|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
13.5.2009 12:09:50   
pilotina
twixy moja, pogrešala sem te user posted image
in komaj zdej sem videla tvoje tikerčke...lepo slikco si dala user posted image

user posted image  a ja pa še to sm zdej vidla...sva v istem dnevu ciklusa (13.) sam, da bom jst par dni za tabo zagledala močnega pluska user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 13.5.2009 12:14:55 >

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.5.2009 12:14:58   
Anonimen
Iiii hvala mariee.. , jst sm tud visečka dons tukaj pa mi ni nič user posted image . Me tolk časa ni blo, da sm pogrešala to klepetanje in zapravljanje službenega časa..user posted image  Dons sm pravi mali bluzerček.. , ne ljubi se mi nič. No, včeri sm bla tud.user posted image
Mmravljica, res sm mal važičke. Pa kaj..user posted image
Twixy.., ja me t bomo krajšale čas. Z veseljem.. Nisi zaupala kam odhajaš na medenčke.. No sej če je skrivnost ne bom težila...user posted image  Eh..jst pa nič ne skrivam.., vam vse povem, pokažem...

Drugač sm pa s kosila.. papala koruzno juhico, pa kanelon z zelenjavnim pirejem in pa paradižnika. Tok bi še eno porcijo zmazala, pa ne dajoo več. user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
13.5.2009 13:24:53   
pilotina
jst pa z malce user posted image

sem en mali sndvič pojedla, ker bom po delu naredila rižoto z šparglji
pol pa greva v Hervis po crocse...majo akcijo 3 za 2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.5.2009 13:50:53   
mariee
A res Pilotina, to se pa dobr sliši, moram sestri povedat, ker greva danes spet v šoping in ona bi jih ful rada imela.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.5.2009 13:53:49   
pilotina
ja ja, se splača
zato bomo mi tri pare crocsov kupili...zame, za dragega in za sestro s tem, da je tretji par zastojn user posted image

je pa tko, da če kupiš tri različne stvari je zastonj tista stvar, ki je najcenejša

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.5.2009 13:56:58   
tassika
Evo mene, danes pa jaz jem nezdravo, pomfri s kečapom in cocktauser posted image  Sej bom pol bolj pridna, bom naredila krompirjev golaž, to je samo za malicouser posted image .

Pilotina jaz imam pa ponaredek crocsov pa so mi čist ql res pa da sem jih imela samo za po službi in zdaj za v trgovino

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.5.2009 14:07:28   
malaMravljica
Joj, prejle sem se hvalila, da bom par dni sama sedaj, pa me je moj za kosilo vprasal, ce bi sla z njim, gre jutri za 4 dni v Bern in naslednji vikend spet. Jah, tko lepo je vprasal, pa tako bi rad, da grem z njim, sem rekla, da bi sla enkrat, rajsi drugi vikend, pa sem videla, da bi on ze jutri in sedaj sem 50:50 da grem jutri. Takoooo zgodaj bo treba vstat zjutraj, vidis Tassika, tebi je pa prisparano to. Jaz sem se pa ze prav veselila kaj bom vse naredila v tem casu. Saj se mogoce se izpogajam za naslednji vikend. Sam punce, mogla bom bit mal lepse oblecena,  kaj naj naredim, tiste lepe hlace mi kar tko cudno stojijo na ta trebuh, nosecniske pa nimam nobene tko lepse. Pod oblekco bi pa skor mogla zabe met gor, to me tko nervira mene.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.5.2009 14:09:45   
tassika
MM a še vedno nimaš nobene tunike, jaz sem danes oblekla eno trenirko tako bolj legis hlače pa tuniko čez pa kar kulturno izgleda, čeprav mi pa naredi trebuh, ker se pod joškami zaveže in si ne upam taka k moji žlahti k bodo takoj ugotovili da ne stoji tako sama od sebe. No hotla sem rečt, da daj tuniko čez pa bo boljše, sevede če jo imaš.

A vidiš, ti bi bila sama doma, meni je pa dolgčas pa bi kam šla, nikoli ni pravuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.5.2009 14:09:57   
pilotina
tassika...če si je tvoj jenček zaželel pomfri in cockto, pa mu boš ja izpolnila željo user posted image

ne vem sicer kako je s ponaredki, sam lahko povem za crocse, ki jih mam, da so meni res super...res, da se poleti noga spoti v njih (no kje pa se ne, poleti), ampak ker so antinevemkajtočno user posted image , noga ne zasmrdi
pa še tko smešni so, da mi jih je prou fajn nosit user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.5.2009 14:23:51   
mariee
No, ko smo spet pri hrani user posted image  jaz bom pa za kosilo imela pire, špinačo, pa pohan zrezekuser posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 460
13.5.2009 14:30:14   
tassika
Jaz sem hotla nardit bučke v omaki, pa so izginile iz skrinje, ne vem kdo jih je pojedeluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.5.2009 15:07:25   
pilotina
bučkice, njami
letos bova mela svoje user posted image  in solatko tudi, mmm obožujem jo

