Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 12:22:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 če katera rabi otroško posteljo ali pozna koga, ki bi mu prišla prav KLIK Meni napiše, da oglas ne obstaja sem ga že zbrisala, ker je postelja že oddana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 12:22:59
|
|
|
|
nia5
|
Nia spi že uro in pol, jaz pa namesto da bi kaj postorila, visim tu gor , grem zdaj...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 12:23:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 če katera rabi otroško posteljo ali pozna koga, ki bi mu prišla prav KLIK Meni napiše, da oglas ne obstaja sem ga že zbrisala, ker je postelja že oddana Easy come, easy go
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 13:50:38
|
|
|
|
nia5
|
Družina sedi pri kosilu..... Sin vpraša očeta: oči, katere vrste jošk obstajajo? Oče presenečeno odgovori:...veš sine obstajajo tri vrste ženskih jošk... pri dvajsetih so kot lubenice... okrogle in sočne... pri štiridestih in petdesetih so kot hruške...še lepe vendar že viseče... po šetdesetem letu pa so kot čebula... Čebula?..se začudi sine... Ja, ko jih vidiš , te spravijo v jok...hahha... Nato hčerka vpraša mamo: mami, koliko vrst lulčkov obstaja... Mati odgovori:.. hčerka penisi so kot drevesa... pri dvajsetih je moški penis kot hrast... trd in pokončen... pri štiridesetih in petdesetih je kot vrba... bolj elastičen.. upognjen... vendar še pogojno uporaben... po šestdesetem letu pa je kot... božično drevo... Božično drevo...? se začudi hčerka... Ja , mrtev od korenine naprej.... kugle pa so samo še za okras...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 13:51:36
|
|
|
|
nia5
|
Zakaj vegetarijanke ne kricijo, ko dozivijo orgazem? Ker nocejo priznati, da jim lahko en kos mesa naredi tako veselje....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 13:53:01
|
|
|
|
nia5
|
Končno vic o blondincu Blondinec se prezgodaj vrne iz službe domov in iz spalnice zasliši čudne zvoke. Steče po stopnicah in na postelji zagleda golo, prepoteno in sopihajočo ženo. "Kaj se dogaja?" vpraša. "Srčni napad imam!" zasopiha žena. Blondinec se zapodi do telefona in ko ravno vtipka 112, priteče k njemu njegov 4-letni sin: "Ati, ati! Stric Stane se skriva popolnoma gol v tvoji omari!". Blondinec jezno odloži slušalko, odkoraka v spalnico in odpre omaro. Zagleda popolnoma golega brata, ki sedi v omari in z rokami zakriva mednožje. "Ti prasec, ti," reče blondinec, "moja žena ima srčni napad, ti pa skačeš popolnoma gol po bajti in strašiš otroka!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 15:11:18
|
|
|
|
suzy85
|
zdej pa ne vem, al men ne dela vredu "refresh" gumb al je res tako zatišje tu gor!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 15:19:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 zdej pa ne vem, al men ne dela vredu "refresh" gumb al je res tako zatišje tu gor! Zatišje, zatišje. jAZ PA SEM HOTELA ZDAJ DAT ŠE SPAT nIO, PA NOČE, SITNA PA JE KO RIT, ups zmotla , to je znoret, zaspana, kr vlegavla se, spat pa ne, pol pa naj sitnari, nosla je že ne bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:02:19
|
|
|
|
špelin@
|
Nič več zatišja, nas je že več gor Upam Meni je ful težko, ker ima Gregec izpuščaje vsepovsod po telesu Tak revež je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:06:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nič več zatišja, nas je že več gor Upam Meni je ful težko, ker ima Gregec izpuščaje vsepovsod po telesu Tak revež je bogi revček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:24:01
|
|
|
|
špelin@
|
SEM ČISTO IZ SEBE!!!!!!! Kateri jebe.ni ass-hole je to storil??! Piz.da, a folk RES ne more upoštevat omejitev!!! Pa še merilnik hitrosti je tam, da ja veš, koliko voziš! "Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11 Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:24:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nič več zatišja, nas je že več gor Upam Meni je ful težko, ker ima Gregec izpuščaje vsepovsod po telesu Tak revež je A bogi pikec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:25:40
|
|
|
|
Anitka
|
