Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 10:26:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Joj, hvala. Veš, da se vam še javim. Sploh ne morem prit k sebi. ful dobro se spominjam obojnih občutkov, ko sem zagledala to je nekaj neopisljivega..... zato uživaj in se veseli svojega prihajajočega 3. sončka preusti se uživanciji.... a tvoj že ve?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 10:26:50
|
|
|
|
Katjusa
|
ljupka si že klicala G?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 10:45:21
|
|
|
|
ljupka
|
Danes dela popoldan,drugač bi že bila tam,ob pol sedmih se bom utaborila in ma da me vzame.Poklicala bom da ji razložim in jo prosim,če jutri lahko pridem,čakat bom mogla ,da bo imela fraj!Prosim držite pesti,da me jutri vzame! Punce men se že meša,naj se že nekaj zgodi al rdečka,al nosečka.Sploh ni pomembno,sam naj bo!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 11:16:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Danes dela popoldan,drugač bi že bila tam,ob pol sedmih se bom utaborila in ma da me vzame.Poklicala bom da ji razložim in jo prosim,če jutri lahko pridem,čakat bom mogla ,da bo imela fraj!Prosim držite pesti,da me jutri vzame! Punce men se že meša,naj se že nekaj zgodi al rdečka,al nosečka.Sploh ni pomembno,sam naj bo! jst že držim pesti, da te ju3 pogleda in da ti da neki pametnega da boš čim prej
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 11:49:24
|
|
|
|
isabeaux
|
anneri čestitaaammmmm ....superca...v katerem krogu vama je sedaj uspelo? Pa zdavega in mirno ti želim.....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 12:02:33
|
|
|
|
Anneri
|
Hvala. V 1. je uspelo. Itak, da nisem vzdržala brez testa. Imam še pa enega, da ga jutri zjutraj ponovim - za ziher .
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 13:01:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Hvala. V 1. je uspelo. Itak, da nisem vzdržala brez testa. Imam še pa enega, da ga jutri zjutraj ponovim - za ziher . a kr v prvo to je pa sploh super... pa prejšni nosečnosti sta tud bli kr v 1.?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 13:40:26
|
|
|
|
Anneri
|
1. nosečnost v 3. , 2. v prvo, pa zdaj spet v prvo. Aja, moj že ve, ampak se nisva mogla dosti pogovarjat, ker je še v službi. Pride zdaj ob dveh domov.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 13:51:00
|
|
|
|
isabeaux
|
Anneri, kateri test si pa uporabila? Jaz ne zaupam več fs duo - tu, ker mi je že dvakrat pokazal + pa se je potem vsipalo , res da čez nekaj dni, ampak vseeno....sem bila potem ful žalostna, in si tega več ne bom nardila....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 14:05:42
|
|
|
|
Anneri
|
check, ali kaj že je. Pojma nimam - imam pa za jutri pripravljenega secret, ki mi je v 2. nosečnosti pokazal.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 14:12:40
|
|
|
|
isabeaux
|
aha baby check mini?...verjetno...tale pa se pri meni ni zmotil, oz. ko mi je fs duo pokazal + mi ja tale - tako da zate...
