|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
14.5.2009 15:07:50   
MIŠEL09
kalanteja, +4,75 in 5.25

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
14.5.2009 15:16:37   
MIŠEL09
glede tašč se probam nekako postavit vedno v njihov položaj, tudi jaz že imam sina in ko bo enkrat imel svojo družino in ga ne bo več ob meni bi mi tudi zelo hudo bilo da mu njegova brani da pridem k njim oz. imam stike prepogoste, verrjetno za svojega otroka tudi ko je odrasel ne moreš da te nebi skrbelo za njega

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
14.5.2009 15:20:04   
bjondi
naty-taja-dobrodošla imava na isti dan PDP sam men ga je G na morfologiji prestavil na 1.7.2009,sam sem kar pustila ta prvi datum in ostala pri junijkah...

maycha-jaz grem mislim da z 2.6.2009 na porodniško...

Fragola-iiiii kako cortlih so konfeti...

dreamhorse-user posted image  pa lepo počivat...

luši-ne se dat in tudi zate en velik user posted image  in prav je da se spoveš kakor pa da v sebi držiš vse...jaz sem z mojemu še predno sva začela skupaj živet rekla naj se odloči al tašča al jaz ...pa se je zame odloču in stopil na mojo stran...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
14.5.2009 15:41:17   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Fragola, če se kdaj ženim, te bom prosila za konfetke, ok?user posted image

okuser posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
14.5.2009 15:47:08   
fragola
Punce jaz sem danes šla kupit posteljnino in sicer sem vzela tole, ker paše k posteljci in še full lepa mi je!

user posted image    Potem se kupila še tole, v pikapolonici je v akciji, ni prav taki kot na sliki, so malo drugačne žvalce! 

user posted image
FEHN VRTILJAK GLASBENI
Glasbeni vrtiljak

Zdaj se posteljnina že suši, zdaj moram še polikat cunjice in počasi moram napravit torbe, ker še zmerej je nisem in zdaj moram še premislit, če še kaj rabim!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
14.5.2009 15:47:34   
Mala_princeska
Junijčice zelo ste pridne s pisanjem.
Prav nič mi ni dolgčas, čas leti.....frči....

Zdaj sem od naše "žlahte" že jaz na vrsti.user posted image user posted image user posted image Čez vikend smo v daljno sorodstvo od mojega user posted image dobili punčkouser posted image , danes pa še user posted image fantka. Oba nekaj malega pred rokom. user posted image
Zdej bodo pa že mene gnjavili kdaj bom šla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je točno mesec dni do PDP-ja, samo ne verjamem da bo user posted image zdržal toliko časa user posted image user posted image user posted image . Ma, dva tedna naj še počaka user posted image user posted image user posted image .

Se beremo kasneje, gremo na lutkovni abondma user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
14.5.2009 16:20:18   
Anonimen
ste pa res pridne čvekice. user posted image

še vedno nič novega od mojsonček?

kako se pa borite z otečenimi nogami. meni so včeraj začele otekat in danes je že grozno. kaj pomaga? vem, da moreš manj slano jest.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
14.5.2009 16:33:32   
lino
Luši in Kalanteja ne se pustit, so zlobne!!!!!user posted image user posted image user posted image

naty-taja DOBRODOŠLA!!!!user posted image user posted image user posted image

Fragola full lepi konfetki in pa fuuuullll lepa posteljnina!!!

Punce, mene pa sedaj že malo skrbi in komaj čakam, da se mojsonček oglasi...sej vem, sigurno že pridno carta in nima časa, ampak vseeno, ko tk čakam, se mi zdi, da me bo razneslo od skrbi....user posted image

Hvala za nasvete...bom verjetno ju3 poklicala delodajalca in šla na sodišče po brezplačni nasvet...pa mal mu bom pač zagrozila z inšpekcijami...vam ju3 povem kako se bo izšlo...

