|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
12.5.2009 17:08:39   
Katina
Po dolgem času sem se malo oglasila, ker se zopet bližajo relativno sveži spomini izpred enega leta. Danes so bolj žalostni, vendar že ves dan mislim na našo TamaroJ in upam, ter želim, da se ji v življenju vse postavi na pravo mesto. Velikokrat mislim nate na user posted image in user posted image . Želim ti vse dobro!

Hkrati izkoriščam priliko, da voščim vsem (Z)majčkom in (z)majčicam, ki so že upihnili prvo svečko, pa tudi tistim, ki jo šele bodo. Vse naj, naj, naj, najboljše. naj bo vaša pot mehka, polna ljubečih ljudi, ki vam bodo vtisnili čudovite življenske izkušnje user posted image user posted image user posted image
Hkrati čestitam tudi vam, mamicam in očkom za zlate majske sončke.

Mi smo glavno praznovanje že opravili, mamica se je potrudila in spekla XXL torto, ki je izginila kot bi mignil. Za prvo svečko se je morala potrudit, a ne?

user posted image

Na hitro sem videla Varjino tortico, super tortica user posted image . Itak pa vem, da Kasso obvlada.
Vem, da vas nekaj že hodi v službo, ker nisem brala ne vem kako se počutite. Upam, da dobro. Mi še čakamo odgovor na našo pritožbo v zvezi s podaljšanjem porodniške - vsak čas bo mesec in pol odkrar smo jo oddali. Trenutno koristim še lanski dopust in upam, da v tem času prejmemo odgovor.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
12.5.2009 17:23:54   
špelin@
Preberite si tole, je ena na "Zasavskih mamicah" napisala:

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: malamedika

Pozdravljene vse skupaj po dolgem času se tudi jaz oglašam.

Špelin sem izvedela za to  grozno nesrečo namreč ker ti otroci ki so bili udeleženi v tej nesreči so prijatelji od moje hčerk in moram te popravit
Jaz sem samo kopirala novico s strani radia Aktual.

kajti enega so zaradi hudih poškodb pripeljali v ukc in je v kritičnem stanju-.Menda je šofer zaspal za volanom in po dogodku se je še smejal,mojo hči je globoko pretreslo   in je vsa na trnih kaj bo z tem fantom sedaj ker menda ima hude poškodbe  in je njegovo zdravstveno stanje še vedno kritično.Jaz samo pravim ubogi starši  in  res srčno upam da se zadeve normalizirajo in da  ne bo hujših posledic za te  nedolžne otroke
Jezuskristus, ubogi fant, tole me je pretreslo v dno duše!!! Smejal?! SMEJAL?!!!!!!!!!!
Saj ne vem, kaj naj rečem, res. Samo močno, močno lahko stiskam pesti, da bo s tem fantom in ostalimi vse ok.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
12.5.2009 17:24:38   
špelin@
O, Katina, ljuba duša, kje se skrivaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

Prekrasna torta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
12.5.2009 17:33:13   
nia5

Nič več zatišja, nas je že več gor user posted image Upam user posted image

Meni je ful težko, ker ima Gregec izpuščaje vsepovsod po telesu user posted image Tak revež je user posted image

Bošček, saj bo minilo user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
12.5.2009 17:35:25   
nia5

SEM ČISTO IZ SEBE!!!!!!! Kateri jebe.ni ass-hole je to storil??! Piz.da, a folk RES ne more upoštevat omejitev!!! Pa še merilnik hitrosti je tam, da ja veš, koliko voziš!

"Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11
Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše."

