giotti
|
Hello Uf, Sasika, zdaj si pa naredila slabo reklamo gospodu Pušenjaku Meni je vedno ful zanimivo, kako različno doživljamo ljudi. Glede konkretnega zdravnika je prav neverjetno, kako lahko bereš od "forumašic" obe skrajnosti. Ene ga močno hvalijo in ga skoraj ne morejo prehvalit, druge so totalno razočarane ... Zdaj sem pa še bolj firbčna, kakšen vtis bo napravil name. Meni so taki ljudje najbolj zanimivi, o katerih imajo drugi ljudje tako zelo ekstremno pozitivna in negativna mnenja. In potem si ustvarim svojega, komaj čakam. Pikapoka, imaš precej bolj zgodaj NS kot jaz, tako da se zagotovo ne bomo srečale. Jaz bom ob štirih še zelo intenzivno v službi. Razen, če se bo tako zelo zavlekla vrsta, ne vem, kako s tem upravljajo tam. Nina, ti pa imaš očitno tik pred mano, ker ne verjamem, da je še katera med tabo in mano, če sva naročeni 15 minut narazen. Tako da gotovo se bova srečali in nasmejali ena drugi Tassika, a toliko stane NS pri Strahovi? No, potem je cena očitno čisto enaka. Wow, Sashy, kako zelo si se potrudila vse to napisati. Sem že vse skopirala, da bom imela vse informacije na istem mestu. Jaz upam, da se da otročka tudi prijaviti na stalnem naslovu, kjer ne živiš, ter začasnega, kjer dejansko živimo vsi trije. Nam nima smisla da mesto, kjer živimo, prijavljamo kot stalno, ker imamo skoz v glavi, da se bomo odselili. In res upam, da ta začasni naslov tudi upoštevajo za vrtec V šolo za starše jaz zagotov grem, ampak ne v zgodnjo, ker se mi, da ni nič takega, da smo to že vse stokrat prebrale. O porodih pa seveda nimamo pojma tiste, ki bomo prvič rodile, in se bom vsekakor zorganizirala, da to obiskujem. Sem si pa jaz včeraj kupila ful lepo knjigo od m Wagnerja Moj porodni načrt. in sem jo tako intenzivno brala do enih zjutraj, da sem ob njej zaspala in se sredi noči zbudil ob prižgani luči Zdaj si moram pa kupti še Modrost rojevanja in bom zadovoljna Toba, ne morem verjet, da ena novemberka že čuti gibe. Zadnjič (teden nazaj) mi je rekla zelo dobra prijateljica, ki je zdaj v 20. tednu, da še čisto nič ne čuti. Pa sem si mislila, uf, kako dolgo bom še čakala. Ma, zdaj vidim, da je to različno. Saj vem, v drugo se ful prej začuti. Anyway, čestitke za tale čudovit trenutek, ki se ti je zgodil in se bo od zdaj naprej ponavljal ... Pupe, lep vikend, z veliko dolgimi sprehodi na sončku, samo ne ob enih popoldne. Zdaj je sonce že zelo močno in seva že tako kot začetek avgusta, tako da kakšen klobuk na glavo, pa veselo na marš. Jutri je tudi pohod okoli Ljubljane in bo prav zabavno. Vsem
|