|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
13.5.2009 19:52:30   
manna
Alina - kako je življenje v troje? Ste bili že kaj na sprehodu? Upam da uživate maksimalno.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
13.5.2009 19:55:38   
biba14
Naty-Taja dobrodošla!user posted image

Železo : jaz sem imela mesec dni pred user posted image  hemoglobina 116, kar je pod spod.mejo za žensko, potem,v 4.mesecu noseč.pa sem začela jesti Elevit ( no, kak dan sem ga prešpricala ) , ki ima 60mg železa, kar je 3x dnevna doza....in imela pred 3 tedni hemoglobina 121, kar je za nosečnico ful dobr.

Pleničke : jaz sem si za začetek kupila en paket Pampersk, potem pa bom videla kako bodo user posted image  odgovarjale...če mu bodo, ne bom eksperimentirala ampak ostala pri njih.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
13.5.2009 19:57:53   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Edino kar me matra je špikanje v nožnici, še zdaj mi ni jasno kaj je to ? A katera ve?

Mene tudi špika, in to kar konkretno, kot da bi mi nekdo potisnil pletilko čez nožnico..včasih vse do vrha maternice. Meni je G rekel,da je to normalno.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
13.5.2009 20:03:11   
majana79
manna, eko oznako imajo zato, ker so 50% hitreje in bolj razgradljive kot navadne za enkratno uporabo. Pa nimajo klora, drugačno plastiko,... Vsaj toliko sem uspela prebrat iz deklaracije. 

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
13.5.2009 20:11:54   
kalanteja
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Edino kar me matra je špikanje v nožnici, še zdaj mi ni jasno kaj je to ? A katera ve?

Mene tudi špika, in to kar konkretno, kot da bi mi nekdo potisnil pletilko čez nožnico..včasih vse do vrha maternice. Meni je G rekel,da je to normalno.

Tudi mene špika in to konkretno, pa je menda normalno

Ena je spraševala za MIllerjjeve pleničke- kupila sem modre, ker drugih tako malih ni bilo, ločijo se po barvah, vendar je za ostale večja kilaža

Ene ste pred časom nekaj jamrale, da ste občutljive ma danes sem pa jst, pa kar zjokala bi se, ker me fantova žlata nikakor ne sprejme, pa ko vem, da nisem napačen človek, pa sam da povem razlog, včeraj in predvčerajšnim sem cel dan pazila na njegovo staro mamo k jo je možganska kap, sem jo hranla pa vse, mi ni bil problem, ker je imela tašča delo na njivi, pa je skakala okrog mene in se full menla pa bla bla bla, fant je popoldan na šihtu in sem res cel popoldan čisto sama, danes k pa je tako slabo vreme pa k lahko sama poskrbi za staro mamo mi pa še dober dan ni rekla.
Ma brezveze, sedaj sem cel popoldan sama, malo cotke zlagam, pa za jutr sem si pripravila pleničke, da jih operem, pa lahko bi skupaj padla, pa neb nobeden prišel pogledat, če je vse ok, da je sram ni ....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
13.5.2009 20:35:42   
majana79
kalanteja user posted image Danes je en čuden dan, mogoče je tudi to krivo. Ti se ne sekiraj, poskrbi zase in za bebico, tašča pa naj mulo kuha. To so očitno taki ljudje, ki jim ni nič prav. Pa po možnosti še mislijo, da mora nosečnica do konca delat na njivi, dokler otrok ne pade ven. Tako kot je bilo pri njih (my ass...) user posted image
Ti si čist fejst in nič drugače mislit!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
13.5.2009 21:16:51   
dany82
Kalanteja - to so pač vplivi lune in nosečnosti. Saj se bo tudi počutje izboljšalo. Ko bo pa bebika že na svetu, in bo tašča skakala okrog jo pa ti ignoriraj. Saj veš: vse se vrača, vse se plača user posted image user posted image

Pred nosečnostjo sem si težko predstavljala da so Brce lahko tako boleče - je naša pupa precej aktivna in me večkrat na dan tako zaboli da kar čudne zvoke spuščam in s tem pripravljam user posted image na popadke v P. user posted image

Sem pa bila tudi jaz danes na pregledu. Vse je OK, sem čutila v nedeljo ponoči da se je obrnila na glavo, kar je danes G potrdil,  težki smo 2580g, sem pa do danes (36t6d) pridelala 8kg (iz 50 na 58), pričakujem pa v teh 22 dneh še kakšen kg ali 2. Me pa zanima koliko bo user posted image še v teh dneh pridobila!

