|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
15.5.2009 15:52:56   
kaja02
sayuri- ja naša že ma kopalke, kupila sem jih za bazen, sem ugotovila, da se cenovno bolj splača kot pa pleničke, drugače sem pa pristaš "nagcev"user posted image , tudi Kaja je še do lani bila nagec, no lani pa jo je že mal "puberteta" začela metat, je dva dni mela še modrček gor, potem sam hlačke, no zadnja 2 dni pa je bla že brezuser posted image

kaj pa vem, zaenkrat še nisem dobila občutka, da bi kdo pretirano opazoval mojga otroka??? ali pa se nisem preveč sekirala oz. gledala naokoliuser posted image  

uh zdej se pa kar mal slabo počutim, da mogoč nisem bila dost pozorna na to????

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.5.2009 17:11:12   
bella02
sayuri, jagode bojo in to kmaluuser posted image . Za drugi teden bi se težko našla kakšna kila, potem pa bodo. Mislim nate, brez skrbiuser posted image . Če bi že bile, bi ti jih dostavila jutri na poti v Kočevje, pa jih še ni. Mi je glih Tjaša eno prinesla. Mmmmmmmmmmm, je dobra!

Zojko Mišek, Tejka in ostale, morda prideva tudi midve

Prebrala sem, komentiram zvečer. Gremo na kavo z bratrancem in punco od user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.5.2009 18:47:44   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Prebrala sem, komentiram zvečer. Gremo na kavo z bratrancem in punco od user posted image

a nisi to ti??? user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.5.2009 19:42:24   
buhtlčk
sayuri naš bo na morju kar nagec, razen v bazenu bo mel neopren (če mu bo še prav, kar dvomim, drugače pa plavalne pleničke, zarad drekotov user posted image ) Sem pristaš tega, za kožo je fajn pa fuuul je rad nagi. Pa sam naj ga proba kdo gledat user posted image

Aja pa super ti gre, res. Jaz ob enem otroku spet zvečer dol padam kot takrat, ko ni spal. Samo zdaj spi čist lepo, v povprečju se zbudim enkrat na noč da dam čaj.

Zoja Miša hmmm kolk cunj...v vsakem primeru jih bo premal al pa preveč :) Jst računam eno rundo normalne obleke za na dan (karkoli to pri vas že je), na tri dni še eno pižamo, pa dva dolga kompleta na teden (trenirka plus pulover) plus tenko jaknco.

Madeži - nam Blink deluje. Pa kuhanje user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.5.2009 20:25:02   
Krysia
tejkaz, Zoja Miša men mogoče bolj paše ponedeljek, za uro mi je pa vseen ... jemo enkrat med 8 in 9, odvisno, kdaj se zbudimo, pa a ponoč kej jemo al ne ... pa ZM, rabla bom inštrukcije kako do tebe pridet al pa naslov, pa bom mojmu navigacijo zaplenila ... user posted image (al pa naslov in inštrukcije ...)

Sayuri, jst nič ne obljubim za torek in Supernovo, moram enkrat naslednji teden še v službo - par stvari vprašat pa razčistit ... drugač sem pa za ... Za morje pa še ne vem, al bo nagec al ne ... za v vodo neoprenke, pol pa verjetno nagec ... če ga bo pa kdo gledal, mu bo pa še žal ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Prebrala sem, komentiram zvečer. Gremo na kavo z bratrancem in punco od

a nisi to ti???

sem se isto vprašala user posted image

Kaja02 in anita, lepo vaju je spet brat ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.5.2009 20:27:03   
andrejaboris
Hoj bom redkobesedna.  Se cspomnite moje prometne pre pol leta? No danes so mi operirali roko.  In upam, da bo kmalu zacelilo, ker so mi vrezali in nekaj ven izrezali in zašili. Pa sem handikepiranna. Tak da z levo pa1000 let pišem.