Saj nimam besed, to so idioti, ki bi jih trebalo postrelat, če mene vprašaš

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
12.5.2009 17:37:52   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan

Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vednouser posted image user posted image . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno user posted image . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost.

user posted image user posted image user posted image , upam da se ti želje uresničijo, kakršne koli že so, pa super da je vse ok. Po moje te meritve na končno težo in velikost nimajo nekega vpliva, odvisno kaj boš jedla, kako se boš počutila ti in pikica in seveda od pikice same user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
12.5.2009 17:39:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Nia5 user posted image user posted image user posted image za vice. In je uspelo Nii zaspat? Gal je mrknil pred 15-imi minutami, jaz pa tudi razmišljam, da bi šla malo v horizontalo, da bom lahko zvečer kakšen film pozno v noč pogledala. Bo danes morda na vrsti Revni milijonar.

Ja, pol sem jo kr v dnevni uspavala, sem ji pela, pol pa sem jo gor odnesla in je spala dobre pol urce, čist dovolj, da bo do večera znosna user posted image
Uživaj ob večernem filmu, a to si iz neta vlačiš?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
12.5.2009 17:43:54   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Po dolgem času sem se malo oglasila, ker se zopet bližajo relativno sveži spomini izpred enega leta. Danes so bolj žalostni, vendar že ves dan mislim na našo TamaroJ in upam, ter želim, da se ji v življenju vse postavi na pravo mesto. Velikokrat mislim nate na user posted image in user posted image . Želim ti vse dobro!

Hkrati izkoriščam priliko, da voščim vsem (Z)majčkom in (z)majčicam, ki so že upihnili prvo svečko, pa tudi tistim, ki jo šele bodo. Vse naj, naj, naj, najboljše. naj bo vaša pot mehka, polna ljubečih ljudi, ki vam bodo vtisnili čudovite življenske izkušnje user posted image user posted image user posted image
Hkrati čestitam tudi vam, mamicam in očkom za zlate majske sončke.

Mi smo glavno praznovanje že opravili, mamica se je potrudila in spekla XXL torto, ki je izginila kot bi mignil. Za prvo svečko se je morala potrudit, a ne?

user posted image

Na hitro sem videla Varjino tortico, super tortica user posted image . Itak pa vem, da Kasso obvlada.
Vem, da vas nekaj že hodi v službo, ker nisem brala ne vem kako se počutite. Upam, da dobro. Mi še čakamo odgovor na našo pritožbo v zvezi s podaljšanjem porodniške - vsak čas bo mesec in pol odkrar smo jo oddali. Trenutno koristim še lanski dopust in upam, da v tem času prejmemo odgovor.

Madonca, kaka torta user posted image , izgleda lepo in okusno, svaka čast.
Kar se pa tiče TamareJ, pa ne vem za kaj se gre user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.5.2009 17:45:45   
nia5
Sam pošnofam sem gor, pa spet nobene user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
12.5.2009 17:56:13   
Katina

Preberite si tole, je ena na "Zasavskih mamicah" napisala:

IZVIRNO SPOROČILO: malamedika

Pozdravljene vse skupaj po dolgem času se tudi jaz oglašam.

Špelin sem izvedela za to  grozno nesrečo namreč ker ti otroci ki so bili udeleženi v tej nesreči so prijatelji od moje hčerk in moram te popravit
Jaz sem samo kopirala novico s strani radia Aktual.

kajti enega so zaradi hudih poškodb pripeljali v ukc in je v kritičnem stanju-.Menda je šofer zaspal za volanom in po dogodku se je še smejal,mojo hči je globoko pretreslo   in je vsa na trnih kaj bo z tem fantom sedaj ker menda ima hude poškodbe  in je njegovo zdravstveno stanje še vedno kritično.Jaz samo pravim ubogi starši  in  res srčno upam da se zadeve normalizirajo in da  ne bo hujših posledic za te  nedolžne otroke
Jezuskristus, ubogi fant, tole me je pretreslo v dno duše!!! Smejal?! SMEJAL?!!!!!!!!!!
Saj ne vem, kaj naj rečem, res. Samo močno, močno lahko stiskam pesti, da bo s tem fantom in ostalimi vse ok.

Upam in držim pesti, da bo z otroci vse v redu. Si res ne predstavljam v kakšni stiski so starši teh otrok. Naj bo kmalu vse za njimi.

