|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
14.5.2009 11:59:43   
bačko
Tadejluka ta znesek pa je super.user posted image user posted image
July upam da z Jurijem ni kaj hujšega.Kako pa se danes počuti?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
14.5.2009 12:00:42   
amaya
oh evo mene...sem rabla eno uro, da sem vse skozi šla...

kako je z mojsonček? že kaj novega???upam, da že crta.

Jaz sem pa danes opazila, da mi je moj trebušček malo dol padel...torej se mi je spustil...mogoče pa bo kaj prej. Zdej me malo panika grabi, ker moram jogi še kupit! Po voziček sem šla...ma če bo panika bo v košeku spal/a user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
14.5.2009 12:18:24   
tadejluka
Ja je fajn znesek, ko bi bil še nakazan...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
14.5.2009 12:25:59   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Cally

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosite-pod-srcem-deklico-ali-decka.html

Sem se kar nasmejala..no, pri nas je kljub vsemu še vedno 50:50 user posted image

lp

midva pričakujeva punčko in moj se je res zredu za ene 4 ali 5kg.user posted image user posted image user posted image
se je redil skupi z manouser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
14.5.2009 12:32:58   
manna
Pozdravljene!
Cally- tudi jaz imam tak ritem spanja kot si ga opisala! Par dni spim po 4-5 ur in potem gledam v luft, potem pa ko se mi nabere, potegnem tja do enajstih...
amaya - jaz sem imela danes pregled in mi je tudi rekla ginekologinja takoj ko me je zagledala, da vidi da imam trebuh nižje. Jaz sicer nisem opazila.. potem mi je še CTG naredila in se nič posebnega še ne dogaja.

Zanima me - kako vaše ginekologinje ocenijo koliko tehta vaš otroček? Imajo kakšno tabelo s statističnimi vrednostmi glede na obseg trebuha ali kako? Meni ni nič rekla o teži.

Mi še vedno nismo izbrali imena. Kako se vam zdi Zarja ali Vita? Jaz bi sicer Manco, ampak moj dragi je proti. 
Šibam zdej kr je prišel poštar in prinesel nek paketek

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
14.5.2009 12:47:45   
Snoopyka
tadejkulja res lepa vsotauser posted image

a ve katera kaj novga o mojsonček?

Mony kaj pa ko bi ji kupila kovček z ličili? not maš čist
vse (za veke, črtalo,za ustnice, lake....itd).
je ful dobr kot darilo je pa mal dragouser posted image
al pa vikend v toplicah in kar je napisala
loveforever tud super kot darilouser posted image

user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
14.5.2009 12:57:34   
lino

Tadejluka ta znesek je pa res fajn...bo sigurno prav prišel...

July upam da bo Jurij čim prej bolje.

Mene pa zanima, kdaj naj bi pričeli delati CTG??? Mojjaka, a ti si ga že imela, koliko si pa bila noseča??? Hvala.

Ima morda katera naslov za nakup trakov za nošenje, skuštrana zadnjič tudi meni link ni delal in zato ne vem, ali jih ti prodajaš ali je bil kak drug link...prosim ne zamerit in HVALA.

Jst pa še sedaj ne vem kaj naj naredim s svojim bivšim delodajalcem...še sedaj nisem dobila denarja za bolniško za mesec marec in ker je firmo zapru je pač rekel, da nima denarja (ni dal firme v stečaj in je imel denar) ...pa se mi mal noro zdi, ker bi on moral meni samo nakazat in bi itak dobil potem (v 14 dneh) od ZZZS povrnjenouser posted image Mi je prav glupo ga klicarit in prosit za ta denar-spet...ampak očitno ne bo drugeuser posted image Kaj bi ve naredile, bi pozabile na ta denar, ga klicale, ga prijavile???

Jst kuham zelenjavni riž, piščančje bedrce+krompir (ker moja dva ne jesta riža) in pa zame še beluše (jih bom s sirom posula) in pa paradižnikovo solato...pa se mi zdi, da sem mal prehitra s kosilom, ampak bo že počakalo...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
14.5.2009 13:00:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

a ve katera kaj novga o mojsonček?

