|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
12.5.2009 21:32:46   
Anonimen
A Gregi spi?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.5.2009 21:41:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
A Gregi spi?

Ne še, ga user posted image uspava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.5.2009 21:44:36   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dan

Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vednouser posted image user posted image . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno user posted image . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost.

user posted image user posted image user posted image itak da bo punčka, to sem ti že napovedalauser posted image user posted image user posted image  Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm

Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža user posted image  okoli 3300guser posted image

no bomo videl če se bojo čarovniške napovedi uresničleuser posted image

Špelin@ mislm da tretjega ne bouser posted image

Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... user posted image user posted image user posted image Kaj šele tretjega user posted image

hmmm, jest mislm da ne bo tretjegauser posted image , no kaj pa vešuser posted image

user posted image user posted image user posted image Malo se hecam - itak je prav, da imata toliko otrok, kot si jih želita. Če sta to dva, naj bosta user posted image
Ej, a o imenih si že kaj razmišljala? Gaja in ... user posted image

ma sploh ne vem, nč mi ni všečuser posted image . Boste ve tuki gor predloge dajale, pa da najdemo enga, čeprov mi kr nobeno ni všeč, mal sm čudnauser posted image

Pa imaš kakšne prioritete? Podobno zveneče, rimajoče se, določeno št. črk, daljše, krajše, ista začetna črka, sodobno, staromodno,...?
Meni se zdi dopadljiva (zame) kombinacija recimo Gaja in Jana. Ali Gaja in Brina ali Tisa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.5.2009 21:45:44   
Anonimen

A Gregi spi?

Ne še, ga user posted image uspava.

joj no, res upam, da mu čimprej rata. Pa da boste mel bolj normalno nočuser posted image user posted image user posted image

Grem jest tud počas v pojstlo, mirno nočko vsem

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.5.2009 21:49:33   
Anonimen

Dan

Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vednouser posted image user posted image . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno user posted image . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost.

user posted image user posted image user posted image itak da bo punčka, to sem ti že napovedalauser posted image user posted image user posted image  Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm

Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža user posted image  okoli 3300guser posted image

Ammmmmmm, pred cca. osmimi leti sem tudi jaz rekla, da drugega ne bo......... user posted image user posted image user posted image Kaj šele tretjega user posted image

hmmm, jest mislm da ne bo tretjegauser posted image , no kaj pa vešuser posted image

user posted image user posted image user posted image Malo se hecam - itak je prav, da imata toliko otrok, kot si jih želita. Če sta to dva, naj bosta user posted image

ma sploh ne vem, nč mi ni všečuser posted image . Boste ve tuki gor predloge dajale, pa da najdemo enga, čeprov mi kr nobeno ni všeč, mal sm čudnauser posted image

Pa imaš kakšne prioritete? Podobno zveneče, rimajoče se, določeno št. črk, daljše, krajše, ista začetna črka, sodobno, staromodno,...?
Meni se zdi dopadljiva (zame) kombinacija recimo Gaja in Jana. Ali Gaja in Brina ali Tisa.

ma nč nimam kšnih kriterijev, Brina je pa ime naši psičkiuser posted image , Tisa mi neki ni, Jana mi je bl za starejšeuser posted image , Blo mi je všeč Tija, sam zdej jih je full, Al pa Maša,ma ne vemuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.5.2009 21:51:56   
špelin@

Dan

ma nč nimam kšnih kriterijev, Brina je pa ime naši psičkiuser posted image , Tisa mi neki ni, Jana mi je bl za starejšeuser posted image , Blo mi je všeč Tija, sam zdej jih je full, Al pa Maša,ma ne vemuser posted image

Maša mi je všeč user posted image Zdaj pa le pojdi spat, da boš spočita in bo pikica pridno rasla user posted image

Gregi noče zaspat, jaz grem pa pod tuš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
12.5.2009 21:56:17   
Srčekgirll
Hej hej!

Evo me. Pr nas vse štima. Dns sm delala dopoldne in to 8 h kr sm pop. rabla frej. Včeraj sm delala 6h pa ju3 bom tud, dns 8h, k mamo ta 36 ur delovnik pa mormo tisti k delamo po 4h prnest 8h na mesec v dobro, da se pokrije, kr neki.

Vid je fajn, zdej že spi k se je zmatral, k smo dobil obiske in bojo do ju3 pr nas (od mojgauser posted image bratranec s familjo je pršel). Tko, zdej pa grem mal nazaj v družbo.

NOČKO, pa lepo spite.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
12.5.2009 21:58:31   
Srčekgirll

Dan

user posted image user posted image user posted image za user posted image pa tud če bi blouser posted image .Sam, da bo zdravo detece, to je najbl važn.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
12.5.2009 22:24:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Evo me. Pr nas vse štima. Dns sm delala dopoldne in to 8 h kr sm pop. rabla frej. Včeraj sm delala 6h pa ju3 bom tud, dns 8h, k mamo ta 36 ur delovnik pa mormo tisti k delamo po 4h prnest 8h na mesec v dobro, da se pokrije, kr neki.

