Zvezdica
|
no, jst pa ulo tkole mal brez plenice puščam, madona ga serje stoji včeraj sred honika tko narazn, vsa polulana in se drži za čelo pa pravi ojej pa še neki žlobudra zravn, čist presenečena, ma konc me je skor od smeha Pismo...me to na nekaj spominja Potem sem pa mislila, da bo ula pač frajerka, ki bo imela mlajšegauser posted image veš kak frajer bi bil šele patrik, k bi mel starejšo bi hodil kot pav okoli se mi zdi. jast sem pa mojmu razlagala tisto zgodbo v banji...je revež skor dol padu in moli, da njegova hči (nekoč ko jo nardiva) ne bo imela takih podvigov farfala: Jst se grebm za patrika, tako da kremple stran (brez zamere ) nč bat plohca, mi2 že vse zmenjeni...bemti res sem kot ciganka, vse mam zmenjen, otroci nimajo pravo glasanja A ve se že za fante grebete???Mi bi pa punco rabili ...Moja dva tavelika sta itak rekla,da se bosta s Slovenko poročila...Bog daj,da bo res tako sam povej kok stare rabiš, imamo v familiji dve ok, neham s tei ženitvenimi ker naslednjič ko pridem na RR profil zvevzdica zaprt. punce jst sem grozna, res, no, to je pa zdej že kriminal...sej ne da pričakujem od sebe da bom skakala od navdušenja, ko je treba kej pošlihtat po bajti, sam da mam pa tak odpor KATASTROFA pa pravjo da majo vse ženske v sebi tist pradavni čut za gospodinjstvoma jst sem šla glih scat takrat, ko je bog to talal, zgleda ja tkole je ulla, moj čut za gospodinjstvo je ušel, ko sem se poročila , prej sem imela kot v lekarni, odkar so otroci pa kot v hlevu. moj pravi da sem ena sama skrajnost Sicer sem pa včeraj po ne vem kolikem času prijela sesalec...ugotavljam da nujno potrebujem robotk, tisti ki sam sesa, ker tole je drek. zanč je moj reku tamali "lej, lej, kaj mamica dela... zapomn si ta trenutek, to boš malkrat vidla" zdaj grem pa juho nardit do konca, jo že ves dan pacam...nekam čudna sem, prehlajena. Bo že... papa ]