|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
14.5.2009 23:18:22   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Ja, Tinka, točno tako je ... moški so očitno ena večvredna vrsta ... jst mam srečo, da je šla ta sodelavka na porodniško, drugač bi itak blo tud pri men tako ... a ustanoviva podjetje za inštruiranje matematike zaslužle bi itak več kot v šoli ...

fora je, da je tale novi tip všeč samo ravnatelju, učit. zbor me ma fullllll rad, on kr oddela svoje in gre, nč ne govori, ni kej preveč prijazen, učenci so tut bolj tko do njega... in še tole je še večja fora, da ta ravnatlej, ki ga ima EDINI rad, gre septembra v penzijo in torej ------> ne bo mel prov nč od njega... eh, brezveze, js sem se že sprijaznala, tudi če ne dobim v šoli službe, neki bom že delala, dolg cajt mi ne bo!

ja ja, inštrukcije so pa razred zase. in ohoho zaslužek. ampak trenutno se še en ukvarjam s tem, se mi še ne da. je pa kr dost povpraševanja.

in pa hvala vsem za user posted image !

pa nočko. js grem spat. po enem pivcu, ki je noro pasal...

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.5.2009 23:20:14   
tinka14
aha, matejči, js sem tut preštudirala vse o tehle celicah, pa je blo mal tu mač predrago vse skupaj. mogoče si bom kdaj očitala user posted image user posted image user posted image

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.5.2009 23:40:19   
matejchi
Ah jaz mislim, da če je namenjeno, da bo kaj zbolel bo itak, tiste celice pa ja 1.800 €.. halo???

anita - ZOJA - vse naj naj... malo mi uhaja.. EMŠO user posted image

Mali kuha pa ušesa v ku***, Maruša ma pa zobek ali dva oz. temelj le teh...

zoja jaz mislim, da v BC nekdo avgustovke bere in to nalašč dela user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.5.2009 23:42:18   
matejchi
zoja dopustujem na Lošinju od 2. - 12.7. user posted image tega leta...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.5.2009 7:31:35   
Tamy30
dobro jutro, prvic z moje straniuser posted image
sem ze pozajtrkovala z mojim dragim, Martin je ze flasko pojedel in nazaj zaspal. Sem se izkoristila trenutke in si umila lase.

Je lepo megleno jutro, brez dezja.

Grem si se lase urediti, pol pa se bo malcek tako zbudiluser posted image

Zacnite dan s polno energije.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.5.2009 8:06:57   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa imam eno vprašanje za vas, kaj menite glede dnevnega spanja, pri nas, ponavadi, sedaj cca 10 dni spi tako, da okoli 10h zaspi za cca 1h. Okoli 13h, za cca 45 minut in potem še okoli 16h še za 45 minut. Jaz bi sicer rada, da bi spala recimo dopoldne okoli1,5h in popoldne toliko in to je to, ne pa da ga 3x sračka, pa še to, da je vozim v vozeku, sama noče zaspati.user posted image No, ko je dež, ji rata dopoldne, popoldne je pa sranje, pa morava tudi v dežju ven, če želim, da se malo spočije.user posted image No, včeraj sem jo držala budno od 14h naprej, pa je bila od 17h tako sitna do 19h, da grozauser posted image ! Potem je seveda zaspala na flaški. Kako bi lahko uredila tole najino spanje, dnevno!

