|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
15.5.2009 14:27:11   
Zoja Miša
Tejkaz iiiiiiiiiii, kolk mal! Pa sej res, kaj pa rabi na morju drugega (no ja, stolček, voziček, bazenček...user posted image  avto bo vsekakor poln) Hvala! Šlafrok je kopalni plašuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.5.2009 14:28:11   
Zoja Miša
Ja Gajka, tut jaz mam Blink po Tejkazinem nasvetuuser posted image . Madežev ni. Za enkrat.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.5.2009 14:28:39   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, kamot prideš jamrat v Trzin! V ponedeljek ali torek sem frajuser posted image

Mogoče pa res. Ti javim na telefon.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.5.2009 14:34:21   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tejkaz, kamot prideš jamrat v Trzin! V ponedeljek ali torek sem frajuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.5.2009 14:41:50   
matejchi

Koliko cca cot potrebuješ za cca 14 dni morjauser posted image (na toliko bi recimo potem kaj oprali) Za otroka sevedauser posted image

A tole pa nobena ne ve?user posted image

7 belih bodyjev, dvojne dolge hlače, dva puloverja, nekaj kratkih majčk in hlačk, en šlafrok (kako se že pravilno reče?).

pa za spat - pidžamo al kaj že

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.5.2009 14:55:12   
Krysia

A se lahko pridružim? Tejkaz, nič bat, jst sm svoje odjamrala, tko da bomo tebe poslušal ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.5.2009 14:59:10   
gajka

Koliko cca cot potrebuješ za cca 14 dni morjauser posted image (na toliko bi recimo potem kaj oprali) Za otroka sevedauser posted image

Pojma nimam. user posted image Najbrž je odvisno od tega, koliko se user posted image po tleh valja in umaže, pa koliko si potem ti občutljiva na to in kako pogosto ga hočeš preoblačit v čista oblačila. Glede na to, da imaš še več kot 14 dni do morja, ti predlagam, da si npr. v naslednjih 14 dneh sproti piši seznam, koliko cunj porabiš, pa boš imela črno na belem.

Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.5.2009 15:00:50   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa če katera pozna kak odstranjevalec madežev (pa kaj drugega poleg škarij ), ki 100% (ajdi, vsaj 90%) deluje na vseh madežih, ki so jih naši palčki sposobni sproducirat na svojih cunjicah, se toplo priporočam za nasvet. user posted image  

Jaz imam Mullerjev BLink v razpršilu. Našpricam takoj na madež in v košari pustim do pranja. In nimam madežev.

Blink pri nas ne pali več, odkar je Rok tudi zunaj polno na tleh in vse prešnofa.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.5.2009 15:06:19   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

A se lahko pridružim? Tejkaz, nič bat, jst sm svoje odjamrala, tko da bomo tebe poslušal ...

Valda. Eh, saj ne bom tako jamrala. Bo vsaka po malem. Kdaj bi ti pa najbolj pasalo?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.5.2009 15:07:18   
tejkaz

Pa če katera pozna kak odstranjevalec madežev (pa kaj drugega poleg škarij ), ki 100% (ajdi, vsaj 90%) deluje na vseh madežih, ki so jih naši palčki sposobni sproducirat na svojih cunjicah, se toplo priporočam za nasvet. user posted image  

Jaz imam Mullerjev BLink v razpršilu. Našpricam takoj na madež in v košari pustim do pranja. In nimam madežev.

Blink pri nas ne pali več, odkar je Rok tudi zunaj polno na tleh in vse prešnofa.

A na travi ga tudi imaš? Naš je prav smešen na travi. Premika se kot da bi bil na žerjavici. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.5.2009 15:08:25   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Valda. Eh, saj ne bom tako jamrala. Bo vsaka po malem. Kdaj bi ti pa najbolj pasalo?

