|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
15.5.2009 15:44:56   
Anonimen
ronja ufuser posted image
ne sploh ni fora v prikolici, sej otrokom je tko vseeno in to so moje kaprice, sej sem rekla. meni pač ni za v prikolico, ko bomo pač mi šli na naš dopust. otrokom pa itak da je vseenouser posted image tko da tu sploh ni dileme.
valjda jo lohk on pelje, kamor hoče, pa tud jo vozi in se šlihtata kolkr se hočta. nikoli ne težim kaj more oblečt pa jest pa takšnouser posted image pa jo je al ni prov previl itd., sej ji je fotr, jo bo že poritu tko da bo prov. mogoč jo res nebo tko, kt bo jo jaz, sam tud njegov način je lohk čist ok.
ampak...jst sam nočem da je tam dva dni s taščouser posted image grozna sm, sej vem pa požrla se bom zarad tega. ampak mi je tolk zrastla čez glavo, da ne morm povedat..
a ti povem zadnjo hm...prigodouser posted image

že ko je bla ula manjša, pa k sm jo previjala, pa je bla ona zravn, me je dobesedno kap skor, k sem jaz recimo stopla mal stran, da bi vzela kak bodi iz omare al kej, pa je takoj stopla tja zraven in se začela slinit po njej, pa jo kušvat po trebuhu pa stegnih pa celo po lulikiuser posted image user posted image sem se ful izogibala pol, da je nism previjala, k je bla una zravn in zoprna mi je bla ideja, da jo ona previja...zanč pa isto - previjam neota, pa stp tam zravn, pa ga začne za lulčka vlačit, kaj je ti pimpek in takšnouser posted image in mi je nabilo pritisk do stropa, pa sem rekla, da se mi pa to res ne zdi primerno, tud jst, pa sem mama, jih sam umijem tam dol, ljubkujem pa ziher neuser posted image kaj hujšga, zdej sem itak jst taslabš....
zanč pa pride gor, k sm glih ulo previjala, pa spet isto - stopi tja in ji da lubčka na luliko...men je vse dol padl, res, sej nism nč rekla, v tistem je še tast gor pršu, pa telefon zazvonu, sam jst sem odločena dfa on pet minut več ne bo sama z mojimi otroci. pa kaj je to normalno, a sem res jaz zdej čudnauser posted image

pa sj vem, da bo lubi zravn, sam dejstvo je, da un se ful nazaj potegne, da ne bo una užaljena, una bo izkoristla priliko, k mene ne bo zraven, iz inata in uživla zravn...to sem 100%. zdej da mu pa vnaprej težim in cel seznam nardim, kaj vse more rečt, pa kaj vse ne sme dovolit se mi pa tud trapasto zdi....in ponižujočeuser posted image zato bi najraj vidla da ne gre....pa mirna bosna.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
15.5.2009 15:48:24   
sonček33
Ula - milsim, da morda pa res ni dobro, da gresta...tole bo tebe morilo predno bodo šli pa še tisti čas...mislim, da boš trpela sto na uro. Ne znam pa ti povedat, kako rešit zdej to stvar, ker če bo on hotel it, prepovedat mu pa res ne moreš. Ampak jaz mislim, da bo razumel in bo ostal z vama doma.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
15.5.2009 15:54:02   
Anonimen
sej to - k me že zdej želodec boli, pa sta še domauser posted image

ma men je že bolano vse skp, res. en dan mi bo samo film poknil in takrat si raj sploh ne predstavljam kaj bo...ker jaz mam res jeklene živce, ma ko konj, pa flegma in to...sam k pa men mrak pade na oči, k res uno tazadnje izpuliš iz mene pol pa sambohpomagiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
15.5.2009 15:54:58   
sonček33
ulla morda bi bilo dobro da se to zgodi čimprej - da se ti utrga - ker tkole je presnet težko živet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
15.5.2009 15:55:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ulla morda bi bilo dobro da se to zgodi čimprej - da se ti utrga - ker tkole je presnet težko živet