Kaj pa če poskušaš podaljševati uro za spanje? Mislim takole: Recimo da zdaj okoli desetih zaspi. Poskušaj jo ohranjati deset minut dlje pokonci. Bo potem dlje spala in ko bo brez problema šla deset minut kasneje spat, ji podaljšaj na naslednjih deset minut. Tako bo šla spat ob 10.20 in potem bo spala dlje.
Ponoči ji pa daj bolj razredčeno mleko. Namesto 30 vode, daj 40 na eno merico, ko se navadi tega, še bolj razredčiš, dokler ne prideš na vodo, potem bo pa sama pogrunala da se za vodo ne splača zbujati.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.5.2009 8:40:50   
gajka
Pri nas že drugič ta teden zanič noč. Danes smo vstajali 2×, prvič je trajalo več kot 1 uro, da je zaspal, drugič sem ga enostavno kar k nama v spalnico odnesla in je šlo hitreje. Pa sploh ne vem, kaj mu je! user posted image Bi se joškal, pa se ne bi joškal (mleka je itak samo še za vzorec), mu naredim malo AM v flašo, spije max. pol deci, pol pa joče in se zvija, naslednji moment pa se smeji in bi se igral... user posted image Iz ene skrajnosti v drugo, samo spat ne! user posted image user posted image user posted image Jaz pa že tako razvajena, da gre ob 8h zvečer spat in da je do 5:30 mir... user posted image
Pa ta teden smo 2 večera zapored morali kopanje izpustit. Prvi večer je zaspal že po prvi žlički večerne kašice (po kašici je ponavadi še kopanje in potem še joškanje) in šel lačen spat! Naslednji dan pa je komaj uspel pol kašice pojest, pa takoj omagal... Največji štos je pa, da do momenta, ko gre jest, je tak, da bi bil super konkurenca Duracellovemu zajčku, potem pa kot da bi nekdo stikalo preklopil. user posted image Pa popoldansko spanje bi očitno morali nujno uvest, pa mi ne uspeva najbolj, ker ga vse drugo bolj zanima... Še da v vozičku zaspi, je čudež! user posted image

Shranjevanje celic - sem se med user posted image malo zanimala, pa se potem nisva odločila. Ni ravno poceni, poleg tega sem prebrala eno študijo, da če je max. idealen vzorec celic in se da iz njih dejansko kaj uporabnega naredit, jih je količinsko dovolj samo za max. 40kg težko osebo. Poleg tega moraš bolj ali manj tudi postopek pretvarjanja celic v nekaj uporabnega financirati sam, pa še ti postopki še vedno niso tako 100%. Poleg tega je veliko možnih uporab celic iz popokovne krvi, ki jih tako pridno reklamirajo, šele na stopnji idej in se jih še sploh ne testira, kaj šele izvaja...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.5.2009 10:30:34   
MATEJKA_
evo spet mene... imam novi rač., tako da lahko spet malo čvekam user posted image ...
pia 9 mesecev - 9350 g; 75 cm... zanimivo prejšnji mesec je 4 cm zradla, zdaj pa nobenega user posted image . no, ja...al pa so slabo merli, bom jo morala še doma malo premerit.

prejšnji teden sem ji prvič skuto s sadjem dala. včeraj pa sva probali avokado+skuta. kaj ljudje vidijo v avokadu, sicer ne vem, ker mi sploh ni všeč... ampak pii je očitno bil user posted image .

no, včeraj zvečer pa je atiju dala prvič papa in še zraven rekla PA-PA-PA user posted image . smo bli vsi ful veseli sevedauser posted image . drugače pa še vse po starem - plazi se še ne, zobkov še tud ni.

zdaj pa grem spet dispozicijo za šolo pisat.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
15.5.2009 11:48:20   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

pozdravljene.
Hvala za čestitke za našo 9ko, čestitam tudi vsem ostalim slavljenčkom ...

Danes sem user posted image ... mi je ravnateljca dala vedet, da drugo leto lahko samo nadomeščam sodelavko, ki bo na porodniški do 1. maja ... moje mesto bo pa zasedel tisti, ki je mene nadomeščal user posted image in to zato, ker je moški ... mah, kr neki. pol pa še dobim servirano, da naj se ne sekiram, ker bom pa mogoče maja šla na porodniško ... ne glih s temi besedami, ampak vseen ... v glavnem, iščem službo ... ker tega se pa ne grem ... nisem pa vedla, da mi po novem ravnatlca planira družinsko življenje user posted image

se tipkamo, ko bom bolš volje ...user posted image

Sem na istem. Nobenega razpisa še. user posted image Vsako leto je slabše. V štirih letih sem zamenjala 4 šole, vedno nadomeščam. Resno razmišljam, da bi ostala doma in imela v varstvu še par otrok. Vrtca po teh kriterijih tudi drugo leto ne bomo dobili. user posted image

Drugače pa greva danes eno varuško pogledat. Če ne bo računala preveč, pa da jo moj user posted image sprejme, mi je še skor bolš, ko da bi šel v vrtec. Je pa kar blizu. Držite pesti.

