Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 12:09:50
|
|
|
|
pilotina
|
twixy moja, pogrešala sem te in komaj zdej sem videla tvoje tikerčke...lepo slikco si dala a ja pa še to sm zdej vidla...sva v istem dnevu ciklusa (13.) sam, da bom jst par dni za tabo zagledala močnega pluska
< Sporočilo je popravil pilotina -- 13.5.2009 12:14:55 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 12:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiii hvala mariee.. , jst sm tud visečka dons tukaj pa mi ni nič . Me tolk časa ni blo, da sm pogrešala to klepetanje in zapravljanje službenega časa.. Dons sm pravi mali bluzerček.. , ne ljubi se mi nič. No, včeri sm bla tud. Mmravljica, res sm mal važičke. Pa kaj.. Twixy.., ja me t bomo krajšale čas. Z veseljem.. Nisi zaupala kam odhajaš na medenčke.. No sej če je skrivnost ne bom težila... Eh..jst pa nič ne skrivam.., vam vse povem, pokažem... Drugač sm pa s kosila.. papala koruzno juhico, pa kanelon z zelenjavnim pirejem in pa paradižnika. Tok bi še eno porcijo zmazala, pa ne dajoo več.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 13:24:53
|
|
|
|
pilotina
|
jst pa z malce sem en mali sndvič pojedla, ker bom po delu naredila rižoto z šparglji pol pa greva v Hervis po crocse...majo akcijo 3 za 2
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 13:50:53
|
|
|
|
mariee
|
A res Pilotina, to se pa dobr sliši, moram sestri povedat, ker greva danes spet v šoping in ona bi jih ful rada imela.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 13:53:49
|
|
|
|
pilotina
|
ja ja, se splača zato bomo mi tri pare crocsov kupili...zame, za dragega in za sestro s tem, da je tretji par zastojn je pa tko, da če kupiš tri različne stvari je zastonj tista stvar, ki je najcenejša
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 13:56:58
|
|
|
|
tassika
|
Evo mene, danes pa jaz jem nezdravo, pomfri s kečapom in cockta Sej bom pol bolj pridna, bom naredila krompirjev golaž, to je samo za malico . Pilotina jaz imam pa ponaredek crocsov pa so mi čist ql res pa da sem jih imela samo za po službi in zdaj za v trgovino
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 14:07:28
|
|
|
|
malaMravljica
|
Joj, prejle sem se hvalila, da bom par dni sama sedaj, pa me je moj za kosilo vprasal, ce bi sla z njim, gre jutri za 4 dni v Bern in naslednji vikend spet. Jah, tko lepo je vprasal, pa tako bi rad, da grem z njim, sem rekla, da bi sla enkrat, rajsi drugi vikend, pa sem videla, da bi on ze jutri in sedaj sem 50:50 da grem jutri. Takoooo zgodaj bo treba vstat zjutraj, vidis Tassika, tebi je pa prisparano to. Jaz sem se pa ze prav veselila kaj bom vse naredila v tem casu. Saj se mogoce se izpogajam za naslednji vikend. Sam punce, mogla bom bit mal lepse oblecena, kaj naj naredim, tiste lepe hlace mi kar tko cudno stojijo na ta trebuh, nosecniske pa nimam nobene tko lepse. Pod oblekco bi pa skor mogla zabe met gor, to me tko nervira mene.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 14:09:45
|
|
|
|
tassika
|
MM a še vedno nimaš nobene tunike, jaz sem danes oblekla eno trenirko tako bolj legis hlače pa tuniko čez pa kar kulturno izgleda, čeprav mi pa naredi trebuh, ker se pod joškami zaveže in si ne upam taka k moji žlahti k bodo takoj ugotovili da ne stoji tako sama od sebe. No hotla sem rečt, da daj tuniko čez pa bo boljše, sevede če jo imaš. A vidiš, ti bi bila sama doma, meni je pa dolgčas pa bi kam šla, nikoli ni prav
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 14:09:57
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...če si je tvoj jenček zaželel pomfri in cockto, pa mu boš ja izpolnila željo ne vem sicer kako je s ponaredki, sam lahko povem za crocse, ki jih mam, da so meni res super...res, da se poleti noga spoti v njih (no kje pa se ne, poleti), ampak ker so antinevemkajtočno , noga ne zasmrdi pa še tko smešni so, da mi jih je prou fajn nosit
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 14:23:51
|
|
|
|
mariee
|
No, ko smo spet pri hrani jaz bom pa za kosilo imela pire, špinačo, pa pohan zrezek
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 14:30:14
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem hotla nardit bučke v omaki, pa so izginile iz skrinje, ne vem kdo jih je pojedel