Naslednji pregled imamo 25.5., ter 2.6., sem pa danes že dobila napotnico za P - za vsak slučajuser posted image

Je pa za naše spremembe počutja in razpoloženja krivo VREME, danes sem bila kar aktivna, sem celo stanovanje počistila in se čudila kako sem lahko med tako količino praha funkcionirala - ko ni energije, bi lahko preko smeti padala, da jih nebi bila v stanju pobrat. user posted image

Vsem ki slabo spite pa želim čim krajšo noč, če že drugače ne gre. user posted image user posted image

Se beremo in pišemo ponovno ju3.

Nočko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
13.5.2009 21:36:32   
S@nta
Dober večer čvekice, do junija bomo že pri četrtem delu, tak ste pridne.
JAz sem tudi dobila dohodnino včeraj, dobim 50 e nazaj, sicer komaj konec junija, ampak glavno, da nekaj dobim.
Danes pa še fajn denar od paketka, pa ga že skor več ni.
Tudi mene gibi zadnje dni kr bolijo. Ponoči pa se mi tak meša zarad kolkov.
KO berem, da se počutite kot sloni pri 60 kilah pa moji velikosti, te si lahko predstavljate kaki king kong sem jaz pr 72kilah in samo 1,60 velikosti.
O lakiranju nohtov na nogah lahko samo sanjamuser posted image .
Glede pleničk, bomo mi tud začeli s pamperskami new born, kr so mi bile pri prvem fajne, potem večje številke so bile pa neuporabne, kr so smrdele po sami kemiji.

Grem zdaj dat spat našega divjaka, kr se podi za balonom po sobi, pa še nič ne kaže znakov spanja, mene pa je današnji dež čist polenil.

papa

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
13.5.2009 21:43:19   
kalanteja
tudi mene kolki ubijajo ponoči, pečejo, bolijo pA MRAVLJINCI

a boste oz. ste že kupile blazino za dojenje

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
13.5.2009 22:05:36   
princ_princeska
MOJSONČEK-  zate in user posted image ...držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošlica vsem novim....user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 3260
13.5.2009 22:08:14   
minča
Hey! 
Jst si ne mislim upovat blazine za dojenje, bom najprej počakala kako bo vsa zadeva stekla...

Me pa zanima punce ali si boste kaj zaloge napravile za v skrinjo? Mislim kar se tiče že skuhane hrane? Kaj pa imate v mislih? Golaž, goveji zrezki, omakica za špagete, ...? Še kakštna ideja?

Lep večer še naprej in lepo panajte!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3261
13.5.2009 22:29:25   
July08

Mojsonček user posted image user posted image
Fragola, Ditta, Goldy
čuvajte se in user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Majana se strinjam z Lenikinim nasvetom. Ti mmoraš poskrbeti zase in za user posted image . Teden ali dva več v službi ne bosta nič pomenila in  vsi bojo pozabili, da si do zadnjega vztrajala v službi. Govorim iz lastnih izkušenj iz 1. user posted image

Tadejluka jaz bi šla za vsak slučaj v P. Kaj novega pri tebi???

Naty-taja dobrodošla!!!