Pa naš mali je pogruntal, kako po kolenih naprej. Prav fajn že kobaca, gre povsod za mano (pok pok pok, ko na hitrco rokice premika in ga slišim). Kolk je hecen. user posted image Hecno, vojaka je kar preskočil, nič ni puzal.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
15.5.2009 11:51:44   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Pa v Cicibanu mi je hotla ena prodajalka na vsak način prodati čevlje za 46€, ker so le tisti in nobeni drugi dobri za prve korakce. In potem sva odkorakcali s Tejo lepo ven, ker mi je spila nekej živcev. Bi jo najrajš kar user posted image . Žal ne morem dat tolk za prvih 100 korakcov, potem pa spet ene nove, za druge korakceuser posted image .

A nimajo lanskih modelov za 20EUR? Naš je še vedno samo v štumfih. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
15.5.2009 12:03:23   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

aha, matejči, js sem tut preštudirala vse o tehle celicah, pa je blo mal tu mač predrago vse skupaj. mogoče si bom kdaj očitala user posted image user posted image user posted image

Tu mač za tisto kar lahko nardijo z njimi. Niti jih ne hranijo v SLO (mogoče pa že), pa še samo za nekaj bolezni pridejo v poštev pa še v tujino bi moral na operacijo oz na zdravljenje, kar pa spet prinese stroške... Ni tko lepo kot se sliši.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
15.5.2009 12:08:51   
daja28
Aja še to za šuhe.

Prjatlca je v Daichmanu (ne vem, če je prov napisano) kupila Elephant čeveljčke za prve korake, ki ji jih je pediatrinja priporočila. So cenejši ko Cicibanovi pa lušni tud.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.5.2009 13:02:40   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

fora je, da je tale novi tip všeč samo ravnatelju, učit. zbor me ma fullllll rad, on kr oddela svoje in gre, nč ne govori, ni kej preveč prijazen, učenci so tut bolj tko do njega... in še tole je še večja fora, da ta ravnatlej, ki ga ima EDINI rad, gre septembra v penzijo in torej ------> ne bo mel prov nč od njega... eh, brezveze, js sem se že sprijaznala, tudi če ne dobim v šoli službe, neki bom že delala, dolg cajt mi ne bo!

pri nas je tud tako ... ravnateljca goji simpatije do njega, drugim je vseen, dijaki hočejo mene, starši tud, ampak tuki je pač odločitev od ravnateljce ... on ima 10 mesecev delovnih izkušenj, jst pa 5 let ... ampak to ni važno ... pa dobr, nima veze ...

Še enkrat hvala vsem za podporo in ker ste brale tole moje jamranje ... Jst sm boljš user posted image   (buhtlčk, hvala user posted image ) in bom zdej spremenila temo ... sam ne obljubim, da vam ne bom še kdaj pojamrala ... ne bit hude name ...

ROK (gajka) - čestitke za 10ko! user posted image

Pa še enkrat za včeraj, ker nisem naštela slavljenčkov: TEODOR (košuta), ZOJA (anita goitan) in PIA (MATEJKA_), čestitke za 9ko! user posted image user posted image

sandra123, je pa res že skrajni čas, da ti tvoji princeski omogočita kaj več spanja! Upam, da se to zgodi čimprej! Pa ko smo že pri spanju, anita, a vi kej boljš spite?
Zoja Miša, kako pa vaše spanje?

Rok je včeraj spal čez dan točno 35 minut - od moje službe do doma, potem je bil pa zvečer tako zmatran, da smo morali na hitro pojest kašico in ga dat v postlo .. spal je od 18:45 do 6:30! revček, res je bil utrujen ... zjutraj pa ni hotel na jošk user posted image Dojiva se itak samo še ponoči (no, zgodaj zjutraj - tm okrog 4h oz 5h), pa mogoče kdaj čez dan, če slučajno po obroku še kaže znake lakote, jst pa nimam nič skuhano ... ampak zgleda, da se bomo tud počas poslovil od dojenja ... pa ne bo vidu jošk nadaljnih 15 let user posted image jst sm pa danes spet oblekla modrc 75c, pa mi je skor mal velik ... (jah, je kr razlika od 90b oz 85c) ... pa 1 kg manj mam kot pred nosečnostjo (sam sm se vagala oblečena pa popoldan, kar pomen, da jih mam verjeten še mal manj) ... sam trebuh mam pa še vedno ... ja, sej vem ... telovadit je treba ... user posted image

nč, šibam gledat kaj bo Rok kosilal ... verjetno špinačo, ker jo mamo glih na vrtu ... pa kkašen krompir zraven ...

