|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
15.5.2009 20:29:08   
blaža
Si je pa danes Blaž lih preden je šel spat predrl ustnico ta spodnjo in to na dveh krajih.user posted image Je blo vse krvavo in luknja je zazevala, da me je kr zvilo. Se je pa nerodno vsedel na poganjalca in se prevrnil nekako postrani čez in direkt na glavo na obraz.user posted image

Vedno pomislim, da bo treba na kakšen šiv.user posted image tudi Matija je imel večkrat predrte ustnice. On je bil pa pravi specijalist, ker ni imel varnih prvih korakov, ampak je stekel in je kar n apšrej tekal in padal.user posted image user posted image Ma ko poči ustnica grdo zgleda, čeprav ni tako hudo. Se je pa pri Blažu kar hitro kri ustavla in pol ni več tako jokal, pa je šel spat.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
15.5.2009 20:33:55   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Si je pa danes Blaž lih preden je šel spat predrl ustnico ta spodnjo in to na dveh krajih.user posted image Je blo vse krvavo in luknja je zazevala, da me je kr zvilo. Se je pa nerodno vsedel na poganjalca in se prevrnil nekako postrani čez in direkt na glavo na obraz.user posted image

Vedno pomislim, da bo treba na kakšen šiv.user posted image tudi Matija je imel večkrat predrte ustnice. On je bil pa pravi specijalist, ker ni imel varnih prvih korakov, ampak je stekel in je kar n apšrej tekal in padal.user posted image user posted image Ma ko poči ustnica grdo zgleda, čeprav ni tako hudo. Se je pa pri Blažu kar hitro kri ustavla in pol ni več tako jokal, pa je šel spat.user posted image

bošček Blaž user posted image
Tudi Lana je še tu skusila, kako je s predrto ustnico. user posted image  Vragec mali je tako divja, da pozabi, da mora čez kaj stopit in pol buuum. No, redko tresne ob tla. Je kar stabilna od kar je shodila. user posted image  

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
15.5.2009 21:09:02   
srečka nosečka
Lep večer še naprej, grem na kavč, ker je še 10 min pilot samo moj. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
15.5.2009 21:11:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

juhuhu petek je tuuuuuuu. user posted image
Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. user posted image  Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega.
Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. user posted image  Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... user posted image
Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj.

Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. user posted image  Se je moj izkazal. user posted image  Se že veselim user posted image

marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. user posted image  Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. user posted image

blaža - tudi od nas sožalje

Žal mi je da ste morali odpovedati, ampak kot je tudi Blaža napisala, še bo čas za dopuste user posted image  Mi vam predlagamo da pridete na piknik februarčkov vsaj, da se malo sprostite v dobri družbi user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4279
15.5.2009 21:14:25   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čer, user posted image

juhuhu petek je tuuuuuuu. user posted image
Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. user posted image  Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega.
Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. user posted image  Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... user posted image
Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj.

Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. user posted image  Se je moj izkazal. user posted image  Se že veselim user posted image

marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. user posted image  Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. user posted image

blaža - tudi od nas sožalje

Žal mi je da ste morali odpovedati, ampak kot je tudi Blaža napisala, še bo čas za dopuste user posted image  Mi vam predlagamo da pridete na piknik februarčkov vsaj, da se malo sprostite v dobri družbi user posted image  user posted image

,se podpišem pod tole.-user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
15.5.2009 21:21:40   
Marusah

ja, res sem čist pozabla na RR, mam kr mal slabo vest user posted image user posted image user posted image  Midva z Lovrotam sma tko vedno kje tu okoli, ve sam pokličte, ko bote mele čas....pa se gremo igrat user posted image

Blaža, tudi jaz ti izrekam sožalje.

< Sporočilo je popravil Marusah -- 15.5.2009 21:23:40 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 4281
15.5.2009 21:27:44   
Marusah
iiiiiiiiiiiiiiiiii Dolenjka, vi pričakujete še enega? Kak lepo user posted image  čestitke!!!
...se pa res vidi, da vas že dolgo nisem brala user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
15.5.2009 21:28:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

iiiiiiiiiiiiiiiiii Dolenjka, vi pričakujete še enega? Kak lepo user posted image  čestitke!!!
...se pa res vidi, da vas že dolgo nisem brala user posted image

ja, zdaj pa lahko pe vi za nami ponavljate user posted image  Aja, pa na piknik lahko pridete, da se končno že vidimo user posted image  Si se samo 1x pokazala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
15.5.2009 21:33:06   
Marusah
Ha, ha, ha,....ne se hecat user posted image  Moj možek sam fantke dela, tko, da če se odločimo še za enega bo ziher spet fantek in potem bom mela doma 5 fantov....verjemi, da so že 4-je dovolj user posted image user posted image user posted image vsaj za nekaj časa še......

Kdaj, pa kje pa mate piknik?