Upam samo, da bo boljša noč kot te do zdaj. Lepo mi bodite in se beremo in lepo nočko!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.5.2009 20:33:32   
Krysia
Sayuri, za životinjsko carstvo na FB moraš bit vztrajna ... jst sm komaj našla par ljudi, ki so imel tisto slikico, pa mi je tud ni hotel noben zamenjat, pol sm jo pa na koncu dobila ... sej bo. Mislim, da ne moreš podarjat slikic - sem tud jaz že imela te ideje. Pa tud 2 sem že nameravala ponudit za eno, pa tud ni šlo ...

Sayuri, drugač te pa tud jst občudujem pa sandro123 tud. Še posebej v trenutkih, ko mam vsega vrh glave, pol pa še Rok rata siten ...

Aja, mi smo pa končno kupil stolček za hranjenje ... in to tega  (upam, da dela, ker sem tole prvioč probala, drugač vam bom pa pol link prilepla). Rok je bil že v trgovini navdušen, doma smo ga pa komaj spravili ven,. da se je šel kopat ... in pol je s takim veseljem pojedel večerjo (sej že itak rad je, ampak danes je pa prav užival) ... do zdaj smo ga hranil v ležalniku (smo ga ful dvignil, pa je blo).

Ok, grem - se tipkamo ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.5.2009 20:34:22   
Krysia
andrejaboris, čimprejšenje okrevanje ti želim! user posted image user posted image Pa tud z levo ti gre dobr tipkanje!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.5.2009 20:44:19   
sayuri
Moj dela pico, L&Z Spita, Filip se še neki igra (petek je, pa je lahko dlje pokonci), jaz se pa zrelaksiram pri račkotu user posted image

andrejaboris čimprejšnje okrevanje ti želim. Nič nisoi povedala, da bi mislile nate. MA saj so naše pozitivne misli usmerjene v ljudi, ki jih potrebujejo. In danes so zagotovo vse letele k tebi. user posted image  PA z levo ti kar gre. KAko boš pa Eneja zdaj rihtala?
Krisya, aha tko je to z Živ. carstvom. Mah, bom še poskušala. user posted image   Pa super za nakup stolčka user posted image

Se vidi, da sem površno brala. Kje imate miting? Pri Zoji MIši? Kdaj? user posted image  Saj veste...za vsak slučaj, če me kaj piči user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 15.5.2009 20:45:08 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.5.2009 20:46:36   
sayuri
Pogrešam cebrco, Naty, miškolinček... Kje ste punce?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.5.2009 21:34:50   
andrejaboris
SAyuri in Krisya hvala in zdaj bo pač user posted image za vse poskrbel, pa malo bo mami prišla. Dragi ravno lika. Grem jutri na prevez in pol po mamo. Zaj pa me gre dragi umit user posted image . Sem boga ne??user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.5.2009 21:56:50   
mishel
Zdravo!!!

Mam kr slabo vest, ker se že tako dolgo nisem javla. David je fullll priden, sam že vstaja, včasih naredi par korakov, drugače pa se veselo kobaca. Po 3-4 x na dan že lula v kahlico, ga vsakič ko ga razvijem dam sedet nanjo in skor vedno lula :) Velik je 74 cm in težak 8,250. Baje je ravno prav.

30.05 sem priča sestri, tako da če sem že za računalnikom, potem pišem govor...

Se še javim! Pa pa

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.5.2009 22:21:49   
bella02
matejchi, sem hitela in niti nisem študirala, kaj je kdo in od koga user posted image . Sej, ko sem še enkrat prebrala, mi je blo vse jasnouser posted image . Je pa fajn, ker nam (vam) res nič ne uide user posted image .

