|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
8.5.2009 8:25:09   
summer410
najinuser posted image  bo nosil priimek od obeh.......in tudi poroka, ki je načrtovana za drugo leto poleti, bo prinesla obema oba priimka.....

pa v šolo za starše grema....sam kasnej

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
8.5.2009 9:07:11   
tassika
Jutro punce,

evo še en teden do moje NS jaz pa že kar živčna vsak dan povem pikici čez koliko časa se bova videli. Aja pa moj mi je včeraj rekel, da zdaj se pa že vidi da nekaj raste v mojem trebuhu, saj zjutraj sem čisto suha popoldne po vsej hrani in vsem sem pa ko balon.

Za zgodnjo nosečnost sem jaz ravno zamudila, ampak mi je vseeno, bom šla pa na tisto kasnejšo predvidevam da v septembru enkrat. A katera ve a to greš lahko kamorkoli ali v svojo občino?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
8.5.2009 9:14:44   
summer410
jz mam še tudmal več kot en teden, mi je prestavla datum:)....in sem ful živčna:))

jaz grem kasneje, kar tu v našem zdravstvenem domu imajo, vse informacije sem pa dobila pri moji g....
po mojem lahko greš kamor ti paše

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
8.5.2009 9:26:46   
Bojana82
Ja, to je pravi naslov eva1, prej je pa bila pa v ZD Domžaleuser posted image ...se opravičujem za pozen odgovor...

Neposredna povezava do sporočila: 1829
8.5.2009 9:33:09   
sasika
Ojla,

jaz sem imela prejšnji teden Ns pri Pušenjaku. Za cd moraš povedati prej, če ne ga ne dobiš. Za UZ slikico sem dobila en tak zmazek, da ne morem reči ali je sploh kaj gor. V bistvu sem se hotela naročti k dr. Babnik, pri kateri sem tudi v prvo delala NS. Bila je res lepa izkušnja. In nimam pojma kako sem naletela na Pušenjaka. Malo me je razočaral. Ne dvomim v njegovo strokovnost ampak za njega sem bila samo še en medicinski objekt. Njegove izjave so me pretresle. V smislu, da je govoril take stvari, ki so za medicino seveda čisto običajne, ni se pa zavedal kaj to pomeni za posameznico. Oz. ga ne briga. On je pač opravil svojo nalogo. Aja 60 eur je navaden, s cd-jem 75, 30 eur pa so še dodatni krvni testi, v kolikor je NS povečana. Saj vem, to je le moja izkušnja.

Včeraj pa sem bila na gentskem posvetu, čisto druga zgodba. Ženska mi je vse tako natančno razložila zelo strokovno ampak na čisto drugačen način. Verjetno je bila tudi sama kdaj noseča in ima sedaj otročička.

Neposredna povezava do sporočila: 1830
8.5.2009 10:16:13   
Klarissa
sasika, in koliko je bila verjetno NS? a je bil kao rezultat slab? a je bil nesramen? al pesimističen? realen?

moji kolegici je na forum napisal, da na rezultat NS ne ve zakaj še ni splavila. sedaj pa imata doma lepega, zdravega fanta.

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
8.5.2009 10:47:25   
sasika
Ma niti ne vem kaj je bil. Zame neumno realen. Včerja je bila una dr tudi realna, ma čisto na drugačen način. meni je rekel, da zaradi NS ni potrebno delati splava. Mi je rekel da je amnio pač v 16 t (kot edini verodostojen test), da se čaka na rezultate od 3-4 tedne in da potem, če je kaj narobe narediš splav. Sem rekla v 20 t? Ja je rekel, pač izgleda bolj kot porod.... Jaz sem pa prvega otročička čutila že v 17 t. Mislim sploh ne ve kaj klobasa. Pa še par takih, kao realnih.

Ni bil nesramen samo, zelo površinski in zelo na hitro me je odpravil. In komentiral, da je plod premajhen, pa da se mu vidi nosna kost, kar pa nič ne pomeni, ... Veliko protislovji. Ko sem šla domov sem bil res zelo, zelo zmedena. Pa da naj ne delam panike, pa vseeno naj dam še kri,....Da to še nič ne pomeni, da se povečajo samo statistične možnosti,....Ja, če ne bi doživela tega na lastni koži bi rekla, da je to vse lepo in prav. Govoril je zgolj resnico.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
8.5.2009 12:01:11   
jona3
sasika kolk si pa noseča?

