Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:24:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Emilija in Tara vse najboljše za 1. svečko! tudi z naše strani vse naj naj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:26:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo spali še kar dobro. Malo slabše med četrto in peto, ampak za zdržat. Sem pa danes spet slabo novico izvedela Je bila zvečer v naših krajih spet ena prometna s smrtnim izidom, v kateri je stradal oče se mi zdi, da štirih otrok. Najmlajša je še v vrtcu Groza. Pa da ne govorim o človeku, ki je zakrivil nesrečo Poznam oba. Jezuskristus Sem prebrala to novico in sem si rekla, da si ga zagotovo poznala... Ojej ENI SO PA RES KATASTROFA OD LJUDI !! Bolje, da ne veste kaj ima povzročitelj že na vesti Res ubogi otroci. V življenju jim žal do zdaj ni bila pot posuta z rožicami, zdaj pa še to. "Preiskovalci so ugotovili, da je 65-letni voznik kmetijskega traktorja vozil po lokalni cesti iz Domajincev proti vasi Krašči. Na začetku Kraščev je nenadoma zapeljal na levo stran vozišča, kjer je trčil v voznika kolesa z motorjem, ki mu je peljal nasproti. Pri trčenju se je mopedist tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče podlegel poškodbam. Voznik kolesa z motorjem je med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado. Voznik traktorja je opravil preizkus z elektronskim alkotestom, ki je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Zato so ga poslali še na strokovni pregled." Ni smajlija, ki bi ga zdajle prilepila. Iz vsega srca iskeno sožalje ženi in otrokom, meni se srce trga Spet umrl nič kriv... Kot tisto dekle pod avtobusom, ki ji je sodil pijanček, ki tega ni storil prvič...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:33:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice moja frajla že spi,jst sem pa tudi v pižami,grem brat knjigo in počasi spat.Za mano je prvi dan v službi in sem uničena,glavobol neverjetno intenziven,v službi ko kura brez glave ker je tolk novosti,da se ne znajdem in sam skačem sem pa tja.Upam da se kmalu ujamem v ritem.Hudo mi je blo pa tolk k sem šla,kr srce se mi je trgal,sem jokala celo pot pa še v službi sem komaj prestala.Končno sem res začela uživati pa sem mogla it,mala pa tak cuker,ko sem pršla,ni se odlimala od mene,lupčki pa moj moji so bili na polno talani,uspavat sem jo mogla na rokah,ker se je trgala v posteljici ko nora,sem jo stisnla k seb pa mi je božala lase iin zadremala zraven.Pikci mali kolk so bogi k tko mamice pogrešajo,me pa njih O hudo . Upam, da se kmalu navadita na nov ritem Mogoče boste rekle, da sem slaba mama, a sem tudi Varjo že navadila, da vzdrži kak dan brez mene. Pri moji mami je spala dve noči zapored, brez da bi prišla domov, ali nas videla, tudi pri tašči je že večkrat in ni nobene hujše reakcije. Rada pa me ima še vedno in jaz njo še bolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:34:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo spali še kar dobro. Malo slabše med četrto in peto, ampak za zdržat. Sem pa danes spet slabo novico izvedela Je bila zvečer v naših krajih spet ena prometna s smrtnim izidom, v kateri je stradal oče se mi zdi, da štirih otrok. Najmlajša je še v vrtcu Groza. Pa da ne govorim o človeku, ki je zakrivil nesrečo Poznam oba. Jezuskristus Sem prebrala to novico in sem si rekla, da si ga zagotovo poznala... Ojej ENI SO PA RES KATASTROFA OD LJUDI !! Bolje, da ne veste kaj ima povzročitelj že na vesti Res ubogi otroci. V življenju jim žal do zdaj ni bila pot posuta z rožicami, zdaj pa še to. "Preiskovalci so ugotovili, da je 65-letni voznik kmetijskega traktorja vozil po lokalni cesti iz Domajincev proti vasi Krašči. Na