Teja je bla nekej vroča in upam, da mi ne zboli. Se se  (in se še) tako veselila jutri Kočevjauser posted image . Grem spat, danes nima volje za učenje, je samozavest na user posted image . Kar neki ...
Nočka

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.5.2009 22:28:45   
matejchi
http://www.youtube.com/watch?v=t1tUfTggB_4

prednosti in slabosti sosedstva... :)

anita
daj pridi že iz luknje... zdaj sem se spomnila, da smo včeraj krta ujeli pri delu.. revež je kar kopal in kopal pa je pretrda zemlja, vprašanje če ga ni Matilda ujela.. user posted image , razen, če je dočakal Zofko, da mu je malo zemljo razmočila... (itak smo ga pustili živet user posted image )

V MARIBOR vabljene 25.5. okoli 10.00 ure (lokacija kot ponavadi Europarkuser posted image mogoče pa kje na soncu??), vse, ki ste si zmeraj želele spoznati vesele štajerke...

AB, glej, da današnje umivanje ne obrodi sadov... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.5.2009 22:45:29   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja...pozabila...
gajka jaz madeže odstranjujem z Venišem. Blink tud pri nas ne pali user posted image

FB - Životinjsko casrtvo. Kako naj pridem do ene same slikce, ki mi še manjka za dopolnitev albuma??? Noben mi je noče zamenjat (od NEprijateljev), prijatelji pa te slikce nimajo. No, razen K_a_t_j_a user posted image  SAm nimam jaz nobene njej za dat. A se slikca lahko tud samo podari? Recimo,d a bi KAtja men to eno slikco podarila? user posted image  KAtja, pa bi bla potem moja TANARTABULŠA prjatlca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ti si faca!! user posted image Js bi ti jo podarila, pa jo ne morem, imama isti problem kopt ti. user posted image Tut men se mi zdi, da manjkajo samo 2 ali 3.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.5.2009 22:48:12   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
SAm za fanta ni nč. ZA punce se ti pa zmeša....tko, kot v trgovini. user posted image

Se popolnoma strinjam s tem. Pa C&A je čist izropan v CE zadnje čase.user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.5.2009 23:03:46   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Hoj bom redkobesedna.  Se cspomnite moje prometne pre pol leta? No danes so mi operirali roko.  In upam, da bo kmalu zacelilo, ker so mi vrezali in nekaj ven izrezali in zašili. Pa sem handikepiranna. Tak da z levo pa1000 let pišem.

Upam samo, da bo boljša noč kot te do zdaj. Lepo mi bodite in se beremo in lepo nočko!!!

Držim pesti, da bo tvoja roka zaceljena in da bo vse ok.

Krysa user posted image user posted image za nakup stolčka za hranjenje. Jaz sem že posodla ležalnik eni kolegici, ki je rodila aprila. Je Jan skor padel 2krat ven in od takrat ga nisem več dala not. Je bil privezan, pa se je skor obrnal z ležalnikom.

Od danes naprej se Jan vstane sam ob opori. Zdaj ga je pa res vsepovsod polno. Še tam, ko ga prej ni bilo...
za seznam Erin 15.5.  se vstane ob opori.

Pa sp. dvojlica se že mal vidi. Taka bela pikica. Ampak ga pa ornk dajejo zadnjih 10 dni ti zobeki.

Mishel pa kje mi ti hodiš??user posted image user posted image Jaz sem pa glih zadnjič tu gor omenla tebe in Davida, da bo kmalu prvi avgustovček star 1 leto. Pa fajn, da je tako pridn.user posted image Daj se oglasi večkrat.user posted image

Sayuri
jaz bom mela Jana na morju kr nageca, drugače pa plavalne pleničke. Je pa res problem v današnjem cajtu glede pedofilije.

Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.5.2009 23:08:20   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Katja, jah, jaz imam sedaj zopet umetne s francosko manikuro. Mi je kar malo nerodno, čeprav so ful lepiuser posted image , ampak imam občutek, da me vsi gledajo, lejo kozo, pa otrok ima...user posted image  Pa nimam niti tako dolge.

Ti si kar brez slabe vesti privošči razvajanje zase. Sej maš prav.user posted image Nekaj si pa mormo tudi mamice privoščit a ne?