Ja, pridita, bomo šle malo na šprancir, pa na kavico. Al pa sam na kofe, špranciramo itak skosuser posted image  Zmenta sem men je vseen, ponedeljek ali torekuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.5.2009 15:09:25   
pf

Zoja Miša ogromno. Mi tudi gremo za 14 dni in ti ne vem točno povedati koliko, lahko le rečem, da smo čez prvi maj bili pet dni in je že bila katastrofa. Koliko imaš poletnih pač nesi zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.5.2009 15:09:42   
Zoja Miša

Pojma nimam. user posted image Najbrž je odvisno od tega, koliko se user posted image po tleh valja in umaže, pa koliko si potem ti občutljiva na to in kako pogosto ga hočeš preoblačit v čista oblačila. Glede na to, da imaš še več kot 14 dni do morja, ti predlagam, da si npr. v naslednjih 14 dneh sproti piši seznam, koliko cunj porabiš, pa boš imela črno na belem.

Tole je pa super ideja. Al pa če kar celo omaro pobašem, pa bo.user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.5.2009 15:12:05   
pf

Zoja Miša - zakaj sploh iščeš nek tak stolček? user posted image Saj Kaja Lina že lepo sama sedi, v vodi si pa itak zraven. user posted image Mi smo za krst (od bogve koga že user posted image ) dobili tistega fliperja za v kad. Pa smo ga zadnjič enkrat prvič (in očitno tudi zadnjič) sprobali in nam sploh ni uporaben, Roku pa sploh ni všeč, ker ne more toliko čofotat! Toliko o teh super-duper-uporabnih stolčkih za v vodo... user posted image

Pri nas je na seznamu zadev, ki morajo biti pri hiši, po novem tudi sekundno lepilo! Le zakaj? user posted image

Gajka jaz sem probala vse živo in edino kaj mi res odstrani madeže je Ariel profesional odstranjevalec madežev. Imajo ga pa v vseh trgovinah, DM-u, Mulerju. Poskusi.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.5.2009 15:15:04   
pf

Tejkaz iiiiiiiiiii, kolk mal! Pa sej res, kaj pa rabi na morju drugega (no ja, stolček, voziček, bazenček...user posted image  avto bo vsekakor poln) Hvala! Šlafrok je kopalni plašuser posted image

Stolčka ne rabi, ker jo lahko hraniš tudi v vozičku. No razen, če imate tako prostoren avto, da bo šlo vse  noter. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.5.2009 15:32:33   
kaja02

user posted image  

zoja, tega stolčka pri vas definitivno ne rabte več, jst sem ga že pred 1 mescem vrnila nazaj, ker se je mala porala ven in parkrat tud štrbunknala ven, je pa pripročen za otročke, ki še ne znajo sami sedet, tvoja pa ja že hodi!!user posted image

dan!!!!!

se bolj malo javlam, berem vas, za kej druzga pa nimam časa, zdej PRODAJAM na veliko!!!user posted image user posted image user posted image

vsem otročkom, ki so in bodo v teh dneh praznovali obmesečnice, čestitke tudi od nas!!!!!!

pa lepo se mejte in veliko se smejte!!!!!ž

čao!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.5.2009 15:33:00   
sayuri
Aha, se vidi, da je muhasto vreme, pa malce več čvekate user posted image