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 14:14:23
|
|
|
|
Anneri
|
Ne vem točno kak se reče, pa še vse sem v smeti zmetala -škatlo, račun, tako, da če še jutri ta drugi pokaže , potem je 100%, ampak jaz mu nekak kar zaupam.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 14:18:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Ne vem točno kak se reče, pa še vse sem v smeti zmetala -škatlo, račun, tako, da če še jutri ta drugi pokaže , potem je 100%, ampak jaz mu nekak kar zaupam. men je baby check mini vedno pokazal prav
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 14:21:46
|
|
|
|
isabeaux
|
Bila je roza škatlica a ne...ja pol je bc mini...in je točen...bolj kot fs duo...tega jaz nikoli več ne nabavim... Tako da mislim da se res lahko na velikooooo veseliš....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 14:23:51
|
|
|
|
Katjusa
|
ups pomota
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.5.2009 14:24:13 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 14:26:56
|
|
|
|
Anneri
|
Ne, neka modra škatlica je bila, ampak ni bil FS- niti ne vem kako škatlo ima FS. Te teste sem prvič vidla.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 14:31:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Ne, neka modra škatlica je bila, ampak ni bil FS- niti ne vem kako škatlo ima FS. Te teste sem prvič vidla. važn da je in da ne laže
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 20:59:35
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Ne, neka modra škatlica je bila, ampak ni bil FS- niti ne vem kako škatlo ima FS. Te teste sem prvič vidla. važn da je in da ne laže Točno tako
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 21:59:18
|
|
|
|
Tretjinka
|
oooooo, pozdravljene....se vam lahko pridružim? tudi mi smo se odločili, da našima dvema paglavcema naredimo še malo nove konkurence rahlo zamuja (danes je 33 dan)...test je v predalu....poguma za ga naredit pa od nikjer ... full me moti, ker nimam nobenih resnih simptomov...najbolj od vsega pa me moti to, da imam čist mehke prsi...take, kot imam ponavadi po ....mislim, da bi morala imet zdej boleče in ogromne prsi v vsakem primeru, saj sem zadnje čase pred bila še bolj našponana v joške, kot med prvima dvema nosečnostima.....nevem si kaj mislit nimam znakov ne za , ne za ...... no, kakorkoli..se vam smem pridružit? ANNERI, ČESTITKE koliko stare otročke pa imaš že doma? kaj pa ostale? jaz imam dva poletna sončka in sicer letnik 05 in 07. lep pozdrav in SREĆNO!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.5.2009 22:18:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka oooooo, pozdravljene....se vam lahko pridružim? tudi mi smo se odločili, da našima dvema paglavcema naredimo še malo nove konkurence rahlo zamuja (danes je 33 dan)...test je v predalu....poguma za ga naredit pa od nikjer ... full me moti, ker nimam nobenih resnih simptomov...najbolj od vsega pa me moti to, da imam čist mehke prsi...take, kot imam ponavadi po ....mislim, da bi morala imet zdej boleče in ogromne prsi v vsakem primeru, saj sem zadnje čase pred bila še bolj našponana v joške, kot med prvima dvema nosečnostima.....nevem si kaj mislit nimam znakov ne za , ne za ...... no, kakorkoli..se vam smem pridružit? ANNERI, ČESTITKE koliko stare otročke pa imaš že doma? kaj pa ostale? jaz imam dva poletna sončka in sicer letnik 05 in 07. lep pozdrav in SREĆNO! dobrodošla jst nisem imela na začetku nobene nosečnosti nikol nobenih znakov in tud prsa čist mehka.... na kolk dni imaš pa ponavadi M? držim pesti za mi imamo pa aprilčka 06 in februarčka 09
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 5:58:30
|
|
|
|
Anneri
|
Tretnjinka, naredi test. Jaz nisem nikoli imela nobenih znakom in jih zdaj tudi nimam, testa pa včeraj in danes pozitiven. Moji dve sta stari 5 let in 3 leta. Rojeni sta novembra in decembra(pri tej sem imela rok januarja), zdaj pa imam rok en dan pred tem, kot sem ga imela takrat(23.01.).
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 8:38:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri Tretnjinka, naredi test. Jaz nisem nikoli imela nobenih znakom in jih zdaj tudi nimam, testa pa včeraj in danes pozitiven. Moji dve sta stari 5 let in 3 leta. Rojeni sta novembra in decembra(pri tej sem imela rok januarja), zdaj pa imam rok en dan pred tem, kot sem ga imela takrat(23.01.). se veselim s tabo in držim pesti, da bo 14 januar k takrat imam jst RD in smo to eni fanj ljudje res lepo nosečnost in da bi bili srečna družinica in bi se imeli radi....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 8:39:05
|
|
|
|
Katjusa
|
LJUPKA kak si se zmenla? No upam, da maš dons že pregled in da ti bo povedala zakaj ni.... čakam dobre novice
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 8:42:04
|
|
|
|
ljupka
|
Živjo punce!Včeraj sem klicala G ,ki mi je rekla,da ni še panike naj naredim test še drugi teden,da je popolnoma možno,da mi ni še pokazalo.Redki so taki primeri ampak so.Če do 1.6.ne bo sprememb,naj še enkrat pokličem.Tako da drugi teden delam še en test.Moj mož ima 22.5. rojstni dan,tako da ga bom verjetno delala v petek. Tretjinka dobrodošla! Sem vesela,ker nas je kr nekaj,ki delamo na tretjem otroku,in upam da nam rata!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 8:59:27
|
|
|
|
Anneri
|
Hvala, Katjuša. Ljupka, držim pesti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.