Aja, še eno vprašanje: kolikokrat na teden jim dajete jogurte oz. skutke? Nekje sem zasledila da je 3x - 4x dovolj, ampak naš Rok je nor na jogutre, tko da redko mine dan, da bi bil brez ... a je s tem kaj narobe?

Evo, zaenkrat bi blo to vse, sem spet cel kup stvari pozabla komentirat ... mogoče poznej ...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.5.2009 13:33:53   
buhtlčk
Krysia pa veš, da je tukej namenjeno tudi jamranju, zarad tega pa res nismo nikol hude, a dej no dej (sam da je boljš user posted image ).
Jogurte pa za tamale ne vem, da bi škodili, itak spadajo pod mleko pa še te mlečne bakterije so fajn. Jaz pravim kar naj jih je, jaz jih obožujem :)

Naš fantičk pa spi, mami pa cunje obest v klet, počasi...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.5.2009 13:47:45   
Zoja Miša
Evo, mi2 bile v moji firmi na kosilu. No, jazuser posted image , Kaja Lina je samo kruh papala, pa kašico.

Ponoči so jo po mojem zopet malo zobki matrali, ker po hranjenju ob 23.30 ni mogla zaspati. Pa sem po 45 minutah obupala, ji dala sirup in evo, zaspala do 5h zjutraj, ko sva zopet jedli in potem spali do 7.15h. Kar je kar dobro.

Bambi, pridna si z izpiti! Glede tega stolčka, pa imate verjetno prav, tako da mislim, da ga ipak ne bomo nabavili. Tako da hvala tebi za info.

Sayuri, v bazenčku potem ne bom rabila nič, misliš?user posted image Ma ja, jaz se bom zraven namakala, pa bouser posted image

No, sam sem vseeno še tole našla, ampak se mi zdi maloo drag 48,00 euruser posted image  In v BC! Tako da če kupim, povem, pa počakajte, ker potem bo čez kakšen teden v akcijiuser posted image
user posted image

Katja, jah, jaz imam sedaj zopet umetne s francosko manikuro. Mi je kar malo nerodno, čeprav so ful lepiuser posted image , ampak imam občutek, da me vsi gledajo, lejo kozo, pa otrok ima...user posted image  Pa nimam niti tako dolge.
Tamy, imaš prav, saj res, zakaj pa ne bi bila urejenauser posted image

Bella user posted image te mam rada!

Sandra, ti pa imaš pestro, si sploh ne predstavljam.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.5.2009 13:50:49   
matejchi
A misliš, da bo pri miru v tem JUMBO-tu? A ni to za manjše cverglne?

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.5.2009 14:00:52   
gajka
Zoja Miša - zakaj sploh iščeš nek tak stolček? user posted image Saj Kaja Lina že lepo sama sedi, v vodi si pa itak zraven. user posted image Mi smo za krst (od bogve koga že user posted image ) dobili tistega fliperja za v kad. Pa smo ga zadnjič enkrat prvič (in očitno tudi zadnjič) sprobali in nam sploh ni uporaben, Roku pa sploh ni všeč, ker ne more toliko čofotat! Toliko o teh super-duper-uporabnih stolčkih za v vodo... user posted image

Pri nas je na seznamu zadev, ki morajo biti pri hiši, po novem tudi sekundno lepilo! Le zakaj? user posted image

Pa če katera pozna kak odstranjevalec madežev (pa kaj drugega poleg škarij ), ki 100% (ajdi, vsaj 90%) deluje na vseh madežih, ki so jih naši palčki sposobni sproducirat na svojih cunjicah, se toplo priporočam za nasvet. user posted image  

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.5.2009 14:02:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.5.2009 14:08:17   
Zoja Miša
Pa sploh še nisem mislila objavit, pa kar nekaj sem pritisnila. Madona sem blondinka včasihuser posted image

Erin, ti ti, si me nasmejalauser posted image , čeprav, kaj pa če bo vse resuser posted image  In ja, hvalauser posted image  Pa ne zbolet, lekadol pomaga, ja!

