|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
10.5.2009 20:58:23   
Nončika
alo!!

po krajšem premoru se oglašam.

toba, čestitke za brcike.

naj povem, da sem jih tudi jaz pričela čutit. mislim, da še niso ta prave in močne, ampak nekaj drugega kot pa tiste prebavne težavice. jaz sem večkrat občutila vse skupaj ravno v službi. pri meni je bilo podobno kot če bi šlo za otrdevanje, a samo za sekundico. glede na to, da bi naj po datumu z NS bila v 17t.

kar se tiče priimka in koruzništva. midva živiva na koruzi že kar nekaj let. uradno pa sva priznala najino koruzništvo po rojstvu male. ko je šel moj podpisat za očetovstvo je hkrati spremenil naslov in od tedaj sva na istem naslovu. zdaj sva se pa odločila, da se bova poročila, ko bova dala krstit najino drugo detece. datuma še nisva določala, bova po rojstvu najine pikice in računava tam nekje maja 2010.
aja, mala ma pa očetov priimek in tako bo tudi pri ta drugem otročičku.

ženskice, meni se buši konkretno vidi. že me v službi počasi pikajo, da več ne morem skrivat. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.5.2009 21:12:16   
mashy
Tudi meni se buši že lepo vidi. V tem tednu je očitno zrastel. In tudi drugi okoli mene to opažajo. user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.5.2009 21:20:24   
Nončika
mashy, bo počasi treba prešaltat na nosečniške hlače. še malo pa zares.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.5.2009 21:36:12   
tassika
No jaz pa moram priznat, da danes po vsem hranjenju, najprej piknik in nato še roj.dan. zvečer nisem več mogla zapet hlač, se tudi meni že malo pozna, sploh ker sem bila vedno plohuser posted image , moj prav, pa saj se ti more, saj si že v 3 mesecu, jaz pa kar upam, da bom še vedno suhica, zdi se mi da hodim ko slon, pa sploh še ni krizeuser posted image  Sem pa kljub vsemu še vedno na 1,5kg - pred nosečnostjo, no ja danes najbrž ne več, je pa res da sem bolj zdravo jedla, eno ribico, popoldne pa večinoma sadje.

Evo tukaj je slikica, ampak zjutraj je malo manjši, to je res po celem dnevu hranjenja.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.5.2009 22:16:44   
Nezy85
Evo ga še mojga bušija user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Nezy85 -- 10.5.2009 22:30:37 >

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
11.5.2009 8:40:10   
mayamaya
dobro jutro!

kako lepi trebuški. moj še malo ''štrajka'', no zvečer  ga je nekaj, ampak to je po moje bolj zaradi hrane, zjutraj pa glih za odtenek. ampak bo že.

ve jih kar pridno božajte.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
11.5.2009 8:54:42   
rožica13
Ojla,

jaz sem imela cel vikend polno stvari, dopoldan sem mogla hitet delat, ker sem imela vsako popoldan neke zadeve in sem čisto izmučena.

Ja vidim ta se že kar lepo poznajo bušiji, tudi moj je že precej okrogel in tudi opazi se že čez obleke da se boči.

Super toba da že čutiš brce, tudi meni se je enkrat dozdevalo da so bili res kot neki metuljčki v trebuhu, pa moj pravi da se mi samo dozdeva. Se mi ali pa se mi ne v glavnem kaj tazga še nisem nikoli čutila tako da?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
11.5.2009 9:24:08   
tassika
Ojla rožica, če se ti dozdeva je to sigurno to, to nam pomoje pove notranju čut, ker res ne vemo, ker še nikoli nismo čutile, ampak ko si na tem kar vešuser posted image

No saj pravim, da sem s trebuščkom včeraj malo zgoljufala, ker je slikan zvečer, zjutraj je kar za 1/3 manjši, ampak se pa vidiuser posted image