O, Katina, ljuba duša, kje se skrivaš? 

Saj veš, nazadnje v Laškem user posted image user posted image

Prekrasna torta
Hvala,.

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan

Evo NS je za mano, rezultati so vredu 1: 8347, kaže da bomo dobil še eno punčko. No itak to ni 100%, bomo videl če bo na morfologiji še vedno . Upam, da bo, bi mela kr raj še eno . Full hecn, ker sm si zmer želela fantka, zdej pa kr ne več tolk. Meri pa 6,5 cm, Gaja je v tem času merila 5,6cm. Me zanima kolk te meritve kej vplivajo na končno težo in velikost.

, upam da se ti želje uresničijo, kakršne koli že so, pa super da je vse ok. Po moje te meritve na končno težo in velikost nimajo nekega vpliva, odvisno kaj boš jedla, kako se boš počutila ti in pikica in seveda od pikice same

Se podpišem.

Madonca, kaka torta , izgleda lepo in okusno, svaka čast.
Hvala tudi tebi user posted image . Priznam da sem ponosna nase.

Kar se pa tiče TamareJ, pa ne vem za kaj se gre

TamaraJ je bila naša aktivna majčica med user posted image , žal se je tik pred porodom zgodilo najhujše user posted image . Tega dne jaz in majčice, ki smo bile takrat aktivne na forumu, še posebno pa tiste, ki smo jo spoznale v živo ne bomo mogle pozabiti. Če bi vedela, da je ne bom prizadela, ali naredila še bolj neprijeten dan, bi se vsedla v avto in jo objela user posted image . TamaraJ je čudovita punca in vesela sem, da sem jo spoznala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
12.5.2009 18:03:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
TamaraJ je bila naša aktivna majčica med user posted image , žal se je tik pred porodom zgodilo najhujše user posted image . Tega dne jaz in majčice, ki smo bile takrat aktivne na forumu, še posebno pa tiste, ki smo jo spoznale v živo ne bomo mogle pozabiti. Če bi vedela, da je ne bom prizadela, ali naredila še bolj neprijeten dan, bi se vsedla v avto in jo objela user posted image . TamaraJ je čudovita punca in vesela sem, da sem jo spoznala.

Podpišem, pogrešam jo.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.5.2009 18:05:49   
nia5

TamaraJ je bila naša aktivna majčica med user posted image , žal se je tik pred porodom zgodilo najhujše user posted image . Tega dne jaz in majčice, ki smo bile takrat aktivne na forumu, še posebno pa tiste, ki smo jo spoznale v živo ne bomo mogle pozabiti. Če bi vedela, da je ne bom prizadela, ali naredila še bolj neprijeten dan, bi se vsedla v avto in jo objela user posted image . TamaraJ je čudovita punca in vesela sem, da sem jo spoznala. [/quote]

[/quote]

O kristus user posted image , na koncu čist user posted image . Od moje svakinje sodelavki se je zgodilo isto in sicer v 8m nosečnosti in kaj je najhuje, da je bila na pregledu za vikend, ko je izvedela in ji je G rekla naj gre domov in se vrne (oz gre v bolnico) v ponedeljek. Naj bi bila z mrtvim user posted image v sebi še dva dni doma user posted image user posted image , katastrofa!!!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.5.2009 18:06:46   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

user posted image user posted image user posted image ful je lepa tortica, še lepša pa Varja z očali, prav srčkana je user posted image
A se je že navadila na njih? Mi imamo pa ju3 pregled user posted image

hvala user posted image . Sem ugotovila, da je to pacanje eden mojih najljubših hobijev user posted image

Očala in Varja. Ja, zdaj nima več takih problemov z njimi, ker kar sama padajo z glave. Sem ful jezna, ker so se kar razširila, lezejo ji na nos in jih moram stalno popravljat. So pa plastična, tako da se ne da nič popravt.user posted image

Dobro opravita jutri na pregleduuser posted image user posted image user posted image

Martina hvala user posted image user posted image lupčka bo dobilauser posted image

špelin@, hudo kaka nesreča user posted image user posted image user posted image
bogi Gregi user posted image user posted image user posted image . Ali mu daješ tudi kake kapljice...morda Fenistil (Varja jih je jemala).