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
8.5.2009 13:07:10   
sashy
Na šolo za starše greš lahko tudi v kakšno drugo občino, sploh ni važno kje živiš.

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
8.5.2009 13:42:54   
toba
vidim, da kar pridno čvekate.... kar se priimkov tiče je pri nas tako da imamva vsak svojga, naša princeska pa oba, tako bo tudi pri drugem user posted image . V materinsko šolo tokrat ne bom šla, sem pa v prvi user posted image  šla bolj proti koncu..sploh ne vem, da obstaja zgodnja in kasnejšauser posted image
Sicer pa imam drugi pregled drugi teden, sedaj me tudi ne skrbi več ali je se moje dete razvija in raste ali ne, ker če sodimo po mojemu trebuhu to počne zelo dobro user posted image user posted image .
Drugače pa punce moje pri nas se že čutijo prvi gibi (brce) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
8.5.2009 15:08:17   
giotti
Hello

Uf, Sasika, zdaj si pa naredila slabo reklamo gospodu Pušenjaku user posted image Meni je vedno ful zanimivo, kako različno doživljamo ljudi. Glede konkretnega zdravnika je prav neverjetno, kako lahko bereš od "forumašic" obe skrajnosti. Ene ga močno hvalijo in ga skoraj ne morejo prehvalit, druge so totalno razočarane ... Zdaj sem pa še bolj firbčna, kakšen vtis bo napravil name. Meni so taki ljudje najbolj zanimivi, o katerih imajo drugi ljudje tako zelo ekstremno pozitivna in negativna mnenja. In potem si ustvarim svojega, komaj čakam.

Pikapoka, imaš precej bolj zgodaj NS kot jaz, tako da se zagotovo ne bomo srečale. Jaz bom ob štirih še zelo intenzivno v službi. Razen, če se bo tako zelo zavlekla vrsta, ne vem, kako s tem upravljajo tam. Nina, ti pa imaš očitno tik pred mano, ker ne verjamem, da je še katera med tabo in mano, če sva naročeni 15 minut narazen. Tako da gotovo se bova srečali in nasmejali ena drugi user posted image

Tassika, a toliko stane NS pri Strahovi? No, potem je cena očitno čisto enaka.

Wow, Sashy, kako zelo si se potrudila vse to napisati. Sem že vse skopirala, da bom imela vse informacije na istem mestu. Jaz upam, da se da otročka tudi prijaviti na stalnem naslovu, kjer ne živiš, ter začasnega, kjer dejansko živimo vsi trije. Nam nima smisla da mesto, kjer živimo, prijavljamo kot stalno, ker imamo skoz v glavi, da se bomo odselili. In res upam, da ta začasni naslov tudi upoštevajo za vrtec user posted image

V šolo za starše jaz zagotov grem, ampak ne v zgodnjo, ker se mi, da ni nič takega, da smo to že vse stokrat prebrale. O porodih pa seveda nimamo pojma tiste, ki bomo prvič rodile, in se bom vsekakor zorganizirala, da to obiskujem. Sem si pa jaz včeraj kupila ful lepo knjigo od m Wagnerja Moj porodni načrt. in sem jo tako intenzivno brala do enih zjutraj, da sem ob njej zaspala in se sredi noči zbudil ob prižgani luči user posted image Zdaj si moram pa kupti še Modrost rojevanja in bom zadovoljna user posted image

Toba, ne morem verjet, da ena novemberka že čuti gibe. Zadnjič (teden nazaj) mi je rekla zelo dobra prijateljica, ki je zdaj v 20. tednu, da še čisto nič ne čuti. Pa sem si mislila, uf, kako dolgo bom še čakala. Ma, zdaj vidim, da je to različno. Saj vem, v drugo se ful prej začuti. Anyway, čestitke za tale čudovit trenutek, ki se ti je zgodil in se bo od zdaj naprej ponavljal ...