Kalanteja ne sekiraj se zaradi žlahte! Boš videla, ko boste držinica se boš vedno manj obremenjevala z drugimi in ti bojo pomembni le tvoji. Vsaj pri nas je tako in sedaj se družimo s tistimi, s katerimi smo na isti valovni dolžini user posted image za ostale pa itak zmanjka časa.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
13.5.2009 23:16:35   
tinca84
Naty-Taja pozdravljena med nami! Super, da si se nam pridružila, sem te pri celjankah redno brala in moram priznat, da sem veliko novega izvedela od tebe ko si novim mamicam svetovala. Se vidi da imaš že dva nagajivčka doma, zato tudi toliko izkušenjuser posted image

Imaš pa prav, komaj čakam, da grem v Rim, saj neverjetno zatekam v noge in ponoči ne spim zaradi mravljincev v rokah.

In kako se ti počutiš? Strokovni izpit opravljen?

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
13.5.2009 23:21:34   
tinca84
Mene so spet takšni hudi krči pred kakšno uro grabli, moj je čist zmeden oz. prestrašenuser posted image user posted image user posted image , ker ne ve če gre zares. Sej js tud ne vem kak zgledajo popadki, ampak poskusim zdržat, ker niso v rednih intervalih. Zdaj je že bolje, čakam na nov izbruh.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
13.5.2009 23:27:01   
tinca84
Grem v ležeči položaj, gledat TV in upam, da me bo zraven zmankajlo in da zaspim do jutra (ha hauser posted image ). Se slišimo...

user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
13.5.2009 23:43:03   
*alina*

Alina - kako je življenje v troje? Ste bili že kaj na sprehodu? Upam da uživate maksimalno.

Ja, smo že bili na sprehodu, tako da sem že preizkusila voziček in je super. Tudi drugače se imamo lepo. Na žalost zaenkrat moj dragi še dela, ampak upam da bo kmalu lahko ostal kak dan z nama. Lara sicer zelo veliko spi, tako da tudi ponoči ni težav, edino prebujanje na 3 ure ni najbolj zabavno. No pa tudi tega bo kmalu konec, samo da prilezemo do 3 kg...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
14.5.2009 0:01:08   
skuštrana
Dober večer...

Evo, spet ne morem spatuser posted image

Smo pa pri meni doma, vsi v eni sobi in moji 3 pridno drnjohajo jaz pa buljim v ta moj mini tini lap top. V temi, itak, jutri bom imela pa okice ko angora zajčkiuser posted image
Sem pa naštudirala nov način spanja - grem spat full pozno  in potem uspem spat nekje do 6 zjutraj ko top, če mi naš malček palček to dovoli, seveda. Kar je pa že znanstvena fantastika. Upam, da bo tale v trebuhu kaj boljše spaluser posted image

Goldy, mojsonček, bamboocham, in vse ostale, ki sem jih pozabila držte se....user posted image user posted image

CSD- ma, meni pa niso nakazali..Grrruser posted image user posted image Drug mesec, očitno...

Kile - jaz niti ne vem koliko jih imam, doma se ne vagam, se mi ne da...Kakšnih 75 sigurno, na 180 višine. Ampak ni frke, potem gre vse to 1,2,3 dol...Vsaj do  sedaj je šlo, pa upam na to tudi v tretjeuser posted image

kALANTEJA, se strinjam z July, jaz sem tudi čisto odpisala tiste s katerimi se pač ne moremo...Res nimam niti časa, niti energije  da bi jo porabljala na takšne finte. Tako bo tudi pri tebi. Pa trenutno so še hormoni prisotni, bog ne daj da mene kdo samo narobe pogleda tele dniuser posted image

Boleče brce, full bolijo...Resno, me prvič niso tako, aRSEN JE BIL PA TAKO ALI TAKO V TREBUHU FULL LENUH. tALE PA KOT ŽIVO SREBRO, ME FULL NATEGUJE NA VSESTRANI.