Nina7..uu še ena punčkauser posted image user posted image user posted image

uauuu Katina, kaka tortica user posted image user posted image user posted image jaz se lahko skrijem pred tabo. Ampak predvidevam, da si delala s tičino masouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.5.2009 18:10:53   
špelin@
kasso, Gregcu od sobote dajem kar Claritine (1x dnevno), je zadnjič naša P rekla, da je že dovolj star in težak za ta sirup. Je pa una anestezioginja včeraj rekla, da mu dam 3x dnevno Fenistil, potem pa vedi... user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
12.5.2009 18:17:18   
kasso

kasso, Gregcu od sobote dajem kar Claritine (1x dnevno), je zadnjič naša P rekla, da je že dovolj star in težak za ta sirup. Je pa una anestezioginja včeraj rekla, da mu dam 3x dnevno Fenistil, potem pa vedi... user posted image

Meni je rekla, da je še premajhna za sirup, zato je dobila Fenistil (3x na dan po 5 kapljic)user posted image ....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.5.2009 18:18:58   
nia5
Anitka, sem pravkar po Svet-u videla to nesrečo, v kateri je umrla punca ki jo poznaš. Sveta nebesa, saj od avta ostalo ni nič user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.5.2009 18:19:28   
kasso
Z Gašperjem pa sva danes popoldne kmetovala user posted image . Posadila sem 10 sadik paradižnika, korenček, kumare, bučke, rdečo peso in upam, da mi srne in zajci ne bodo vsega pojedliuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.5.2009 18:21:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Meni je rekla, da je še premajhna za sirup, zato je dobila Fenistil (3x na dan po 5 kapljic)user posted image ....

Na, še ena razlika: Gregi naj bi Fenistil jemal 3x po 10 kapljic.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.5.2009 18:21:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Z Gašperjem pa sva danes popoldne kmetovala user posted image . Posadila sem 10 sadik paradižnika, korenček, kumare, bučke, rdečo peso in upam, da mi srne in zajci ne bodo vsega pojedliuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.5.2009 18:21:57   
špelin@

Anitka, sem pravkar po Svet-u videla to nesrečo, v kateri je umrla punca ki jo poznaš. Sveta nebesa, saj od avta ostalo ni nič user posted image

Sem videla, ja user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.5.2009 19:13:57   
hijenca
Halo!

Danes same žalostne stvari berem na forumuuser posted image user posted image . Novico o TamariJ pa sem prebrala tisti dan, ko sem prišla iz porodnišniceuser posted image user posted image .

Smo bili danes v posvetovalnici, dobili pikeca, je pa bil Videk zelo hraber. Še kri mu je vzela iz prstka, ker ima skoz trombocite povišane, ampak ni nič narobe, je le malo povečano število.

Mere: 11.020 gramov imamo user posted image , 76 cm in OG 48,5 cm.

Sedaj pa grem Videka spat spakirat, ker je že zelo zaspan.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.5.2009 19:25:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo!

Danes same žalostne stvari berem na forumuuser posted image user posted image . Novico o TamariJ pa sem prebrala tisti dan, ko sem prišla iz porodnišniceuser posted image user posted image .

Smo bili danes v posvetovalnici, dobili pikeca, je pa bil Videk zelo hraber. Še kri mu je vzela iz prstka, ker ima skoz trombocite povišane, ampak ni nič narobe, je le malo povečano število.

Mere: 11.020 gramov imamo user posted image , 76 cm in OG 48,5 cm.

Sedaj pa grem Videka spat spakirat, ker je že zelo zaspan.

user posted image user posted image user posted image  za mere.

Kdaj imaš naslednjo P?