Pupe, lep vikend, z veliko dolgimi sprehodi na sončku, samo ne ob enih popoldne. Zdaj je sonce že zelo močno in seva že tako kot začetek avgusta, tako da kakšen klobuk na glavo, pa veselo na marš. Jutri je tudi pohod okoli Ljubljane in bo prav zabavno.

Vsem user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
8.5.2009 18:13:40   
valerija77
otroški dodatek tudi en mesec pred PDP (pa do enega meseca po porodu, če kasneje ti izplačajo samo za ostale mesece do otokovega 1. roj. dne). To ne drži povsem.

Otroški dodatek urediš (če ga želiš dobiti z dnem rojstva) v roku 90 dni (torej 3 mesece), drugače pa ga dobiš z naslednjim mesecem ko vložiš vlogo na csd.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.5.2009 19:51:41   
Lupinca
toba čestitke za gibe!!user posted image
Kako pa jih to čutiš? Ker jaz sem ravno dans mojemu razlagala, da mi je danes nekaj "zabrenčalo" v bušiju. Točno tam kjer z AS poslušam srčka moje žabice. Tak nek "bzzzz" mi je naredilo, pa čez kake pol minute spet. Pa najprej nisem pomislila da bi bilo gibi...je verjetno še prekmalu ane?user posted image no ja, se jih zelo zelo veselim!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
8.5.2009 20:29:11   
mashy
Jaz pa danes imela nuhalno. Sem bila ful živčna in nervozna, čeprav ne vem točno zakaj. Ampak so rezultati fajni in jaz potolažena user posted image  Želim vam lep vikend in čim več sončka!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
8.5.2009 21:14:41   
mayamaya
evo še jaz se vam javljam na novo. sem imela NS danes in je vse v redu. zdej pa začnem še bolj užvat. imejte se fajn za vikend.

aja, pa če me katera doda na seznam: moja prva nosečnost, PDP 10.11., naslednji pregled 16.6. (šele :(

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
8.5.2009 21:20:58   
Pikapoka83
Sasika, si me pa čisto prestrašilauser posted image . Pušenjaka sem imela za človeka na mestu ... zdaj mi je že žal, da sem se naročila k njemu na NS. A to pol gre kot po tekočem traku na 15 minut al kaj?? user posted image In tako se veselim slikice, da bom naši ta mali pokazala našega sončka. Držim pesti, da bo vse ok s tabo in vašim sončkem! Le pogumno naprej!!!!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
8.5.2009 21:46:56   
Nezy85
No punce tudi jaz sem bila danes na  NS in je bilo vse superuser posted image
Od začetka je pridno spančkal in imev prst v ustih, nepopisno lepo !
No potem pa sem ga mogla zbuditi pol se je pa samo sukav pa stegovav prav srčkano res čudovit občutek!!!user posted image V Abmulanti pa sem bila vsaj 25 min.
No tudi jaz sem zdaj potolažena in se dosti bolše počutim ko vem da je z mojo pikico vse vredu, za spol pa mi še nič ni mogla rečti!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
9.5.2009 3:19:53   
katja34
zivjo punce,
nekaj časa vas spremljam, Sem jeseničanka,stara 36 let, doma imam 3 hčerke stare 18,15 in 2 leti,sedaj pričakujemo 4.dete,ki bo po vsej verjetnosti deklica:)
pdp sem imela 1.11, pa mi ga prestavljajo med 29.10 in 2.11, tako da recimo sem novembrka in tudi dve hčerki imam rojeni novembra,bi bilo fino,če bi bila še četrta.
Bila sem na NS pri dr.Pušenjaku,izbrala sem strokovnjaka,ker sem ravno na meji,sept.bom namreč napolnila 37 let. Bil je izredno pozoren,sam pregled in na sploh pogovor glede tveganja je trajal skoraj 40 min,vse nama je po domače razložil,vse najboljše in žal najslabše scenarije in tako,da sem se odločila za amnioskopijo,ki jo imam 15.5.
še pisem,sem ravno v službi

Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.5.2009 10:58:11   
Nezy85
Katja34 ne se obremenjevati z temi rezultati ker na koncu se bo vse lepo končalo!!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu katja34)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.5.2009 15:21:42   
pi82ka
Vse napišem potem me pa ven vrže...

