Zoja Miša
|
Pa sploh še nisem mislila objavit, pa kar nekaj sem pritisnila. Madona sem blondinka včasih Erin, ti ti, si me nasmejala , čeprav, kaj pa če bo vse res In ja, hvala Pa ne zbolet, lekadol pomaga, ja! Tejkaz, hvala ker si zame na plan prišla . In hvala za nasvet, sem dopoldne poskusila, pa je spala zopet samo 30 minut . Sedaj spi, sem jo iz avta prestavila, pa se ni pustila motit. Ja, očitno si vzame takrat, ko rabi. Glede ponoči pa ja, bom sedaj res vedno bolj redčila, pa mogoče uspe, da bo spala. Le zobki nam bodo verjetno še sistem uničevali Gajka, ja očitno nas tile muloti malo šolajo, ha? Matejchi, tako kot ti je Gajka napisala, sem preučila pa sploh ni še 100% dokazano, da to funkcionira. Smo študirali o tem, ampak potem nič naredili. Upam, da nam ne bo treba biti kdaj žal In ZM začne dopustovati 6.6., če bo vse po sreči Matejka, men se zdi, da jih malo slabo merijo. Naša je po mojih meritvah 71cm, tam jo je izmerila 69cm Krysia, ti kar pojamraj, ker tole je res katastrofa! Pa kaj si mislijo tile. Pa nazaj študiram, jaz sem imela tudi same profesorje in učitelje za matematiko (zakaj pa ne ženske), a inštrukcije je delala vedno kakšna ženska in evo, vsi smo takoj znali!Pa hvala za vprašanje glede spanje. Sem že nepisala v prejšnjem postu. Je pa ni. Res ne vem, ali so zobki, ali kaj je to, da toliko joka in ne more zaspati. Pa potem je zopet smeh pa igrala bi se, kot Gajkin Rok. Mislim, nisem tolk pametna Telovadba, ja, kaj je že to? Bom na morju šla kaj tečt, ko bo tašča princesko ujčkala, pa bo ona čist srečna jaz pa tudi. Kaji Lini pa važno da se nekaj dogaja. Glede skut, jaz ji dam, hmmm pa mojem ene 4-5x Pa po mojem, ne more bit nič narobe. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi A misliš, da bo pri miru v tem JUMBO-tu? A ni to za manjše cverglne? Verjetno imaš prav, ja ne bo . Mah, nič ne bom kupovala, pa komplicirala, če se bo pa kdaj slučajno obrnila, bo pa vsaj videla, kako je tauhati