Železo, jaz ne vem kako je to mogoče, ampak v vseh nosečnostih sem imela vrednost hemoglobina na koncu večjo kot na začetkuuser posted image G mi pravi da sem čudouser posted image In ob tem ne jem mesa, razen perutnine...In nobenih tablet. Pojem pa veliko suhega  sadja. Pa kombinirat je potrebno živila bogata z viitaminom c in železom, nikakor pa ne živila bogata s kalcijemmleko, jogurti,..) in železom ker vitamin c poveča absorbcijo železa, kalcij pa to absorbcijo zavira.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
14.5.2009 6:44:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kalanteja user posted image Danes je en čuden dan, mogoče je tudi to krivo. Ti se ne sekiraj, poskrbi zase in za bebico, tašča pa naj mulo kuha. To so očitno taki ljudje, ki jim ni nič prav. Pa po možnosti še mislijo, da mora nosečnica do konca delat na njivi, dokler otrok ne pade ven. Tako kot je bilo pri njih (my ass...) user posted image
Ti si čist fejst in nič drugače mislit!

Ja, točno tako. Se strinjam z Majano79 in z miselnostjo starejših, moja tašča je tudi rekla - da je v zadnjem mesecu v mešalec metala, ko so hišo gradili in tla ribala (lesena) predno je šla rodit.....

Kalanteja, ne sekiraj se.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
14.5.2009 6:48:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

tudi mene kolki ubijajo ponoči, pečejo, bolijo pA MRAVLJINCI

a boste oz. ste že kupile blazino za dojenje

Jaz jo tokrat imam. user posted image Ta pravo "lunco2 blazino za dojenje iz BC, sam je bila kar draga......cca.60 EUR, je pa ta dolga varijanta....
Trenutno jo za povštr uporabljamo, ko gledamo TV ali pa na rob postelje k zidu damo, da nas v rit ne zebe.....Funkcionalnost treba izkoristit, ni kaj. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3269
14.5.2009 6:59:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Železo, jaz ne vem kako je to mogoče, ampak v vseh nosečnostih sem imela vrednost hemoglobina na koncu večjo kot na začetkuuser posted image G mi pravi da sem čudouser posted image In ob tem ne jem mesa, razen perutnine...In nobenih tablet. Pojem pa veliko suhega  sadja. Pa kombinirat je potrebno živila bogata z viitaminom c in železom, nikakor pa ne živila bogata s kalcijemmleko, jogurti,..) in železom ker vitamin c poveča absorbcijo železa, kalcij pa to absorbcijo zavira.user posted image

Skuštrana hvala, ker si me spomnila na suho sadje - obožujem marelice, pa jih že dolgo nisem snedla.....

Drage junijke Ja DOBRO JUTRO user posted image user posted image user posted image . Upam, da se še grejete v toplih posteljicah. user posted image user posted image user posted image
Naj vam ponudim kavo, kapučino, čaj....user posted image user posted image user posted image .
Jaz grem nekaj pojest, pa oblečt se; pa našo user posted image ven peljat, potem bo pa brat od mojega user posted image priletel, gremo v Lj in po eno nagrado - po Playstation. user posted image user posted image Je strasten zbiralec raznih sličic in je še nam prislužil to nagrado. To bo mir pred računalnikom, ko bo moj dragi pred Playstationom. user posted image user posted image user posted image Sicer nisem zagovornica teh igric, ampak bolje da se "pootroči" kot pa da ponočuje kje po zidanicah, gostilnah,.....user posted image user posted image user posted image Pa upam, da gremo še kaj po štacunah. user posted image user posted image user posted image
Danes ima sestrična od male - 8. RD user posted image user posted image user posted image

No, fajn bodite in se tipkamo pop. oz. zvečer.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
14.5.2009 7:43:24   
Lsica
Dobro jutro junijke,

sem si vzela čas, da vas preberem. Ker tako hitro kot gre tale zadnji čas pred dnevom D, tako gre tudi na forumu vse hitrejeuser posted image in vas komaj dohajam.