Glede garderobe za na morje, bi pa js kr dost vzela bodijev, pa majčk pa nekaj z dolgimi rokavi... Joj se že vidim, ko bomo mi šli in bom pakirala za 5 ali 7 dni. user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.5.2009 23:27:02   
žanneža
Da vas spet malo pozdravim!
Nekako ne najdem pravega časa za forum. Je kar veliko dela s tremi otroci!

Kaj je novega?

-plazimo oz. potiskamo se od 25.3.

-v začetku aprila sva bili prvič pri frizerju. Postrigla ji je daljši čopek na vrhu glave. Mala je pridno sedela in se opazovala v ogledalu. Sedaj je dobila  zelo goste lase.

-13.4. smo imeli končno krst. Bila je zelo pridna!

-14.4. sem jo prvič posadila na kahlico in moja punca se je pokakala vanjo. Vem, da je to prehitro! Ampak kaka trdo in vedno se ful namatra. Ta položaj pa ji očitno ustreza in se mi vedno ko jo posadim na kahlo pokaka ali pa polula.

-19.4. je ugotovila kako fajn je stati na nogah , 14.5. pa se je prvič sama vstala ob opori

- včeraj sva imeli posvetovalnico: težki sva 9290g, veliki pa 69cm.

-pa še ena novejša slikica:
http://www.shrani.si/?C/zL/6BDbF7c/maj-2009-006.jpg]user posted image [/url
-in dve slikici s krsta:
http://www.shrani.si/?3H/gw/2MgzEDO2/ata-061.jpg]user posted image [/url
http://www.shrani.si/?Z/IS/2T9gQBDb/ata-094.jpg]user posted image [/url
-grem brat za nazaj, komentiram kasneje!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.5.2009 1:14:02   
Anonimen
Hej, še en pozdrav od mene, virtualne-ne-čveke user posted image . V resničnem življenju to zgleda zelo drugače user posted image ......

Sem vse prebrala! Komentirat pa se mi ne dauser posted image . Sicer ste pa že na vsa vprašanja in dileme s skupnimi močmi našle odgovore in predlogeuser posted image , tako da je čisto odveč, da še sama kaj dodajam....

Kdaj bi torej naj bil CE meeting? Morda zadnji teden v maju? Npr. torek ali sreda ali četrtek? Drugače boste res vse na dopust popihale prej. Dajte predloge! Jaz se bom prilagodila oz. priključila, upam da bom lahko. V maju in juniju imam sicer kar natrpan urnik. Prejšnji teden sem bila npr. enkrat v Velenju, dvakrat v LJ, pa v Domžalah,.....no povsod me je bilo polno. Tako da bi se lahko že s 3/4 avgustovkami dobila kar v domačem kraju user posted image . Supernova mi je pa super! Morda pa pridem kdaj na srečanje?! V času polne denarnice seveda, sem videla, da se tam da res fajn zapravljat user posted image . Pa v MB tudi pridem kmalu...

Kaj je pri nas kaj novega? Hm, se mi zdi da nič kaj posebnega in nenavadnega. V ponedeljek, na dan točno dopolnjenih 9 mesecev, je imel Otmar posvetovalnico in namerili so mu 9100 g in 72 cm. Do takrat je imel dva zobka spodaj, v zadnjih treh dneh pa ne vem, če je še dobil kakšnega zraven. Slini se v potokih, pogledati pa tudi ne pusti, če se je dvojina slučajno spremenila že v množino?! Malo neskromno pa lahko dodam, da je zdravnica rekla, da ima Otmar zelo dobro motoriko za svojih 9 mesecev, user posted image bravo mali! Vzeli so mu tudi kri, pa še trznil ni, še en user posted image bravo zanj! Je pa res, da mu je kri vzela naša soseda (ki sedaj ni več soseda, živi drugje) in mu je kri vzela res lepo! Smo pa dobili danes po pošti, da morava čez 1 mesec ponovno v lab dati kri. Nisem poklicala zakaj, vendar domnevam, da ima železa (pre)malo. Me niti ne čudi, saj ne mara ravno jesti meso, niti rumenjak,.... Bom sedaj začela npr. piščanca mešati v jabolka. Sadje mu gre v slast brez težav.

