jutro! Najprej hvala vsem za lepe želje, objemčke in pikapoke. Lepo, da ste v mislih z mano in Bogdanom. Prišla sem na RR, ker ne morem več spat, okoli 4 me je rana od cr tako bolela, da sem samo ležala v postelji in jokala, ker se nisem mogla niti vstat, da bi šla na wc lulat, Bogdana pa nisem hotela budit, sem si mislila, da bom že nekako, če je šlo vstat v bolnici, bo doma tudi, pa ni šlo - ni bilo tistega trikotnega pomagala - potem je vstal Bogdan, me potolažil in mi pomagal. Res sem vesela, da je takšen partner kot je, ne bi si mogla želeti boljšega. Pere, pomiva, čisti za živalmi, mi prinese vse kar želim, v bolnici je bil po cele dneve z menoj, me božal, tolažil, jokal z mano zaradi tamale... vsaka mu čast. Kar se tiče bolečin zdaj ob 6 je boljše, veliko, ampak se bojim it nazaj ležat v posteljo, ker potem težko vstanem. Sicer me pa itak čaka zdaj črpanje mleka, potem ob 8 tablete za pritisk, pa umit bi se tudi bilo dobro malo , ob 9 pa spet črpanje mleka, potem pride počasi Bogdan domov, se najeva, pa greva k najini palčici.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|