začetku Kraščev je nenadoma zapeljal na levo stran vozišča, kjer je trčil v voznika kolesa z motorjem, ki mu je peljal nasproti. Pri trčenju se je mopedist tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče podlegel poškodbam. Voznik kolesa z motorjem je med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado. Voznik traktorja je opravil preizkus z elektronskim alkotestom, ki je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Zato so ga poslali še na strokovni pregled." Ni smajlija, ki bi ga zdajle prilepila. Iz vsega srca iskeno sožalje ženi in otrokom, meni se srce trga Spet umrl nič kriv... Kot tisto dekle pod avtobusom, ki ji je sodil pijanček, ki tega ni storil prvič...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:38:32
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, sem ti hotela le omenit, da bi najbrž tudi Gregiju kot je Varji pomagala soda bikarbona. V banjico jo daš žličko in njega notri za kratek čas namakaš. Pena tudi pomaga, da se ne zagnojijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:40:32
|
|
|
|
kasso
|
Ali je kakšnen čvek na vidiku? Bomo imele kakšnega v čast 1.RD naših hroščkov?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:41:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, sem ti hotela le omenit, da bi najbrž tudi Gregiju kot je Varji pomagala soda bikarbona. V banjico jo daš žličko in njega notri za kratek čas namakaš. Pena tudi pomaga, da se ne zagnojijo Točno tole s sodo bikarbono sem včeraj zvečer naredila Hvala ti, ker si se spomnila name Saj mislim, da gre na bolje, rdečina okrog ene pike je manjša, otekline ni več, pa tudi gnojno več ne izgleda. Ima pa mali še vedno povišano temperaturo - vrti se med 38-38,3 st. C, upam, da se tole unese.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:43:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ali je kakšnen čvek na vidiku? Bomo imele kakšnega v čast 1.RD naših hroščkov? Fajn bi bilo, sploh če bi se zgodil kje v bližini MB
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:44:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, sem ti hotela le omenit, da bi najbrž tudi Gregiju kot je Varji pomagala soda bikarbona. V banjico jo daš žličko in njega notri za kratek čas namakaš. Pena tudi pomaga, da se ne zagnojijo Točno tole s sodo bikarbono sem včeraj zvečer naredila Hvala ti, ker si se spomnila name Saj mislim, da gre na bolje, rdečina okrog ene pike je manjša, otekline ni več, pa tudi gnojno več ne izgleda. Ima pa mali še vedno povišano temperaturo - vrti se med 38-38,3 st. C, upam, da se tole unese. Vročina bo najbrž kmalu padla in potem bo veliko boljše volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:44:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, sem ti hotela le omenit, da bi najbrž tudi Gregiju kot je Varji pomagala soda bikarbona. V banjico jo daš žličko in njega notri za kratek čas namakaš. Pena tudi pomaga, da se ne zagnojijo Točno tole s sodo bikarbono sem včeraj zvečer naredila Hvala ti, ker si se spomnila name Saj mislim, da gre na bolje, rdečina okrog ene pike je manjša, otekline ni več, pa tudi gnojno več ne izgleda. Ima pa mali še vedno povišano temperaturo - vrti se med 38-38,3 st. C, upam, da se tole unese.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:44:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ali je kakšnen čvek na vidiku? Bomo imele kakšnega v čast 1.RD naših hroščkov? Predlagajte in se bom poskusila prilagoditi. Samo počakajte name, da se norice pri Gregcu poslovijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:45:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ali je kakšnen čvek na vidiku? Bomo imele kakšnega v čast 1.RD naših hroščkov? Fajn bi bilo, sploh če bi se zgodil kje v bližini MB Zaradi mene komot.