Sem pa danes prosila dragega, da naj ne praznujejo pri nas doma, ko bom jst rodila, ker ne želim jst prvo porabit energijo za čiščenje...in potem imeti v stanovanju kup pijanih frendov in mi bo vse po alkoholu smrdelo, pa po cigaretih 100% (sem full alergična, ker se lahko pri nas v kuhinji kadi in potem smrdi v spalnico, ki je kar zraven, če se vrata odpirajo in skoz sitnarim "vrata!!!", ampak, če me ne bo in bodo vsi pod alkom ne bo nihče pazil na vrata in bo vse zakajeno in tam bo potem moj user posted image spal...upam, da me bo dragi upošteval in zapiluser posted image kje drugje...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
14.5.2009 16:49:59   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

ste pa res pridne čvekice. user posted image

še vedno nič novega od mojsonček?

kako se pa borite z otečenimi nogami. meni so včeraj začele otekat in danes je že grozno. kaj pomaga? vem, da moreš manj slano jest.

Js pijem ful vode, noge v luft, tudi ponoči imam podložene. Pa zvečer mi jih moj fajn zmasira. Pa je kr boljše. Mi pa res ful zatečejo, tak da niti prstov ne morem skrčit.
Aja pa nič soli, kot si sama rekla.

Glede zapitja rojstva sem rekla mojmu, da ga more. On ga namreč ni hotel!!!
Po moje bojo šli kr v  gostilno. Z mojimi in njegovimi pa bojo tk nazdravili verjetn tu pr nama doma. Glede kajenja pa sma že na začetku rekla, da se pr nama kadi samo na balkonu. Noben od naju ne kadi in bi me motilo, če bi kdo v stanovanju kadil.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 14.5.2009 16:52:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
14.5.2009 17:06:54   
donna22
Meni pa sploh ni prav, da se bo zapijalo rojstvo ... Zaradi nespoštovanja do mene, še bolj pa do male user posted image , s katero bo že torej prvi oz. drugi dan njenega življenja pijan/zmačkan in utrujen ... Se mi sploh ne zdi lepo user posted image user posted image Samo kaj ko ima v glavi to, da je treba zapit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3335
14.5.2009 17:08:15   
biba14
Ojoj, me je kar groza ko tole s taščami berem...jaz pa se z mojo ffuuuullll dobr razumem.

Otekanje : jaz ne uživam nobene soli, salam...včasih se pregešim s čipsom in imam naslednji dan noge ko v cementu. Meni pomaga nosečniški čaj od teekane,ker deluje rahko odvajalno.

Neposredna povezava do sporočila: 3336
14.5.2009 17:11:27   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Meni pa sploh ni prav, da se bo zapijalo rojstvo ... Zaradi nespoštovanja do mene, še bolj pa do male user posted image , s katero bo že torej prvi oz. drugi dan njenega življenja pijan/zmačkan in utrujen ... Se mi sploh ne zdi lepo user posted image user posted image Samo kaj ko ima v glavi to, da je treba zapit user posted image

moj tud želi vse to, vendar mi je oblubo, da če bo pil bo zlo malo...user posted image
no bomo vidl če resuser posted image user posted image
drugač pa me neb motlo, k drugač ne pije, če se bo pa zapil za rojstvouser posted image
pa bom vedla da je pil z veselja in ne le želje po alkoholuuser posted image ...

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
14.5.2009 17:14:36   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Punce jaz sem danes šla kupit posteljnino in sicer sem vzela tole, ker paše k posteljci in še full lepa mi je!

user posted image      

js mam čist isto postelino, sm jo tud v pikapolonici kupla...user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
14.5.2009 17:32:25   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

user posted image      

js mam čist isto postelino, sm jo tud v pikapolonici kupla...user posted image user posted image

Tudi naš Srečko ima popolnoma enako posteljnino.
Je bila mojemu user posted image  tolk všeč, da smo jo morali kar kupit.
Tisti mesvedek na vrhu naju je očaral. user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
14.5.2009 17:43:56   
donna22

moj tud želi vse to, vendar mi je oblubo, da če bo pil bo zlo malo...user posted image
drugač pa me neb motlo, k drugač ne pije, če se bo pa zapil za rojstvouser posted image
pa bom vedla da je pil z veselja in ne le želje po alkoholuuser posted image ...

Jaz pa se bojim, da bo moj pretiraval ... Pa vem, kakšen je drugi dan, ko se ga napije in mi res ni tega za prenašat user posted image Pa tu na Štajerskem res čuješ take zgodbice okrog tega zapijanja rojstva, da me že vnaprej glava boli ...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
14.5.2009 18:11:39   
biba14

Jaz pa se bojim, da bo moj pretiraval ... Pa vem, kakšen je drugi dan, ko se ga napije in mi res ni tega za prenašat user posted image Pa tu na Štajerskem res čuješ take zgodbice okrog tega zapijanja rojstva, da me že vnaprej glava boli ...