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:07:25
|
|
|
|
pilotina
|
bučkice, njami letos bova mela svoje in solatko tudi, mmm obožujem jo tassi, kako ti pripraviš rižoto z šparglji (temi debelimi ) mariee...tvoje kosilo bi pa tudi jaz jedla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:08:02
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Jaz sem hotla nardit bučke v omaki, pa so izginile iz skrinje, ne vem kdo jih je pojedel pojedel jih je šKrat iz skrinje
< Sporočilo je popravil pilotina -- 13.5.2009 15:09:02 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:11:03
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, jaz sem si vceraj bucke sposodila, ker sem delala tisto omakco z razlicno zelenjavco, je bila njaaaaamiii.. hmm.. tisto modro lepo tuniko imam, ki mi jo je sencek predlagala, samo je na strikce zgoraj in to ne smem pol. Ves, moj bo delal na sejmu in saj bom vecino zunaj, sam ko bom pri njem morem pa mal lepse zgledat. Pa zagotovo gremo s kaksnimi poslovnimi partenrji na vercerjo in morem spet malo lepsa bit. Jaz imam pa se izpred nosecnosti eno tako crno pletenino s kratkimi rokavi, ki se zaveze pod prsmi in tudi meni naredi trebuh in pravo nosecko iz mene. Ko jo oblecem mi vsi delajo da joooj kako mi je pa sedaj naenkrat trebuh zrastel V pogajanjih za Bern naslednji teden mi gre dobro
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:13:27
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...pa naj se bušček pozna, ka te briga ...maš tko lepega, da ga je škoda skrivat sem mogla hitro popravit post...sm te neki čudno preimenovala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:21:29
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina jaz vse ful poenostavim, dodam olivno olje in malo masla, prepražim čebulo in šparglje, dodam riž, vod in belo vinod, začimbeno sol, poper, malo goveje kocke in na koncu če se mi zdi tako pusta vmešam še malo masla + obvezno naribam notri parmezan, to je edina rižota, ki jo jaz jem z parmezanom MM jaz bi potem oblekla oblekico, ali pa bi pod tuniko dala eno črno majčko pa potem to čez, samo če moraš biti ful urejena potem pa pač oblekco, kaj si pač nosečka, jaz sem tudi, pa sploh ne dojemam, moj komaj čaka petek, da bo lahko vsem povedal, jaz pa sploh nimam več neke želje po tem, tisti za katere sem želela da vejo že vedo, za ostale pa mi je malo tako, ne vem sploh nimam nobenega filinga, kdaj kaj kupti, kdaj začet kaj opremljat, kako sploh naprej, sem se udtavila nekje na sredi in ne znam več naprej.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:27:46
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Pilotina jaz vse ful poenostavim, dodam olivno olje in malo masla, prepražim čebulo in šparglje, dodam riž, vod in belo vinod, začimbeno sol, poper, malo goveje kocke in na koncu če se mi zdi tako pusta vmešam še malo masla + obvezno naribam notri parmezan, to je edina rižota, ki jo jaz jem z parmezanom mi je všeč hvala, bom naredila tako
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:28:45
|
|
|
|
tassika
|
upam, da bo dobro, da me ne boš potem kregala, da je zanič recept, malo probaj vmes, če ti manjka še kakšna začimba, jaz potem kar malo improviziram, fino je če dodaš na koncu še malo svežega petršilja evo neakako na ta način, samo brez smetane in jaz nič ne čakam da vino povre, zmešam pol vode pol vina http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11315
< Sporočilo je popravil tassika -- 13.5.2009 15:32:05 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:40:41
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika upam, da bo dobro, da me ne boš potem kregala, da je zanič recept, nič ne boš ti kregana, če bom jst zamutila s čim recept je že dober, sam pol je od kuharce odvisno
