Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 17:26:04
|
|
|
|
Maja T.
|
Hi, punce nisem vam ušla, še vedno sem avgustovka 08 , samo nas nič ni doma. Že zjutraj po flaši greva ponavadi do babice (moje tašče), živi v centru in potem z Zaro vozičkava po cele dneve v našem čudovitem parku . Se bom potrudila in bom prebrala tam nekje od 48 strani naprej. Bo zdaj čez poletje, nekje do jeseni malo manj gor na RR, ker je tako lep sonček, da kar zunaj preživiva dan, Mi2 še zunaj jeva . Drugače nič novega, še vedno ne plazimo in komaj čakam, da začneva z fiz. terapijami (začneva 19.5.). Drugače pa že zelo dosti razume, . Grem brati, kaj je novega na RR .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 17:35:59
|
|
|
|
Maja T.
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 17:39:39
|
|
|
|
Maja T.
|
Ne me pozabit
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 21:08:57
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Ne me pozabit ..ne se bat, nikoli pozable ne bomo. *boma priletele tudi me2 kaj v park. Se slišimo, pa se zmeniva,....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 21:22:45
|
|
|
|
bambi14
|
No pa smo naši babiki prvič dali čokolado: in je komaj po enih 5 min. prišla k sebi, da je to fullllll dobro. tak pa je zaspala v dnevni v prenosni posli- je bla cela porisana po faci, ko se je zbudila,.. nočko, grem tudi jaz v podoben položaj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 21:37:02
|
|
|
|
matejchi
|
bambi takle položaj pri odrasli osebi je dvoumen...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 22:01:10
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bambi takle položaj pri odrasli osebi je dvoumen... tititittttt, a ti primankuje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 22:05:36
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bambi takle položaj pri odrasli osebi je dvoumen... tititittttt, a ti primankuje danes pa res...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 16.5.2009 23:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a IZVIRNO SPOROČILO: PABLO Katera je že iz Slovenskih Konjic? Tam bomo pa v nedeljo. Ta teden je v S. Konjicah EP v Taekwondo-ju. Pa tudi v Zrečah bomo naredili postanek.... Ja js sem iz Konjic. Se lahko dobimo. Moj kuha za vip goste, mislim Taekwondo-jevcem. Sem skoraj vsak dan pri dvorani, ker grema z Janom gledat atija kak je pridn. K_a_t_j_a_, super! Lahko bi se dobili, vendar težko zagotovo rečem, kdaj se nam bo uspelo odpraviti od doma. Ne vem, zakaj je to pri nas vedno cel projekt . Ti pošljem tel. št. na zs, ti pa mi tudi prosim pošlji svojo, pa te bom poklicala ali napisala sms, OK?!
< Sporočilo je popravil PABLO -- 16.5.2009 23:51:07 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 0:12:53
|
|
|
|
matejchi
|
PABLO a spoznavaš Slovenijo ali iščeš kaj določenega
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 0:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi PABLO a spoznavaš Slovenijo ali iščeš kaj določenega matejchi, obojega po malo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 11:24:38
|
|
|
|
sayuri
|
JAz sem bila pa včeraj na maturantskem plesu Moja najmlajša sestrica je postala maturantka. Ah, kako gre hitro čas. ZA pokušino ena slikca
< Sporočilo je popravil sayuri -- 17.5.2009 11:25:06 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 20:22:51
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj babike! Sayuri, š sebe pokaži. Pridem kasneje1
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 20:23:47
|
|
|
|
Krysia
|
aaaaaa, sem vas našla na dnu strani, pa moram hitro kaj napisat, da ne zginemo na drugo stran ... Sayuri, lepa slikca. Upam, da ste uživali. Zoja Miša in ostale - kdaj in kje jutri? Al smo si že premislile? ENEJ (andrejaboris) in LAN (Ryssa), čestitke za 9ko! Pogrešane: cebrca, naty, miškolinček pa še bi se jih našlo. Na raport, punce! Mi smo ok - smo se malo potepali, tako da nisem bila skoraj nič za računalnikom. Kar se tiče nešega plazenja, še vedno nič ... bi se pa kar naprej postavljal na noge, samo če bi ga kdo držal ... no, pa saj bo - vse ob svojem času ... drugače pa opažam, da ful stvari razume .... ko ga vprašam, če škatla ropota, začne tolči po njej in podobno ... jst se kr topim zraven ... in pol mal pozabim na težave s službo .. pravi cukrčki so tile naši otročki ... Grem mal ždet pred TV ... se tipkamo ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 21:17:24
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO IZVIRNO SPOROČILO: matejchi PABLO a spoznavaš Slovenijo ali iščeš kaj določenega matejchi, obojega po malo mam te na sumu...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 21:57:10