Tejkaz, hvala ker si zame na plan prišlauser posted image . In hvala za nasvet, sem dopoldne poskusila, pa je spala zopet samo 30 minutuser posted image . Sedaj spi, sem jo iz avta prestavila, pa se ni pustila motit. Ja, očitno si vzame takrat, ko rabi. Glede ponoči pa ja, bom sedaj res vedno bolj redčila, pa mogoče uspe, da bo spala. Le zobki nam bodo verjetno še sistem uničevaliuser posted image

Gajka, ja očitno nas tile muloti malo šolajo, ha?

Matejchi, tako kot ti je Gajka napisala, sem preučila pa sploh ni še 100% dokazano, da to funkcionira. Smo študirali o tem, ampak potem nič naredili. Upam, da nam ne bo treba biti kdaj žaluser posted image
In ZM začne dopustovati 6.6., če bo vse po srečiuser posted image

Matejka, men se zdi, da jih malo slabo merijo. Naša je po mojih meritvah 71cm, tam jo je izmerila 69cmuser posted image

Krysia, ti kar pojamraj, ker tole je res katastrofa! Pa kaj si mislijo tile. Pa nazaj študiram, jaz sem imela tudi same profesorje in učitelje za matematikouser posted image  (zakaj pa ne ženske), a inštrukcije je delala vedno kakšna ženska in evo, vsi smo takoj znali!Pa hvala za vprašanje glede spanje. Sem že nepisala v prejšnjem postu. Je pa ni. Res ne vem, ali so zobki, ali kaj user posted image  je to, da toliko joka in ne more zaspati. Pa potem je zopet smeh pa igrala bi se, kot Gajkin Rok. Mislim, nisem tolk pametnauser posted image
Telovadba, ja, kaj je že to? user posted image  Bom na morju šla kaj tečt, ko bo tašča princesko ujčkala, pa bo ona čist srečna jaz pa tudi. Kaji Lini pa važno da se nekaj dogaja.
Glede skut, jaz ji dam, hmmm pa mojem ene 4-5xuser posted image  Pa po mojem, ne more bit nič narobe.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A misliš, da bo pri miru v tem JUMBO-tu? A ni to za manjše cverglne?

Verjetno imaš prav, ja ne bouser posted image . Mah, nič ne bom kupovala, pa komplicirala, če se bo pa kdaj slučajno obrnila, bo pa vsaj videla, kako je tauhatiuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.5.2009 14:10:34   
Zoja Miša
Ma ja Gajka, kaj vem, kaj sem sedaj za to zapela, sem mislila, da bi bilo o.k. Ja, lepo že sedi, no včasih jo še kipne, ko kaj vleče, kot nogavice iz noguser posted image , ampak v bani jih itak nimauser posted image . Res je bz, nič ne bom kupovala!
Hvala vam punce, ki šparate zame!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.5.2009 14:13:10   
Zoja Miša
 Koliko cca cot potrebuješ za cca 14 dni morjauser posted image (na toliko bi recimo potem kaj oprali) Za otroka sevedauser posted image

A tole pa nobena ne ve?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.5.2009 14:22:50   
tejkaz

Tejkaz, hvala ker si zame na plan prišlauser posted image . In hvala za nasvet, sem dopoldne poskusila, pa je spala zopet samo 30 minutuser posted image . Sedaj spi, sem jo iz avta prestavila, pa se ni pustila motit. Ja, očitno si vzame takrat, ko rabi. Glede ponoči pa ja, bom sedaj res vedno bolj redčila, pa mogoče uspe, da bo spala. Le zobki nam bodo verjetno še sistem uničevaliuser posted image

Saj sem vedno tukaj, ta teden ni bil moj teden, vendar vas raje nisem obremenjevala. Ali pa bi mogoče morala in bi mi bilo potem bolje. Kakorkoli, tale moj plan je pri nas deloval, sedaj spimo samo še eno rundo, ki traja dve do tri ure in potem celo noč. Upam da bo pri vas tudi se kaj poštimalo, ker vem da ni fino kar naprej razmišljati kdaj in kje bodo spali. Zobki - mi smo danes dobili številko 7.

Matejchi, 9 mesecev - 8000 g in 74 cm.

Drug teden bi se pa jaz k kateri napovedala user posted image Da malo pojamram.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 15.5.2009 14:23:07 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.5.2009 14:23:39   
Zoja Miša
Mene je ganilo

Čovjek se vratio s posla kasno, umoran i nervozan i nađe svog
5-godišnjeg sina kako ga čeka na vratima.