Jaz pa pravim mojmu kar naj ga zapije...da se user posted image ne bo kolcalo in jezik zatikaluser posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil biba14 -- 14.5.2009 18:18:14 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
14.5.2009 18:48:26   
tecka
Živ.
Glede tašče iz žlahte: S taščo se prenašava, je pa res, da ne živimo skupaj, ampak imamo skupno samo dvorišče za 2 hiši. Pa če bi bilo možno, bi raje videla, da bi imeli vhod iz različnih smeri. Tako me precej moti, ker takoj ko midva kam greva, je že na vratih in vohlja kam greva. Sicer pa dokler se vtika samo toliko, jo še prenašam, več ji pa verjetno ne bi pustila. Na srečo ji gre zelo na živce, da se v naši hiši preobuvamo v copate, tako da dostikrat pride in kar v veži pove, kar ima za povedat, ker se ji pač ne da sezuvat. Tudi po rojstvu pričakujem, da bo čim manj vsiljiva, sicer pa vem za en "dober recept" če se bo preveč potikala po hiši: enkrat me bo dobila golo, pa bo naslednjič hudičevo bolj opozorila na svoj prihod.
Sicer pa ima mož zelo majhno družino in se načeloma dobro razumemo. Malo več "težav" je bilo na moji strani, ker naš ni veren, pa sem jim lepo razložila, da sem si pač takega izbrala in naj se ne vtikajo v naju. Na srečo živiva daleč stran vsaj od moje družine. Otroček tudi ne bo krščen, niti vzgajan v veri, to bo šele hudo, ko bom povedala doma.

Glede pijančevanja ob rojstvu: odkar sva z našim skupaj, še ni bil pijan (jaz pa ene parkrat). Zaradi mene se lahko napije kolikor želi, ve pa, da od njega pričakujem, da bo naslednji dan funkcioniral normalno, ne glede na to, koliko tonskega mačka bo imel.

Mater, sem kar malo preostra danesuser posted image . Se vidi, da sem preskočila popoldanski spanec.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
14.5.2009 18:51:55   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Glede pijančevanja ob rojstvu: odkar sva z našim skupaj, še ni bil pijan (jaz pa ene parkrat). Zaradi mene se lahko napije kolikor želi, ve pa, da od njega pričakujem, da bo naslednji dan funkcioniral normalno, ne glede na to, koliko tonskega mačka bo imel.

No, to je bistvo tega, kar želim jaz povedat ... Ker pač menim, da si ne zaslužima nekoga, ki bo ali pijan ali zmačkan in ne bi niti funkcionirat mogel ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
14.5.2009 19:41:55   
22zlatolaska19
Ojla lepo pozdravljene.

Jaz se vam že zelo dolgo nisem oglasila vendar sem si danes vzela čas in vas malo prebrala. Moram rečt da teh vaših težav s  taščami res ne razumem ker imam jaz zlato taščo pa še v isti hiši živimo tako da res ne ve, kako se ve počutite.  Kar pa se tiče zapitja novorojenčka pa se žal ne strinjam s tem da ga očka ne sme zapiti saj sem slišala pregovor da je zapit otroček- zdrav otroček im morem rečt iz izkušenj parih prijateljic to drži. Drugače pa bi prosila če me lahko dopolnete na seznamu PDP imam 26.06.2009, pričakujemo fantka, sem poročena in imam že dve punčki TAJA (22.10.2003)user posted image in NEJA(19.02.2005) user posted image zdaj pa pravijo punce da bo MAKS.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
14.5.2009 19:50:25   
fragola

moj tudi komaj čaka, da bo zapil, meni se ne zdi da je nespoštovanje če se otroka zapije, samo pač ni treba da se ga lih napije do konca, malo pa je treba zapit otroka!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
14.5.2009 19:52:53   
fragola
snoopyka in JanciF jaz sem komaj zdaj vidla, da piše boy`s heart, midva še neveav kaj bova dobila, jaz bom neki kupila in za šila tam gor, ker me moti da tako piše, ni važno ali bo fant ali punčka, jaz sem lih vzela zeleno ker je nevtralna, pole pa tisti napis smotan, sem prav malo jezna!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
14.5.2009 19:53:57   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)    P:20.05.  27.5.     user posted image      (1.Anej Ian 5.5.07)   +19 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24    user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      user posted image
user posted image  Nemka (21 let)   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P:18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 21.05 UZ+CTG   user posted image   +9,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ)     user posted image           +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P: 14.5.     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +20 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)        
user posted image Minča (por. CE, 27 let)   user posted image   P:19.5.