Včeraj sem bila na pregledu, in moje detece se je tudi že obrnilo z glavo naprej proti izhoduuser posted image . Se mi zdi da tudi zdaj bolj čutim pritiskanje teže, ampak to že itak vse poznate, a ne? Naslednji teden,  20. 5.,  imam še CTG poleg pregleda, kar bo zame spet nekaj novegauser posted image . Do takrat pa bomo skušali rešiti še par manjših težavic (vnetjeuser posted image ...). In napotnici za v P in za rešilca sta tudi že v materinski...kar mi spet daje vedeti, kako blizu sem.

mojsonček, smo držali pesti...vem da je bilo vse v redu in se že cartate z malo bebico...Komaj čakam, da se nam oglasišuser posted image .

CSD paket denar včeraj nakazanuser posted image , pa mamo spet povod za zapravljanjeuser posted image . Sva že včeraj zavila v pikapolonico...

ditta, upam, da se vam je stanje kaj umirilo, da so minile skrbi, da se je hčerka pozdravila, da spet spite ponoči,...in da se lahko posvetite tudi radostim pričakovanjauser posted image . Dobra si, da takole vse zdržiš...jaz nimam še nobenega otroka, pa si delam take skrbi kako bom zmogla, ko pa takole preberem vidim, da sploh ni vprašanje v tem kako, enostavno daš od sebe vse kar zmoreš in do konca, a ne ditta?

bamoocham, kaj je zdaj s tem otrdevanjem šravfanjem, bolečinami...upam da samo lažni alarm in dete lepo počaka na svoj PDP.

lenika, matic je tudi zbolel, kako je z njim?

malagala, naj te ne bo strah CR, moja kolegica ga je imela zdaj že drugič. Res je, da se moraš po porodu malo bolj pazit, oz. da okrevanje traja dalj časa, ampak bolečine pa le niso tako hude.

mojjaka, a ti boš mela tud CR zaradi lege otročka?

Pa ti Cally, se boš tudi za CR odločila? Mene tudi matrajo izvidi vode...se pravi to nič hujšega, pa velik je treba pit, tud brusnični čaj.

Goldy, tebe so pa kar v P poslali...te bojo še razvadili pred porodomuser posted image . Hecam se, upam, da bosta s pupo OK in da ne bojo meli s tabo nič dela, razen da ti bodo dobro kuhali in pospravljali posteljo.

lino, biba, ...vem da se je teško navadit na novo podobo. ampak punce ne se tolk sekirat glede kil... zdrava nosečka jih pridobi pač malo več ampak saj bo šlo dol. Kar pa ne, pa gre tja kjer mora bit, da naredi postavo bolj žensko. Saj ni vse v lepoti suhice, mislim da počasi gremo tudi čez to, važna je zdrava podoba. Za primerjavo, ena od majčic, ki je pred kratkim rodila (pridobila cca 20 kg +) je v prvem tednu zgubila že 13 kg... pol pa veste kako to gre. Pa saj lahko tud punce ki že majo otroke povejo...
Mene bolj kot kile skrbi celulitis - se mi zdi da se ga bom težje znebila. Strij pa (še) HB niuser posted image . Čeprav se mažem sam tam pa tam...men se tega ne dauser posted image .

luši, tako kot je majana že zapisala, razpoloženje in reakcije tvojega user posted image so del okrevanja in navadno se jih sploh ne zavedajo oz. nimajo vpogleda v to, kako delujejo na ljudi v svoji okolici. Edini recept je potrpežljivost, vem pa da je to zdaj, ko potrebuješ vso pozornost to še toliko težje. Poskusi se obrniti še na nekoga drugega, ki ti je blizu, pa nas maš sevedauser posted image , smo ti vedno na voljouser posted image .

majana, vidim da te kar nekaj stvari matra...saj samo še dva dni, a ne? pol pa lahko v soboto kak sok spijeva na touser posted imageuser posted image za telovadbo - streching ob lakiranju, meni je dovolj že striženje, za drugo pa zmanjka energijeuser posted image

kalanteja, user posted image user posted image user posted image . Žlahta, strgana plahta...včasih pač pride do kratkega stika, kar vidiš kasneje, ko vsak izraža svoje dojemanje situacije...mogoče je pa tašča mislila, da te ne bo obremenjevala. Čeprav, mal bol prijazna bi pa lahko bla, to nič ne stane. Res, boš videla, ko boš mela svojo družinico se boš požvižgala na take stvari.

