|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
14.5.2009 14:31:48   
Anonimen
e revež skor dol padu in moli, da njegova hči (nekoč ko jo nardiva) ne bo imela takih podvigov

a mu nis povedla da jo za tamlado dobiuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
14.5.2009 14:42:57   
snikolina
OOO, madona, celo dopoldne naju ni blo doma, pa ste tolk naklofale, da ne utegnem vsega prebrat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ful ste pridne, se vidi, da je vreme zanič ;)  Ampak, soparno pa je-vsaj tule v SB.

Midva sva bla danes na razgovoru v vrtcu, v katerega bi ga rada vpisala. So mi povedali, da septembra nikakor ne bo sprejet, ker sprejemajo otroke nad 11 meseci stare, tako, da upam, da bo januarja ali februarja kakšen prostor za našega Anžeta.

Anže je imel pri 3 mesecih 64 cm in 7250 g, v torek bo star 4 mesece, naslednji pregled pa imava 3.6. Takrat bo tudi 2. cepljen (in za rota virus tudi drugič).

Jaz bom z uvajanjem pričela v juliju, ker gremo avgusta na morje.

Aja, Anže se je danes prvič sam prekucnil iz hrbta na trebuh-sem tako ponosna, ker je že par dni probaval in se ful jezil, ker mu ni šlo, danes pa je uspel. Zdaj pa spančka v jajčki user posted image user posted image   Končno, saj en dan, da spi več kot 20 minutk.

ULa, jst sm tut adijo za gospodinjstvo, se mi sploh ne ljubi. Ko pa se mi utrga, se pa ustavit ne morem, hahahauser posted image user posted image

Drugače pa, jst še vedno dojim do 3x ali 4x ponoči, kakor je.. Čez dan pa še kar na eno do dve uri.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
14.5.2009 14:45:49   
snikolina
Evo pa še ena slikica:

user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
14.5.2009 14:46:49   
sonček33
Modona snikolin kako je lep...
A to on leži čez nekaj?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3404
14.5.2009 14:48:33   
snikolina
JA, v igralnem centru, je en del mal dvignjen-polžek- in potem se premetava sem in tja.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
14.5.2009 15:04:33   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

e revež skor dol padu in moli, da njegova hči (nekoč ko jo nardiva) ne bo imela takih podvigov

a mu nis povedla da jo za tamlado dobiuser posted image user posted image

prav da eno bo že prenesl, da bi pa dve take imel se mu user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
14.5.2009 15:12:12   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Evo pa še ena slikica:

user posted image

cortek jeuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3407
14.5.2009 15:14:33   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Evo pa še ena slikica:

user posted image

cortek jeuser posted image

ja pa je res user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
14.5.2009 15:16:39   
snikolina
Po mamici, vam rečem, res. user posted image user posted image user posted image

Hvala punce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSI janurčki so prečudoviti!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
14.5.2009 16:02:44   
Jancci
MERE Mete pri 3m 5555g in 62 cm

Včeraj je zaspala že mal pred 19o uro ob ene 3eh pocuzala joško, danes pa se je frajerka zbudila mal čez 6sto in do 12ih ni zatisnila oči. Se ji je že čist dogajal. Zdej pa spi v viseči mreži na balkonu. Nobenga reda pri tej bajti! user posted image

Ula..  Sej viseča mreža ni nobene panike ane? Zaradi položaja mislim!!
Pa ne vem, če nisva ble mi2 skup na wc-ju ko je bog gospodinjstvo talal, pa razna vrtna dela okrog bajte po raznih vrtičkih,,.... WTF??? TO SPLOH NI ZAME!!  user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: khurde
"lej, lej, kaj mamica dela... zapomn si ta trenutek, to boš malkrat vidla" user posted image

pri nas tut take podobne poslušam kar naprej... pa kaj me briga! user posted image user posted image  Ma ima srečo, da ima sem pa tja kdaj skuhano!!! He, he... jest mam porodniško 8 ur plačano! Ostalo si pa deliva user posted image .. če vrjameš!! user posted image   

AQ.. kako to misliš dojit do 3jega leta? Kaj pa ko si v službi?  Mene že zdej vse mine, ko pomislim na službo!! Kako gre pol to z dojenjem, če še dojiš? Zakaj ni porodniška 2 leti???????? user posted image user posted image  Če bi mi nekdo reku pred enim letom, da bom take spraševala, bi ga s coklo po glavi lopnla... user posted image   zarečenega kruha...... user posted image user posted image user posted image

Snikolina je pa res cuker mali! Pa dober je, da se že obrne. Naša še niti probala ni! Mogoče so fantki močnejši? Čeprav dvigne pa se, ko ji dam prstke.. čist do sedečega položaja se potegne.