Lepo pozdravljene nosečke,...full pridno pišete...jaz v službi nimam časa doma se mi pa ne da za računalnik.
Full sem se prehladila, boli me glava in grlo, vročine nimam čeprav me kuha, počutim se full slabo. Potem pa še preberem na Lekadolu v navodilih da ni primeren za nosečke v prvih treh mescih-jaz pa sem včeraj popapala 2 in danes ponoči 1...ližem granobil in me je full strah da ni kaj narobe z mojo pikico. Ker če maš vročino baje da ni o.k....A katera ve, kako je z lekadoli,...ker jaz se res full slabo počutim. V lekarni je moj povedal da je za nosečnico lekadol in je rekla da ga lahko vzamem in pa granobil. Zdej pa ne vem al lahko al ne, danes abstineram ampak zgleda da ne bo šlo. Imate kak nasvet?

Moja občina je tud preškrta da bi kej dala-se bojijo da bi voluhari obubožal, če bi še komu dal kak cent...kar nej majo,...sej zaradi tega niso bolj srečni.

Pride bodite in prosila bi za kak nasvet s tem lekadolom in mojim nesrečnim prehladom, sej sem sam čakala kdaj bom zbolela, ker vsako jesenin pomlad moram bit bolna, če ne to nisem jaz.

lp

< Sporočilo je popravil pi82ka -- 9.5.2009 15:27:47 >

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.5.2009 16:01:36   
eva1
lekadol lahko vzameš-do 6 tablet na dan..nekateri pravijo celo do 8! Jaz sem ravno ponoči imela ful hudo migreno, pa še v službi sem bila, in sem vzela ob 21h 2 tablete in ob 3h še dva, ker sem umirala od bolečin...sem pa take napotke o lekadolu dobila v porodnišnici tako da 100% lahko vzameš!

Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.5.2009 16:51:34   
toba
Hvala punce,
gibi čutim samo zvečer, dvakrat do sedaj, ko sem v postelji pri miru, in sicer kot rahle brce v steno trebuha, ne znam dobro opisati kako se čutijo, se pa razlikuje občutek od prebavnih motenj. Se mi je pa zdelo to precej hitro, saj komaj prehajam v 16 teden, ko pa sem govorila z dvema kolegicama sta obe rekli, sa sta v drugi user posted image  čutili otročka precej prej kot v prvi, ena od njih celo v 16 tednu zlo fajn.
Kar se tičr Lekadola - lahko ga vzameš. Meni je G rekla, da je bolje vzeti tableto kot pa trpeti bolečine in se v tem primeru slabo počutita dva.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.5.2009 16:53:17   
pi82ka
eva1 hvala full si mi pomagala s tem nasvetom, ker sedaj lahko mirne duše vzamem enega in še ko bom šla pančkat še enega. Hvala, vsaj ne bom imela tok slabe vesti.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.5.2009 21:12:46   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image Nončika                    (27 )   (2.user posted image , user posted image )              15.05         14.04
31.10. 
user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image ,user posted image user posted image )             21.5.          23.4

user posted image soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )             18.03        18.04
user posted image murkica                  (24)   (1.user posted image , ?.user posted image )               15.5.          20.4    
01.11.         
user posted image marby 
user posted image  katja34                  (36)   (4.user posted image , 3.user posted image )               15.5.             
02.11.             
user posted image pocahontas              (29)  (2.user posted image , ?.user posted image )            16.03.        
20.04
user posted image Pikica28                  (28)  (1.user posted image , ?.user posted image )             13.5.          22.04.

user posted image lucky girl                  (?)      (1., ?.user posted image )                   ?             22.04.

user posted image stuhica                     (30)     (4. ,?. )                      ?
            21.04
user posted image  sanjacka                  (34)     (2. ,?user posted image )                 21.5                 
03.11
user posted image Toba                          (? )   (2.user posted image ,?.user posted image )            14.5.          28.5.
user posted image  Monika985                 (? )   (?.user posted image ,?.user posted image )            13.5. 
user posted image  Maša88                         (? )   (?.user posted image ,?.user posted image )            ?          ?     
04.11.  
user posted image Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )                
?
user posted image Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )             20.5.  
05.11.  
user posted image Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )             02.04.
06.11. 