se strinjamuser posted image sam kaj ko tolk velik rabim da mi utrgauser posted image v tem primeru je to na žalostuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
15.5.2009 15:56:25   
sonček33
želim ti, da se vse uredi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
15.5.2009 16:00:22   
Anonimen
hvalauser posted image

pa sej tkole k študiram po eni strani, ma mi je skor smešno, sam k pa po drugi, se mi pa želodec obrača. pa k bi res rada bla fer, pa se probam distancirat pa iz vseh stališč pogledat, (pa k sem dobra v tem, res, da se znam čustveno distancirat od problema in realno pogledat ), pa probam njo razumet, pa iščem dobre stvari, pa dobre lastnosti, pa sama sebe prepričujem, da sem jaz smotana in kompliciram, pa tamala jo ma rada, pa ona njo, pa to, pa ono in skor se že prepričam, pol pa bum! spet ena taka...tole nazadnje mi je pa res čisto čisto zbilo pokrov, ma še prov zasovražla jo bom na koncuuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
15.5.2009 16:10:01   
ronja
ampak...jst sam nočem da je tam dva dni s taščouser posted image grozna sm, sej vem pa požrla se bom zarad tega. ampak mi je tolk zrastla čez glavo, da ne morm povedat..

Ej, Ulla, smiliš se mi, res. Se mi je nekak dozdevalo, da je tole zadajuser posted image . Ampak tukaj stopaš po res tankem ledu, se mi zdi... Si lahko hitro v skledo pljuneš. Zato sem ti napisala kar mislim, po pravici...

Ne, njeno obnašanje ni glih normalno, ni pa nujno, da je res kaj pedofilskega na tem - nekateri odrasli pri otrocih ne poznajo mej... Ni to prav, se strinjam, ampak to naj res tvoj zrihta s svojo mamo, bo lažje, verjemiuser posted image . Otrokom je pri tej starosti še čisto vseeno (to je mnenje strokovnjakinje), kje jih lupčkajo - čeprav se strinjam, da ni prav in se morajo to odrasi odvadit, pa ne glede na izvor tega vedenja. Samo hočem rečt da zaenkrat jima to ne bo hudo in da mora to mož uredit, da se ne bo več dogajalo. Ker tvoji otroci bodo 100% še velikokrat sami s taščo, verjemi, ne glede na to, kako se boš trudila - še če gresta vidva narazen zato, ko jih bo imel on, ne boš imela vpliva na to, ali jih ima kdaj par ur tudi ona sama... Tak da bodi pametna, pa se vzemi skup, pa povej lubiju, KAJ te v resnici muči! Ne mu nabijat o tem, kako ni vode v prikolici ipd... Ker se mu boš samo zamerila! Se ne splača, ga boš odterala na njeno stran, ker se mu bo zdelo, da delaš iz muhe slona in da se obnašaš nerazumno. Zato mu povej, kaj te muči in naj se loti problema na začetku, pa bo vse ok. Ker ne boš mogla bit ves čas zraven - otroci bojo kmalu sami šli dol, pa te ne bojo nič vprašali...

Po moje je tvoj največji problem to, da svojemu možu ne zaupaš dovolj - mogoče je to upravičeno, ne vem... Mogoče se res ne postavi dovolj ali ima pa čisto druge pojme o tem, kaj je ok... Ampak če se strinjata, potem ne rabi seznama, saj bo sam vedel, kdaj mora skočit... Po moje je tu problem: da mu ipak ne zaupaš, da se bo postavil za svoje principe (če so res tudi njegovi, če niso samo tvoji, pa si tudi tebi ne upa rečt in pač ubogauser posted image ).