Zdej bo pa moj mož pršu s službe... kosila nikjer, srce malo spava v mreži, vse 4 od sebe, mati pa na račkotu ... s5 mu bo žal, da se je poroču...  user posted image user posted image  Takle mamo!!!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 14.5.2009 16:09:40 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
14.5.2009 16:11:06   
Anonimen
prav da eno bo že prenesl, da bi pa dve take imel se mu

pa sej to so začetni kiksi, sej pol se pa unesejo...upamuser posted image

snikolina kak pogleduser posted image pa frizurcauser posted image

jancci mislm da je viseča mreža ok, nima kaj bit, iz razvojnega vidika...

kar se pa dojenja in službe tiče, se pa vse poklopi, tko da sploh brezveze študirat, kak bo to šlo skupuser posted image

evo, lubi je šu delat, smo sami spet, dons morm skopat otroke, neo je cel pokozlan in poslinen, smrdi k kugauser posted image (user posted image grozna grozna mat sm, sej vem), ula je pa itak prašič mejhnuser posted image upam da ne bo spet kakih presenečenj, zdej kr s strahom nalivam vodo v banjouser posted image

mami je klicala, da je peskovnike zrihtala, lesene, enga za tuki, pa enga za gor, kdr pridemo, da se bo lohk ula igrala. sam men tolk ni tule peskovnik za postavit, k bom pol mogla kle viset, pa taščo prenašat za ritjouser posted image zdej mi je kul, popokamo ajmerček pa lopatke in gremo na šolsko igrišče, k je fajn velik peskovnik, pa še drugi otroci so tam, sam če bo pa tule peskovnik, bojo pa že pripombe, zakaj jo tja vozim, pa tud tamala bo ziher hotla not, vsakič k ga bo vidlauser posted image
eh....

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
14.5.2009 16:42:11   
Jancci
Ja jao.. tele naše mamice in taščice.. tooook dobr nam hočjo, da se že na slabo obrne! user posted image
Sej bomo mi vrjetno iste?? Jest ziher ne..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
14.5.2009 16:55:08   
Anonimen
no, jst tud ziher ne....in lepo prosim za milostni strel, če se mi tolk obrne kdajuser posted image

user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3413
14.5.2009 17:01:35   
Jancci

no, jst tud ziher ne....in lepo prosim za milostni strel, če se mi tolk obrne kdajuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
14.5.2009 17:07:07   
Anonimen
ma, sj vem da sm zlobna, sam....user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
14.5.2009 17:21:50   
sonček33
matr ula sama zloba te je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
14.5.2009 17:22:24   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
14.5.2009 17:24:45   
sonček33
a zdej se boš pa še norčevala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
14.5.2009 17:25:35   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
14.5.2009 17:26:32   
sonček33
mula nesramna, tepena boš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
14.5.2009 17:48:33   
Zvezdica

user posted image

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
14.5.2009 17:48:51   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
14.5.2009 19:38:10   
Anonimen
tak, ula spi...kake ma ta otrokuser posted image dons je začela...ena sam mamica, ni ni eno še mamicouser posted image sem pol nekak dojela, da mi hoče povedat da je sam ena mamica, da ni še ene...ne vem a so v vrtcu mel kej na to temo (morm vprašat) al od kod ji zdej to....đizs....že tko mlada filozofirauser posted image evo zvezdica - genau za vašga modrijanauser posted image  user posted image

neo tud spi, jst si grem pa neki za grickat iskat ( da bom lohk rekla da se borim s kilogramiuser posted image ) pol bom pa trenja gledlauser posted image dons zna bit zabavnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
14.5.2009 20:23:28   
PAJO
mi bomo šli tud počas spat,jz sm že full zaspana pa zmatrana.

kako ste kej,kaj ste kej počeli danes

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
14.5.2009 20:28:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

mi bomo šli tud počas spat,jz sm že full zaspana pa zmatrana.

kako ste kej,kaj ste kej počeli danes

lahko nočuser posted image

učila, šla s sosedo na kratek sprehod, dojila user posted image user posted image , musko poslušala, zdej pa trenja gledam, kaj si pa ti počela

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?