7.11.
user posted image Lupinica                   (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )               22.4.          24.4 
user posted image daisy1980                (28)     (1user posted image ,1user posted image )               2.6.
user posted image tante                         (?)     (?. ,?.user posted image )                 7.5.            28.4.
08.11.  
user posted image aurarina                   (?)    (1.user posted image ,user posted image )                  
?
user posted image zanka                        (?)     (2. ,?.user posted image )                15.4.
09.11.
user posted image m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )            02.04.

user posted image  Pecorella                  (?)     (1. ,1.user posted image )                 7.5.           
10.11.  
user posted image robika                         (?)     (3. ,?.user posted image )                ?
user posted image  mayamaya                (?)     (1. ,?.user posted image )                16.6
11.11.  
user posted image srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,?.user posted image )                 
?
user posted image divja                          (26)  (1.user posted image ,?. user posted image )            12.5.
12.11.    
user posted image *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )             30.3
user posted image  jona3                          (31)   (3.user posted image ,3user posted image         29.5.          4.5.
13.11.  
user posted image nina68                      (40)   (3.user posted image ,user posted image              30.4.     12.5. AC 29.5.

user posted image valerija77                (31)   (2.user posted image ,?.user posted image )            12.5.           5.5.
14.11.
user posted image Nezy85                     (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )            07.05.        
15.11. 
user posted image  Mashy                         (27)   (1.user posted image ,1.user posted image )           2.6.           8.5.
user posted image sasika                       (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )             08.04.          28.4.
user posted image ninka80                    (28)  (2. user posted image ,2. user posted image )            6.5.             14.5.
17.11.
user posted image among_the_clouds   (?)    (2.user posted image ,?.user posted image              21.5                 11.5
18.11. 
19.11.
user posted image stelaJ                        (?)     (1. user posted image ,?.user posted image )                   ?            
user posted image  MajchaT                  (?)      (1.user posted image  ,?.user posted image )                   ?                    
user posted image december06              (30)   (2.user posted image , 2.user posted image )             14.5.              14.5.                        
20.11.
user posted image pikapoka83              (26)      (2.user posted image  ,2.user posted image )             2.6.            12.5.
user posted image sashy                         (20)   (2.user posted image ,?.user posted image )                  ?                  11.5
21.11
user posted image summer410               (29)      (1.user posted image ,?.user posted image )            23.4.           7.5.
22.11.
user posted image nina7                         (27)      (2.user posted image ,2user posted image )             12.5            12.5.
user posted image moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )           21.4
user posted image   giotti                        (33)      (2.user posted image ,?.user posted image )           30.3.
user posted image Menta                        (27)     (1.user posted image ,?.user posted image )           20.4.
23.11.
user posted image tassika                       (25)     (2.user posted image ,?.user posted image )           22.5.        15.5.

24.11.
user posted image  bellamia                       (?)     (2.user posted image ,2.user posted image )             ?              11.5     
25.11.
user posted image  eva 1                           (?)        (3.user posted image ,user posted image )              21.5.         18.5.
28.11.
user posted image korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )            ?                  18.5.
user posted image pi82ka                       (26)    (1.user posted image ,1.user posted image )            4.6.           13.5.
29.11.
user posted image mariee                      
(25)     (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.               18.5.
30.11.
user posted image  katyn                         (26)     (1.user posted image ,1.user posted image )         4.5.              19.5.
XX.XX. 
 user posted image **lunica**                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )          ?
user posted image D.Mateja                     (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )         
?
user posted image anonimnauser posted image          (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )           22.04.
user posted image monika985                (26)      (1.user posted image ,?.user posted image )          15.04.            23.4

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image  = 56

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1849
    10.5.2009 20:19:52   
    pi82ka
    ojla puce...joj mene tale prehlad kr ne mine, jutri grem k zdravniku...smrk, smrk,...pa še mal vročine sem mela full me je strah da ne bo kaj narobes pikico.
    Drugač pa trebušče mamo že kr lepe a ne, jaz sem že kr okrogla...sem sliko dala gor no to je 11teden
    http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=132643
    No sam ne vem če bo delala..kako pa je kaj z vašimi bušiji?

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1850
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?