Mala_princeska
|
Bačko že vnaprej vse naj naj tvojemu , da bo še naprej zlat do tebe in vajinih otročkov, pa lepo prazunujte jutri . July in Lenika za vajine fante, da čimprej okrevata. Lenika jaz imam pa 10 EUR več za plačat dohodnine (60 EUR in še nekaj), moj pa dobi cca. 500 EUR nazaj, ker je tamalo uveljavljal. No, si bova malo podelila. Do 4.6. moram nakazat, čakam plačo danes - potem se pa v vse stroške vržem . O taščah - jaz sem se zaradi svoje včasih full presekirala, zdaj pa se ne obremenjujem več, ker nima smisla. Sicer živimo v isti hiši (vsak v svojem štuku) in včasih bi mi najraje film poču, ko se vtika v vse in ko zaznam besede, ki letijo name in me z njimi zbode. Še dobro, da se moj zame potegne....Po eni strani jo je težko prenašat, po drugi pa je zlata, ker ima tamalo full rada in glede varstva in uslug, ni nikoli večjega problema. Tko da še nekako gre za enkrat. Pri prvi sem ji full dopustila ob rojstvu da se je vtikala, sedaj pa ne bom, bom bolj trdna in odločna da bom že vedela kaj je prav za mojega otroka. O družinskih zadevah - jaz sem včasih čist nesrečna, ker imam totalno razbito družino (oba starša ločena in še enkrat poročena, mami se pri 50.letih skoraj še enkrat ločuje,....), sestra se ne razume z očetom, moj se ne razume z mojo mami - ker smo se ogromno kregali,....Skratka najhuje mi je ppri organizaciji RD za tamalo, ker družina ni skupaj (recimo oba dedija, obe babiki,....). Brat od mojega se ne razume z očetom in z mamo, so imeli hude spore,.....Skratka skoraj za . Ampak ne morem nič, živeti je treba naprej tako da bo za nas najbolje. O zapijanju ob rojstvu - ta tradicija je zgleda "nacionalni šport" - pri prvi se ga je jasno moj dragi napil, na srečo doma in v okoliških zidanicah, ko so ravno trte sadili, menda je bilo pestro.....No, drugi dan je ves zmačkan in trezen prišel k nama v porodnišnico in ni bilo sile. So pač malo nazdravljali. In tudi sedaj ga ne bodo "srali" po gostilnah, ampak v vikendu, pospravljala in stregla bo pa tašča . No, zdaj konec maja ima moj žur za 30.let in po moje ga ob rojstvu ne bo tako zelo prijelo, da bi se ga napil . Potem bo pa do novega leta dal mir.....