že cel dan hodim gledat če je kaj novega.

no sem pa danes sitna. vroče mi je pa sama sebi že grem na živce. spala tudi jaz nisem skoraj nič sem od 1h pa do ene pol 4 na uro gledala potem pa malo pred 6 vstala.user posted image no v glavnem se nič ne dogaja razen tega, da so mi povrh vsega začele noge otekatuser posted image . pa sem mislila, da se bom temu izognilauser posted image

saj res da ni več daleč do PDP-ja, mi je pa že kar dovolj.  no pa dovolj jamranja, saj samo jamramuser posted image - saj ni tako hudo, samo fajn se je malo potožit.

(odgovor članu Snoopyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
14.5.2009 13:01:34   
mojjaka
Mene pa zanima, kdaj naj bi pričeli delati CTG??? Mojjaka, a ti si ga že imela, koliko si pa bila noseča??? Hvala.

Jaz ga imam na naslednjem pregledu prvič,bom v 37.tednu!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
14.5.2009 13:03:08   
Anonimen
lino jaz bi fa na tvojem mestu poklicala in ga pač še enkrat"pšrosila" in mu pač lepo povedala, da če nebo nakazal denarja, da boš šla do delovnega inšpektorja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3310
14.5.2009 13:06:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lino

meni še ni nič rekla, da ga bom imela. no sicer ga pri njaj niti ne more delat, tako da moram v P na CTG. se mi pa zdi, da sem v prvi nosečnosti šla en teden pred PDP-jem in potem od pdp-ja vsak drug dan.
bom videla sedaj v sredo imam kontrolo in bomo vidli kaj bo rekla.

(odgovor članu lino)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
14.5.2009 13:07:38   
fragola
Joj punce, jaz ne utegnem bit tle gor , ker mam veliko naročil za konfete in se moram potrudit, da naredim vse, ker junija enostavno ne bo časa.
Vendar se moram potrudit, da bom vsaj enkrat na dan pogledala tle gor, ker je skozi nekaj novega.

Tukaj vam pa pošiljam en par slikic mojih umetninuser posted image
url=http://www.shrani.si/?P/cY/2Vrw952f/img4302.jpg]user posted image [/url]

user posted image

user posted image

user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
14.5.2009 13:08:54   
fragola
mojsonček, držim pesti, da boš kmalu rodila in da bo vse ok!!!

Jaz mam pregled v torek 19.05, komaj čakam, da vidim bebico!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
14.5.2009 13:21:03   
tinca84
fragola čudoviti so ti konfetki!!!!!user posted image user posted image user posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
14.5.2009 13:22:40   
tinca84
Jaz imam CTG ta ponedeljek 14 dni pred PDP, naslednjega pa spet čez 1 teden

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
14.5.2009 13:30:55   
lenika
Cally jaz imam pregled pri svoji ginekologinji v Črnomlju.

July ne nisem Matica peljala k zdravniku, ker ni nič hujšega. Upam, da se Jurij kmalu pozdravi.

Dohodnino sem dobila danes in sicer 50evrov za plačat.

Zdaj pa šibam na UZ in CTG.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
14.5.2009 13:31:38   
bamoocham
Lino, js bi ga poklicala, pa mu povedala svojeuser posted image al pa šla tja osebno do njega!
Sej nisi ti kriva, da je on firmo zaprl!!!! In zdj boš ti na račun tega brez denarjauser posted image ja kaj se pa gre, ne more se tk špilat.  Tk ko je rekla Deja, bi mu zagrozila z delovno inšpekcijo. Ma me razkurijo taki, bi jih kr po ritiuser posted image user posted image user posted image

Js mam nasledn pregled 25.5, ko bom točn 36 tednov 1d (sej veš, če mama skup rokuser posted image ), ampak mislim, da me bo za CTG šele kasneje naročila. Ko je nekaj omenjala nazadnje, da bom mela 25.5 pregled, čez par dni pa potem CTG.

