Soncnica
|
Hoj punce! Dons sem čist prekrokana, ker sem šla šele okoli polnoči spat, pol je bla pa tamala lačna ob pol dveh, pa ob šestih Danes sem opazila, da ima na enem ličku take rdeče flekce, pa vmes je mal drobnih pikic, ki se čutijo, ko jo pobožaš po ličku. Ali je to alergija ali kaj drugega? Kaj je pa bilo v Trenjih? Midva od osmih do desetih glih spravljava otroke spat, tako da TV skor ne gledamo Farfala žal mi je za tvojega očeta . Tudi moj je prehitro umrl (dve leti nazaj) in je res znal z otroci. Vsi so bili čisto nori nanj in je blo za Jaša ful hudo, ko je umrl. Sinkolina moja punči se še ni obrnila. Nekaj sicer poskuša, ni ji pa še uspelo. V sedeč položaj hoče samo, če je pri meni na pokrčenih kolenih (ko jaz sedim na kavču, pokrčim kolena in jo položim nanje). Itak imava 18. 5. razvojno, pa bomo videli kako in kaj Khurde to mora biti , če imaš tečnega šefa, ki je zraven še nesposoben. Jaz bi si našla kaj drugega. Moj ima služben telefon in ga velikokrat kličejo To mi gre na živce, ker ponoči telefon vsake pol ure vibrira (na mobi prihajajo maili..), tako, da te čist razumem. Po drugi strani pa priznam, da sem happy, ko gre v službo, Jaša pa v vrtec, ker je pol doma res mir. Jaša poberem v vrtcu ob 15h, mož pa pride iz službe od 17 - 18 ure in to mi je čist fajn Zvezdica Patrik je ful luškan . Se mi zdi, da so si novorojenčki precej podobni, pol ko dojenčki začnejo dobivat svoje poteze so pa ful fletni Zvezdica, Ulla pozdravita se Men je pa Nina Osenar lepa, energična, pa zdi se mi, da se znajde pred ekranom. Mi je ful bolj simpatična kot npr. Iris Mulej...
|