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:50:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Emilija in Tara vse najboljše za 1. svečko! tudi z naše strani vse naj naj tudi od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:50:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo spali še kar dobro. Malo slabše med četrto in peto, ampak za zdržat. Sem pa danes spet slabo novico izvedela Je bila zvečer v naših krajih spet ena prometna s smrtnim izidom, v kateri je stradal oče se mi zdi, da štirih otrok. Najmlajša je še v vrtcu Groza. Pa da ne govorim o človeku, ki je zakrivil nesrečo Poznam oba. Jezuskristus Sem prebrala to novico in sem si rekla, da si ga zagotovo poznala... Ojej ENI SO PA RES KATASTROFA OD LJUDI !! Bolje, da ne veste kaj ima povzročitelj že na vesti Res ubogi otroci. V življenju jim žal do zdaj ni bila pot posuta z rožicami, zdaj pa še to. "Preiskovalci so ugotovili, da je 65-letni voznik kmetijskega traktorja vozil po lokalni cesti iz Domajincev proti vasi Krašči. Na začetku Kraščev je nenadoma zapeljal na levo stran vozišča, kjer je trčil v voznika kolesa z motorjem, ki mu je peljal nasproti. Pri trčenju se je mopedist tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče podlegel poškodbam. Voznik kolesa z motorjem je med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado. Voznik traktorja je opravil preizkus z elektronskim alkotestom, ki je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Zato so ga poslali še na strokovni pregled." Ni smajlija, ki bi ga zdajle prilepila. Iz vsega srca iskeno sožalje ženi in otrokom, meni se srce trga Spet umrl nič kriv... Kot tisto dekle pod avtobusom, ki ji je sodil pijanček, ki tega ni storil prvič... pa sj to ne moreš verjet!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:51:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ali je kakšnen čvek na vidiku? Bomo imele kakšnega v čast 1.RD naših hroščkov? tega bi se tudi mi2 udeležile, če bo le takšna ura, da nama bo šlo skoz. prevoz ni tak problem, sam datum in ura!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:57:33
|
|
|
|
suzy85
|
eva spi 1. rundo. ponoči sma spale ok, le da je okrog 4ih ratala lačna, pol sma pa skupi spale do 7ih, ko je mogla AB vzet! upam, da zdle spi vsaj 3/4 ure da lahko okna do konca umijem, cote dam sušit in kosilo pripravim. grema pol v mb na faks, pa si moram še stvari pripravit!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 13.5.2009 11:03:19 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:07:43
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@ za nespanje! jana naj se oba tvoja otročeka hitro pozdravita! mmoojjccaa tudi jst naredim vedno manj zraven eve. včasih se zamoti, pa je pol ure mir, včasih pa še na wc ne morem v miru it! kasso otroka ne treba navadit tudi na druge ljudi, tako da da jo pustiš drugje spati. če ni navajen biti brez mame, imajo starši lahko hude težave. naše zaenkrat ni problema pustit v varstvu, je pa postala prava "mamina maza" odkar jo vozim v varstvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:08:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva spi 1. rundo. ponoči sma spale ok, le da je okrog 4ih ratala lačna, pol sma pa skupi spale do 7ih, ko je mogla AB vzet! upam, da zdle spi vsaj 3/4 ure da lahko okna do konca umijem, cote dam sušit in kosilo pripravim. grema pol v mb na faks, pa si moram še stvari pripravit! Tole bo pa pester dan Tudi mene čaka danes kup "zunanjih" opravkov, ampak moram počakati do 13h, ko pride k meni moja mami, da bo pazila na Gregca. A veste, da se mulc še vedno divje upira spanju? Kljub praktično neprespani noči še noče mrkniti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:12:26