Ne vem, lubi in Ronja gresta dostikrat s taščo in tastom na vikend za 1 dan (Ronja trenutno še ne zdrži več, že tako začne popoldne težit z mami, mami, pa tudi lubi si želi nazaj domuuser posted image , pa itak niti še ni tam nič zrihtano, da bi lahko spali), pa se nič ne sekiram, ker vem, da bo on korigiral zadeve in mu pač zaupam. Vem, da jo bo tašča nenormano razmazila, ampak dokler je to 1 dan (ali pa 2), ne more hudega naredit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
15.5.2009 16:14:09   
ronja
pa tamala jo ma rada, pa ona njo,

Lej, to je važno! Če bi ji karkoli hudega hotea, je mala ne bi marala. Tako da bodi brez skrbi. Kaj se Uli lahko zgodi, če bo s taščo in očijem na morju? Mislim, če realno pogledaš, vse skup deluje zelo posesivno. Te razumem, da ne bo pomote, ampak drugi te bojo tako videli, če tako deluješ...
Če rečeš, jaz tja nočem, pa vidva tudi ne smeta... se ti bo lubi uprl, če je le kaj deca v njem... Ne se tega špilat, ker boš ti najslabše odnesla...
ne se it igric moči, se ne splača, res ne! Ne gre za dobre odnose za vsako ceno - ampak če iz distance pogledaš: to, da se ti želodec obrača ob misli, da bo mala z babico, ki jo ima mala rada in obratno... Mislim, saj veš, no... Lubi se ti tu ne bo postavil na tvojo stran, ker ni logično... Premisli malo... Pa povej mu, kaj te res mori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
15.5.2009 16:20:05   
Anonimen
ni pa nujno, da je res kaj pedofilskega na tem - nekateri odrasli pri otrocih ne poznajo mej... Ni to prav, se strinjam, ampak to naj res tvoj zrihta s svojo mamo, bo lažje, verjemiuser posted image . Otrokom je pri tej starosti še čisto vseeno (to je mnenje strokovnjakinje), kje jih lupčkajo - čeprav se strinjam, da ni prav in se morajo to odrasi odvadit,

sej ne mislim, da je kaj pedofilskega na tem, ampak je pa grob poseg v otrokovo intimo. in kak otroka vzgajat v stilu, da ga nima kdo tam kaj se za dotikah, če že pri domačih odpove zadevauser posted image
in meni je bolano, pedofilsko al pa ne.

Tak da bodi pametna, pa se vzemi skup, pa povej lubiju, KAJ te v resnici muči! Ne mu nabijat o tem, kako ni vode v prikolici ipd..

user posted image sej mu ne, to je mišljeno sam za dopust, da pač mi ne gremo tja, ko bomo pač šli.gramo v apartma. sem mu pa povedla to,okol tega lupčkanja, pa ni kaj dost komentiral, sam da naj jih pač ne previjam ko bo ona zravnuser posted image

in tud to je res, da on zarad lubga miru noče nič rečt, reče pač v tolk, da jst ne težimuser posted image sj sem mu zasikala včeri, da mu je najbl važno to, da mamica ne bo užaljena, za vse ostalo mu je vseen, pol je bil pa užaljen....mal sm res bla zlobna, sam klinc. tolk sm sita tega. in ja, k se midva pogovarjava, se strinja z mano, sam ni pa pripravljen res pošlihtat. sej reče, sam ga ne upošteva, k si itak misli da so to moje fore, on gre pa premalo na ostro. očitno se bo treba na smrt skregat al kajuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
15.5.2009 16:23:35   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sej to - k me že zdej želodec boli, pa sta še domauser posted image

ma men je že bolano vse skp, res. en dan mi bo samo film poknil in takrat si raj sploh ne predstavljam kaj bo...ker jaz mam res jeklene živce, ma ko konj, pa flegma in to...sam k pa men mrak pade na oči, k res uno tazadnje izpuliš iz mene pol pa sambohpomagiuser posted image

popoloma razumem.