Fragola, če se kdaj ženim, te bom prosila za konfetke, ok?user posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 14.5.2009 13:35:02 >

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
14.5.2009 13:50:11   
biba14
Ctg : jaz ga imam 22.5, ko bom točno 36t...mi pa danes spet ful trebuh otrdeva, malega pa ne čutim,2x je brcnil v celem dnevu....joj kak lenušček jeuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
14.5.2009 14:09:21   
dreamhorse
Hojla punce.... sem včeraj prišla iz bolnice, sem bila na opazovanje zaradi zatekanja in domnevnega visokega srčnega utripa pri pupi... pa je bilo vse ok in sem 3 dan prosila, če lahko grem domov...zdaj morem pa počivat...

Lepo se imejte in pazite nase, ter svoje zakladke...bolnica je zame nekaj najbolj groznega!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
14.5.2009 14:12:23   
luši
hallo...
hvala za tolažilne besede... ampak problem je v tem, da js že vstrajam pa delam vse, da ga ne jezim in mu stojim ob strani; ampak na žalost mam isti problem kot kalanteja ... me tašča tut ne mara in njega in vse ostale v familji šopa prot meni user posted image - in to celo iz istega razloga... tudi pri njem majo kmetijo doma (js pa nism s kmetov - tk da niti ne znam delat v hlevu --> pokazat mi pa noben NOČE)... vse to pa samo zato da lahko potem govori okol sosedom kk ma ona leno snaho... (js mam še ta problem zraven, da je sestra od mojga tut noseča - tut junijka - ona pa vse normalno še dela doma pa do prejšnjega tedna je bla še v službi, js sm pa pač mela probleme od 5ga mesca user posted image naprej in sm mogla počivat)...
Sm tko jezna na cajte, da bi najraj vse skup poslala nekam... na srečo sva zdej oba pri mojih starših, pa sta oba ful bolj razumevajoča, pa še mojga ne matra da bi hodu ukol po posestvu pa kej prčkov ker itak ne sme... je pa deloholik - zmeri delov od 5h zju3 do 11h zvečer - tko da ga razumem da je to šok zanj; kr naenkrat ležat pa počivat...
mal je pa tut to, da je tak mamin sinček (zmeri potuha pr njej) in zdej k pač ni doma je še tolk hujše ker ga kliče 10x na dan kaj pa kako pa zakaj ne pride domov pa da nej me pusti češ da OTROK SPLOH NI NJEGOV, ker sm js tk lena da bog ve kolk moških sm mela v času ko nej bi bla mi2 skupi... da drucga itq nism sposobna kot pa njega ob dnar spravljat...
uglavnem kr neki... mi včasih kr slabo pride k mi moj pove kaj je njegova mati rekla... zaenkrat se ji ne pusti... ampak nikol ne veš, ker to so tko žleht ljudje da se nikol ne ve kaj vse bo še naložila... to bo pa delala tolk časa da bo med nama počl na fertik in bova šla narazn... vem da je tega sposobna, zato pa hočm mojga čim dl časa zadržat proč od njegovga doma... grdo ampak ni druge...

zdej sm se razjokala pa razpisala - izlila dušo... včas je to res težko zadrževat v sebi ampak sem se nekak navadla s tem živet... je pa prišel trenutek slabosti k je blo tut to treba povedat...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
14.5.2009 14:21:43   
bamoocham
Lušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tale tašča pa je enuser posted image . Nimam nobene  pravice tak govorit, samo to me pa res jezi. Tak se ima tak za vtikovat no. Sej je to vajino življenje in vidva odločata kk pa kej...

sej bo, nč sekirat
.user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
14.5.2009 14:41:22   
MIŠEL09
luši, jaz mislim da je najbolje da taščo ignoriraš ter nič ne spračuj moža kaj je spet govorila ker samo slabo je zate in malčka če se nerviraš zaradi njenih verjetno ljubosumnih izpadov , ker si mu kao vzela sineka. Počakaj da pride malček in boš videla da bo tvoj vedel kdo mu je sedaj na prvem mestu v življenju.