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)     user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka   user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   P: 25.5.   2.6. user posted image   +8 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)   user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (28 let)  P:15.5.          user posted image   (1.Luka 1 l)           Že carta!

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 20.05. user posted image (1. Žana 2 l) +10 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB)                          
user posted image *blu*  (29 let) P: 20.5.   user posted image     +9kg         
user posted image MIŠEL09     user posted image      

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna      user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ) 

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 18.05 user posted image +6 kg
user posted image Tecka  user posted image   +11kg
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg
user posted image Meggy (24 let, por. SG) user posted image + 14 kg (1. Žiga 3,5 let)

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)     user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb )    user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Tira (27 let) 15.5.  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)   user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM) user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8        user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 25.5. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +9 kg                                            
user posted image princ_princeska     user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)   user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82         
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 19.05  user posted image     +7,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 27.05. CTG user posted image   1. Nina (5 let) +12kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P: 1.6.     user posted image       1.Tin (3 leta)  +8kg
user posted image ksenjica78 (por. LJ) (1.user posted image 26 mesecev)

16.06.

user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05.   26.5. CTG user posted image                     
user posted image amaya (31 let, Izola) P: 27.5.  CTG   1.Etienne (1 leto)  +14 kg

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley   

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 22.05.  user posted image +11 kg                   
user posted image   Skuštrana            
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR)                           
user posted image  nenah83             
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  user posted image   P: 26.5.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 18.5. user posted image +5 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 19.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 25.5.
user posted image      +10 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por.Trbovlje)   P: 26.5. , 1.ctguser posted image  + 8 kg    

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE)

user posted image S@nta  user posted image    (1. fantek 3 leta)  + 15kg

user posted image Sabsa  user posted image

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)    user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

user posted image  22zlatolaska19  user posted image   (1.Taja 2003, 2.Neja 2005)

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 03.06. user posted image (1. Karin 8,5 l) +11 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg
user posted image Naty-Taja  P: 3.6. user posted image    (1.fant 4 leta, 2. punca 3 leta) +12kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 20.05.+CTG  user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(18 let)  P: 29.5.   +16kg

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 22.5.  user posted image   +7,2 kg                        
user posted image   ditta      (1. hčerka, bo 2 leti)

Neposredna povezava do sporočila: 3347
14.5.2009 19:59:20   
Hanuši
Oj bejbike,

sej ne morem verjet kok ste naklofale v 1 dnevu. Pridne.

No jest sem pa danes mislila, da bomo že šli. Sem bila pri mojih in štrikala še dekico in komplet za iz P, ko me začne vse tko špikat kot pri menstri, pa to kar konkretno, čez ene pol ure ravno mašino pokrivam pa spet, pa sem mislila, da zato ker sem bila mal sključena. Pol se peljem domov, pa evo opet. Pa sem rekla, ja to je pa to. Mi pa dons gremo. No ampak od 4 ure me pa ni več. Tko, da ne vem kaj naj bi to bilo.

A se še nič ne ve o mojemsončku???

Tašče, ja to je pa pri meni tko. Z zdajšnjo živimo v isti hiši, pa se včasih tut po par dni ne vidimo. Mamo vsak svoj vhod. Res je zlata, v nič se ne vtika, vrt je 100% prepustila meni, ker pravi, da imam večji smsel za te stvari, z eno besedo KRASNA JE.
Moja bivša tašča je bila pa "žena zmija". Njen sinček je bil najbolj bogi , jaz ga nisem nikoli razumela, samo mamica je vedela kaj je dobro zanj, v vsako stvar se je vtikala, totalno negativna oseba, saj ni bil noben dovolj dober, vsaka oseba je po njeno imela kakšno napako....
Skratka sem zelo vesela, da jo mogoče srečam 1x na 2 meseca in rečem dober dan, ter grem naprej.