Tudi moj vikend je bil kar pester, danes pa me čaka, da malo pospravim po stanovanju, ker sem bila bolj malo doma, pa še v knjižnico moram it, mi je malo dolgčas samo tv gledat in sem si prinesla stol na balkon in bom brala. A ima katera kakšno dobro knjigo na zalogiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
11.5.2009 9:37:20   
toba
najprej vsem čestitke za brcike....sama se nisem hotela preveč hvalit z njimi ker sem bila prepričana, da je to čist prehitro in da me boste malce komnetirala v smislu: ma dej toba ne pretiravi...mal se umir...saj to še ni mogoče user posted image ...no sedaj ko berem,da že ostale tudi čutite prve brce pa mi je kar malo lažje. Super.
Trebuške imate pa tako LEPE, bravo punceuser posted image user posted image user posted image , kar veselo na plano z njimi!!!!! Pa še kakšno sličico prilepite.
Sama sicer kombiniram malo nosečniške cunje (hlače) malo še ˝normale˝  bolj zato ker veliko sedim (cca.10ur na dan- od tega 2 uri v avtu) in se mi zdi,da lažje preživim v nosečniških, so bolj kamot. Trebuha pa vam ne bom kazala, ker je preveč zašpehan user posted image , rajši pogledam vaše lepotce.
Držite se. Se beremo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
11.5.2009 9:52:25   
tassika
Toba to pa ne no, vsi trebuščki so lepi.

Če želite lahko naredimo še en seznam trebuškov, če je katera za, moje aprilčice so to imele in na koncu je bilo ful fino primerjat. Al ije še prezgodaj?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
11.5.2009 10:11:18   
toba
sem zauser posted image user posted image user posted image
se mi ne zdi prehitro.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
11.5.2009 10:26:41   
valerija77
Tudi jaz sem za. user posted image user posted image
Imate pa lepe trebuščke, jaz pa sem že tak okrogla, da kaj drugega kot kakšno trenerko ali legice in pa nosečniške hlače, ne dobim več na sebe. Res pa sem se do sedaj zredila le 1kg. No to pa je moj buši in to pred tednom dni.
http://www.moj-album.com/uredi/valerija77/15406488/?os=15733605

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
11.5.2009 10:26:49   
tassika
user posted image

user posted image  Pi82ka 11t

user posted image tassika 12t

user posted image nezy85 13t

user posted image  Valerija77 12t3d

< Sporočilo je popravil tassika -- 11.5.2009 10:28:16 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
11.5.2009 10:36:03   
piška goriška
Živjo user posted image ke!!!

Da se pofočkam med novemberkami: 33letna (khm, zelo kmalu 34), pričakujem prvega otročiča, NS je bila 22.4.  in je vse super, PDP pa 1.11.2009...
In hvala za vse informacije, vas je prav lepo brati. Čestitam za prekrasne trebuščke!
Pozdravčke!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
11.5.2009 10:40:56   
sashy
Hoj!

Super za bušijeuser posted image . Meni se tudi ne zdi čisto nič prehitro, da bi imele seznam bušijev.

< Sporočilo je popravil sashy -- 11.5.2009 10:41:40 >

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
11.5.2009 10:45:48   
sashy
user posted image  Evo šem moj buši 12t2d

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
11.5.2009 11:02:10   
summer410
jojjjjjjjjjj....kako ste lepe......se bom jz tud dons slikala in dodala....se mi zdi da smo kr na istem:))

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
11.5.2009 11:07:00   
summer410
tassika...ti si tok drobcenauser posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
11.5.2009 11:27:38   
rožica13
Kok luštkan seznamček! Bom danes še jaz svojga slikala.

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
11.5.2009 12:08:00   
tassika
Punce kar slikajte, potem bom pa zvečer popravla seznamček.

Pa nisem več tolk drobcena, ampak micena pa še vedno, me je vsega skupaj samo 160cm, pa včasih me je bilo še manj, potem pa sem začela delat v službi, ki ima menzo in so šli kg kar goruser posted image

Evo jaz sem pa s knjižnice, sem vzela eno zgodovinsko, eno angloameriško prozo in eno resnično za mojo dušouser posted image . Za kosilo bo pa rižota s ful zelenjave in pa malo meska bo tudi notri, pa solata, je tako vroče da se mi kaj več ne da ustvarjat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
11.5.2009 13:14:56   
mashy
Kak ste fajne user posted image  Se bom tudi sama slikala, da se vam pridružim...

Jaz se vam pa javljam iz službe, kjer je šef jezi do konca. Ko sem bila na bolniški, me je skoraj prosil, naj se vrnem v službo in da me bodo razvajali. Zdaj pa mi daje take projekte, ki niti slučajno niso izvedljivi. Prav hudoben je...user posted image   Razmišljam, da bom morala spet it na dopust, ker takle tempo ni OK ne za mene, ne za mojo bebo...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
11.5.2009 13:35:57   
Anonimen
Dan user posted image !

