|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
12.5.2009 9:03:45   
katja_p
Montijevke: kaj boste dans kuhale? Js nimam idej ...

Se mi zdi, da se naša že neki oglaša iz sobice ... bom še mal počakala, da vidim, če bo nazaj zaspala.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.5.2009 9:03:59   
martka
patronažno kar sama pokličeš, lahko tudi mojo, je res fajna. danes je že prišla. je rekla ob 9h, pa je bila 15 do 9h tukaj. se je prišla osebno opravičit, ker ima vročino, tako, da pride v četrtek ali petek.
za hrano pa je kr med vrati rekla, da je korenček, naj izbira.
a bova vseeno počakali.
pri luku mi ni prišla nič povedat, sem kar po internetu pobrskala in po svojem občutku začela s korenčkom.

ribice, bi jaz tudi.
bom še mojo mamo in ata vprašala.
obvezno brez glave!
koliko, povem, ko vem za mamo in ata.

zdaj pa grem ven.

hvala za nalepke!!
a spara pa nobena več noče, jih imam 14.

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.5.2009 9:07:54   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jutro!

Jap, danes definitivno kasneje na spreh od... sam ne vem, kaj boma cel dan notri počele... Da bi šle pa že zdele, pa me vedno prehiti njeno tečnarjenje za spat.Kr naenkrat rata ful tečna in neutolažljiva, niti ziza več ne pomaga. minutko prej pa še vesela in dobro razpoložena.

moja tudi. iz nule!puf v jok in očke mencat in težko zaspat.

no, nekak nama potem le uspe z zibanjem, sprehajanjem in zizo.

ven hodim zgodaj in gaja v vozičku spi. če ne, gleda okoli ali pa gre v kenguruja.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.5.2009 9:23:45   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Montijevke: kaj boste dans kuhale? Js nimam idej ...

...

js tud ne... user posted image user posted image hitro, dajte kake predloge, da vidim, če moram it v trgovino.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.5.2009 9:27:05   
Bethany
Martka, teb je fajn, če ti Gaja spi vozičku. Elina je pa tak trmasta, kr gledala bi okoli, zaspat pa ne... in če je že ful zmatrana, ko gre vozek, se bo drla ko jesihar noter, dokler ne bo zaspala, tak da tega ne prakticiram več. user posted image Jo dam raje naspano in spočito, pa se okoli ogleduje ali igra. Ko pa jo začne zaspanost dohajat, pa brez joka zaspi. Je pa bilo boljše v košari, ko je zaspala že do konca naše ulice.. ampak to, ko je bila še ful mala, tam nekje do tretjega meseca. potem ne več.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.5.2009 9:30:02   
Bethany
No, Elina je po pol ure v posteljici zaspala... jokala je mogoče kako minutko ali dve, potem pa se je igrala s pajaci in svojimi nogicami... zdaj pa, ko pošpegam skozi špranjo vrat, se nič več ne premika. user posted image Js grem pa knjigo brat, Angeli in demoni, sem jo pred leti že, ampak ful pozabla detajle, jutri je pa v kinu že premiera filma. Hočem prej s knjigo osvežit vsebino, preden gledam film. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.5.2009 9:54:01   
urska25
Oj!

Sem zdaj malo gledala tega vašega montija, pa sem se odločla da grem jaz tudi po tem. Sam še morem malo naštudirat.

Danes sem jedla zajtrk polnozrnat kruh z marmelado-diabetično, za kosilo bom pa piščanca na žaru in zeleno solato.   To bo vredu?

Nekaj me sam zanima, katero sončno kremo uporabljate, jaz sem zdaj Nivejino za dojenčke zaščitni faktor 30.

Sem ponosna mamica dveh princesk

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.5.2009 10:04:02   
katja_p
krema: Eucerin za otroke, faktor 25

Naša se je zbudila, sam je ful tečna in še zaspana pa noče več spat ... grem ven pa v Lidl kaj kupit. Zdaj je še ok temperatura.

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.5.2009 10:14:38   
Bethany
Urška25, jedilnik je ok! user posted image user posted image Js bi edino diabetično marmelado zamenjala za tisto s 100% sadnim deležem, ki nima nič dodanega sladkorja. Nekaj strani nazaj je bil pripet link na en fajni forum o Montignacu... si ga nisem shranila, zdele se mi pa ne da iskat nazaj.

Krema: js mam tudi od Eucerina 25, je od 6.meseca dalje in daje takojšno zaščito.

Js bom pa danes ob 12ih pripravila kosilo, ko pride moj za malco domov, Jedli pa bomo špinačo in polpete. Popoldne boma pa z Elino kar zunaj na vrtu v senčki, sprehod pa potem po četrti uri.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.5.2009 10:19:27   
katja_p
No, mogoče nam celo rata zdle v postli zaspat ... zaenkrat je tišina ... user posted image

Link:

http://montignac.mojforum.si/montignac.html

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17253

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.5.2009 11:43:49   
urska25
Hvala, hvala ;)

Midve sva pa iz posvetovalnice in imamo že 9900g in 73,5cm, kar ne morem verjet koliko je zrasla.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.5.2009 11:55:50   
katja_p
Sej Lara je res prava babnca user posted image  Naša ima pa zdaj 6400g pr 5m.

Sma iz Lidla, kupile zelenjavo, Tjašo sm nahranla in dala spat, zdaj grem pa kaj naredit ven, ker pol bo dež.

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.5.2009 12:09:32   
sonček85
blu eye.kako dobra fotka-avatar user posted image user posted image
_kathy_:a  ti si potem tudi takšna frajerka kot jaz user posted image user posted image ja s popadki prideš tudi kam

Srečno na posvetovalnici jutri user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.5.2009 14:58:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: urska25

Hvala, hvala ;)

Midve sva pa iz posvetovalnice in imamo že 9900g in 73,5cm, kar ne morem verjet koliko je zrasla.

