Zoja Miša
|
Ja, včeraj me ni bilo nazaj, sva šli z trikolesnikom na šprancir. Spali danes super, od 21-3.30h, in potem do 6.30h! Pf, stolček vem, da ni tako nujno, ampak na morju bova 5 tednov pa bo kar o.k., da bo v stolčku, pa itak imamo tega iz Ikee, ki bo kar dol ostal Kaja, hvala za tale info, pa res je, ne bom nič kupovala. Je še vas povalil, da tale forum je pa res kul! Lepo da tako pridno prodajaš, jaz pa bi rada vse v kompletu, pa nobena ne kupi Sayuri, za Lovrota. Le, da ni kaj hujšega. Ja hitri so. No, naša ni , mogoče me pa kdaj preseneti (v pozitivnem smislu mislim, ne da bi iz postelje padla, boh ne daj!) Pa super za čevlje pa uživajte na maturancu! Zdej me pa firbec, bom šla jaz tudi v Dichmana pogledati za te Elephant-ke. Hvala ti, za seznam za morje, ja ta že bolj liči na mojega, ki pa bo verjetno še vedno malo večji , ja tudi jaz pretiravam, še zase, kaj za otroka ne bom Glede kopalk, ja dobro temo si udprla, jaz sem proti njim, ampak če se pa najdejo taki debili, joj, groza! Verjetno bom potem kake nabavila Jaz sem v torek za kofe, če ne pride kaj vmes! V ponedeljek bo pa Trzin okupiran! Prideš tudi ti? Anita, lepo, sam da tudi vi2 uživata! Bella, ti kar pridi, pa Krysia, bom sms z navodili poslal, je čist ajnfoh, boš vidla! . Sam res bomo morale bit zunaj, stanovanje je premajhno Okoli 9h-10h bo super! Buhtlček, cot bo preveč, ziher Andrejaboris Erin je v šopingu - izropan hladilnik, jaz grem pa poskupit Kajo Lino dat spat, popoldne gremo pa skupaj v Mullerja in H&M