|
|
|
|
andrejaboris
|
Maja T. lepa je tvoja pupa. Moja roka je malo boljše, pa mamina pomoč več kot dobrodošla! Krysia hvala za čestitke! Joj čas res beži, naš mulc pa še kar ne spi! Pa še rima se. Bambi in Maja T. bi jaz tut šla zraven kdaj v parkeca! Samo prej moram roko v red spravit! Matejchi kdaj bo date v MB?? Jutri?? Al 25.5. se mi zdi ne? Katja in Pablo, če bi lahko vozla bi se vama pridružla, če ne pa Katja ko bo roka ok priletim v KOnjice!!! NIč grem jogurt jest! SEm kripl z eno roko in ne morem pisat in jest hkrati. NOčko punce moje in lepo spite!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 22:19:16
|
|
|
|
Erin
|
Hoj hoj! Mi smo še kar bolčkani.. jaz se še najbolje držim, Tilen še kašlja, moj je tko tko (sej veste...)... Mi je začel Tilen poleg joške zavračat še hrano, mleko, čaj.. ga kar malo silim..no danse je vsaj čaj pil normalno, mleka še vedno noče, hrana... če bi že razumel bi še rekla da se je zasekiral še od zadnjič ko je un pametnjakovič rekel da je debel... Dan smo šli za urco na piknik, je od prijateljice hčerkica imela 1. roj dan in je bila cela žurka(50 povabljenih) Preveč za otroka, samo kaj ko so bolj žurerska familija... Aja pa naš je danes spal rekordno!!!! 2x po 5 minut WTF ?? Jaz več ne vem kaj se dogaja z njim..tako lepo rutino smo mel in vse je potekalo brez problema, sedaj pa.. sem jaz bolj zbegana kot on.. Punce ki ste nehale dojiti!! MEn so joške mal bolj polne in trde ratale, jih moram kaj masirat, sej ne vem, je še nevarnost za mastitis???? No, sej so mi všeč, vsaj niso več povešene kot ene šlivce ... Kako ste jih ve "pedenale" prvi teden po koncu tega prelepega obdobja..mene še kar hormoni dajejo, mi gre kar na jok ko pomislim da je konec Res je..še prehitro vse mine... ampak je še lepše tudi pred nami ane.. si moram kar sama mal optimizma v glavo nabit da ne bom tako smotana.. bambi, maja - Prelepe slikce!!! sayuri - še tebe na slikcah!!!! Kako je Lovro? andrejaboris - super da si boljše in mamino pomoč..mamice so zlate
< Sporočilo je popravil Erin -- 17.5.2009 22:20:34 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 22:37:06
|
|
|
|
Erin
|
Evo pa še LEP POZDRAVČEK od dveh gorenjskih pozerčkov
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 22:38:24
|
|
|
|
sonček33
|
Erin -luštna sta!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 22:43:14
|
|
|
|
Erin
|
Ane ane
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 22:46:29
|
|
|
|
Erin
|
* zvezdica* - javi se nam kaj nooooo Ste dobili vrtec??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 23:01:17
|
|
|
|
matejchi
|
AB naslednji ponedeljek 25.5. ja...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 17.5.2009 23:58:15
|
|
|
|
matejchi
|
Recesija je udarila tudi pri Mujotu... pa se odloči, da bo prodajal Fato.. gre Fata na cesto pa pride prva stranka.. pa vpraša koliko hoče.. pa pravi Fata, čaki da vprašam Mujota.. Mujo reče 100 € Pride nazaj in reče 100 €.. tip obrne vse žepe in napraska 70 €.. spet leti Fata k Mujotu, razloži situacijo in pravi Mujo, da za 70 € lahko samo fa**.. in gre Fata spet k modelu in se zmenita pač za fa*..., nakar začne Fata vlečt tipčku dol hlače in zagleda ti** za znoret in se ji zdi škoda, da ga izpusti iz rok in spet leti k Mujotu in pravi... "daj bodi prijatelj in posodi modelu 30 €"....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 18.5.2009 7:06:06
|
|
|
|
betty
|
Erin - lustna sta. podoben ti je. a pa mu ni malo vroce, ko lezi na tem kozuhu?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 18.5.2009 7:17:39
|
|
|
|
betty
|
Dobro jutro in eno kavico Rok se aja aja, jst pa sem vstala in bom malo pospravila. ali pa tud ne, ce se bom prevec tukaj zadrzala. cez vikend smo imeli birmo od bratranca, moj je bil boter, potem smo prespali pri mojih na vikendu in cist zmatrani prisli domov. no, midva zmatrana, tamal bi se pa ful igral z nama. sva se vlegla na kavc, pa je takoj priplezal do naju, se dvignil ob sedezno in nama "tezil" .ha ha ha V sredo gremo v Barbarigo, pa do sobote, ker mamo v ned. piknik. Ta teden praznujemo 9 mesecev ter mozev 35 roj. dan. matejchi - recesija pri mujotu je pa res hudic! ha ha ha :) bambi 14 - kako fletne fotke! kr cokolado si ji dala? kaj pa morebitne alergije in podobno? jst se ful drzim pravila, da cokolade,arasicov, kravjega mleka, medu... ni do prvega leta. in tudi ostalim ne dovolim ,da mu kaj dajo. kr popenim, ce mu kdo kaj ponudi in rece : sej je cist malo . uf!!! majaT- kaksne dolge laske ima tvoja princeska!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Imelenca8Ime za punčkoAlexa (
33%)
Fiona (
44%)
Lety (
23%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!