giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka Jah pri teh ginekoloških zadevah zasebnosti res ni, ko sem bila jaz lani na urgenci sta bila v sobi 2 zdravnika ,2 sestri in mislim da trije ali 4 neki študentje al kaj jaz vem kaj. Pa se mi je doktor lepo predtavu pa njegov dr. asistent tud in zelo prijazno reku: Ja gospa kar slečte se. A ja sem rekla, kar slečem se nej. A vas bo tolk notr v sob...no pa so se začle vsi full smejat z mano vred, čeprav je bila situacija resna,..so se pol odstranl in so ostal notr sam trije no še sestra je odšla ven in na zdavniški hodnik pustila odprta vrata,...ja kaj čmo njim je to nekaj vsakdanjega. ha,ha,ha pridne bodite Jutri je dan ko bom videla mojo pikico, upam da bo vse o.k. Po NS pa poročam kako in kaj. lp, Popolnoma enako je bilo pri meni lani. Pa nisem bila samo enkrat na urgenci, ker mi po spontanem splavu hormon beta HCG ni hotel pasti, se je to vleklo in vleklo. Niso vedeli, kaj naj z menoj, al abrazija al ne, me gledali, šlatali, od zdravnikov do študentov in sester. Da ne govorim o tem, kako grob je bil en zdravnik s tisto palco za UZ. Joj, ne smem se niti spomniti. Da bi porod tako potekal, bi se mi čist zmešalo. Spakiram in grem domov rodit, resnično! Drugače pa ful hvala pupe za vse informacije o porodnišnicah. Lepo si jih kopiram, da bom imela na enem mestu čimveč informacij. Seveda je treba it tudi osebno tja in povprašati vse, kar te znaima, ampak prave izkušnje ne odtehtajo tone teorije. Zanima me, ali je sploh kakšna pupa, ki ni rodila leže na hrbtu, ampak v karšnemkoli drugem položaju ali pa celo v vodi?? Glede NS, to je bila naravnost fantastična izkušnja, o kateri se mi je smejalo in potem sanjalo še celo noč. Gospodič Pušenjak je totalno simpatičen dečko, z uhančkom v desnem ušesu, pravi frajer, ki pa je povrhu vsega tako velik strokovnjak. Če to ni privlačno, potem ne vem, kaj je. Meni je njegova energija, pristop, način govora totalno ustrezal in čisto sem bila presenečena, ko je preklopil na 3D oziroma 4D in se res ful, ful potrudil, da mi je posnel 3 filmčke v 4D. Vse skupaj je bilo, kot punce pravijo 75 € (60 nuhalna, 15 CD). Sem se pa tako smejala, ne vem zakaj mi je bilo vse skupaj totalno smešno, da sem se morala resno skoncentrirat, da je lahko snemal, pa da se nisem tresla. Zmeril je vse na hitro med pogovorm z nami, kar mi je bilo fantastično. Neverjetno, kako obvlada in meri in to tako spontano, da sploh ne veš, kdaj je že vse zmeril in zračunal in seveda povedal spol. In itak je fantek, kar sem od samega začetka čutila! Skratka, midva sva bila popolnoma zadovoljena in srečna. Malo smo še na koncu debatirali, zahvalila sem se mu za forum in to je to. Aja, me je pa malo zaskrbelo, ker je tako zelo pritiskal na trebuh, se mi ni sanjalo, da je to "dovoljeno", pa se je samo smejal in rekel, da ne smem preveč skrbet. Pa sem mu rekla, da mora razumet, da je to najin prvi otrok ... skratka, res lepa izkušnja, ki je ne bi zamenjala za nič na svetu. Od včeraj do danes pa sem že ene 50-krat pogledala filmčke, čist so hudi Tudi ostalim želim tako lepo izkušnjo na NS in srečno
< Sporočilo je popravil giotti -- 13.5.2009 10:42:35 >
|