Kulk je stara Lara?? Sej si napisala, pa sem spregledala... Naša je pa 6400 g zdej dosegla, pri pet mesecev in pol, kulk je pa dolga, pa ne vem, pomoje kakih 66-68cm??

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.5.2009 15:54:15   
katja_p
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2451912

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.5.2009 16:05:11   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sej Lara je res prava babnca user posted image  Naša ima pa zdaj 6400g pr 5m.

Naš ma že zdj pri 3,5 mesecih 7 kg.

NOVA HRANA - naj povem da je nočna formula uspešna, zbudili smo se samo 1x, spali smo od 19.30 - 2.30 in potem od 3-7.30.....mami je dans naspana kot že dolgo ne...ja nč pob je bil lačen, kaj čem, saj tud raste ko konoplja.

MOJ JEDILNIK DANES - odlično, na vroče olivno olje das 2 stroka strtega česna, ko lepo zadiši, daš na to na kocke narezane neolupljene bučke in malo posoliš povegetaš in popopraš, potem dušiš do mehkega brez dodatne vode, nato dodaš na kocke narezan svež paradižnik in na kocke narezano rdečo, rumeno in zeleno papriko ter dušiš, ko je vse skup mehko dodaš mediteranske začimbe in pol žličke kisle smetane, zraven odlčno paše PZ riž oziroma PZ makaroni ter zelena so0lata. drgačje pa pr men vsak večer na jedilniku mlečn gres in kr pomaga je nasitn pa še lahek za zvečer oziroma najkasneje do 7 ure zvečer ga pojem.

Morm pa povedat da se kg niso najbolj spremenili (ne dol ne gor), sam sem pa danes lahko oblekla ene hlače k jih še 4 tedne nazaj nisem mogla niti čez boke dobit, dans sem jih pa z lahkoto zaprla isto se mi je zgodilo z srajčko, joj kok sem bla vesela.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.5.2009 16:14:19   
Bethany
Blueeye, super da večerna formula pomaga in Jernej lepo prespi noč... user posted image user posted image

Mhm, dober je tale tvoj recept, neki podobnega tudi jaz prakticiram, s tem, da dodam na olje še čebulo, pa potem česen... njam njam!!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.5.2009 16:17:30   
martka
teža otrok,  moja je dolga 65 in težka 7000, danes pri 5 mesecih. cm, mislim, da sva malo premalo stegnili nogice, pa dobro, naj bo.

greva zdaj ven. je spala dobri dve uri. kaj jo je tako utrudilo, ne vem. drugače spi pol ure 45minut, saj veste. zdaj pa že drugi dan, ob tem času- dve uri! hmm... ok, tudi prav.

trenutno se kotali za želvo v vodeni žogi, na penasti preprogi - puzzlih.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.5.2009 16:25:02   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

blu eye.kako dobra fotka-avatar user posted image user posted image

a ne!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.5.2009 19:14:37   
urska25

Hvala, hvala ;)

Kulk je stara Lara?? Sej si napisala, pa sem spregledala... Naša je pa 6400 g zdej dosegla, pri pet mesecev in pol, kulk je pa dolga, pa ne vem, pomoje kakih 66-68cm??

9 mesecev je stara Lara.

Kaj pa jeste kaj za večerjo, tiste ki hujšate? Sploh ne vem kaj bi, zdaj je itak že mal pozno.

Blue eye to kar si ti anredila jaz večkrat naredim v voku. Sam da dam ponavadi zraven še kako piščančje ali puranje meso na trake narezano, je pa res dobro.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.5.2009 19:42:01   
Bethany

...
Kaj pa jeste kaj za večerjo, tiste ki hujšate? Sploh ne vem kaj bi, zdaj je itak že mal pozno.

Blue eye to kar si ti anredila jaz večkrat naredim v voku. Sam da dam ponavadi zraven še kako piščančje ali puranje meso na trake narezano, je pa res dobro.

večerja: jogurte, mleko, kosmiče, sadje, zelenjavo... lahko tudi solato, kako zelenjavno juho, skratka, čim manj oz. nič mastno in sladko. Skratka: najlažji obrok dneva in brez maščobe, je najpomembnejše, pri Montiju.

< Sporočilo je popravil Bethany -- 12.5.2009 19:43:10 >

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.5.2009 20:26:36   
blue eye

...

večerja: jogurte, mleko, kosmiče, sadje, zelenjavo... lahko tudi solato, kako zelenjavno juho, skratka, čim manj oz. nič mastno in sladko. Skratka: najlažji obrok dneva in brez maščobe, je najpomembnejše, pri Montiju.

ja sej jst tud dam ponavadi piščančje al pa puranje fileje na trakove ali koščke narezane, sam zdj ločujem meso zelenjavo in testenine tak da nism smela dat not

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.5.2009 20:28:59   
blue eye
kosilo jutri - rižev narastek z rozinami ter čežana

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.5.2009 20:54:29   
_kathy_
Ekola mene.
Težki smo 6130 g, in dolgi 63 cm. Cepili se nismo, ker moramo prej malo kožo popraviti, tako imamo napotnico in moramo jutri pod nujno k dermatologu v bolnicouser posted image . Potem pa še na pregled kolkov (Beri: široko povijanje).

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.5.2009 21:13:19   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

kosilo jutri - rižev narastek z rozinami ter čežana

Monti odkimava... user posted image user posted image Men se ga ful lušta, pa bo mogu še malo počakati.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.