< Sporočilo je popravil Marusah -- 15.5.2009 21:34:12 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
15.5.2009 21:35:34   
Stipe air force
Evo, Stipe je spet v gnilem kapitalizmu.... piljot in ljetaljo sta me pripeljala k princezkama... user posted image  user posted image  user posted image ... ljetaljo je bljo poljnjo ŠIPTARJEV... in je slovenština bila med poljetom prepovedana... user posted image  user posted image  user posted image ... Mater... Adria Airvays bi propadlja brez Homo Ilirikusov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
15.5.2009 21:37:58   
blaža

Ha, ha, ha,....ne se hecat user posted image  Moj možek sam fantke dela, tko, da če se odločimo še za enega bo ziher spet fantek in potem bom mela doma 5 fantov....verjemi, da so že 4-je dovolj user posted image user posted image user posted image vsaj za nekaj časa še......

sem te že hotla nakurit, da se niti poznava ne, ker nimaš cajta za februarčke, ko sem prebrala da imaš 3 bubce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol ti pa optrostim , ampak samo, če jih pripelješ pokazat na piknik.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 15.5.2009 21:38:41 >

Steve Jobs

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
15.5.2009 21:38:09   
Stipe air force
Marusah... in srecka nosecka samo za vaja... user posted image  user posted image  user posted image

Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno:

Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly

Nuka familly user posted image  user posted image  user posted image  

Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja....

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal....  prihod predlagam od 13te ure naprej....

PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
15.5.2009 21:39:57   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Evo, Stipe je spet v gnilem kapitalizmu.... piljot in ljetaljo sta me pripeljala k princezkama... user posted image  user posted image  user posted image ... ljetaljo je bljo poljnjo ŠIPTARJEV... in je slovenština bila med poljetom prepovedana... user posted image  user posted image  user posted image ... Mater... Adria Airvays bi propadlja brez Homo Ilirikusov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

a si se kako besedo navadu?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
15.5.2009 21:40:21   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=avto&p=avto&s=r&lim=1&oglas=24421&cid=494ded40cf64d97cfwh8si6d19e877bb

samo z malo boljšo opremouser posted image

Aha, lepo! Sem si nekaj drugega predstavljala user posted image

recimo?

ah ne, pozabi, sam tko, bolj "družinskega" sem imela v mislih user posted image

družinskega ima mami, poleg tega pa je karavan, kar pomeni ravno primeren za otročka in vozičke, ko Taja in in malo za pritisnit, ko ga ni zraven.
Pa da se razumemo, vse po pameti, ker je le otroček pri hiši!!!

user posted image user posted image user posted image  lepi avtek!!! Mi mamo Alfa romeo 159 - limuzino, pa je tak fajn za vozit....

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
15.5.2009 21:42:15   
Marusah

sem te že hotla nakurit, da se niti poznava ne, ker nimaš cajta za februarčke, ko sem prebrala da imaš 3 bubce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol ti pa optrostim , ampak samo, če jih pripelješ pokazat na piknik.user posted image user posted image

...samo en je moj, 2 pa sem dobila v paketu s poroko user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
15.5.2009 21:42:16   
blaža
O jaz vas zapuščam, sem zmatrana kot pes.user posted image

Nočko.

Steve Jobs

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
15.5.2009 21:43:11   
blaža

...samo en je moj, 2 pa sem dobila v paketu s poroko user posted image user posted image user posted image  

A tako pol user posted image , pol ti pa ne upravičim odsotnosti in moraš nujno na piknik.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
15.5.2009 21:43:51   
Marusah
blaža nočko!!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
15.5.2009 21:45:36   
Marusah
Za piknik pa se moram z mojem pogovorit, pa sporočim, če pridemo.

Lep večer še naprej....

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
15.5.2009 21:46:32   
dolenjka

Lep večer še naprej....

No no, mislim da bi se spodobilo da se narišete, ker si nas tako zapostavljala ves ta čas user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
15.5.2009 21:47:56   
Marusah

Lep večer še naprej....

No no, mislim da bi se spodobilo da se narišete, ker si nas tako zapostavljala ves ta čas user posted image

nič ne obljubim, se bom pa potrudla user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
15.5.2009 21:49:12   
dolenjka

Lep večer še naprej....

nič ne obljubim, se bom pa potrudla user posted image

No no, računamo nate user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
15.5.2009 22:48:05   
lillchy123

Tako, predvidevam da je Stipe že na letališču in še 3 urice pa bomo skupaj in nič več ločitve user posted image  user posted image  user posted image  Jaz grem zdaj po carico (delala sem do 16h, šla v trgovino, si umila laske in zdaj sem berajt) user posted image

Blaža, sožalje tudi v našem imenu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
15.5.2009 22:59:42   
lillchy123
blaža, sožalje tudi z naše strani

srečka nosečka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

buči, men je zadnjič celo uspel ga mal pod kapo spravt.user posted image je pasal ko pr norcih.user posted image je bla pa naslednji dan glava težka. verjetn zarad emša, a?user posted image  user posted image

marusah, velkm bek! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  nisi nič napisala, kako kej škratek? pa ker te res dooooolg ni blo, nam lohk vsaj kako slikco prlimaš user posted image

jst sem mal pospravla, dej sem pa koma strica toma. sem zvečer skor zmeri koma?user posted image  pa še user posted image  nisem? Kva bo šele pol? user posted image  user posted image

mirno in dolgo nočko in en konkreten petelinji zajtrk user posted image  

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
15.5.2009 23:49:46   
Blacky*
čer,

evo naju nazaj... mi je dolgčas po pikcu user posted image

Gledala sva Angele in demone in moram rečt, da me je film kar malo razočaral... je knjiga boljša... kaj več pa ne povem user posted image user posted image

Zdaj pa na kavču prebavljam pizzo ker sem se najedla kot user posted image in mi je slabo... že od šestih prebavljam pa ni nič bolje...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?