Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Katjuša sedaj sem pogruntala ,tvoj je imel rojstni dan,na isti dan kot moja ljuba babica,ki sem jo imela zelo rada.4.8.bo 4 leta otkar je ni zmenoj in je še vedno nisem prebolela,bila je stara častitljivih 94 let.Bila je moj angel na zemlji,če je nebi imela,tudi jaz nebi bila več živa,sem vam na prejšnjem forumu napisala kakšna je bila mama.Babica(klicala sem jo mama)je vedno stala za menoj in me branila,ko me je mama hotla tepst,ko me ni pustila spat,ko sem prišla iz nočne. Moja punčka je dobila njeno ime ANA.Zanosila sem nekako isti čas ,kot je ona umrla. Bila sem žalostna,jokala sem cele dneve,ampak sem prvič v življenju začutila ovulacijo,sva se z mojim prisilila ,vedela sem da bo punčka in da bo Ana. Tvojemu želim tudi tako dolgo in vitalno življenje kot ga je imela ona,upam da ima tudi tako veliko srce,kakor moja babi,če so pa trmasti bikci,ni nč slabega znajo vsaj preživet .Lep pozdrav in imejta se rada . ful lepo, res bolečina za ljubljenimi nikoli ne izgine in če dovolj močno verjameš veš, da te spremlja na vsakem koraku, ona ti je poslala hčerkico, ker je vedela, da jo potrebuješ in ker ti je hotela sotati čistu blizu ..... moj je ful dober res pa je da ga znamenje mičkano zaznamuje in ima kr nekaj lasnosti ampak ni panike, važno je, da me spoštuje in sa se imamo radi ni imel rožnatega življenja pa je kljub temu zrasel v dobrega moža
|