|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
13.5.2009 11:44:53   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eva spi 1. rundo. ponoči sma spale ok, le da je okrog 4ih ratala lačna, pol sma pa skupi spale do 7ih, ko je mogla AB vzet!
upam, da zdle spi vsaj 3/4 ure da lahko okna do konca umijem, cote dam sušit in kosilo pripravim. grema pol v mb na faks, pa si moram še stvari pripravit! user posted image

Tole bo pa pester dan user posted image

Tudi mene čaka danes kup "zunanjih" opravkov, ampak moram počakati do 13h, ko pride k meni moja mami, da bo pazila na Gregca.

A veste, da se mulc še vedno divje upira spanju? Kljub praktično neprespani noči še noče mrkniti...

to njegovo spanje je neverjetno! a res rabi tako malo spanja, al kaj??? zanimivo, da ga čez dan nič ne matra, ker ponoči tako malo spi

Mene matra pomanjkanje spanja, njega pa čisto nič user posted image Evo, zdajle sem ga uspela končno uspavat, grem malo ležat.

Gregi le glej, da boš spal najmanj eno uro!!! Mami ti si pa tudi spočij.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
13.5.2009 11:56:54   
Srčekgirll
Hejho!

Pr nas je vse ok. Vid user posted image , vreme in moje počutje tuduser posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
13.5.2009 11:56:57   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Evo me. Pr nas vse štima. Dns sm delala dopoldne in to 8 h kr sm pop. rabla frej. Včeraj sm delala 6h pa ju3 bom tud, dns 8h, k mamo ta 36 ur delovnik pa mormo tisti k delamo po 4h prnest 8h na mesec v dobro, da se pokrije, kr neki.

Očitno mene resno zafrkava matematika, ker tegale ne razumem user posted image

Lej. Pr nas mamo za nekaj časa spet 36h/teden delovnik namest 40h/teden. Torej smo vsak drug petek frej. Tisti ki delamo po 4h moramo v tem mescu nabrat za en dan ( torej tista dva petka k smo frej) 8h, al pa lohk odkloniš, sam pol dobiš manj plačano. Jst delam po 4h ( 20h/ teden), tko da sm v ponedeljek namest 4h delala 6h (2h viška), včeraj sm 8h(4h viška) in danes bom spet 6h(2h viška). In ta višek seštej in dobiš 8h. Torej mam pol na mesec en dan za tista dva petka pokrita. Upam, da sm dovolj jasno napisala in da zdej štekašuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
13.5.2009 11:56:59   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Emilija in Tara

vse najboljše za 1. svečko!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
13.5.2009 11:57:18   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ali je kakšnen čvek na vidiku? Bomo imele kakšnega v čast 1.RD naših hroščkov?

Fajn bi bilo, sploh če bi se zgodil kje v bližini MBuser posted image

jajajaja,...sam nekje na polovici bi blo bolš, za vse, kr MB je zame predeleč.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
13.5.2009 12:23:41   
nia5
Dan user posted image
Kako ste kaj? Včeraj se mi ni več uspelo javit, sem jo zelo težko uspavala, pol pa sem se ji kar pridružila, še tv-ja se mi ni dalo gledat. Danes zjutraj pa sem jo mogla zbudit revico, ne vem zakaj tako zgodaj naročajo take male user posted image
No, doktor je reko, da za zdaj ne bo predpisal očal, ker je taka dioptrija (+2 na obeh) za take male normalna, če bi bilo pa več, pa bi ji, čez pol leta pa imamo kontrolo. Sem si kar oddahnila.
Kasso, koliko pa je imela Varja dioptrije?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.5.2009 12:26:33   
suzy85
kosilo je že skoraj gotovo - eva bo jedla puranji file v smetanovi omaki, jst pa puranje koščke z zelenjavo in sirom. mmm.. user posted image aja, pa eva še spi! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
13.5.2009 12:27:46   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo!

Danes same žalostne stvari berem na forumuuser posted image user posted image . Novico o TamariJ pa sem prebrala tisti dan, ko sem prišla iz porodnišniceuser posted image user posted image .

Smo bili danes v posvetovalnici, dobili pikeca, je pa bil Videk zelo hraber. Še kri mu je vzela iz prstka, ker ima skoz trombocite povišane, ampak ni nič narobe, je le malo povečano število.

Mere: 11.020 gramov imamo user posted image , 76 cm in OG 48,5 cm.