tassi, kako ti pripraviš rižoto z šparglji (temi debelimi user posted image )

mariee...tvoje kosilo bi pa tudi jaz jedla user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.5.2009 15:08:02   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz sem hotla nardit bučke v omaki, pa so izginile iz skrinje, ne vem kdo jih je pojedeluser posted image

user posted image  pojedel jih je šKrat iz skrinje user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 13.5.2009 15:09:02 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.5.2009 15:11:03   
malaMravljica
Tassika, jaz sem si vceraj bucke sposodila, ker sem delala tisto omakco z razlicno zelenjavco, je bila njaaaaamiii..

hmm.. tisto modro lepo tuniko imam, ki mi jo je sencek predlagala, samo je na strikce zgoraj in to ne smem pol. Ves, moj bo delal na sejmu in saj bom vecino zunaj, sam ko bom pri njem morem pa mal lepse zgledat. Pa zagotovo gremo s kaksnimi poslovnimi partenrji na vercerjo in morem spet malo lepsa bit. Jaz imam pa se izpred nosecnosti eno tako crno pletenino s kratkimi rokavi, ki se zaveze pod prsmi in tudi meni naredi trebuh in pravo nosecko iz mene. Ko jo oblecem mi vsi delajo da joooj kako mi je pa sedaj naenkrat trebuh zrastel  user posted image user posted image  
V pogajanjih za Bern naslednji teden mi gre dobro user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.5.2009 15:13:27   
pilotina
malaMravljica...pa naj se bušček pozna, ka te briga user posted image ...maš tko lepega, da ga je škoda skrivat user posted image

sem mogla hitro popravit post...sm te neki čudno preimenovala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
13.5.2009 15:21:29   
tassika
Pilotina jaz vse ful poenostavim, dodam olivno olje in malo masla, prepražim čebulo in šparglje, dodam riž, vod in belo vinod, začimbeno sol, poper, malo goveje kocke in na koncu če se mi zdi tako pusta vmešam še malo masla + obvezno naribam notri parmezan, to je edina rižota, ki jo jaz jem z parmezanomuser posted image

MM jaz bi potem oblekla oblekico, ali pa bi pod tuniko dala eno črno majčko pa potem to čez, samo če moraš biti ful urejena potem pa pač oblekco, kaj si pač nosečka, jaz sem tudi, pa sploh ne dojemam, moj komaj čaka petek, da bo lahko vsem povedal, jaz pa sploh nimam več neke želje po tem, tisti za katere sem želela da vejo že vedo, za ostale pa mi je malo tako, ne vem sploh nimam nobenega filinga, kdaj kaj kupti, kdaj začet kaj opremljat, kako sploh naprej, sem se udtavila nekje na sredi in ne znam več naprej.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.5.2009 15:27:46   
pilotina

Pilotina jaz vse ful poenostavim, dodam olivno olje in malo masla, prepražim čebulo in šparglje, dodam riž, vod in belo vinod, začimbeno sol, poper, malo goveje kocke in na koncu če se mi zdi tako pusta vmešam še malo masla + obvezno naribam notri parmezan, to je edina rižota, ki jo jaz jem z parmezanomuser posted image

mi je všeč
hvala, bom naredila tako user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.5.2009 15:28:45   
tassika
upam, da bo dobro, da me ne boš potem kregala, da je zanič recept, malo probaj vmes, če ti manjka še kakšna začimba, jaz potem kar malo improviziram, fino je če dodaš na koncu še malo svežega petršiljauser posted image

evo neakako na ta način, samo brez smetane in jaz nič ne čakam da vino povre, zmešam pol vode pol vina user posted image

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11315

< Sporočilo je popravil tassika -- 13.5.2009 15:32:05 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.5.2009 15:40:41   
pilotina

upam, da bo dobro, da me ne boš potem kregala, da je zanič recept,

user posted image  nič ne boš ti kregana, če bom jst zamutila s čim user posted image
recept je že dober, sam pol je od kuharce odvisno user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.5.2009 15:42:12   
malaMravljica
Pilotina, v kaj si me pa preimenovala? Mi ne pade nic smotanega na pamet.

