giotti
|
Hello bejbike Kaki lepi bušiji To ste se totalno dobro spomnile, da imamo slikce. Je pa res, da smo do 4 tedne narazen in so eni bušiji že pravi nosečniški, drugim pa bi se lahko reklo, da smo se malo zredile in ljudje še ne vejo, a bi pomislili na nosečnost al samo malo večji trebuh, če seveda ne vejo nič o tebi. Meni itak ni jasno, od kod tako velik trebuh, če je pa pikica še tako zelo, zelo majhna in lahka Tole je mojih 11 tednov, mi je pa ta teden trebuh še ful kipnil, samo nimam fotoaprata, da ga slikam. Glede kil pa imam še vedno 2 manj kot na začetku, ampak čutim, da bo šlo zelo, zelo hitro gor. Tudi jaz imam jutri NS, komaj čakam, da spoznam tega čudežnega strokovnjaka, o katerem pa imam že vnaprej svojem mnenje. Bomo vidli, če se mi bo potrdilo. Upam, da ste se nahodile za vikend, jaz sem bila kar pridna, vsako jutro na Rožniku. Sicer pa požiram knjigo Moj porodni načrt in počasi že razmišljam, kam in kako roditi. Se bojim, da se v Slo. ne bo dalo to izpeljati po mojih želja. Se mi zdi pa to neskončno pomembna stvar, veliko bolj kot pogreb na primer, za katerega se ljudje blazno potrudijo, kako ga izpeljejo. Anyway, mejte se sladko in zdaj pa zares lahko že božamo nekaj konkretnega
|