Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 7:33:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa imaš kakšne prioritete? Podobno zveneče, rimajoče se, določeno št. črk, daljše, krajše, ista začetna črka, sodobno, staromodno,...? Meni se zdi dopadljiva (zame) kombinacija recimo Gaja in Jana. Ali Gaja in Brina ali Tisa. Alina, Jona, Lena... torej ti je moje ime všeč ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:04:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa imaš kakšne prioritete? Podobno zveneče, rimajoče se, določeno št. črk, daljše, krajše, ista začetna črka, sodobno, staromodno,...? Meni se zdi dopadljiva (zame) kombinacija recimo Gaja in Jana. Ali Gaja in Brina ali Tisa. Alina, Jona, Lena... torej ti je moje ime všeč ? Od kratkih imen je eno od tistih, ki so mi najbolj všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:05:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje za silo,saj se je ponoči nekaj zbujal ,a še vedno bolje kot pri tebi Špelin@ Sedaj se že igrata z balonom,a se bo kmalu lakota oglasila. Včeraj je bila tašča na kontroli za nogo in sedaj jo že lahko obremenjuje.je že tudi mobilna,saj je včeraj probala avto peljati .tako da sedaj ne more več jamrati,da ne more nič delati. Sem mislila,da bomo danes tudi šli na Zbilje na igrala,pa je vreme .mogoče se bomo na hitro spakirali in šli malo k našim. zate zaradi nočnega zbujanja. za taščo, da bo lahko sama svoje cunje poštimala
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.5.2009 8:06:12 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:09:26
|
|
|
|
tilči
|
Včeraj mi je stenska ura v kuhinji crknila in sedaj imam Tweetija gor-otroško uro.Sem jo Nejcu zaplenila. Pa sem se spomnila na SS.A katera ve,kje se skriva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:12:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včeraj mi je stenska ura v kuhinji crknila in sedaj imam Tweetija gor-otroško uro.Sem jo Nejcu zaplenila. Pa sem se spomnila na SS.A katera ve,kje se skriva? za SS pa nimam pojma, a se ni nič javila? Mani pa Nejc spi v vozeku zunaj pred pisarno, upam da bo še mal potegnu, da v miru nekja poknjižćim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:40:58
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:43:16
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Emilija in Tara vse najboljše za 1. svečko! tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:54:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja sem spet sama tule gor zato bom rekla - NOČ JE ZA SPANJE! Noč je bila za vse drugo, samo spanje ne Spal od nekaj minut čez 23h do 1:50. Potem je sledila ura prepričevanja, da bi bilo fino, če bi še spal, ampak se ni dal Dobre pol ure igre, potem pa spet vpitje, ker je čutil, da ga lovi spanec. Od obupa prižgan Baby TV, uspelo, da je nazaj zaspal ob pol 5h, se zbudil ob 6h za sok in dudko, trenutno še spi. Aha, zbudil se je... A je treba še kaj dodajat? Pa GREGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,nismo se tako zmenili Špelin@
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:55:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Emilija in Tara vse najboljše za 1. svečko! Tudi od naju z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:56:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro mi smo bili danes pokonci že ob 5h, tako da sva ob 6h vstala in sem ga misla kr v vrtec peljat, ampak spet kašlja kot zmešan, tako da je doma.. trenutno je z mojo mami na sprehodu, da lahko jst delam, pol pa še ne vem kako bo, moj dragi ga ne more imet, ker še sebe komaj prenaša na berglah okrog. Včeraj sem imela vajo kako je imeti dva otroka , sem pedenala oba.. no se še kaj javim, zdej pa morem deeeeeelat, ker imam gužvo Upam, da bo Nejči kmali spet zdrav, pa tudi tvoj drugi otrok naj hitro okreva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:57:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa imaš kakšne prioritete? Podobno zveneče, rimajoče se, določeno št. črk, daljše, krajše, ista začetna črka, sodobno, staromodno,...? Meni se zdi dopadljiva (zame) kombinacija recimo Gaja in Jana. Ali Gaja in Brina ali Tisa. Alina, Jona, Lena... torej ti je moje ime všeč ? Tudi meni
< Sporočilo je popravil Anitka -- 13.5.2009 8:58:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 8:59:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včeraj mi je stenska ura v kuhinji crknila in sedaj imam Tweetija gor-otroško uro.Sem jo Nejcu zaplenila. Pa sem se spomnila na SS.A katera ve,kje se skriva? Mogoče še praznuje svoJ RD
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:01:53
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, najprej sem stuširala, namazal in preoblekla Gregca. nato je pojedel on, ravnokar pa še jaz - zmazala sem 2 "pujska v srajčki", ki sta ostala od včerajšnje večerje, in veliko skledo solate. Upam, da bom lahko v miru še kavo spila, zaenkrat se mali še lepo sam podi za žogo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:02:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro mi smo bili danes pokonci že ob 5h, tako da sva ob 6h vstala in sem ga misla kr v vrtec peljat, ampak spet kašlja kot zmešan, tako da je doma.. trenutno je z mojo mami na sprehodu, da lahko jst delam, pol pa še ne vem kako bo, moj dragi ga ne more imet, ker še sebe komaj prenaša na berglah okrog. Včeraj sem imela vajo kako je imeti dva otroka , sem pedenala oba.. no se še kaj javim, zdej pa morem deeeeeelat, ker imam gužvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:02:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Emilija in Tara vse najboljše za 1. svečko!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:03:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včeraj mi je stenska ura v kuhinji crknila in sedaj imam Tweetija gor-otroško uro.Sem jo Nejcu zaplenila. Pa sem se spomnila na SS.A katera ve,kje se skriva? Za Soncnico Sandro *** pa upam, da se kaj oglasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:05:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam O jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:07:58