Sedaj pa grem Videka spat spakirat, ker je že zelo zaspan.

user posted image user posted image user posted image za lepe mere

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
13.5.2009 12:28:44   
Anonimen
Dan. Gaja je zaspala pa sm mislila bit mal na rr pa nm je šrtoma zmanjkaluser posted image . Baterije na laptopu so pa čist prazne že. Zdej pa ne vem kaj naj delamuser posted image  Dobr da sm vsaj neki že skuhala pa da sva pojedle.
Če ga še neki časa ne bo, bova pa verjetn šle mal k tašči.
Ma nč, grem pico nardit, pa upam, da jo bom lohk še dons speklauser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.5.2009 12:30:01   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čer mačkice

moja frajla že spi,jst sem pa tudi v pižami,grem brat knjigo in počasi spat.Za mano je prvi dan v službi in sem uničena,glavobol neverjetno intenziven,v službi ko kura brez glave ker je tolk novosti,da se ne znajdem in sam skačem sem pa tja.Upam da se kmalu ujamem v ritem.Hudo mi je blo pa tolk k sem šla,kr srce se mi je trgal,sem jokala  celo pot pa še v službi sem komaj prestala.Končno sem res začela uživati pa sem mogla it,mala pa tak cuker,ko sem pršla,ni se odlimala od mene,lupčki pa moj moji so bili na polno talani,uspavat sem jo mogla na rokah,ker se je trgala v posteljici ko nora,sem jo stisnla k seb pa mi je božala lase iin zadremala zraven.Pikci mali kolk so bogi k tko mamice pogrešajo,me pa njihuser posted image user posted image user posted image

No da vidm kaj se je dogajalo čez dan:
Nina user posted image user posted image user posted image za punčko,da bi le bila zdrava,se ti trebušček žew kej pozna?

Katina in Kasso super torte,ste majstrceuser posted image user posted image user posted image

Tamara jokam ko se spomnim nazaj,mislim nate,drži se.

Hijenca Videk je pa ornk možakaruser posted image

O fa.k kera svinjaje zapeljal v otroke,pa saj to ne moreš verjet keri idioti tlačijo to zemljouser posted image user posted image user posted image

Nekam turoben dan je dons,ful negativnega je v luftu,grem kar počas zalegnt pa mal mojo pupiko pocartat,nočko

user posted image user posted image user posted image , saj se bosta obe privadile

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
13.5.2009 12:30:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Kako ste kaj? Včeraj se mi ni več uspelo javit, sem jo zelo težko uspavala, pol pa sem se ji kar pridružila, še tv-ja se mi ni dalo gledat. Danes zjutraj pa sem jo mogla zbudit revico, ne vem zakaj tako zgodaj naročajo take male user posted image
No, doktor je reko, da za zdaj ne bo predpisal očal, ker je taka dioptrija (+2 na obeh) za take male normalna, če bi bilo pa več, pa bi ji, čez pol leta pa imamo kontrolo. Sem si kar oddahnila.
Kasso, koliko pa je imela Varja dioptrije?

user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
13.5.2009 12:31:21   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan. Gaja je zaspala pa sm mislila bit mal na rr pa nm je šrtoma zmanjkaluser posted image . Baterije na laptopu so pa čist prazne že. Zdej pa ne vem kaj naj delamuser posted image  Dobr da sm vsaj neki že skuhala pa da sva pojedle.
Ma nč, grem pico nardit, pa upam, da jo bom lohk še dons speklauser posted image

pri nas mamo tudi vse na elektriko - spodaj in zgoraj! in smo v temi, ko je zmanjka! user posted image upam, da hitro pride nazaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
13.5.2009 12:34:03   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dan

Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vednouser posted image user posted image . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno user posted image . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost.

user posted image user posted image user posted image itak da bo punčka, to sem ti že napovedalauser posted image user posted image user posted image  Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm

Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža user posted image  okoli 3300guser posted image

no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničleuser posted image

Špelin@ mislm da tretjega ne bouser posted image

Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... user posted image user posted image user posted image Kaj šele tretjega user posted image

hmmm, jest mislm da ne bo tretjegauser posted image , no kaj pa vešuser posted image

user posted image user posted image user posted image Malo se hecam - itak je prav, da imata toliko otrok, kot si jih želita. Če sta to dva, naj bosta user posted image
Ej, a o imenih si že kaj razmišljala? Gaja in ... user posted image

ma sploh ne vem, nč mi ni všečuser posted image . Boste ve tuki gor predloge dajale, pa da najdemo enga, čeprov mi kr nobeno ni všeč, mal sm čudnauser posted image