SIN: 'Tata, smijem li te nešto pitati?'

OTAC 'Da, naravno, reci, što je?

SIN: 'Tata, koliko zarađuješ na sat?'

OTAC: 'To se tebe ne tiče. Zašto me to pitaš?' kaže gnjevno

SIN: 'Samo sam želio znati. Molim te, reci mi, koliko zarađuješ na sat?'

OTAC: 'Ako već moraš znati, zarađujem 50 dolara na sat.'

SIN: 'Oh,' dječak odgovori, spuštene glave.

SIN: 'Tata, molim te, možeš li mi posuditi 25 dolara?'
Otac je bio bijesan 'Ako je jedini razlog što me pitaš da ti posudim
25 dolara taj da možeš kupiti nekakvu igračku ili sličnu besmislicu,
tada se okreni i odi ravno u sobu i razmisli zašto si tako sebičan. Ja
ne radim svaki dan za takve dječje idiotarije!'
Dječak je tiho otišao u sobu i zatvorio vrata.
Čovjek je sjeo i postao još ljući zbog dječakovog pitanja...kako se
usuđuje pitati takva pitanja samo da bi dobio novac?'
Nakon nekih sat vremena, malo se smirio pa razmislio:

Možda mu je nešto stvarno trebalo za tih 25 dolara...stvarno ne pita
često novac...
Čovjek je otišao u njegovu sobu i otvorio vrata.
'Jesi zaspao, sine?', upitao je.

'Ne, tata, budan sam" odgovori dječak.

'Razmišljao sam..možda sam bio prestrog prema tebi maloprije. Imao sam
težak dan i iskalio sam se na tebi. Evo ti 25 dolara koje si tražio.'
Dječak se uspravio, smiješeći se. 'Oh, hvala ti, tata!', poviknuo je.
Tada, posegnuvši ispod jastuka, izvukao je snop zgužvanih novčanica.
Kad je vidio da dječak već ima novac, opet se počeo ljutiti.

Dječak je polako izbrojao svoj novac i pogledao oca.
'Zašto si tražio još novca, ako ga već imaš?', planu otac

'Zato što nisam imao dovoljno, a sada imam.', odgovori dječak.

'Tata, sada imam 50 dolara. Mogu li kupiti sat tvoga vremena? Molim
te, dođi sutra doma ranije. Želim večerati s tobom."

Otac je bio slomljen. Zagrlio je sina i molio ga za oprost.

Ovo je samo kratki podsjetnik za sve vas koji naporno radite. Ne
smijemo dozvoliti da vrijeme prolazi mimo nas bez da provedemo neko
vrijeme s ljudima koji nam puno znače, koji su bliski našem srcu.
Sjeti se podijeliti tih 50 dolara s nekime koga voliš.

Da umremo sutra, kompanije za koje radimo će nas lako zamijeniti. Ali
obitelji i prijateljima koji ostanu za nama nedostajat ćemo do kraja
života.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.5.2009 14:25:12   
tejkaz

Koliko cca cot potrebuješ za cca 14 dni morjauser posted image (na toliko bi recimo potem kaj oprali) Za otroka sevedauser posted image

A tole pa nobena ne ve?user posted image

7 belih bodyjev, dvojne dolge hlače, dva puloverja, nekaj kratkih majčk in hlačk, en šlafrok (kako se že pravilno reče?).

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.5.2009 14:25:26   
Zoja Miša
Tejkaz, kamot prideš jamrat v Trzin! V ponedeljek ali torek sem frajuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.5.2009 14:26:14   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa če katera pozna kak odstranjevalec madežev (pa kaj drugega poleg škarij ), ki 100% (ajdi, vsaj 90%) deluje na vseh madežih, ki so jih naši palčki sposobni sproducirat na svojih cunjicah, se toplo priporočam za nasvet. user posted image  

Jaz imam Mullerjev BLink v razpršilu. Našpricam takoj na madež in v košari pustim do pranja. In nimam madežev.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Družinski zakonik
Paštetka

Kako boste glasovali? Če kdo želi, lahko napiše tudi zakaj, se je tako odločil. Hvala

za (57%)

proti (29%)

me ne zanima (14%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!