khurde
|
Matr sta oba fletna, Patrik in Anže!!! Trenja nisem gledala... Upam na ponovitev. Imam doma enega, ki ne prenese nobenih misic in sam da mu Osenarco omenim, dobi pike. In sem ga prepričala, da malo pogledava, ker ste tu komentirale, pa na FB tudi, pa je po ene 5 minutah rekel "ej, sori, jaz tega ne morm gledat, čist živčen ratam." Tko da upam, da ujamem ponovitev, sam moram pogledat kdaj je. Ah, jutri ob sedmih zjutraj... nč ne bo. Mogoče ma pa pop tv kaj na netu... No, k ste govorile o tem, koliko so vaši doma in koliko ste same... od jutri naprej bova kr oba doma, mu ni podaljšal pogodbe. Itak un direktor zmešan, o katerem sem že enkrat pisala. Mu je rekel, da bi lah delal še naprej, ampak prek študenta, če najde enega, da mu rihta napotnice (s tem, da obstaja velika verjetnost, da bi potem delal zastonj, ker model večkrat koga zaj.ebe). Itak je odklonu. Mu je rekel tud, da če se pokaže, da ga rabijo, ga pokliče. S tem, da so mu sodelavci rekel, da nej bo dosegljiv, ker se sami na tistem delovnem mestu ne znajdejo in se jim skor sanja ne, kaj počet. Nazadnje, ko je mel dopust, so ga pred osmo zjutraj klical (in vse zbudil) kako neki naredit, da so sploh lah začel delat, pol pa še parkrat čez dan. Mislim... sem mu rekla, da nej da raj telefon potih, drugač ga bom sosedu na vrt zabrisala. Pa če bo letu čez zaprt oken, pa bo. K on je pa čist preveč dobr človek glede tega in se bo javil. Jaz se ne bi, itak najlaži enga "odpustit", pol pa ga za vsako figo klicarit... kva ne bi šel kr na šiht, pa tam zastonj delal. Jao Sej vem, babji. Grem počas mal spat. Študiram kaj bi še jedla, pa mi nič zdravega na pamet ne pade.
|