Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:34:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SEM ČISTO IZ SEBE!!!!!!! Kateri jebe.ni ass-hole je to storil??! Piz.da, a folk RES ne more upoštevat omejitev!!! Pa še merilnik hitrosti je tam, da ja veš, koliko voziš! "Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11 Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše." groza! pa saj ni za verjet!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:34:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. za dober rezultat na NS!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:36:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nia5 za vice. In je uspelo Nii zaspat? Gal je mrknil pred 15-imi minutami, jaz pa tudi razmišljam, da bi šla malo v horizontalo, da bom lahko zvečer kakšen film pozno v noč pogledala. Bo danes morda na vrsti Revni milijonar. dober film, pa tud Marley and me, ki si ga včeraj gledla, mi je bil všeč. Yes man ste že gledle? Jst sm si posnela P.S. I love you, pa mi ful šteka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:37:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mi smo glavno praznovanje že opravili, mamica se je potrudila in spekla XXL torto, ki je izginila kot bi mignil. Za prvo svečko se je morala potrudit, a ne? Na hitro sem videla Varjino tortico, super tortica . Itak pa vem, da Kasso obvlada. Vem, da vas nekaj že hodi v službo, ker nisem brala ne vem kako se počutite. Upam, da dobro. Mi še čakamo odgovor na našo pritožbo v zvezi s podaljšanjem porodniške - vsak čas bo mesec in pol odkrar smo jo oddali. Trenutno koristim še lanski dopust in upam, da v tem času prejmemo odgovor. za super tortico! držim pesti, da ti podaljšajo porodniško in boš lahko še nekaj časa uživala doma ob Intiju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:38:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Z Gašperjem pa sva danes popoldne kmetovala . Posadila sem 10 sadik paradižnika, korenček, kumare, bučke, rdečo peso in upam, da mi srne in zajci ne bodo vsega pojedli men je uspelo 3 okna umit! še 4!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:38:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Smo bili danes v posvetovalnici, dobili pikeca, je pa bil Videk zelo hraber. Še kri mu je vzela iz prstka, ker ima skoz trombocite povišane, ampak ni nič narobe, je le malo povečano število. Mere: 11.020 gramov imamo , 76 cm in OG 48,5 cm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:39:22
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella lahko na seznamu popraviš datum, na 12.05.2009
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:47:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 zdej pa ne vem, al men ne dela vredu "refresh" gumb al je res tako zatišje tu gor! Zatišje, zatišje. jAZ PA SEM HOTELA ZDAJ DAT ŠE SPAT nIO, PA NOČE, SITNA PA JE KO RIT, ups zmotla , to je znoret, zaspana, kr vlegavla se, spat pa ne, pol pa naj sitnari, nosla je že ne bom eva je danes vsega skupaj spala 1,5 ure - po navadi več. zdle že spi, sam jo bom verjetno mal predramla, ker ji moram it fiziološko našpricat. ji je začelo malo iz noska tečt!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:47:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Smo bili danes v posvetovalnici, dobili pikeca, je pa bil Videk zelo hraber. Še kri mu je vzela iz prstka, ker ima skoz trombocite povišane, ampak ni nič narobe, je le malo povečano število. Mere: 11.020 gramov imamo , 76 cm in OG 48,5 cm.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 19:48:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella lahko na seznamu popraviš datum, na 12.05.2009 Težko Ga bom ob priliki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 20:53:44