Je pa imel tudi že naš tamali bližnje srečanje z rožami. Na glavo si je prekucnil orhidejo z okenske police. Ko je hodil ob opori naokrog in raziskoval je segel proti listom orhideje in cuknil. Bolj kot bi ga udarilo, ga je prestrašilo, ko se je zemlja iz lončka-lubje usulo po njem in ko se je okrasni lonec raztreščil na n-koščke. Ja, se zgodi!

Pa kar se čevljev tiče. Čevlji Elefanten so zelo fajn. Mi smo kupili Erazmu prve "prave" čevlje znamke Elefanten in še kasneje smo mu kupili prav to znamko. Res ni nujno, da je samo Ciciban. Takrat se jih je dalo dobiti v StiefelkÖningu, sedaj pa v Deichmannu. Otmarju pa še nismo kupili tistih prvih "pravih čevljev. Ene sicer smo kupili v Bati ne vem kakšne znamke, nekaj znižane, vendar kar od oka, kakšno št. preveliko, št. 20. Tiste "neprave" čevlje pa vsak teden izgubimo. Sedaj imamo že dva para, ki jima manjka en čevelj. Smo Bozoti, ja user posted image .

Katera je omenjala praznovanja RD in financ ministra? Karmar se mi zdi. Ja, tudi nam se tako godi. Kar naprej hodimo po RD takšnih in drugačnih. Non stop sem po trgovinah in si razbijam glavo kaj kupiti za darilo. Finance pa zelooooo tarnajo in jokajo. Jutrišnji dan je tako tudi rezerviran za praznovanje. Gremo na piknik-RD eni 4-letnici. Vendar je njena mami organizirala tako, da bo veliko več odraslih kot otrok, vseh cca 30. Bolj fešta za velike.

Katera je že iz Slovenskih Konjic? Tam bomo pa v nedeljo. Ta teden je v S. Konjicah EP v Taekwondo-ju. Pa tudi v Zrečah bomo naredili postanek....

Se pa bliža koncert Lenny Kravitz-a user posted image . Se malo pripravljam in se že veselim....en komad za lušte user posted image ........

http://www.youtube.com/watch?v=jBwJwnJgoFM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=t4dGfwa6FKA&feature=related

user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil PABLO -- 16.5.2009 1:25:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.5.2009 2:00:18   
Anonimen
.....in še sladica user posted image ....

http://www.youtube.com/watch?v=4poPuQ2Dd-g

uh, sem čist v "musko" padla user posted image

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 16.5.2009 2:17:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.5.2009 10:43:07   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Katera je že iz Slovenskih Konjic? Tam bomo pa v nedeljo. Ta teden je v S. Konjicah EP v Taekwondo-ju. Pa tudi v Zrečah bomo naredili postanek....

Ja js sem iz Konjic. Se lahko dobimo. Moj user posted image kuha za vip goste, mislim Taekwondo-jevcem. Sem skoraj vsak dan pri dvorani, ker grema z Janom gledat atija kak je pridn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.5.2009 11:56:37   
Erin
Na hitro.. mi smo vsi bolniuser posted image user posted image Ampak nam gre na boljšuser posted image

sayuri - mi smo v torek v LJ - imamo pregled na Pediatrični...user posted image Samo ne vem kako bomo s časom...kdaj boš ti tam?
Za život. carstvo pa mi pošlji povabilo, bom poskusla pomagat če bom lahko..mogoče pa ravno jaz dobim kakšno od slikc ki jih potrebuješ...
PA uživaj na maturancu!!!
AB - hitro okrevaj!user posted image

miškolinček - kako ti in tvoj možek?user posted image user posted image user posted image

kopalke - naš bo nagec...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.5.2009 12:40:24   
Zoja Miša
Ja, včeraj me ni bilo nazaj, sva šli z trikolesnikom na šprancir.
Spali danes super, od 21-3.30h, in potem do 6.30h!

