majana79
|
luši tako kot so napisale punce, poskusi ignorirat vse, ki ti želijo slabo, je pa res da moraš tudi svojemu povedat kako se počutiš. Midve s 'taščo' sva se tako enkrat udarili pa je potem moj šel do nje in zdej pač ve, da sva različni in enostavno ne greva skupaj. Je pa res, da tudi on ni na njeni strani in pove, kar ji gre, sploh ko joka da je ne marava in podobne traparije. Me zanima kaj bo junija, ko ji je že povedal da hočeva met en mesec mir, da se navadimo s tamalim, pa je rekla da bo prišla prejšnji teden, zdaj se je pa kar za naslednji mesec napovedala. Ma, hotla sem povedat, da sta vidva važna oziroma vi trije in da se moraš najprej z njim usest in mi razložit kako se počutiš in da naj ve, da si ti ob njem, da pa pričakuješ da bo tudi on na tvoji strani. lino, jaz ti svetujem da še danes pokličeš na delovno inšpekcijo in če ne drugega se pozanimaš kaj lahko narediš, potem pa eventuelno daš prijavo. Če je on dal firmo v likvidacijo in ne stečaj, bi moral poravnati vse dolgove, tudi tvojo bolniško. Pa to naredi čim prej, da ne bodo potem rekli da si zamudila kake roke. Mišel, to se je meni dogajalo ko sem bila februarja grozno bolna. Pa mi ni nič pomagalo, razen da sem se (kolikor čudno se pač sliši), prijela spodaj in jo stisnila, da mi ni ušlo... Enostavno nisem mogla kontrolirat mišic ob napadu kašlja. Zdaj grem pa še enkrat prebrat, če sem hotela še kaj odgovorit. Aja, jaz bom imela prvi CTG 22.5., pri svoji G, ko bom 35t.
|