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 12.5.2009 19:35:32 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.5.2009 19:32:50   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??    user posted image  

user posted image (21.3. - 20.4)

Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 20.4.09: 9600g, 73,6cm, 45cm (6570g, 24,1cm, 14,5cm)

user posted image (21.04 - 21.05)

Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)  
- 22.04.09 : 10440g, 82cm, 47cm ( 7170g, 33cm, 13cm)  

*Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 03.02.09: 8500g, 71,5cm, 43cm (4920g, 18,5cm, 10cm)

Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 10.11.08: 7700 g,69,5 cm, 43cm  (4000g, 15,5cm, 7cm) 

Anery (Matic, 28.04.2008)  
- 28.1.2009: 10200g, 73cm, 47cm (6880g, 25cm, 14cm)

aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 05.02.09: 8590g, 75cm, 10cm ( 5200g, 23cm, 10 cm)    

Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 22.04.2009: 11330g, 77cm, 45,5cm(7860g, 25cm, 10,5cm)  

barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 05.05.09: 9870g, 77cm, 45cm (6250g, 27cm, 11cm)

CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 05.03.09: 9845g, 78cm, 47 cm (6335g, 26
,5 cm, 13cm) 

Taula (Ella, 04.05.2008)  
- 05.02.09: 8360g, 72,5cm, 46cm( 4820g, 22,5cm, 10cm)

Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 11.05.09: 9120g, 78cm, 46cm (5710g, 28cm, 14cm) 

hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 10.02.09: 11020g, 76cm, 48,5cm (7500g, 26cm, 12,5cm)

T*i*A*r*A (Lukas, 08.05.2008)
- 6,5 mes: 9300g, 70cm, xxcm ( 5130g, 15cm, xxcm)

Svojeglava (Živa, 09.05.2008)  
- 29.01.09: 9200g, 72cm, xxcm(5570 g, 20cm, XXcm) 

buccka (Lin, 09.05.2008)  
- 28.01.09: 9200g, 74cm, xxcm(5650g, 22cm, xxcm) 

katy82 (Lara,10.05.2008) 

- 11.02.09: 8850g, 71,8cm, 46,5cm(5200 g, 17,8 cm, 11,5 cm)

mixi (Kaja, 10.05.2008) 

- 06.03.09: 9100g, 77cm, 45cm (5795g, 27cm, 10cm) 

Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.02.09: 10500g, 75cm, 47cm ( 7000g, 24cm, 14cm)

kasso (Varja, 11.05.2008)   
-26.02.09: 7940g, 71cm, 46cm(4860g, 22 cm,12 cm)

tally (Emilija, 13.05.2008)

- 24.02.09: 8710g, 73cm, 45cm(5600g, 21cm, 10 cm) 

kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 19
.02.09: 9400g, 74cm, 45cm (6280g, 22cm, 10cm)

Katina (Inti, 14.05.2008)  
- 18.02.09: 8780g, 69,5cm, 45,5cm (4915g, 16,5cm, 9,5cm)

zalazoya ( Niki, 15.05.2008) 

- 12.11.08:
7600g, 69cm, 41cm(4590 g, 16 cm, 8cm)

suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 12.02.09: 9240g, 75cm, 46,5cm (5290g, 21cm, 10,5cm)  

skye ( Tia, Lia, 17.05.2008) 
- 16.02.09:
Tia: 10920g, 73cm, 45cm ( 8700g, 26cm, 12cm)
Lia: 8760g, 71,5cm, 45cm ( 6450g, 25,5cm, 12cm)

mafi (Filip, 18.05.2008)
- 20.02.09: 11430g, 76cm, 48cm ( 7740g, 23cm, xxcm)

nataša34 (Eva,19.05.2008)
-01.12.08: 6000g, 61cm, 41,5cm (3680g,13cm, 8,5cm)

Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 24.02.09: 10480 g, 77 cm, 48 cm (6610 g, 23 cm, 11 cm) 

tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 25.02.09: 8450g, 72,5cm, 45cm (4900g, 20,5cm, 10cm)