Pf, stolček vem, da ni tako nujno, ampak na morju bova 5 tednov pa bo kar o.k., da bo v stolčku, pa itak imamo tega iz Ikee, ki bo kar dol ostaluser posted image
Kaja, hvala za tale info, pa res je, ne bom nič kupovala. Je še user posted image  vas povalil, da tale forum je pa res kul!user posted image  Lepo da tako pridno prodajaš, jaz pa bi rada vse v kompletu, pa nobena ne kupiuser posted image

Sayuri, user posted image user posted image user posted image  za Lovrota. Le, da ni kaj hujšega. Ja hitri so. No, naša niuser posted image , mogoče me pa kdaj presenetiuser posted image  (v pozitivnem smislu mislim, ne da bi iz postelje padla, boh ne daj!) Pa super za čevlje pa uživajte na maturancu! Zdej me pa firbec, bom šla jaz tudi v Dichmana pogledati za te Elephant-ke. Hvala ti, za seznam za morje, ja ta že bolj liči na mojega, ki pa bo verjetno še vedno malo večjiuser posted image , ja tudi jaz pretiravam, še zase, kaj za otroka ne bomuser posted image  Glede kopalk, ja dobro temo si udprla, jaz sem proti njim, ampak če se pa najdejo taki debili, joj, groza! Verjetno bom potem kake nabavilauser posted image
Jaz sem v torek za kofe, če ne pride kaj vmes!
V ponedeljek bo pa Trzin okupiran!user posted image  Prideš tudi ti?user posted image

Anita, lepo, sam da tudi vi2 uživata!

Bella, ti kar pridi, pa Krysia, bom sms z navodili poslal, je čist ajnfoh, boš vidla!user posted image . Sam res bomo morale bit zunaj, stanovanje je premajhnouser posted image  Okoli 9h-10h bo super!

Buhtlček, cot bo preveč, ziheruser posted image

Andrejaboris user posted image

Erinuser posted image user posted image user posted image

user posted image  je v šopingu - izropan hladilnik, jaz grem pa poskupit Kajo Lino dat spat, popoldne gremo pa skupaj v Mullerja in H&M

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.5.2009 16:58:06   
bambi14
Pozdravljene ,

sem dobila en mail, ki lahko koristi tudi vam:

limam:
POŠILJAM VAM ZELO KORISTEN IN UPORABEN NASVET, KI VEČKRAT PRAV PRIDE.
 Aspirin - čudežno zdravilo za boleče pike insektov.

Že dolgo me mika, da bi vam predstavila še eno uporabnost Aspirina, ki mi po potrebi koristi že več kot 30 let in o kateri nisem še nikjer ničesar prebrala. Pri piku čebele si na mesto pika položim tableto Aspirina, ki jo malce zmočim z vodo ali - če ni vode  v bližini - oslinim.To rahlo pritiskam na pik in čez morda dobro minuto odstranim. Tako ne pride do
 otekline, pa tudi srbenja ne in pik je prav kmalu pozabljen. Ta nasvet sem nekoč dobila od starega čebelarja. Že marsikomu sem ga posredovala in vsak mi je povedal, da stvar res učinkuje. Živim na deželi, imam 3 odrasle otroke, ki sem jim v otroštvu na ta način velikokrat pomagala. Sama imam
 izkušnjo tudi s pikom sršena, pri katerem je Aspirin enako učinkoval.

Ker mislim, da je ta informacija morda zanimiva tudi za vas, sem se
 odločila, da vam jo posredujem. Morda nisem izbrala pravega elektronskega
 naslova, prepričana pa sem, da jo boste pravilno usmerili.

Lep pozdrav

- najbrž res deluje, saj ima acetilsalicilna kislina ali aspirin protivnetno delovanje.

Zdaj pa letimo še na en sprehod preden nas dež dobi.

baj baj,.......daj daj daj ej  pa od Elenine

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!