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 15:42:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, v kaj si me pa preimenovala? Mi ne pade nic smotanega na pamet. Ah saj se ne sekiram, ce se trebuh vidi, itak nosim spet oprijete majcke in pol se itak vidi Tassika, jaz sem na zacetku ob vsakem pregledu sla kaj malega za oblect kupit in pol se je kar nabralo. Oblekc imam ze skoraj zadosti v st 56 in 62. Vceraj sem narocila lezalnik, pa zacetni komplet flask in dud sem vceraj kupila. Ce bom rabla bom, ce ne pac ne. Bombaznih plenic tudi ze imam verjetno dovolj, pa 2 dekci imam, to sem kupila ko sem kje kaj lepega in dobrega videla. Ja, jogi sva skupaj narocila, ker je tako naneslo in vceraj sva dala narocilo za sobico po narocilu. Do tu je bilo vse spontano. Sedaj morem se vozek, ga grem sprovat v trgovino, ceprav vem katerega bom. In seznam si morem spintat, da bom mal crtala, pride se veliko malih zadev sedaj. Bos videla, malo si oglej na netu kaj hvalijo in kaj se rabi, pa pol precekiraj kje imajo ugodne cene in tako bos kmalu imela vse kar rabis. Saj ko zacnes te azdevce kupovati je prav lepo, tudi ti bos super uzivala se v tem. Punce, jaz pa pogresam naso mamico Soncek danes.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 17:16:46
|
|
|
|
sonček85
|
Avent.jaz mislim ,da ti bo ,merni tu pa tam koristi ,če mu dam kak čajček ,ne kupuj pa preveč flašk saj ne veš če jih boš potrebovala ,toliko.Jaz npr.potrebujem 1-2 ,več ne ker dojim kajti-strije.jaz sem se mazala lepo od začetka do konca pa imam sedaj grdega bušpija ,če ga slikam vas bo kap,a se ne sekiram samo da imam zdravega otročka mm-previjalna ,ja to pa le glej da ima veliko predalov ,moja ima tri in ob strani za cote na vrata ,meni pridde prav rižkoo:kako lep a slikca v tikerčku twixy.poletje bo kmalu tukaj in nikar ne jokaj me smo tukaj mm.hvala da si me pogrešila ,samo imam tako štalo doma da sem se včeraj pošteno jokala.Kot veste nam rihtajo streho in ker še v 3 dneh niso uspeli narest in uredit teh par kvadratov ,nam je včeraj k je lilo k noro , novo otroško sobo vse kote zalilo in cel strop.tko da ima sedaj Aleks novo otroško sobo celo v kur....... in jo je prišel šele sedaj do konca popravit ,no prišel je ob 14.45,pa je šel v delavnico in ga do sedaj še ni nazaj ,no pa naj začne spet dež in bo še več škode.Cenilec se pa njegov ne oglasi na mobi.Men se bo Prav na jok mi gre Sem pa vse clepo poslikala in me čist nič ne briga naj zrihtajo in popravijo škodo pa še plačajo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 17:34:13
|
|
|
|
Nogavica
|
Oh, sonček85, . Vem, kako se počutiš. Mi smo imeli pred 4 leti požar in nam je zgorelo celo ostrešje. Tako smo bili v pozni jeseni brez strehe nad glavo in to kar lep čas, ker smo rabili celo večnost, da smo našli nekoga, ki nam je potem naredil novo streho. V tistem mesecu, ali koliko je pač bilo, ko smo imeli streho pokrito samo s cerado, je pihal noro močan veter, da smo včasih sredi noči letali na vrh vezat cerado na tramove, ker se je trgalo. Kot zakleto je tudi veliko deževalo in nam ful zamakalo v spodnjo etažo, gori je pa itak bila cela štala, ker je pri vsaki špranjici v ceradi not teklo. Za nameček pa je še sneg vrglo in je teža ful napela cerado, ki se je začela trgat, ponekod so se naredili pravi "žepi" in tam se je nabiral sneg, ki se je potem spremenil v led, ko se je malo segrelo, pa je bilo tam spet ogromno vode, ki je vsepovsod curila. Upam, da vam čimprej porihtajo, ker to pa vem, da te stane živcev.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 17:34:49
|
|
|
|
Nogavica
|
twixy, nimam fotk! Pa tako rada bi jih videla.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 18:06:25
|
|
|
|
malaMravljica
|
To je ta previjalna, ki mi je bila tako vsec. Saj mogoce res ni visek kvalitetete ampak v zivo mi je izgledala tako lepa. So mi bile pa te policke tolk super, ker imas v bistvu spodaj dvodelno omarico, v enem delu pa v vrata vdrte tiste policke in se zadaj potem z obeh smeri policke. Zaradi tistega regala zadaj pa je previjalni del res globok. Mogoce pride ideja kateri prav. Ja, pa omara je imela tudi ena vrata tako udrta in policke se iz zunanje strani neeee.. pri nas pada nekaj med sodro in toco
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 13.5.2009 18:09:46
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mah, sem laufala roze iz balkona pobirat, gredo pokrivat na vrt in cunje pod balkon bolj notri obesit, pa sem pisala malo prej in malo pol in pozabila kaj sem vse hotla. Soncek, ma se mi smilis, nova sobica in pol nekaj takega. Vse poslikajta in opremita z datumi in klici na zavarovalnico na vse mozne stevilke. Potegnita se zase, da dobita odskodnino povrnjeno.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.