No, jaz sem spet leteča. Utrujena in brez energije. 14 dni se že vlečejo te neprespane noči. DAnes smo spet žurali 2,5 ure ponoči. Me že vse boli, cele dneve sem sama z L&Z, moj ima ogromno dela... user posted image  Ne, taki dnevi mi niso všeč. user posted image  DAnes mi je Lovro spet iz postelje padel. user posted image  Bošček mali. PA kako je to mogoče no. Čist zraven sem bila. Od vse napetosti so mi šle kar solze v oči. Čez kako uro sem opazila, da ima na glavici zadaj ranico - površinsko, kot bi se podrgnil Ne vem, kaj mi je blo, da sem zagnala paniko. HB so se v ZD takoj oglasili, kar je pri nas čudež. ZAenkrat ga opazujem in je čist ok. Nobenih znakov odsotnosti, zaspanosti, bruhanja...ČIst normalen. Tile padci mi počasi kravžljajo živce. Od včeraj naprej Lovro sam vsatne ob opori. ERIN ZATE - 14.5.  DAnes sem šla gledat našo maturnatko, ki je plesala na ploščadi v Kočevju. Joj, so bili lepi. Sem spet user posted image  zraven. Ne vem, kaj me zaeni hormoni dajejouser posted image  Jutri grem na maturantski ples. Včeraj sem si v LJ dokončno kupila še čevlje. Sem bila ob pol dvetih zvčere že čist obupana, ker nisem nikjer ničesar dobila. PA sem iskala čist klasične, preproste črne balerinke. NAzadnje sem šla pa čist iz obupša v New Yorker si kupit kako majico, pa jih zagledam. Za 9,90€ user posted image  Jih imajo pa v roza, črni, vijola, rjavi, pikčastih barvah...če katera rabi. user posted image
bella o ja, znajo okrog prnest prodajalke za tele čeveljčke. JAz sem se sama pri sebi odločila, da bom šla Elefanten čeveljčke nabavit. Tko, kot je rekla deja28 So mehkejše in tudi cenejše. PA če pomnožim vse x2 user posted image . Včeraj sem gledala tudi od Fisher Pricea...imajo zlo luštne. No, dokler ne bosta kazala kakega zanimanja za hojo, ne bom nič kupovala.user posted image  IMata pa zdaj od MASSA platnene čeveljčke, pa ZAra ima nove od Nexta - fuuuuul lepe (za šminkerat) user posted image
Zoja MIša garderoba za na morje? Jaz itak vedno preveč vzamem. Tud zase. Od takrat, ko smo imeli od 14 dni 10 dni dež, jemljem s seboj veliko tud dolgih rokavov. Drugače bi pa za 14 dni jaz vzela 7 bodijev s kratkimi, 7 z dolgimi, 4  bodije brez rokavov, 5 kratkih majčk, 5 kratkih hlač, 5 spodnjih trenirkic (hlač), 2 zgornji jopici, dvoje tanjše dolge hlače, 7 parov nogavičk, plenice, robčke, klobučki, pa kake 4 oblekce (kar je za punčke zlo praktično), še kakšno dolgo majčko.... Jah...saj pravim...jaz raje več vzamem. user posted image
Krisya in tinka user posted image  sem ostala brez besed. user posted image  Tole je grozno. Saj jaz tudi pričakujem kaj podobnega. Oz. vem, da me ne bojo dali več v tisti razred, kjer sem bila. Iz enega razloga-ker je čedalje manj otrok in se en oddelek ukinja (učim na podružnici). TAko bom verjetno prišla na centralno šolo. Ok, saj ni panike, sem tud na CŠ že učila, ampak vseeno. user posted image  SAm se človek hitro vsega navadi. VAma pa tudi jaz polagam na dušo-"Vsaka stvar je za nekaj dobra" user posted image user posted image
sandra vem, kako se počutiš. user posted image  Mene zdajle tole nespanje res zelo izčrpuje. Sem kar nekaj tečna in zadirčna. Še držim se skoz neki kislo user posted image  Se moram malo k sebi spravit. UPaam, da tile zobje čimprej ven pokukajo. Tebi pa želim res samo to, da bi se naspala. user posted image

Drug tednom bom v LJ...če bo katera za kafe. Verjetno v torek (Supernova)

Bella....kako kaže z jagodamiiiii????????user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.5.2009 15:33:58   
anita goitan
ojla čveke
ma ni sile no..vas uspem hitro prečitatuser posted image ..bom kratka, šibam likatuser posted image

sayuri ne Zoja še ne hodi, ob kavču ja, tud z banano v eni roki sam če vidi kaj ineteresantnega na njem (kavču mislm da ne bo pomote..)