če te lhko razvedrim...moj dragi si je v msn napisal..."MAMI TO NI LADA" user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
15.5.2009 16:24:30   
Anonimen
Ne gre za dobre odnose za vsako ceno - ampak če iz distance pogledaš: to, da se ti želodec obrača ob misli, da bo mala z babico, ki jo ima mala rada in obratno... Mislim, saj veš, no... Lubi se ti tu ne bo postavil na tvojo stran, ker ni logično... Premisli malo... Pa povej mu, kaj te res mori.

no, sam a ni grozno, da se more želodec ob tem obračatuser posted image men se zdi grozno, res se mi zdi, kam smo pršli...in sori, sam men je logično da se pa tu na mojo stvar postavi, ker se pa to ne dogaja po moji krivdi. ker čisto vsega pa tud men ni treba požret, če se mi ne zdi prov in že tko se ogromnokrat čisto gnilo in nesposobno počutim, ker se ne potegnem zasvoje otroke, če se mi kaj ne zdi prov. zarad miru in odnosov. se mi zdi da sem pogrnila kot mama, res.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
15.5.2009 16:25:33   
Anonimen
zvezdica pa daaaaajjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
15.5.2009 16:35:43   
sonček33
ulči - ej kolk fiziološke lahk naenkrat nabrizgam malemu v nosek? a morm v one nosnici, a je dost da v eno pa skoz drugo ven?to je zame cela znanost, bo me mogl avidt zdej nad banjo...mali je bil pa moker cel

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
15.5.2009 16:42:58   
Anonimen
sonček v obe - tolk da smrkelj ven priteče, težko zdej rečt, a eno brizgo, dve...kolkr je pač treba...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3490
15.5.2009 18:10:23   
Zvezdica

zvezdica pa daaaaajjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, zdaj pa vsem razlaga kako moja bodoča ta mlada kakce jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
15.5.2009 18:14:13   
sonček33
ulla men se zdi, kot da te tale * mal heca

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
15.5.2009 18:17:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ja, zdaj pa vsem razlaga kako moja bodoča ta mlada kakce jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hev mrsiuser posted image

sej jaz že tud kujem načrte, kak mi bo to prov pršlo čez kakih 12 letuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
15.5.2009 19:55:03   
Ploha
ulla: jaz te pa popolnoma razumem, sem na zelo podobnem, sam ni tolk hudo, v otroka se tud nuben ne vtikje, tako da ni tako slabo, samo so pa druge skrajnosti, sam ne bi zdej o tem,...s tem da mi živimo v skupnem gospodinjstvu in po vrhu vsega imam 2 tašči pa sem še vedno živa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
15.5.2009 20:28:05   
Jancci
Ula, mislim, da vem kako se počutiš... naj bi šli naslednji mesec v toplice s taščico... ne vem več kaj naj se še zmislim..... moj pa tut prav, da naj neham komlicirat!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ima pa Ronja kašno stvar tut prav... če se ima mala s taščico lepo, ji ziher ni hudega! Sej veš, otrok hitro pokaže, če mu kaj ne sede!!
Men je sestra rekla,.. ko sem ji jamrala glede toplic s taščico (+še moji naj bi uletel user posted image ) naj si na izi vzamem.. si privoščim kšno masažo, pedikuro, ... pa naj ne grem za cel teden.. ene 3 dni majo dost! Jest pa itak! Si pa še ti pol lepo na izi vzem.. pa si kej lepega privošči, ko boš sama v bajti!! Neo je pa itak priden!!

A kera pozna  TALE stolček??? Baje je od 3 mesecev naprej in da je kar fajn!??? Ena kolegica ga ima pa je zadovoljna. Kaj mislite????