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moja frajla že spi,jst sem pa tudi v pižami,grem brat knjigo in počasi spat.Za mano je prvi dan v službi in sem uničena,glavobol neverjetno intenziven,v službi ko kura brez glave ker je tolk novosti,da se ne znajdem in sam skačem sem pa tja.Upam da se kmalu ujamem v ritem.Hudo mi je blo pa tolk k sem šla,kr srce se mi je trgal,sem jokala celo pot pa še v službi sem komaj prestala.Končno sem res začela uživati pa sem mogla it,mala pa tak cuker,ko sem pršla,ni se odlimala od mene,lupčki pa moj moji so bili na polno talani,uspavat sem jo mogla na rokah,ker se je trgala v posteljici ko nora,sem jo stisnla k seb pa mi je božala lase iin zadremala zraven.Pikci mali kolk so bogi k tko mamice pogrešajo,me pa njih No da vidm kaj se je dogajalo čez dan: Nina za punčko,da bi le bila zdrava,se ti trebušček žew kej pozna? Katina in Kasso super torte,ste majstrce Tamara jokam ko se spomnim nazaj,mislim nate,drži se. Hijenca Videk je pa ornk možakar O fa.k kera svinjaje zapeljal v otroke,pa saj to ne moreš verjet keri idioti tlačijo to zemljo Nekam turoben dan je dons,ful negativnega je v luftu,grem kar počas zalegnt pa mal mojo pupiko pocartat,nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 zdej pa ne vem, al men ne dela vredu "refresh" gumb al je res tako zatišje tu gor! Zatišje, zatišje. jAZ PA SEM HOTELA ZDAJ DAT ŠE SPAT nIO, PA NOČE, SITNA PA JE KO RIT, ups zmotla , to je znoret, zaspana, kr vlegavla se, spat pa ne, pol pa naj sitnari, nosla je že ne bom eva je danes vsega skupaj spala 1,5 ure - po navadi več. zdle že spi, sam jo bom verjetno mal predramla, ker ji moram it fiziološko našpricat. ji je začelo malo iz noska tečt! zakaj ji pa to med spanjem delaš? jest počakam, da ji začne nosk nagajat pa se sama zbudi, pa zvečer ji dam preden gre spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Danes same žalostne stvari berem na forumu . Novico o TamariJ pa sem prebrala tisti dan, ko sem prišla iz porodnišnice . Smo bili danes v posvetovalnici, dobili pikeca, je pa bil Videk zelo hraber. Še kri mu je vzela iz prstka, ker ima skoz trombocite povišane, ampak ni nič narobe, je le malo povečano število. Mere: 11.020 gramov imamo , 76 cm in OG 48,5 cm. Sedaj pa grem Videka spat spakirat, ker je že zelo zaspan. za mere, je pa ornk dec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Z Gašperjem pa sva danes popoldne kmetovala . Posadila sem 10 sadik paradižnika, korenček, kumare, bučke, rdečo peso in upam, da mi srne in zajci ne bodo vsega pojedli vau pridna sta bla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. itak da bo punčka, to sem ti že napovedala Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža okoli 3300g no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničle Špelin@ mislm da tretjega ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:08:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice moja frajla že spi,jst sem pa tudi v pižami,grem brat knjigo in počasi spat.Za mano je prvi dan v službi in sem uničena,glavobol neverjetno intenziven,v službi ko kura brez glave ker je tolk novosti,da se ne znajdem in sam skačem sem pa tja.Upam da se kmalu ujamem v ritem.Hudo mi je blo pa tolk k sem šla,kr srce se mi je trgal,sem jokala celo pot pa še v službi sem komaj prestala.Končno sem res začela uživati pa sem mogla it,mala pa tak cuker,ko sem pršla,ni se odlimala od mene,lupčki pa moj moji so bili na polno talani,uspavat sem jo mogla na rokah,ker se je trgala v posteljici ko nora,sem jo stisnla k seb pa mi je božala lase iin zadremala zraven.Pikci mali kolk so bogi k tko mamice pogrešajo,me pa njih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Katy sej se bosta počas obe navadle, pa bo lažje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:10:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 zdej pa ne vem, al men ne dela vredu "refresh" gumb al je res tako zatišje tu gor! Zatišje, zatišje. jAZ PA SEM HOTELA ZDAJ DAT ŠE SPAT nIO, PA NOČE, SITNA PA JE KO RIT, ups zmotla , to je znoret, zaspana, kr vlegavla se, spat pa ne, pol pa naj sitnari, nosla je že ne bom eva je danes vsega skupaj spala 1,5 ure - po navadi več. zdle že spi, sam jo bom verjetno mal predramla, ker ji moram it fiziološko našpricat. ji je začelo malo iz noska tečt! zakaj ji pa to med spanjem delaš? jest počakam, da ji začne nosk nagajat pa se sama zbudi, pa zvečer ji dam preden gre spat ko sma se skopale sma spucale noseka, sem pa opazla, da težko diha, ko je zaspala, zato sem ji šla dat fiziološko. sj drugače tudi jst počakam, da se sama zbudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:11:17
