nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. itak da bo punčka, to sem ti že napovedala Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža okoli 3300g no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničle Špelin@ mislm da tretjega ne bo Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... Kaj šele tretjega hmmm, jest mislm da ne bo tretjega , no kaj pa veš Malo se hecam - itak je prav, da imata toliko otrok, kot si jih želita. Če sta to dva, naj bosta Ej, a o imenih si že kaj razmišljala? Gaja in ... ma sploh ne vem, nč mi ni všeč . Boste ve tuki gor predloge dajale, pa da najdemo enga, čeprov mi kr nobeno ni všeč, mal sm čudna Pa imaš kakšne prioritete? Podobno zveneče, rimajoče se, določeno št. črk, daljše, krajše, ista začetna črka, sodobno, staromodno,...? Meni se zdi dopadljiva (zame) kombinacija recimo Gaja in Jana. Ali Gaja in Brina ali Tisa. ma nč nimam kšnih kriterijev, Brina je pa ime naši psički , Tisa mi neki ni, Jana mi je bl za starejše , Blo mi je všeč Tija, sam zdej jih je full, Al pa Maša,ma ne vem Kaj pa Sara?