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda? kaj naj rečem hodi še ne samo v hojci ko jo hočem tako na tla postaut cela zablokira plazit tudi noče se pa kotali če hoče dosešt kako igračo,drugače je pa zelo trmasta.Zdej hodivaa v Kranj dvakrat na teden na fizoterapijo.Tajda je zlo zahtevna hoče imet vso pozornost,včasih se je sama zaigrala pa je bilo celo uro mir zdej pa moram bit skoz znjo na tleh.Ko pa spi pa imam polno drugega dela,popoldan sta pa Anita pa Žan na računalniku tako da zlo teško pridem do njega.Sej vsake toliko časa hitro mal pofirpcam kaj pišete anpak vam vseeno na žalost ne morem sledit Se pravi, imaš zelo pestro Trmo pa tudi pri nas zelo dobro poznamo, imam vse 3 otroke trmaste (2 sta bikca, ena je rojena v znamenju dvojčka) koliko imaš pa stare starejšedva mislim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:14:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda? kaj naj rečem hodi še ne samo v hojci ko jo hočem tako na tla postaut cela zablokira plazit tudi noče se pa kotali če hoče dosešt kako igračo,drugače je pa zelo trmasta.Zdej hodivaa v Kranj dvakrat na teden na fizoterapijo.Tajda je zlo zahtevna hoče imet vso pozornost,včasih se je sama zaigrala pa je bilo celo uro mir zdej pa moram bit skoz znjo na tleh.Ko pa spi pa imam polno drugega dela,popoldan sta pa Anita pa Žan na računalniku tako da zlo teško pridem do njega.Sej vsake toliko časa hitro mal pofirpcam kaj pišete anpak vam vseeno na žalost ne morem sledit Se pravi, imaš zelo pestro Trmo pa tudi pri nas zelo dobro poznamo, imam vse 3 otroke trmaste (2 sta bikca, ena je rojena v znamenju dvojčka) koliko imaš pa stare starejšedva mislim Starejša je ravno dopolnila 10 let in jo že rahlo "razmetava", srednja pa bo junija stara 4 in je z vsemi žavbami namazana... Koliko sta pa tvoja dva stara?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:17:54
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda? kaj naj rečem hodi še ne samo v hojci ko jo hočem tako na tla postaut cela zablokira plazit tudi noče se pa kotali če hoče dosešt kako igračo,drugače je pa zelo trmasta.Zdej hodivaa v Kranj dvakrat na teden na fizoterapijo.Tajda je zlo zahtevna hoče imet vso pozornost,včasih se je sama zaigrala pa je bilo celo uro mir zdej pa moram bit skoz znjo na tleh.Ko pa spi pa imam polno drugega dela,popoldan sta pa Anita pa Žan na računalniku tako da zlo teško pridem do njega.Sej vsake toliko časa hitro mal pofirpcam kaj pišete anpak vam vseeno na žalost ne morem sledit Se pravi, imaš zelo pestro Trmo pa tudi pri nas zelo dobro poznamo, imam vse 3 otroke trmaste (2 sta bikca, ena je rojena v znamenju dvojčka) koliko imaš pa stare starejšedva mislim Starejša je ravno dopolnila 10 let in jo že rahlo "razmetava", srednja pa bo junija stara 4 in je z vsemi žavbami namazana... Koliko sta pa tvoja dva stara? pol imaš tudi pestro,moj žan bo letos star dvanajs pa ga tud vornk meče,moram pa rečt da ima veliko rajši Tajdo kot pa jo ima Anita jo veliko lažje njemu zaupam kot pa njej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:19:33
