ronja
|
ampak...jst sam nočem da je tam dva dni s taščouser posted image grozna sm, sej vem pa požrla se bom zarad tega. ampak mi je tolk zrastla čez glavo, da ne morm povedat.. Ej, Ulla, smiliš se mi, res. Se mi je nekak dozdevalo, da je tole zadaj . Ampak tukaj stopaš po res tankem ledu, se mi zdi... Si lahko hitro v skledo pljuneš. Zato sem ti napisala kar mislim, po pravici... Ne, njeno obnašanje ni glih normalno, ni pa nujno, da je res kaj pedofilskega na tem - nekateri odrasli pri otrocih ne poznajo mej... Ni to prav, se strinjam, ampak to naj res tvoj zrihta s svojo mamo, bo lažje, verjemi . Otrokom je pri tej starosti še čisto vseeno (to je mnenje strokovnjakinje), kje jih lupčkajo - čeprav se strinjam, da ni prav in se morajo to odrasi odvadit, pa ne glede na izvor tega vedenja. Samo hočem rečt da zaenkrat jima to ne bo hudo in da mora to mož uredit, da se ne bo več dogajalo. Ker tvoji otroci bodo 100% še velikokrat sami s taščo, verjemi, ne glede na to, kako se boš trudila - še če gresta vidva narazen zato, ko jih bo imel on, ne boš imela vpliva na to, ali jih ima kdaj par ur tudi ona sama... Tak da bodi pametna, pa se vzemi skup, pa povej lubiju, KAJ te v resnici muči! Ne mu nabijat o tem, kako ni vode v prikolici ipd... Ker se mu boš samo zamerila! Se ne splača, ga boš odterala na njeno stran, ker se mu bo zdelo, da delaš iz muhe slona in da se obnašaš nerazumno. Zato mu povej, kaj te muči in naj se loti problema na začetku, pa bo vse ok. Ker ne boš mogla bit ves čas zraven - otroci bojo kmalu sami šli dol, pa te ne bojo nič vprašali... Po moje je tvoj največji problem to, da svojemu možu ne zaupaš dovolj - mogoče je to upravičeno, ne vem... Mogoče se res ne postavi dovolj ali ima pa čisto druge pojme o tem, kaj je ok... Ampak če se strinjata, potem ne rabi seznama, saj bo sam vedel, kdaj mora skočit... Po moje je tu problem: da mu ipak ne zaupaš, da se bo postavil za svoje principe (če so res tudi njegovi, če niso samo tvoji, pa si tudi tebi ne upa rečt in pač uboga ). Ne vem, lubi in Ronja gresta dostikrat s taščo in tastom na vikend za 1 dan (Ronja trenutno še ne zdrži več, že tako začne popoldne težit z mami, mami, pa tudi lubi si želi nazaj domu , pa itak niti še ni tam nič zrihtano, da bi lahko spali), pa se nič ne sekiram, ker vem, da bo on korigiral zadeve in mu pač zaupam. Vem, da jo bo tašča nenormano razmazila, ampak dokler je to 1 dan (ali pa 2), ne more hudega naredit...
|