sayuri
|
Aha, se vidi, da je muhasto vreme, pa malce več čvekate No, jaz sem spet leteča. Utrujena in brez energije. 14 dni se že vlečejo te neprespane noči. DAnes smo spet žurali 2,5 ure ponoči. Me že vse boli, cele dneve sem sama z L&Z, moj ima ogromno dela... Ne, taki dnevi mi niso všeč. DAnes mi je Lovro spet iz postelje padel. Bošček mali. PA kako je to mogoče no. Čist zraven sem bila. Od vse napetosti so mi šle kar solze v oči. Čez kako uro sem opazila, da ima na glavici zadaj ranico - površinsko, kot bi se podrgnil Ne vem, kaj mi je blo, da sem zagnala paniko. HB so se v ZD takoj oglasili, kar je pri nas čudež. ZAenkrat ga opazujem in je čist ok. Nobenih znakov odsotnosti, zaspanosti, bruhanja...ČIst normalen. Tile padci mi počasi kravžljajo živce. Od včeraj naprej Lovro sam vsatne ob opori. ERIN ZATE - 14.5. DAnes sem šla gledat našo maturnatko, ki je plesala na ploščadi v Kočevju. Joj, so bili lepi. Sem spet zraven. Ne vem, kaj me zaeni hormoni dajejo Jutri grem na maturantski ples. Včeraj sem si v LJ dokončno kupila še čevlje. Sem bila ob pol dvetih zvčere že čist obupana, ker nisem nikjer ničesar dobila. PA sem iskala čist klasične, preproste črne balerinke. NAzadnje sem šla pa čist iz obupša v New Yorker si kupit kako majico, pa jih zagledam. Za 9,90€ Jih imajo pa v roza, črni, vijola, rjavi, pikčastih barvah...če katera rabi. bella o ja, znajo okrog prnest prodajalke za tele čeveljčke. JAz sem se sama pri sebi odločila, da bom šla Elefanten čeveljčke nabavit. Tko, kot je rekla deja28 So mehkejše in tudi cenejše. PA če pomnožim vse x2 . Včeraj sem gledala tudi od Fisher Pricea...imajo zlo luštne. No, dokler ne bosta kazala kakega zanimanja za hojo, ne bom nič kupovala. IMata pa zdaj od MASSA platnene čeveljčke, pa ZAra ima nove od Nexta - fuuuuul lepe (za šminkerat) Zoja MIša garderoba za na morje? Jaz itak vedno preveč vzamem. Tud zase. Od takrat, ko smo imeli od 14 dni 10 dni dež, jemljem s seboj veliko tud dolgih rokavov. Drugače bi pa za 14 dni jaz vzela 7 bodijev s kratkimi, 7 z dolgimi, 4 bodije brez rokavov, 5 kratkih majčk, 5 kratkih hlač, 5 spodnjih trenirkic (hlač), 2 zgornji jopici, dvoje tanjše dolge hlače, 7 parov nogavičk, plenice, robčke, klobučki, pa kake 4 oblekce (kar je za punčke zlo praktično), še kakšno dolgo majčko.... Jah...saj pravim...jaz raje več vzamem. Krisya in tinka sem ostala brez besed. Tole je grozno. Saj jaz tudi pričakujem kaj podobnega. Oz. vem, da me ne bojo dali več v tisti razred, kjer sem bila. Iz enega razloga-ker je čedalje manj otrok in se en oddelek ukinja (učim na podružnici). TAko bom verjetno prišla na centralno šolo. Ok, saj ni panike, sem tud na CŠ že učila, ampak vseeno. SAm se človek hitro vsega navadi. VAma pa tudi jaz polagam na dušo-"Vsaka stvar je za nekaj dobra" sandra vem, kako se počutiš. Mene zdajle tole nespanje res zelo izčrpuje. Sem kar nekaj tečna in zadirčna. Še držim se skoz neki kislo Se moram malo k sebi spravit. UPaam, da tile zobje čimprej ven pokukajo. Tebi pa želim res samo to, da bi se naspala. Drug tednom bom v LJ...če bo katera za kafe. Verjetno v torek (Supernova) Bella....kako kaže z jagodamiiiii????????
|