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
15.5.2009 21:01:51   
Ploha
imam srečo da naši (od fanta) ne hodijo na dopuste, nekateri še morja niso vidl user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
15.5.2009 21:22:49   
Jancci
Ma ja sej vem Plohca, da je fino, če otroci lahko grejo kakorkoli na dopust. Pa itak, da bodo šli. Če bi mi eden reku leto nazaj...ITAK, za cel teden bodo lahko mojega otroka odpeljal.. in moji in njegovi!! Zdej mi grejo pa določene stvaro rahlo na K... imam pač svoj način "vzgoje" in bi zelo rada vidla, če bi me kdo od teh upošteval.. ne pa da zavijajo z očmi, ko jo prinesem danes npr. zato, ker je bila brez štumfkov pri 25 stopinjah, včeraj, ker ji ne dam revci nič za pit, predvčerajšnjim, ker jo na telovadbo vozim..... itak bi mogla delat tako, kot so oni 30 let nazaj, pa samo njih spraševat in upoštevat, pa bi se super razumel.
Samo, da mislita, da ne vidim, pa obe (mati in taščica) dudo poližeta!!!!! HALOOOO!?! user posted image  Da ji nam jest enkrat žlico polizala preden bo juho jedla!! user posted image  Itak vem, da Meta ne bo umrla zarad tega.. sej sem jest tut še živa pa so takle počel.. sam kaj me briga kaj je blo 30 let nazaj!! Svet gre naprej. Je reku fotr, da kej majo pa že prav.. da imajo izkušnje.. ja sej jih majo, pa kej majo res prav.. je pa res, da so 30 let nazaj bajto naredl.. se pravi imajo izkušnje.. sam, če bi jo pa danes postavljal, bi pa totalno in čist drugače naredili, ane?? Je bil pol tiho...

< Sporočilo je popravil Jancci -- 15.5.2009 21:25:09 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
15.5.2009 21:31:50   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ma ja sej vem Plohca, da je fino, če otroci lahko grejo kakorkoli na dopust. Pa itak, da bodo šli. Če bi mi eden reku leto nazaj...ITAK, za cel teden bodo lahko mojega otroka odpeljal.. in moji in njegovi!! Zdej mi grejo pa določene stvaro rahlo na K... imam pač svoj način "vzgoje" in bi zelo rada vidla, če bi me kdo od teh upošteval.. ne pa da zavijajo z očmi, ko jo prinesem danes npr. zato, ker je bila brez štumfkov pri 25 stopinjah, včeraj, ker ji ne dam revci nič za pit, predvčerajšnjim, ker jo na telovadbo vozim..... itak bi mogla delat tako, kot so oni 30 let nazaj, pa samo njih spraševat in upoštevat, pa bi se super razumel.
Samo, da mislita, da ne vidim, pa obe (mati in taščica) dudo poližeta!!!!! HALOOOO!?! user posted image  Da ji nam jest enkrat žlico polizala preden bo juho jedla!! user posted image  Itak vem, da Meta ne bo umrla zarad tega.. sej sem jest tut še živa pa so takle počel.. sam kaj me briga kaj je blo 30 let nazaj!! Svet gre naprej. Je reku fotr, da kej majo pa že prav.. da imajo izkušnje.. ja sej jih majo, pa kej majo res prav.. je pa res, da so 30 let nazaj bajto naredl.. se pravi imajo izkušnje.. sam, če bi jo pa danes postavljal, bi pa totalno in čist drugače naredili, ane?? Je bil pol tiho...

ej sej pravim vas čist razumem, se strinjam z vami, ko bomo enkrat na kaki kavi vam pa še mojo štorijo povem, boste tud debelo gledale user posted image , samo sem se navadla, pač tud drugače gledam na te stvari, je pa eno, fant drži z mano in edino to je prav in to me "rešuje",...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
15.5.2009 21:32:15   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

imam srečo da naši (od fanta) ne hodijo na dopuste, nekateri še morja niso vidl user posted image

2 tašči...plohca, še dobr da i normalna user posted image user posted image user posted image

tale z morejm je pa huda :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
15.5.2009 21:34:25   
Zvezdica
ej sej pravim vas čist razumem, se strinjam z vami, ko bomo enkrat na kaki kavi vam pa še mojo štorijo povem, boste tud debelo gledale , samo sem se navadla, pač tud drugače gledam na te stvari, je pa eno, fant drži z mano in edino to je prav in to me "rešuje",...

sej res...bo kaj kmal kako srečanje?
daljše kot zadnjič?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.