minča
|
zdravo! Jst sem dons pa precej bolje spala, je blo prav fajn. Sem sam 2x šla na WC (ponavadi 5x), zjutraj še potem enkrat, ko je šel v službo, pol pa nazaj do osmih... Al je vreme krivo, al pa to da sem spet bila včeraj na akupunkturi...al pa posledica večkratnih zaporednih slabih noči... Končno sem se naspala! Ne vem al se sam men dogaja, ampak že par dni se mi skoz nekaj lušta za jest, kar naprej bi nekaj jedla, ni važn kaj, al sladkarije, sadje, meso, sendviči, karkoli!!! Ves čas!!! Včeraj se mi je zdel da bi lohka cel hladilnik spraznila.... Katastrofa! Ampak sem se premagala... A ni tako, da naj proti koncu ne bi več imel tako velikega apetita? Ker ti pač otroček pritiska na organe? Kaj pa vem?! Drgač pa tud jst spet polno aktivna danes, mal stanovanje pospravljem, generalno spalnico, za kosilo še ne vem kaj bo, popoldan pa spet lepotno obdelovat naš balkonček. Mogoč bo za vikend že tipi-topi...Rada bi še okna pomila, pa je za vikend bolj švoh vreme, bom raje počakala na naslednji teden... Kar se pa tiče tašč, je pa itak brezveze besede zapravljat. Itak de skoraj za nobeno taščo nobena ni dost dobra za njihove sinčke. Najbolj je kar takoj zadeve razčistit in meje postavit do kod lohka svoj nos zapika, potem pa to držiš... važn pa je da je na tvoji strani in te podpira... Moja je kar ok, sam upam pa da zdej ko bomo imeli dojenčka ne misli, da bo tukaj skoz vsak dan visela... to pa že ne! Sej ne rečem, lohka pride pogledat in pocartat, za kako urco, pol pa šc domov... Bomo že zrihtal... Uživejte!
|