**** (Omar, 19.05.2008) 

- 23.02.09: 9600 g, 80 cm, 47 cm (5760g, 28 cm, 9,5 cm)

SesilAneja, 20.05.2008)
- 13.03.09: 8225g, 71cm xxcm (4745g, 18cm, xxcm) 

Bobika (Anže, 20.05.2008)

- 22.4.09: 9410g, 76cm, 44cm (6150g, 26,5cm, 9,5cm)

nya5 (Nia, 21.05.2008)
- 19.02.09: 8200g, 71cm, 43cm ( 4900g, 20cm, 9cm)

user posted image (22.05-21.06) 

Estrella* (Alja, 23.05.2008) 
- 23.02.09: 9100g, 76cm, 44cm (5600g, 23cm, 11cm)

mmoojjccaa ( Tajda, 23.05.2008) 
- 09.03.09: 8300g, 68cm, xxcm ( 5560g, 18cm, xxcm)

darmar (Zala, 24.05.2008)  

- 06.03.08:8460g, 70cm, 45cm (4880g, 18cm, 9cm)  

Anitka ( Gal, 25.05.2008)   
- 24.02.09: 8400g, 73,5cm, 46,5cm (5020g, 22,5cm, 9,5cm)

TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 10.02
.09:8700g, 71cm, xxcm (5310g, 20cm, xxcm)

edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008) 
-27.02.09:8710g, 70,6cm, 45,3cm
  (5040g, 18,6cm, 10,3cm) 

VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)  

- 19.11.08: 8650g, 71cm, 45cm(4750 g, 18 cm, 8 cm)

mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 24.02.09: 9990g, 72cm, xxcm (6150g, 19cm, xxcm)

MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 20.03.09: 8935g, 75,5cm, 45,5cm ( 5095g, 23,5cm, xxcm)

eole (Julija, 29.05.2008)
- 17.11.08: 8080g, 69cm, 46,5cm (4500g, 17cm, 9,5cm)

narava (Davud, 30.05.2008)
-03.03.08: 8800g, 73cm, xxcm (5320g, 21cm, xxcm)

Nina7 ( Gaja, 03.06.2008) 
- 03.03.09: 8680g, 71cm, 44cm (5820g, 22cm, 10,5cm)           

user posted image PREGLEDI V 12 MESECUuser posted image

Maj 2009
skye: 18.05.2009
tally: 19.05.2009

Nia5:21.05.2009
Špelin@: 21.05.2009
kasso: 21.05.2009
suzy85: 21.05.2009

Estrella*: 26.05.2009
Anitka: 26.05.2009
mmoojjccaa: 26.05.2006

buccka: 27.05.2009
mafi: 27.05.2009
tilči: 27.05.2009

Junij 2009

martina25: 01.06.2009
tana7: 04.06.2009

PREGLEDI V 18 MESECU

Oktober 2009

Čmrlika
: XX.10.2009

November 2009

barbaw: xx.11.2009

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.5.2009 19:32:56   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

zdej pa ne vem, al men ne dela vredu "refresh" gumb al je res tako zatišje tu gor! user posted image

Zatišje, zatišje. jAZ PA SEM HOTELA ZDAJ DAT ŠE SPAT nIO, PA NOČE, SITNA PA JE KO RIT, ups zmotla user posted image , to je znoret, zaspana, kr vlegavla se, spat pa ne, pol pa naj sitnari, nosla je že ne bom

eva je danes vsega skupaj spala 1,5 ure - po navadi več. zdle že spi, sam jo bom verjetno mal predramla, ker ji moram it fiziološko našpricat. ji je začelo malo iz noska tečt! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.5.2009 19:33:37   
suzy85

Nič več zatišja, nas je že več gor user posted image Upam user posted image

Meni je ful težko, ker ima Gregec izpuščaje vsepovsod po telesu user posted image Tak revež je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gregija, da pikice ne postanejo gnojne! bošček mali...

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?