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda? kaj naj rečem hodi še ne samo v hojci ko jo hočem tako na tla postaut cela zablokira plazit tudi noče se pa kotali če hoče dosešt kako igračo,drugače je pa zelo trmasta.Zdej hodivaa v Kranj dvakrat na teden na fizoterapijo.Tajda je zlo zahtevna hoče imet vso pozornost,včasih se je sama zaigrala pa je bilo celo uro mir zdej pa moram bit skoz znjo na tleh.Ko pa spi pa imam polno drugega dela,popoldan sta pa Anita pa Žan na računalniku tako da zlo teško pridem do njega.Sej vsake toliko časa hitro mal pofirpcam kaj pišete anpak vam vseeno na žalost ne morem sledit Se pravi, imaš zelo pestro Trmo pa tudi pri nas zelo dobro poznamo, imam vse 3 otroke trmaste (2 sta bikca, ena je rojena v znamenju dvojčka) koliko imaš pa stare starejšedva mislim Starejša je ravno dopolnila 10 let in jo že rahlo "razmetava", srednja pa bo junija stara 4 in je z vsemi žavbami namazana... Koliko sta pa tvoja dva stara? pol imaš tudi pestro,moj žan bo letos star dvanajs pa ga tud vornk meče,moram pa rečt da ima veliko rajši Tajdo kot pa jo ima Anita jo veliko lažje njemu zaupam kot pa njej. Anita pa je stara sedemnajst
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:24:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva spi 1. rundo. ponoči sma spale ok, le da je okrog 4ih ratala lačna, pol sma pa skupi spale do 7ih, ko je mogla AB vzet! upam, da zdle spi vsaj 3/4 ure da lahko okna do konca umijem, cote dam sušit in kosilo pripravim. grema pol v mb na faks, pa si moram še stvari pripravit! Tole bo pa pester dan Tudi mene čaka danes kup "zunanjih" opravkov, ampak moram počakati do 13h, ko pride k meni moja mami, da bo pazila na Gregca. A veste, da se mulc še vedno divje upira spanju? Kljub praktično neprespani noči še noče mrkniti... to njegovo spanje je neverjetno! a res rabi tako malo spanja, al kaj??? zanimivo, da ga čez dan nič ne matra, ker ponoči tako malo spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:28:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda? kaj naj rečem hodi še ne samo v hojci ko jo hočem tako na tla postaut cela zablokira plazit tudi noče se pa kotali če hoče dosešt kako igračo,drugače je pa zelo trmasta.Zdej hodivaa v Kranj dvakrat na teden na fizoterapijo.Tajda je zlo zahtevna hoče imet vso pozornost,včasih se je sama zaigrala pa je bilo celo uro mir zdej pa moram bit skoz znjo na tleh.Ko pa spi pa imam polno drugega dela,popoldan sta pa Anita pa Žan na računalniku tako da zlo teško pridem do njega.Sej vsake toliko časa hitro mal pofirpcam kaj pišete anpak vam vseeno na žalost ne morem sledit Se pravi, imaš zelo pestro Trmo pa tudi pri nas zelo dobro poznamo, imam vse 3 otroke trmaste (2 sta bikca, ena je rojena v znamenju dvojčka) koliko imaš pa stare starejšedva mislim Starejša je ravno dopolnila 10 let in jo že rahlo "razmetava", srednja pa bo junija stara 4 in je z vsemi žavbami namazana... Koliko sta pa tvoja dva stara? pol imaš tudi pestro,moj žan bo letos star dvanajs pa ga tud vornk meče,moram pa rečt da ima veliko rajši Tajdo kot pa jo ima Anita jo veliko lažje njemu zaupam kot pa njej. Anita pa je stara sedemnajst O, dekle je potem že prava dama Itak ima ona že svoje poti, zato te razumem, da je Žan bolj pozoren do Tajde
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 11:29:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva spi 1. rundo. ponoči sma spale ok, le da je okrog 4ih ratala lačna, pol sma pa skupi spale do 7ih, ko je mogla AB vzet! upam, da zdle spi vsaj 3/4 ure da lahko okna do konca umijem, cote dam sušit in kosilo pripravim. grema pol v mb na faks, pa si moram še stvari pripravit! Tole bo pa pester dan Tudi mene čaka danes kup "zunanjih" opravkov, ampak moram počakati do 13h, ko pride k meni moja mami, da bo pazila na Gregca. A veste, da se mulc še vedno divje upira spanju? Kljub praktično neprespani noči še noče mrkniti... to njegovo spanje je neverjetno! a res rabi tako malo spanja, al kaj??? zanimivo, da ga čez dan nič ne matra, ker ponoči tako malo spi Mene matra pomanjkanje spanja, njega pa čisto nič Evo, zdajle sem ga uspela končno uspavat, grem malo ležat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?