Ah saj se ne sekiram, ce se trebuh vidi, itak nosim spet oprijete majcke in pol se itak vidi user posted image user posted image  

Tassika, jaz sem na zacetku ob vsakem pregledu sla kaj malega za oblect kupit in pol se je kar nabralo. Oblekc imam ze skoraj zadosti v st 56 in 62. Vceraj sem narocila lezalnik, pa zacetni komplet flask in dud sem vceraj kupila. Ce bom rabla bom, ce ne pac ne. Bombaznih plenic tudi ze imam verjetno dovolj, pa 2 dekci imam, to sem kupila ko sem kje kaj lepega in dobrega videla. Ja, jogi sva skupaj narocila, ker je tako naneslo in vceraj sva dala narocilo za sobico po narocilu. Do tu je bilo vse spontano.
Sedaj morem se vozek, ga grem sprovat v trgovino, ceprav vem katerega bom. In seznam si morem spintat, da bom mal crtala, pride se veliko malih zadev sedaj. Bos videla, malo si oglej na netu kaj hvalijo in kaj se rabi, pa pol precekiraj kje imajo ugodne cene in tako bos kmalu imela vse kar rabis. Saj ko zacnes te azdevce kupovati je prav lepo, tudi ti bos super uzivala se v tem.

Punce, jaz pa pogresam naso mamico Soncek danes.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.5.2009 17:16:46   
sonček85
Avent.jaz mislim ,da ti bo ,merni tu pa tam koristi ,če mu dam kak čajček ,ne kupuj pa preveč flašk saj ne veš če jih boš potrebovala ,toliko.Jaz npr.potrebujem 1-2 ,več ne ker dojim
kajti-strije.jaz sem se mazala lepo od začetka do konca pa imam sedaj grdega bušpija ,če ga slikam vas bo kap,a se ne sekiram samo da imam zdravega otročka user posted image user posted image
mm-previjalna ,ja to pa le glej da ima veliko predalov ,moja ima tri in ob strani za cote na vrata ,meni pridde prav user posted image user posted image
rižkoo
:kako lep a slikca v tikerčku user posted image user posted image
twixy.poletje bo kmalu tukaj in nikar ne jokaj me smo tukaj user posted image
mm.hvala da si me pogrešila ,samo imam tako štalo doma da sem se včeraj pošteno jokala.Kot veste nam rihtajo streho in ker še v 3 dneh niso uspeli narest in uredit teh par kvadratov ,nam je včeraj k je lilo k noro , novo otroško sobo vse kote zalilo in cel strop.tko da ima sedaj Aleks novo otroško sobo celo v kur.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jo je prišel šele sedaj do konca popravit ,no prišel je ob 14.45,pa je šel v delavnico in ga do sedaj še ni nazaj ,no pa naj začne spet dež in bo še več škode.Cenilec se pa njegov ne oglasi na mobi.Men se bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav na jok mi gre user posted image user posted image user posted image Sem pa vse clepo poslikala in me čist nič ne briga naj zrihtajo in popravijo škodo pa še plačajo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 471
13.5.2009 17:34:13   
Nogavica
Oh, sonček85, user posted image . Vem, kako se počutiš.
Mi smo imeli pred 4 leti požar in nam je zgorelo celo ostrešje. Tako smo bili v pozni jeseni brez strehe nad glavo in to kar lep čas, ker smo rabili celo večnost, da smo našli nekoga, ki nam je potem naredil novo streho. V tistem mesecu, ali koliko je pač bilo, ko smo imeli streho pokrito samo s cerado, je pihal noro močan veter, da smo včasih sredi noči letali na vrh vezat cerado na tramove, ker se je trgalo.
Kot zakleto je tudi veliko deževalo in nam ful zamakalo v spodnjo etažo, gori je pa itak bila cela štala, ker je pri vsaki špranjici v ceradi not teklo.
Za nameček pa je še sneg vrglo in je teža ful napela cerado, ki se je začela trgat, ponekod so se naredili pravi "žepi" in tam se je nabiral sneg, ki se je potem spremenil v led, ko se je malo segrelo, pa je bilo tam spet ogromno vode, ki je vsepovsod curila.
Upam, da vam čimprej porihtajo, ker to pa vem, da te stane živcev.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.5.2009 17:34:49   
Nogavica
twixy, nimam fotk! user posted image  Pa tako rada bi jih videla.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.5.2009 18:06:25   
malaMravljica
To je ta previjalna, ki mi je bila tako vsec. Saj mogoce res ni visek kvalitetete ampak v zivo mi je izgledala tako lepa. So mi bile pa te policke tolk super, ker imas v bistvu spodaj dvodelno omarico, v enem delu pa v vrata vdrte tiste policke in se zadaj potem z obeh smeri policke. Zaradi tistega regala zadaj pa je previjalni del res globok.
Mogoce pride ideja kateri prav. Ja, pa omara je imela tudi ena vrata tako udrta in policke se iz zunanje strani

user posted image

neeee.. pri nas pada nekaj med sodro in toco user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.5.2009 18:09:46   
malaMravljica
Mah, sem laufala roze iz balkona pobirat, gredo pokrivat na vrt in cunje pod balkon bolj notri obesit, pa sem pisala malo prej in malo pol in pozabila kaj sem vse hotla.

Soncek, ma se mi smilis, nova sobica in pol nekaj takega. Vse poslikajta in opremita z datumi in klici na zavarovalnico na vse mozne stevilke. Potegnita se zase, da dobita odskodnino povrnjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.