Ali je še katera ful prehlajena in kako si pomaga? Jaz imam takšen prehlad, da ko začnem kašljati ne pridem do zraka in spodnjice imam čisto mokre ker ne morem ob kašlju nič kontrolirati .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
14.5.2009 14:55:07   
majana79
luši user posted image tako kot so napisale punce, poskusi ignorirat vse, ki ti želijo slabo, je pa res da moraš tudi svojemu povedat kako se počutiš. Midve s 'taščo' sva se tako enkrat udarili pa je potem moj šel do nje in zdej pač ve, da sva različni in enostavno ne greva skupaj. Je pa res, da tudi on ni na njeni strani in pove, kar ji gre, sploh ko joka da je ne marava in podobne traparije. user posted image Me zanima kaj bo junija, ko ji je že povedal da hočeva met en mesec mir, da se navadimo s tamalim, pa je rekla da bo prišla prejšnji teden, zdaj se je pa kar za naslednji mesec napovedala.
Ma, hotla sem povedat, da sta vidva važna oziroma vi trije in da se moraš najprej z njim usest in mi razložit kako se počutiš in da naj ve, da si ti ob njem, da pa pričakuješ da bo tudi on na tvoji strani.

lino, jaz ti svetujem da še danes pokličeš na delovno inšpekcijo in če ne drugega se pozanimaš kaj lahko narediš, potem pa eventuelno daš prijavo. Če je on dal firmo v likvidacijo in ne stečaj, bi moral poravnati vse dolgove, tudi tvojo bolniško. Pa to naredi čim prej, da ne bodo potem rekli da si zamudila kake roke.

Mišel, to se je meni dogajalo ko sem bila februarja grozno bolna. Pa mi ni nič pomagalo, razen da sem se (kolikor čudno se pač sliši), prijela spodaj in jo stisnila, da mi ni ušlo... Enostavno nisem mogla kontrolirat mišic ob napadu kašlja.

Zdaj grem pa še enkrat prebrat, če sem hotela še kaj odgovorit.

Aja, jaz bom imela prvi CTG 22.5., pri svoji G, ko bom 35t.

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
14.5.2009 14:57:07   
bamoocham

seznam rojstnih dni za  junijke

JANUAR

kaminek-4.1.1982
Tira-13.1.1982

FEBRUAR

lino- 19.2.1978
Majana79- 24.02.1979
mk8- 28.2.1985

MAREC

malagala
Janci F- 4.3.1981
Bačko- 9-3-1979
july08- 9.3.1978

mery15031981- 15.3.1981

APRIL

princ_princeska
mojjaka- 9.4.1979
mony25- 14.4.1983
smrketa84- 14.4.1984
Snoopyka-17.4.1991
dany82- 20.4.1982

MAJ

dreamhorse- 5.5.1982
tadejluka-20.5.1981
manna- 27.5.

JUNIJ

kalanteja- 16.06.1983
pikica- 18.6.1985
blu- 20.6

Naja*-25.6.1976

JULIJ

AVGUST

jabolka- 17.8.1981
dodi- 25.8.1974
knutek-25.8.1972

SEPTEMBER

Goldy- 18.9.1974
lenika- 23.9.1978
miškolinka82- 26.9.1982
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever- 2.10.1985
bamoocham- 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši- 2.11.1976
tinca84- 10.11.1984
bjondi- 30.11.1975
Fragola- 25.11.1981

DECEMBER

donna22- 8.12.1986
luši-19.12.1988
deja777- 26.12.1984

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
14.5.2009 15:05:39   
kalanteja
mišel09 upam, da se kmalu pozdraviš , verjetn pomagajo kakšni čajčki, priznam ampak celo nosečnost nisem niti smrknila
zadnjič si omenila, da imaš visoko dipotrijo- koliko pa jo imaš, ker jo imam tudi jaz

luši - ma ka jo j... itak tedaj k kaj rabi pa pride vsa pocukrana, nima izpita pol pa vedn kaj rabi iz trgovine- včasih ji zanalašč ne povem, da grem v trgovino
drugače pa se je to začelo dogajat zadnje leto, oz ko sem se preselila k njim, prej je bilo vse ok

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Špela ali?
tweety83

Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:

Špela (24%)

Nika (40%)

Zoja (37%)

Število vseh glasov: 432

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!