Očitno mene resno zafrkava matematika, ker tegale ne razumem user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
12.5.2009 22:25:48   
tally
hej bejbe kako kaj tukaj,

jaz bom bila zeo kratka user posted image , ker grem spat. jutri spet gremo v Grosuplje in pridemo šele v petek domov, tko da bo Emiilija praznovala pri babici, no taprava žurkica bo v nedeljouser posted image .

nina7 user posted image za NS, a kr še ena user posted image , jaz bi tudi imela še eno user posted image no takrat ko bo user posted image .

Tamara sem v mislih s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kasso in Katina krasni torti, jaz še študiram če jo sama naredim za nedeljo al  naj jo  kupim user posted image

za vse, ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam pošiljam en kup

vsem skupaj pa želim lahko in prespano noč

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
12.5.2009 22:28:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
hej bejbe kako kaj tukaj,

jaz bom bila zeo kratka user posted image , ker grem spat. jutri spet gremo v Grosuplje in pridemo šele v petek domov, tko da bo Emiilija praznovala pri babici, no taprava žurkica bo v nedeljouser posted image .

user posted image Ej, kako kaj novo stanovanje? Ste se že dokončno aklimatizirali?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
12.5.2009 22:35:16   
špelin@
Mirno nočko, (ne)čvekice user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
12.5.2009 22:36:19   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Po dolgem času sem se malo oglasila, ker se zopet bližajo relativno sveži spomini izpred enega leta.

Lepo, da si se oglasila.
Danes so bolj žalostni, vendar že ves dan mislim na našo TamaroJ in upam, ter želim, da se ji v življenju vse postavi na pravo mesto. Velikokrat mislim nate na user posted image in user posted image . Želim ti vse dobro!

Hkrati izkoriščam priliko, da voščim vsem (Z)majčkom in (z)majčicam, ki so že upihnili prvo svečko, pa tudi tistim, ki jo šele bodo. Vse naj, naj, naj, najboljše. naj bo vaša pot mehka, polna ljubečih ljudi, ki vam bodo vtisnili čudovite življenske izkušnje user posted image user posted image user posted image
Hkrati čestitam tudi vam, mamicam in očkom za zlate majske sončke.

Hvala za lepe želje in enako tudi vam.

Mi smo glavno praznovanje že opravili, mamica se je potrudila in spekla XXL torto, ki je izginila kot bi mignil. Za prvo svečko se je morala potrudit, a ne?

user posted image

Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, to je noro kakšna tortauser posted image user posted image user posted image user posted image A bi jo naredila še za nas?user posted image Joj kaj bi dala, da bi tudi mi imeli takšno torto.

Na hitro sem videla Varjino tortico, super tortica user posted image . Itak pa vem, da Kasso obvlada.
Vem, da vas nekaj že hodi v službo, ker nisem brala ne vem kako se počutite. Upam, da dobro. Mi še čakamo odgovor na našo pritožbo v zvezi s podaljšanjem porodniške - vsak čas bo mesec in pol odkrar smo jo oddali. Trenutno koristim še lanski dopust in upam, da v tem času prejmemo odgovor.
Mesec in pol????? To je pa malo dolgo. Jaz sem čakala skoraj tri tedne pa se mi je vleklo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
12.5.2009 22:38:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Nia5 user posted image user posted image user posted image za vice. In je uspelo Nii zaspat? Gal je mrknil pred 15-imi minutami, jaz pa tudi razmišljam, da bi šla malo v horizontalo, da bom lahko zvečer kakšen film pozno v noč pogledala. Bo danes morda na vrsti Revni milijonar.

Ja, pol sem jo kr v dnevni uspavala, sem ji pela, pol pa sem jo gor odnesla in je spala dobre pol urce, čist dovolj, da bo do večera znosna user posted image

user posted image user posted image Gal me je pa danes tako lepo presnenetil, je spal dve rundi po uro in tričetrtuser posted image user posted image user posted image
Uživaj ob večernem filmu, a to si iz neta vlačiš?

Ahauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
12.5.2009 22:40:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anitka, sem pravkar po Svet-u videla to nesrečo, v kateri je umrla punca ki jo poznaš. Sveta nebesa, saj od avta ostalo ni nič user posted image

Grozno za videt resuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
12.5.2009 22:41:53   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo!

Danes same žalostne stvari berem na forumuuser posted image user posted image . Novico o TamariJ pa sem prebrala tisti dan, ko sem prišla iz porodnišniceuser posted image user posted image .

Smo bili danes v posvetovalnici, dobili pikeca, je pa bil Videk zelo hraber. Še kri mu je vzela iz prstka, ker ima skoz trombocite povišane, ampak ni nič narobe, je le malo povečano število.

Mere: 11.020 gramov imamo user posted image , 76 cm in OG 48,5 cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mere in hrabro prestano pikico.