Jaz moji tašči zdaj kar povem kar ji gre, sicer prijazno, vljudno,...včasih malce ironično...in pol me baš briga kako se drži. Ponavadi se mal se kuja, (a meni teškouser posted image ), spremeni se pa itak ne veliko, sam men je lažje, ker ne držim v sebi kar mislim. Glede neke povezanosti, skrbi,...sem se pa že navadla in je ne pričakujem več. Malce sem bila razočarana v začetku nosečnosti, zdaj sem se pa sprijaznila. Tašča pač misli samo nase in na svoje potrebe, bolezni,...no pri meni to ni užgalo, in zdaj - glavno da mi da mir in s tem sem zadovoljna. S svojimi težavami pa naj mori druge. Če mi nima nič veselega, lepega za povedat, mi tud tega ni treba, pa naj bo tih, pa zaprta v svoji sobi, če ji tko paše. Je pa zanimivo (poučno in smešno) opazovat kakih fint se poslužuje, da bi pridobila pozornost svojega sina (mojega user posted image )...zadnjič je šla dva dni zaporedoma k njemu v službo, fotokopirat neke izvide, da je ja tud on videl kako bolana je. (opomba: ma pa osteoporozo, pri 70 in nekaj, kar se meni ne zdi nič posebnega in sem ji to tud povedala). Mislim, bolano vse skupaj. Pa takih zgodb je še več...med drugim si je dala tud kolonoskopijo delat, tza vsak slučaj, če bi slučajno mela raka na črevesju, ker je nekdo v njeni žlahti tud zbolel za to. Dobro da si še testa za nosečnost ne kupi, kaj veš, mgoče je pa nalezljivouser posted image user posted image user posted image . No dost sem povedala. Skratka kalanteja, počasi se boš navadla, na to vrsto posebnega sožitja s taščo. Čim manj se obremenjuj z njo, pa bo.
Naty-Taja dobrodošlauser posted image . Mava približno skupaj rok, sam jaz bom rodila v LJ.

tinca, ti pa že o popadkih govoriš...upam da so bili lažni in si ponoči dobro spala.

alina, lepo slišat, da je tvoja pupa tako pridna. Jaz se po eni strani mal bojim, po drugi pa tako komaj čakam, tudi nočnega bujenja, kakanja, in vsega kar spada zraven.

Bo dost branja za danes, a ne? Šibam zdaj v ZD, v lab....pa se slišimo kasneje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
14.5.2009 7:54:16   
MONY25
a ma mogoče kera kkšno dobro idejo, kaj kupt eni punci, k ma 18.rojstni dan???

gre se namreč za sestrično od mojga user posted image , je ful luštna, daje velik na videz in največja dobričina in dobrega srca... sam za 18 let morš dat neki za spomin, pa že cel tedn premišljujem, pa se še nism nč domisnla, zato se obračam na vas... k drgač bom kr znorela...user posted image nimam prov nobene ideje, no..katastrofa...user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
14.5.2009 8:35:47   
S@nta
Dobro jutro.
Mony25, kaj pa praviš na kake uhančke, te lahko spravi, ko ne bodo več v modi.

B
lazine za dojenje ne bomo nabavli, se mi zdi odvečen strošek, glede na to, da smo v prvo znali brez nje, smo se prve mesece tak sam leže dojili, ker sem se tak navadla   in mi drugače nikakor ni šlo na roko, pa še sedet nisem mogla.

Danes bo pa še en lenoben dan, pri nas je celo meglauser posted image
Bomo prisiljeni, da gremo po trgovinahuser posted image

Kako vam zavidam, tistim, ki že cartate.