krysia ne spimo

zoja miša kolk cotk vzet na morje jepa super vprašanje, jah kar nekaj se jih bo nabralo, vzela jih bom pa zihr več kot ti tejka priporoča oz svetuje, Zojo 2x na dan preoblečem, je vsa od trave in umazanije (cvetnega prahu in prahu nasplošno) umazana+hrana

Sva ble dns 3x zuni, 1x z nahrbtnikom in jo je pobralo, sem jo počaaasiii dala vn, sm skor dihat pozabla in jo previdnooo odložila v postelco..včeri pa 2uri na igrišču, obožuje pesek, jo kar sezujem in z nogicami brca in raziskuje kamenčke, tud v ustka zaidejo..pa rožice so sploh zakon, regratove lučke poliže in potem začne kašljat, mah sej niso strupene,hm vsaj zdi se mi da neuser posted image

bodite v cvetju pa pridne, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.5.2009 15:36:12   
sonček33
sayuri jaz te občudujem!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.5.2009 15:36:34   
sayuri
Aja...pozabila...
gajka jaz madeže odstranjujem z Venišem. Blink tud pri nas ne pali user posted image

FB - Životinjsko casrtvo. Kako naj pridem do ene same slikce, ki mi še manjka za dopolnitev albuma??? Noben mi je noče zamenjat (od NEprijateljev), prijatelji pa te slikce nimajo. No, razen K_a_t_j_a user posted image  SAm nimam jaz nobene njej za dat. A se slikca lahko tud samo podari? Recimo,d a bi KAtja men to eno slikco podarila? user posted image  KAtja, pa bi bla potem moja TANARTABULŠA prjatlca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.5.2009 15:37:59   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sayuri jaz te občudujem!

Ooooo sonček. user posted image user posted image user posted image  Ah, saj drugače gre vse lepo fajn...samo zdajle pa oba tile zobki fuuuuul zdelujejo. user posted image  Ma saj bo.... Do poroke bo vse vredu user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.5.2009 15:39:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

se bolj malo javlam, berem vas, za kej druzga pa nimam časa, zdej PRODAJAM na veliko!!!user posted image user posted image user posted image

No, vidiš, da gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.5.2009 15:41:11   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

No, vidiš, da gre user posted image user posted image user posted image user posted image

gre, gre, zdej že celo vem, kaj mam v omarah, ko ni več tako nabuhan!!!!

še čakam na jesen, da se bund, pajackov, in vse ostale krame rešim!!!!user posted image

pa veselo kopujem noveuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.5.2009 15:45:30   
sayuri
Čist tko vprašanje...ali boste za svoje otročke kupile kopalke? JAz sem pristaš NEKOPALK za tko majhne otroke. AMpak na plažah se najdejo vsemogoči ljudje. user posted image IN ko nekdo bulji v tvojega otročka, ki je nagec, mi gre na bruhanje.user posted image Se mi je to zgodilo pri Filipu in od takrat je vedno v kopalkah. No, ok, zdaj itak, ko je že tolk star. user posted image  Za L&Z bom kopalke kar nabavila. Za tisti cajt, ko bosta plezala po plaži/brisači/kamnih/mivki, ko se bosta igrala na plaži.... KAko pa ve razmišljate?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.5.2009 15:48:25   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

gre, gre, zdej že celo vem, kaj mam v omarah, ko ni več tako nabuhan!!!!

še čakam na jesen, da se bund, pajackov, in vse ostale krame rešim!!!!user posted image

pa veselo kopujem noveuser posted image

Ej kaja, ti svetujem, da če imaš zimsko že za prodat, kar pripravi in poslikaj. JAz sem ravno prejšnji teden prodala dve bundici user posted image  Čeprav se zdaj poletno kupuje ful. Je pa veliko lepega tud za kupit. Se strinjam. SAm za fanta ni nč. ZA punce se ti pa zmeša....tko, kot v trgovini. user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Mirena
Miška2006

Ste zadovoljne z Mireno? Prosim komentirajte!

DA - Zakaj? (13%)

NE - Zakaj? (9%)

Je ne uporabljam! (78%)

Število vseh glasov: 363

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!