Joj, kake probleme sem jaz imela z izbiro imena, sem vse prešnofala in mi ni bilo nič všeč. Pol pa sem po naklučju v časopisu prebrala ime ene igralke in sem takoj vedela da je pravo in da bo user posted image všeč. Za fantka pa nisem imela imena, saj to kar je bilo meni vsaj približno ok, user posted image ni hoto slišat (Val, Liam...)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
13.5.2009 12:35:48   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dan

Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vednouser posted image user posted image . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno user posted image . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost.

user posted image user posted image user posted image itak da bo punčka, to sem ti že napovedalauser posted image user posted image user posted image  Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm

Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža user posted image  okoli 3300guser posted image

no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničleuser posted image

Špelin@ mislm da tretjega ne bouser posted image

Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... user posted image user posted image user posted image Kaj šele tretjega user posted image

hmmm, jest mislm da ne bo tretjegauser posted image , no kaj pa vešuser posted image

user posted image user posted image user posted image Malo se hecam - itak je prav, da imata toliko otrok, kot si jih želita. Če sta to dva, naj bosta user posted image
Ej, a o imenih si že kaj razmišljala? Gaja in ... user posted image

ma sploh ne vem, nč mi ni všečuser posted image . Boste ve tuki gor predloge dajale, pa da najdemo enga, čeprov mi kr nobeno ni všeč, mal sm čudnauser posted image

Pa imaš kakšne prioritete? Podobno zveneče, rimajoče se, določeno št. črk, daljše, krajše, ista začetna črka, sodobno, staromodno,...?
Meni se zdi dopadljiva (zame) kombinacija recimo Gaja in Jana. Ali Gaja in Brina ali Tisa.

ma nč nimam kšnih kriterijev, Brina je pa ime naši psičkiuser posted image , Tisa mi neki ni, Jana mi je bl za starejšeuser posted image , Blo mi je všeč Tija, sam zdej jih je full, Al pa Maša,ma ne vemuser posted image

Kaj pa Sara?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
13.5.2009 12:39:15   
nia5

Hja sem spet sama tule gor zato bom rekla - NOČ JE ZA SPANJE!

Noč je bila za vse drugo, samo spanje ne user posted image

Spal od nekaj minut čez 23h do 1:50. Potem je sledila ura prepričevanja, da bi bilo fino, če bi še spal, ampak se ni dal user posted image Dobre pol ure igre, potem pa spet vpitje, ker je čutil, da ga lovi spanec. Od obupa prižgan Baby TV, uspelo, da je nazaj zaspal ob pol 5h, se zbudil ob 6h za sok in dudko, trenutno še spi. Aha, zbudil se je...

A je treba še kaj dodajat? user posted image

Sorry, ampak res ne vem ali naj se user posted image ali user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.5.2009 12:40:47   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicamuser posted image

O lej jo zgubljeno, kako si?

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
13.5.2009 12:41:28   
nia5

Emilija in Tara

user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image

In od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.5.2009 12:43:18   
nia5

Mi smo spali še kar dobro. Malo slabše med četrto in peto, ampak za zdržat.

Sem pa danes spet slabo novico izvedelauser posted image user posted image Je bila zvečer v naših krajih spet ena prometna s smrtnim izidom, v kateri je stradal oče se mi zdi, da štirih otrok. Najmlajša je še v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image Groza. Pa da ne govorim o človeku, ki je zakrivil nesrečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poznam oba.

Pa to je za zjokat, kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.5.2009 12:47:08   
Anonimen
Nia ja Sara je uredu, sam smo mel pa prejšnjo psičko Sarouser posted image , pa še ena kolegica ma punčko Saro.
Anitka Alina mi ni, Jona je od kolegice hčerka, joj joj kolk sm smotanauser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.5.2009 12:47:09   
Anonimen

pri nas mamo tudi vse na elektriko - spodaj in zgoraj! in smo v temi, ko je zmanjka! user posted image upam, da hitro pride nazaj!