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo spali še kar dobro. Malo slabše med četrto in peto, ampak za zdržat. Sem pa danes spet slabo novico izvedela Je bila zvečer v naših krajih spet ena prometna s smrtnim izidom, v kateri je stradal oče se mi zdi, da štirih otrok. Najmlajša je še v vrtcu Groza. Pa da ne govorim o človeku, ki je zakrivil nesrečo Poznam oba.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 13.5.2009 9:08:32 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:10:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo spali še kar dobro. Malo slabše med četrto in peto, ampak za zdržat. Sem pa danes spet slabo novico izvedela Je bila zvečer v naših krajih spet ena prometna s smrtnim izidom, v kateri je stradal oče se mi zdi, da štirih otrok. Najmlajša je še v vrtcu Groza. Pa da ne govorim o človeku, ki je zakrivil nesrečo Poznam oba. Jezuskristus Sem prebrala to novico in sem si rekla, da si ga zagotovo poznala... Ojej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:14:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:43:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo spali še kar dobro. Malo slabše med četrto in peto, ampak za zdržat. Sem pa danes spet slabo novico izvedela Je bila zvečer v naših krajih spet ena prometna s smrtnim izidom, v kateri je stradal oče se mi zdi, da štirih otrok. Najmlajša je še v vrtcu Groza. Pa da ne govorim o človeku, ki je zakrivil nesrečo Poznam oba. Jezuskristus Sem prebrala to novico in sem si rekla, da si ga zagotovo poznala... Ojej ENI SO PA RES KATASTROFA OD LJUDI !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 9:57:53
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda? kaj naj rečem hodi še ne samo v hojci ko jo hočem tako na tla postaut cela zablokira plazit tudi noče se pa kotali če hoče dosešt kako igračo,drugače je pa zelo trmasta.Zdej hodivaa v Kranj dvakrat na teden na fizoterapijo.Tajda je zlo zahtevna hoče imet vso pozornost,včasih se je sama zaigrala pa je bilo celo uro mir zdej pa moram bit skoz znjo na tleh.Ko pa spi pa imam polno drugega dela,popoldan sta pa Anita pa Žan na računalniku tako da zlo teško pridem do njega.Sej vsake toliko časa hitro mal pofirpcam kaj pišete anpak vam vseeno na žalost ne morem sledit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:00:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda? kaj naj rečem hodi še ne samo v hojci ko jo hočem tako na tla postaut cela zablokira plazit tudi noče se pa kotali če hoče dosešt kako igračo,drugače je pa zelo trmasta.Zdej hodivaa v Kranj dvakrat na teden na fizoterapijo.Tajda je zlo zahtevna hoče imet vso pozornost,včasih se je sama zaigrala pa je bilo celo uro mir zdej pa moram bit skoz znjo na tleh.Ko pa spi pa imam polno drugega dela,popoldan sta pa Anita pa Žan na računalniku tako da zlo teško pridem do njega.Sej vsake toliko časa hitro mal pofirpcam kaj pišete anpak vam vseeno na žalost ne morem sledit Se pravi, imaš zelo pestro Trmo pa tudi pri nas zelo dobro poznamo, imam vse 3 otroke trmaste (2 sta bikca, ena je rojena v znamenju dvojčka)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:20:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo spali še kar dobro. Malo slabše med četrto in peto, ampak za zdržat. Sem pa danes spet slabo novico izvedela Je bila zvečer v naših krajih spet ena prometna s smrtnim izidom, v kateri je stradal oče se mi zdi, da štirih otrok. Najmlajša je še v vrtcu Groza. Pa da ne govorim o človeku, ki je zakrivil nesrečo Poznam oba. Jezuskristus Sem prebrala to novico in sem si rekla, da si ga zagotovo poznala... Ojej ENI SO PA RES KATASTROFA OD LJUDI !! Bolje, da ne veste kaj ima povzročitelj že na vesti Res ubogi otroci. V življenju jim žal do zdaj ni bila pot posuta z rožicami, zdaj pa še to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 13.5.2009 10:21:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicam Kako kaj Tajda? kaj naj rečem hodi še ne samo v hojci ko jo hočem tako na tla postaut cela zablokira plazit tudi noče se pa kotali če hoče dosešt kako igračo,drugače je pa zelo trmasta.Zdej hodivaa v Kranj dvakrat na teden na fizoterapijo.Tajda je zlo zahtevna hoče imet vso pozornost,včasih se je sama zaigrala pa je bilo celo uro mir zdej pa moram bit skoz znjo na tleh.Ko pa spi pa imam polno drugega dela,popoldan sta pa Anita pa Žan na računalniku tako da zlo teško pridem do njega.Sej vsake toliko časa hitro mal pofirpcam kaj pišete anpak vam vseeno na žalost ne morem sledit Tudi ti vidim, da imaš pestro pri hiši. Naš Gal zna biti tudi občasno prava mala trmica. Drži se in se ob priliki le še kaj oglasi.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?