Vauuu kaj jest to berem,da že čutite brcike, jeeeeeeeeeejjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja ene ste že v 16. tednu, ene pa šele v 12-temuser posted image .
Kdaj bo šele to pr menuser posted image . V prvi user posted image  sm jih začutila tm okrog 20tega tedna, bomo videli kako bo zdej.

Jutr mam nuhalno. sam šele ob 14:30, držite pesti, da bo vse ok.

Tassika super za seznamček, bom se jest tud slikala pa dala goruser posted image . Pa super, da si dala nove podatke na naš seznamuser posted image user posted image user posted image .
A bomo naše + kg tud začele gor pisat?

Kar se priimka tiče ma Gaja od user posted image , tko da bo mel user posted image  isto, bom pa mogoče tud jest 1x mela ta priimekuser posted image , itak vsi skoz sprašujejo kdaj se bova poročila. Bomo videli.

(odgovor članu mashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
11.5.2009 14:58:22   
Nončika
evo, jaz sem 100%, da čutim bejbija. sicer so to bolj metuljčki in nič konkretnih brcik, ampak to je to. iz dneva v dan jih je več. kok sem happy!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mashy, jaz mam tudi krizo v službi. sicer mam delo sede, malo stoje, ampak se pričenjam kuhat in so mi začele zatekat noge. aja, pa še ogromno tekanja mam po stopnicah. kondicije mi sicer ne manjka, a občasno začenjam sopihat ko medved. ampak nameravam zdržat do začeteka avgusta. vmes pa bom mela še 2tedna dopusta in bom nekako zgurala. razen, če me G sam od sebe ne pošlje na bolniško.

vidim, da vam bušiji rastejo.user posted image user posted image user posted image  moj je podoben valerijinemu. ga bom poslikala, ampak jutri zjutraj. ker zvečer je pa res ogggggrrrooomeeennn. v 1.nosečnosti sem takega mela proti koncu 5mesca. aja, nosečniške hlače še nisem oblekla. zdaj vlačim dvoje lanenih hlač in ene kavbojke z nizkim pasom. vse troje sem do sedaj nosila s pasom, zdaj pa več pasa ne rabim user posted image user posted image user posted image  doma pa prakticiram trenirke in legice. te so pa še najbolj udobne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
11.5.2009 15:24:17   
giotti
Hello bejbike

Kaki lepi bušiji user posted image To ste se totalno dobro spomnile, da imamo slikce. Je pa res, da smo do 4 tedne narazen in so eni bušiji že pravi nosečniški, drugim pa bi se lahko reklo, da smo se malo zredile in ljudje še ne vejo, a bi pomislili na nosečnost al samo malo večji trebuh, če seveda ne vejo nič o tebi. Meni itak ni jasno, od kod tako velik trebuh, če je pa pikica še tako zelo, zelo majhna in lahka user posted image Tole je mojih 11 tednov, mi je pa ta teden trebuh še ful kipnil, samo nimam fotoaprata, da ga slikam.

user posted image

Glede kil pa imam še vedno 2 manj kot na začetku, ampak čutim, da bo šlo zelo, zelo hitro gor.
Tudi jaz imam jutri NS, komaj čakam, da spoznam tega čudežnega strokovnjaka, o katerem pa imam že vnaprej svojem mnenje. Bomo vidli, če se mi bo potrdilo.

Upam, da ste se nahodile za vikend, jaz sem bila kar pridna, vsako jutro na Rožniku.

Sicer pa požiram knjigo Moj porodni načrt in počasi že razmišljam, kam in kako roditi. Se bojim, da se v Slo. ne bo dalo to izpeljati po mojih želja. Se mi zdi pa to neskončno pomembna stvar, veliko bolj kot pogreb na primer, za katerega se ljudje blazno potrudijo, kako ga izpeljejo. Anyway, mejte se sladko in zdaj pa zares lahko že božamo nekaj konkretnega user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
11.5.2009 15:55:13   
tassika
Giotti ti kar beri knjige samo ne se preveč navezati na kakšne porodne načrte, pri aprilčicah smo imeli eno, ki je od samega začetka vedela vse, kako bo dojila, kako bo rodila, na koncu se je nažalost nekaj zakompliciralo in je imela CR in tudi dojiti ni mogla, mogoče zdaj že lahko in je bila ful razočarana in vse. Jaz pravim, moramo biti pripravljene, ampak vseeno vedeti, da se vedno lahko zgodi kaj na kar ne moremo vplivati.

Aja pa ti si še večja suhica kot jazuser posted image

Punce srečno jutri na NS in pa potem hitro poročanjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?