Nia5 za vice. In je uspelo Nii zaspat? Gal je mrknil pred 15-imi minutami, jaz pa tudi razmišljam, da bi šla malo v horizontalo, da bom lahko zvečer kakšen film pozno v noč pogledala. Bo danes morda na vrsti Revni milijonar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:26:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. Iiiiiiii kak fajn za uspešno opravljeno NS A bo spet pupa? Boste vsaj cote ponucali In kakšna imena so v igri, če ni skrivnost?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nič več zatišja, nas je že več gor Upam Meni je ful težko, ker ima Gregec izpuščaje vsepovsod po telesu Tak revež je joj bogi,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SEM ČISTO IZ SEBE!!!!!!! Kateri jebe.ni ass-hole je to storil??! Piz.da, a folk RES ne more upoštevat omejitev!!! Pa še merilnik hitrosti je tam, da ja veš, koliko voziš! "Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11 Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše." o šit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:28:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SEM ČISTO IZ SEBE!!!!!!! Kateri jebe.ni ass-hole je to storil??! Piz.da, a folk RES ne more upoštevat omejitev!!! Pa še merilnik hitrosti je tam, da ja veš, koliko voziš! "Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11 Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše." Mislim HALOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:41:02
|
|
|
|
špelin@
|
nina7, za uspešno meritev NS in odličen rezultat. A potem bo Gaja dobila sestrico? No, mogoče bo tretji "muško" Moj pikasti princ ima pa spet vročino Bojim se, da bi se mu izpuščaji zagnojili, ker so nekateri prav sumljivi Pa se ni spraskal, ampak vseeno izgleda gnojno Sem čisto pod vtisom omenjene prometne nesreče... Sama mimo postajališč, kjer na bus čaka masa otrok, ki gredo iz šole, vedno peljem 30 km/h, za zihr, ker se radi prerivajo in se lahko že zato kaj zgodi. Saj je samo nekaj metrov, potem spet pospešim na 50.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 16:59:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. itak da bo punčka, to sem ti že napovedala Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža okoli 3300g
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 12.5.2009 17:01:01 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 17:01:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SEM ČISTO IZ SEBE!!!!!!! Kateri jebe.ni ass-hole je to storil??! Piz.da, a folk RES ne more upoštevat omejitev!!! Pa še merilnik hitrosti je tam, da ja veš, koliko voziš! "Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11 Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše." GROZA!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 17:03:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SEM ČISTO IZ SEBE!!!!!!! Kateri jebe.ni ass-hole je to storil??! Piz.da, a folk RES ne more upoštevat omejitev!!! Pa še merilnik hitrosti je tam, da ja veš, koliko voziš! "Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11 Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše." GROZA!!! Kaj se ga je dec sredi dneva napil???? Bi mu lahko glavo odtrgala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 17:03:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SEM ČISTO IZ SEBE!!!!!!! Kateri jebe.ni ass-hole je to storil??! Piz.da, a folk RES ne more upoštevat omejitev!!! Pa še merilnik hitrosti je tam, da ja veš, koliko voziš! "Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11 Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše." GROZA!!! 62 let star pi.z.dun se je zagonil med otroke (zapeljal s ceste na pločnik!) in jih 6 lažje ranil, 3 pa huje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 17:04:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost. itak da bo punčka, to sem ti že napovedala Za orientacijo; Alči je bila na NS točno pri 12t velika 69,9mmm Po moje, da ne vplivajo kaj dosti. Da ti napovem, čle boš rodila na rok, bo teža okoli 3300g Glede napovedi spola pa se jaz pridružujem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 17:08:31
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella imaš ZS.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?