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 zdej pa ne vem, al men ne dela vredu "refresh" gumb al je res tako zatišje tu gor! Zatišje, zatišje. jAZ PA SEM HOTELA ZDAJ DAT ŠE SPAT nIO, PA NOČE, SITNA PA JE KO RIT, ups zmotla , to je znoret, zaspana, kr vlegavla se, spat pa ne, pol pa naj sitnari, nosla je že ne bom eva je danes vsega skupaj spala 1,5 ure - po navadi več. zdle že spi, sam jo bom verjetno mal predramla, ker ji moram it fiziološko našpricat. ji je začelo malo iz noska tečt! zakaj ji pa to med spanjem delaš? jest počakam, da ji začne nosk nagajat pa se sama zbudi, pa zvečer ji dam preden gre spat ko sma se skopale sma spucale noseka, sem pa opazla, da težko diha, ko je zaspala, zato sem ji šla dat fiziološko. sj drugače tudi jst počakam, da se sama zbudi aha, jest ne upam tko k pol bi mela žurko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:23:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice moja frajla že spi,jst sem pa tudi v pižami,grem brat knjigo in počasi spat.Za mano je prvi dan v službi in sem uničena,glavobol neverjetno intenziven,v službi ko kura brez glave ker je tolk novosti,da se ne znajdem in sam skačem sem pa tja.Upam da se kmalu ujamem v ritem.Hudo mi je blo pa tolk k sem šla,kr srce se mi je trgal,sem jokala celo pot pa še v službi sem komaj prestala.Končno sem res začela uživati pa sem mogla it,mala pa tak cuker,ko sem pršla,ni se odlimala od mene,lupčki pa moj moji so bili na polno talani,uspavat sem jo mogla na rokah,ker se je trgala v posteljici ko nora,sem jo stisnla k seb pa mi je božala lase iin zadremala zraven.Pikci mali kolk so bogi k tko mamice pogrešajo,me pa njih O srčica moja, drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:25:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. itak da bo punčka, to sem ti že napovedala Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža okoli 3300g no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničle Špelin@ mislm da tretjega ne bo Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... Kaj šele tretjega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. itak da bo punčka, to sem ti že napovedala Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža okoli 3300g no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničle Špelin@ mislm da tretjega ne bo Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... Kaj šele tretjega hmmm, jest mislm da ne bo tretjega , no kaj pa veš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:29:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. itak da bo punčka, to sem ti že napovedala Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža okoli 3300g no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničle Špelin@ mislm da tretjega ne bo Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... Kaj šele tretjega hmmm, jest mislm da ne bo tretjega , no kaj pa veš Malo se hecam - itak je prav, da imata toliko otrok, kot si jih želita. Če sta to dva, naj bosta Ej, a o imenih si že kaj razmišljala? Gaja in ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 21:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. itak da bo punčka, to sem ti že napovedala Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža okoli 3300g no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničle Špelin@ mislm da tretjega ne bo Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... Kaj šele tretjega hmmm, jest mislm da ne bo tretjega , no kaj pa veš Malo se hecam - itak je prav, da imata toliko otrok, kot si jih želita. Če sta to dva, naj bosta Ej, a o imenih si že kaj razmišljala? Gaja in ... ma sploh ne vem, nč mi ni všeč . Boste ve tuki gor predloge dajale, pa da najdemo enga, čeprov mi kr nobeno ni všeč, mal sm čudna
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?