Kar se pa zapijanja tiče sem pa jest tut zato, da se user posted image  zapije. Me bomo tko al tko vse blažene z našimi zakladki v naročju v P, oni pa te možnosti ne bodo imeli, naj se pa zapijejo s prijatelji, sam valjda naslednji dan morajo pa funkcionirati.

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
14.5.2009 20:06:12   
22zlatolaska19
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)    P:20.05.  27.5.     user posted image      (1.Anej Ian 5.5.07)   +19 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24    user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      user posted image
user posted image  Nemka (21 let)   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P:18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 21.05 UZ+CTG   user posted image   +9,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ)     user posted image           +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P: 14.5.     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +20 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)        
user posted image Minča (por. CE, 27 let)   user posted image   P:19.5.

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)     user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka   user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   P: 25.5.   2.6. user posted image   +8 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)   user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (28 let)  P:15.5.          user posted image   (1.Luka 1 l)           Že carta!

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 20.05. user posted image (1. Žana 2 l) +10 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB)                          
user posted image *blu*  (29 let) P: 20.5.   user posted image     +9kg         
user posted image MIŠEL09     user posted image      

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna      user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ) 

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 18.05 user posted image +6 kg
user posted image Tecka  user posted image   +11kg
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg
user posted image Meggy (24 let, por. SG) user posted image + 14 kg (1. Žiga 3,5 let)

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)     user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb )    user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Tira (27 let) 15.5.  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)   user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM) user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8        user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 25.5. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +9 kg                                            
user posted image princ_princeska     user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)   user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82         
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 19.05  user posted image     +7,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 27.05. CTG user posted image   1. Nina (5 let) +12kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P: 1.6.     user posted image       1.Tin (3 leta)  +8kg
user posted image ksenjica78 (por. LJ) (1.user posted image 26 mesecev)

16.06.

user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05.   26.5. CTG user posted image                     
user posted image amaya (31 let, Izola) P: 27.5.  CTG   1.Etienne (1 leto)  +14 kg

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley   

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 22.05.  user posted image +11 kg                   
user posted image   Skuštrana            
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR)                           
user posted image  nenah83             
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  user posted image   P: 26.5.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 18.5. user posted image +5 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 19.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 25.5.
user posted image      +10 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por.Trbovlje)   P: 26.5. , 1.ctguser posted image  + 8 kg    

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE)

user posted image S@nta  user posted image    (1. fantek 3 leta)  + 15kg

user posted image Sabsa  user posted image

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)    user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

user posted image  22zlatolaska19  user posted image (27 let, por. Brezovica)  (1.Taja 2003, 2.Neja 2005) + 19 kg

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 03.06. user posted image (1. Karin 8,5 l) +11 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg
user posted image Naty-Taja  P: 3.6. user posted image    (1.fant 4 leta, 2. punca 3 leta) +12kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 20.05.+CTG  user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(18 let)  P: 29.5.   +16kg

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 22.5.  user posted image   +7,2 kg                        
user posted image   ditta      (1. hčerka, bo 2 leti)

Neposredna povezava do sporočila: 3349
14.5.2009 20:37:09   
lino
Hoj.

Sej ne me narobe razumet, tudi pri nas je tradicijauser posted image , da se pač za user posted image zdravje neki spije...ampak skrbi me samo sledeče:
1. umazanija stanovanja po pijanki
2. vonj vseha stanovanja po cigaretnem dimu (nimam balkona in spalnica kjer bo dojenček je kar zraven kuhinje in gre ves dim noter že, če so vrata samo 1 sek. odprta...)
bi mi bilo zato najbolje, da bi šli nekaj v gostilno spit, ali pa naredili piknik..aja, pa še sina imava, ki ga ima 10 let in se mi ne zdi cool, da se kr tk pije neki...piknik se mi zato zdi najboljša varianta...ampak kaj, ko nimamo hiše...user posted image

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Vožnja s kolesom
krtačka

Kdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?

pred 3. letom starosti (16%)

med 3. in 4. letom starosti (31%)

med 4. in 5. letom starosti (33%)

med 5. in 6. letom starosti (12%)

po 6. letu starosti (7%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!