Kilogrami po nosečnosti-res izginejo s svetlobno hitrostjo, ampak tokrat imam pa zraven še celulit in pravijo, da je v drugo težje kile dol dobit, to lahko vprašam tiste, ki že imate dva doma, kaj boste rekle.

Danes moram poklicat za EA, pa že cel teden nameravam, ampak ravno v času, ko sprejemajo pozabim ,ker laufam kje okrog, zaj pa se sekiram, da bom še kje prepozna in mi je na koncu ne bo uspelo dobit, tud če bom podnevi rojevala.
Moram si na računalnik obesit velik napis!

Kaj bbote danes dobrega kuhale, meni primanjkuje idej.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
14.5.2009 8:47:38   
maycha

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)    P:20.05.  27.5.     user posted image      (1.Anej Ian 5.5.07)   +19 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (let, por.     )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 21.05 UZ+CTG   user posted image   +9,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:14.5.     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +20 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)        
user posted image Minča (por. CE, 27 let)   user posted image   P:19.5.

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (28 let)  P:15.5.          user posted image   (1.Luka 1 l)           Že carta!

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 20.05. user posted image (1. Žana 2 l) +10 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 20.5.   user posted image     +9kg         
user posted image MIŠEL09  (   let) P:    user posted image      

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 18.05 user posted image +6 kg
user posted image Tecka  user posted image   +11kg
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg
user posted image Meggy (24 let, por. SG) user posted image + 14 kg (1. Žiga 3,5 let)

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Tira (27 let, por.   ) 15.5.  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P:25.5. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +9 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 19.05  user posted image     +7,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 27.05. CTG user posted image   1. Nina (5 let) +12kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P:       user posted image       1.Tin (3 leta)
user posted image ksenjica78 (por. LJ) (1.user posted image 26 mesecev)

16.06.

user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05.   26.5. CTG user posted image                     
user posted image amaya (31 let, Izola) P: 27.5.  CTG   1.Etienne (1 leto)  +14 kg

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 22.05.  user posted image +11 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  user posted image   P: 26.5.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 18.5. user posted image +5 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 19.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 25.5.
user posted image      +10 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por.Trbovlje)   P: 26.5. , 1.ctguser posted image  + 8 kg    

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

user posted image S@nta (por.   ) user posted image    (1. fantek 3 leta)  + 15kg

user posted image Sabsa  user posted image

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 03.06. user posted image (1. Karin 8,5 l) +11 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg
user posted image Naty-Taja   (   let, por.   ) P:3.6. user posted image    (1.fant 4 leta, 2. punca 3 leta) +12kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 13.05. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(27 let)  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 22.5.  user posted image   +7,2 kg                        
user posted image   ditta  (   let, por.  )   P:       (1. hčerka, bo 2 leti)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
14.5.2009 8:49:57   
bačko
Jutro!
Kalanteja to so tudi vplivi nosečnosti.Saj sem tudi jaz imela zadnjič občutek da noben nima časa zame.In sem jokala.Potem pa sem le ugotovila da pač hormoni delajo svoje.Verjemi da te imajo njegovi radi.user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz sem super spala.Zbudila sem se samo enkrat in šla na wc.Potem pa sem zaspala lepo nazaj in sem se zbudila ko sta se moje dva odprvaljala k babici.Zdaj pa čakam da pride od bratovega moža punca in greva malo v šoping.Ker bova obe imeli punčke je fajn ker se bom jaz oblekic znebila.Ona pa bo prišparala.
Danes me sramna kost ne boli in tudi ne pritiska toliko dolj kot je zadnje dva dni.
Jaz po eni strani komaj čakam da grem roditi po drugi pa ne.Prav všeč mi je biti noseča.In hoditi s tem trebuhom naokoli.user posted image
Vse ki boste danes imele preglede jih dobro opravite.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kupovanje hrane
Michonne RR

Kje kupite večino hrane?

V trgovinah (85%)

Na tržnici (0%)

Pri kmetih (8%)

Pridelamo sami (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!