evo ga že mamouser posted image . Ma to je res smotan k je vse na elektriko, sej nism vedla kaj naj delamuser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.5.2009 12:47:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Emilija in Tara

user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image

In od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa od naju

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.5.2009 12:48:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Čer mačkice

moja frajla že spi,jst sem pa tudi v pižami,grem brat knjigo in počasi spat.Za mano je prvi dan v službi in sem uničena,glavobol neverjetno intenziven,v službi ko kura brez glave ker je tolk novosti,da se ne znajdem in sam skačem sem pa tja.Upam da se kmalu ujamem v ritem.Hudo mi je blo pa tolk k sem šla,kr srce se mi je trgal,sem jokala  celo pot pa še v službi sem komaj prestala.Končno sem res začela uživati pa sem mogla it,mala pa tak cuker,ko sem pršla,ni se odlimala od mene,lupčki pa moj moji so bili na polno talani,uspavat sem jo mogla na rokah,ker se je trgala v posteljici ko nora,sem jo stisnla k seb pa mi je božala lase iin zadremala zraven.Pikci mali kolk so bogi k tko mamice pogrešajo,me pa njihuser posted image user posted image user posted image

O hudo user posted image user posted image user posted image . Upam, da se kmalu navadita na nov ritemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče boste rekle, da sem slaba mama, a sem tudi Varjo že navadila, da vzdrži kak dan brez mene. Pri moji mami je spala dve noči zapored, brez da bi prišla domov, ali nas videla, tudi pri tašči je že večkrat in ni nobene hujše reakcije. Rada pa me ima še vedno in jaz njo še boljuser posted image

Ja tud Gaja velikokrat prespi pri naših al pa pri tašči. Njej je itak vseen kje je, sam da dogajauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.5.2009 12:52:53   
tilči
Komaj čakam,da bo toliko toplo,da bo Tilen lahko bos,ker me že ves čas zafrkava in meče nogavice doluser posted image

Nejc spi,Tilen ima pa še malo fore,potem pa tudi v mižale.Dopoldne smo bili pri naših,pa v trgovini.Je Nejc ves navdušen,kadar lahko vozi ta mali vozičekuser posted image

Sem dobila položnico za vrtec in je bil Nejc cele tri dni notri v apriluuser posted image .

Nina...kaj pa Nika,Nuša,Lana?

Pri meni je bilo pa ime za Tilna že 18 let na spisku.user posted image To je cela zgodba.Sestra je zelo težko zanosila,ker je mož prebolel mumps.Potem pa se je meni sanjalo,da je noseča,da bo rodila fantka in da bo Tilen.Vse se je uresničilo,samo Tilen ni bil.user posted image Je pa zato sedaj naš,pa še v sosednji vasi imamo hrib,kjer je cerkev Sv.Tilna,tako da moram enkrat nesti Tilna na Tilnauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.5.2009 12:54:29   
Anitka

Nia ja Sara je uredu, sam smo mel pa prejšnjo psičko Sarouser posted image , pa še ena kolegica ma punčko Saro.
Anitka Alina mi ni, Jona je od kolegice hčerka, joj joj kolk sm smotanauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image maš pa težave z imeniuser posted image user posted image user posted image user posted image Lena, Nela, Leni, Zoja, Maruša.... Sicer pa imate še nakj časa.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.5.2009 12:56:55   
Anitka

Komaj čakam,da bo toliko toplo,da bo Tilen lahko bos,ker me že ves čas zafrkava in meče nogavice doluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tole pa poznam. Naš je bil zadnjič dva dni zunaj čez dan že kar brez nogavičk.

Nejc spi,Tilen ima pa še malo fore,potem pa tudi v mižale.Dopoldne smo bili pri naših,pa v trgovini.Je Nejc ves navdušen,kadar lahko vozi ta mali vozičekuser posted image

Sem dobila položnico za vrtec in je bil Nejc cele tri dni notri v apriluuser posted image .

Upam, da bo zdaj bolje.

Nina...kaj pa Nika,Nuša,Lana?

Pri meni je bilo pa ime za Tilna že 18 let na spisku.user posted image To je cela zgodba.Sestra je zelo težko zanosila,ker je mož prebolel mumps.Potem pa se je meni sanjalo,da je noseča,da bo rodila fantka in da bo Tilen.Vse se je uresničilo,samo Tilen ni bil.user posted image Je pa zato sedaj naš,pa še v sosednji vasi imamo hrib,kjer je cerkev Sv.Tilna,tako da moram enkrat nesti Tilna na Tilnauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?