Sedaj pa grem Videka spat spakirat, ker je že zelo zaspan.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
12.5.2009 22:47:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čer mačkice

moja frajla že spi,jst sem pa tudi v pižami,grem brat knjigo in počasi spat.Za mano je prvi dan v službi in sem uničena,glavobol neverjetno intenziven,v službi ko kura brez glave ker je tolk novosti,da se ne znajdem in sam skačem sem pa tja.Upam da se kmalu ujamem v ritem.Hudo mi je blo pa tolk k sem šla,kr srce se mi je trgal,sem jokala  celo pot pa še v službi sem komaj prestala.Končno sem res začela uživati pa sem mogla it,mala pa tak cuker,ko sem pršla,ni se odlimala od mene,lupčki pa moj moji so bili na polno talani,uspavat sem jo mogla na rokah,ker se je trgala v posteljici ko nora,sem jo stisnla k seb pa mi je božala lase iin zadremala zraven.Pikci mali kolk so bogi k tko mamice pogrešajo,me pa njihuser posted image user posted image user posted image

Ojejuser posted image user posted image user posted image Jaz bom verjetno tudi tulila, ko bom šla v vrtec, Gal pa z mano.

No da vidm kaj se je dogajalo čez dan:
Nina user posted image user posted image user posted image za punčko,da bi le bila zdrava,se ti trebušček žew kej pozna?

Katina in Kasso super torte,ste majstrceuser posted image user posted image user posted image

Tamara jokam ko se spomnim nazaj,mislim nate,drži se.

Hijenca Videk je pa ornk možakaruser posted image

O fa.k kera svinjaje zapeljal v otroke,pa saj to ne moreš verjet keri idioti tlačijo to zemljouser posted image user posted image user posted image

Nekam turoben dan je dons,ful negativnega je v luftu,grem kar počas zalegnt pa mal mojo pupiko pocartat,nočko

Nočko in naj bo jutrišnji delovni dan boljši od današnjega.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
12.5.2009 22:50:21   
Anitka

Dan

Alina, Jona, Lena...

< Sporočilo je popravil Anitka -- 12.5.2009 22:53:14 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
12.5.2009 22:54:58   
Anitka
Hja sem spet sama tule gor zato bom rekla - NOČ JE ZA SPANJE!

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
13.5.2009 7:15:19   
tilči
user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.5.2009 7:17:43   
špelin@

Noč je bila za vse drugo, samo spanje ne user posted image

Spal od nekaj minut čez 23h do 1:50. Potem je sledila ura prepričevanja, da bi bilo fino, če bi še spal, ampak se ni dal user posted image Dobre pol ure igre, potem pa spet vpitje, ker je čutil, da ga lovi spanec. Od obupa prižgan Baby TV, uspelo, da je nazaj zaspal ob pol 5h, se zbudil ob 6h za sok in dudko, trenutno še spi. Aha, zbudil se je...

A je treba še kaj dodajat? user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.5.2009 7:18:14 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.5.2009 7:19:06   
tilči
Emilija in Tara

vse najboljše za 1. svečko!

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.5.2009 7:22:02   
tilči

Noč je bila za vse drugo, samo spanje ne user posted image

Spal od nekaj minut čez 23h do 1:50. Potem je sledila ura prepričevanja, da bi bilo fino, če bi še spal, ampak se ni dal user posted image Dobre pol ure igre, potem pa spet vpitje, ker je čutil, da ga lovi spanec. Od obupa prižgan Baby TV, uspelo, da je nazaj zaspal ob pol 5h, se zbudil ob 6h za sok in dudko, trenutno še spi. Aha, zbudil se je...

A je treba še kaj dodajat? user posted image

A že spet nič od spanja?user posted image  Zate en velik user posted image ,ti Gregi pa hitro pančkat,da se mami malo spočije!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.5.2009 7:26:23   
tilči
Dobro jutro!

Spanje za silo,saj se je ponoči nekaj zbujaluser posted image ,a še vedno bolje kot pri tebi Špelin@user posted image user posted image
Sedaj se že igrata z balonom,a se bo kmalu lakota oglasila.

Včeraj je bila tašča na kontroli za nogo in sedaj jo že lahko obremenjuje.je že tudi mobilna,saj je včeraj probala avto peljatiuser posted image .tako da sedaj ne more več jamrati,da ne more nič delati.

Sem mislila,da bomo danes tudi šli na Zbilje na igrala,pa je vreme user posted image .mogoče se bomo na hitro spakirali in šli malo k našim.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
13.5.2009 7:33:09   
jana81
dobro jutro

mi smo bili danes pokonci že ob 5h, tako da sva ob 6h vstala in sem ga misla kr v vrtec peljat, ampak spet kašlja kot zmešan, tako da je doma.. trenutno je z mojo mami na sprehodu, da lahko jst delam, pol pa še ne vem kako bo, moj dragi ga ne more imet, ker še sebe komaj prenaša na berglah okrog.
Včeraj sem imela vajo kako je imeti dva otrokauser posted image , sem pedenala oba..

no se še kaj javim, zdej pa morem deeeeeelat, ker imam gužvo

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?