![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 16:28:14
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye DALI - vidm da so ribceuspele, a so ble dobre? blue eye - Vrhunske...saj sem ti napisala, da naslednjič jih nabavim še več in da naj jih tvoj dragi še tako naprej fino hrani z dobro hranico.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 16:37:21
|
|
|
|
sonček85
|
lolita.hvala
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 16:51:24
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: blue eye DALI - vidm da so ribceuspele, a so ble dobre? blue eye - Vrhunske...saj sem ti napisala, da naslednjič jih nabavim še več in da naj jih tvoj dragi še tako naprej fino hrani z dobro hranico. bo še naprej tk lepo skrbel zanje
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 17:09:26
|
|
|
|
Bethany
|
Js se tudi prijavim za ribice, naslednjič ko prideš do Celja, blue eye!! Za prvič dva komada, spucaš jih tudi lahko, ane? Bi se priporočala, ker men je to tak bljak delo. Sonček, super za zgodbico! Lepa! In kr s popadki v avto... dobra si! Midve sma s Katjo tud naredle konkreten sprehod do Citi centra in nazaj in se zraven skor skuhale. Ful prevroče je že za take ture... Zavidam tistim, ki ste tako blizu Savinje doma, da se lahko vsak dan tam šetate... Ko je tak prijetno hladno. Ko sem v citiju vzela Elino iz vozeka, je bila fuuul vroča po hrbtu, pa je imela samo bodi s kratkimi rokavi gor... na srečo je ni toliko motilo, da bi tečnarila. No, ko smo se vsi ohladili, sma še v BC nabavile senčnike Pepeny... So me prepričali z uporabnostjo, z izgledom malo manj, ampak z malo popravki in prilagoditve bo tudi na mojem vozičku dobro zgledal. Sicer pa je bolj od izgleda pomembno, da je Elina zaščitena pred soncem. Dali, kak je fajn videt tvoj podpis... js bom tudi naslednji teden napisala minus x kg, hehe!! sem se odločila...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 17:51:03
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska25 Živijo Celjanke! Da se še jaz malo oglasim na vaši temi. Nekaj od vas sem že spoznala v živo pa sem se odločla da pridem še malo na forum pogledat. Sem pa drugače ponosna mamica skoraj 5letne Nine in 9mesečne Lare. Sem vas malo brala in vidim da ste zelo priden s hujšanejm. Jaz sem se tudi začela nekaj trudit, sam se bom mogla kar pošteno vzet v roke helouu, Urška25! Dobrodšla! Ja, mi se res že poznamo! Ti kar pridi še kaj pogledat in počvekat, pa lahk se nam pri Montiju pridružiš. Imamo kar dva foruma v enem: dojenčki in hujšanje, hehe...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 18:06:26
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: martka aja, tole: zbiram OMV nalepke. od špara jih imam veliko. hoče katera? martka od mene jih dobiš 10...ampak so že prilepljene, če te ne moti. pomota 13...spomni me, ko se naslednjič vidimo, jih bom sedaj dala kar v denarnico...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 18:12:32
|
|
|
|
sonček85
|
bethany.ja kr s popadki ,še dobro da niso bili tolk močni in na 5 minut,le na 15 a vseeno sem frajerka ja
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 18:44:04
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Js se tudi prijavim za ribice, naslednjič ko prideš do Celja, blue eye!! Za prvič dva komada, spucaš jih tudi lahko, ane? Bi se priporočala, ker men je to tak bljak delo. Dali, kak je fajn videt tvoj podpis... js bom tudi naslednji teden napisala minus x kg, hehe!! sem se odločila... Boš imela premalo samo 2 ribici, ker so tok fine. Mi2 sva 4 kr zmazala + solata in je blo glih zadist. 4 ribice so cca. 1 kg...če ne jih boš pa še tašči in tastu dala probat. Naslednji teden pa še ti pišeš minus, pa Katja tudi...tokrat pa brez pregreh...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 19:02:01
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Js se tudi prijavim za ribice, naslednjič ko prideš do Celja, blue eye!! Za prvič dva komada, spucaš jih tudi lahko, ane? Bi se priporočala, ker men je to tak bljak delo. Dali, kak je fajn videt tvoj podpis... js bom tudi naslednji teden napisala minus x kg, hehe!! sem se odločila... Boš imela premalo samo 2 ribici, ker so tok fine. Mi2 sva 4 kr zmazala + solata in je blo glih zadist. 4 ribice so cca. 1 kg...če ne jih boš pa še tašči in tastu dala probat. Naslednji teden pa še ti pišeš minus, pa Katja tudi...tokrat pa brez pregreh... Ahaaa, ok, pol pa štiri!! Ja, sej če nimaš nič zraven..., orade tud dve pojem, pa solatko zram... Ja, itak! Konec pregreh... od jutri naprej!! danes je šlo še pol koščka pite v mene.... aj jaj jaj, sem smotana!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 19:03:54
|
|
|
|
sahary
|
Hoj men se kr neki dogaja in skor nimam časa za računalnik.... z montijem štertam v par dneh mal psihičnih priprav še...pa vaši dobri rezultati za motivacijo... o kakih ribicah se vi to menite? Namreč smo poleti velik na morju in pretežno na morskih sadežih, ribah aja svojih zadev še kr nisem dobla...tako da ponovim postopek ta teden s testerji kriza
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 20:17:23
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary o kakih ribicah se vi to menite? Namreč smo poleti velik na morju in pretežno na morskih sadežih, ribah midva mava doma ribogojnico in postrvi in kadar prideva v celje na srečanje za savinjo sporičim in jih lahk naročiš.jih očistiva , kakor pač želiš ali pa sfilitirama.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 20:20:41
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Za prvič dva komada, spucaš jih tudi lahko, ane? Bi se priporočala, ker men je to tak bljak delo. ja ja itak da jih spučeva, to sploh ni vprašanje, ker mam to v minutki nareto ker mama poseben sesalec in vse posesa, tk da je to res super zadevca. Tak da gredo iz naših rok lahko samo še v ponev. Tud za glave stran porezat mi povejte če hočte met, boma vse zrihtala tako kot je treba
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 20:22:16
|
|
|
|
blue eye
|
dali - super podpis, to pa je motivacija mi smo se napokali z novim mlekom, bomo vidl kako bo, zdj pa spimo že slabo uro.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 20:51:42
|
|
|
|
Bethany
|
Blue eye, superca za ribice. Se čujemo oz. tipkamo, ko naslednjič prideta v Celje, da mi prineseš 4 kom. Hej, a v avtarju pa imaš slikco Jerneja za osebno?? Kak resno gleda, hihi!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 20:56:14
|
|
|
|
blue eye
|
ja zdle sem se neki špilala z avtarjem in tikerji
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 21:21:38
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Za prvič dva komada, spucaš jih tudi lahko, ane? Bi se priporočala, ker men je to tak bljak delo. ja ja itak da jih spučeva, to sploh ni vprašanje, ker mam to v minutki nareto ker mama poseben sesalec in vse posesa, tk da je to res super zadevca. Tak da gredo iz naših rok lahko samo še v ponev. Tud za glave stran porezat mi povejte če hočte met, boma vse zrihtala tako kot je treba A te smem vprašat, kje si doma??? Sem že ugotovila, sva skoraj sosede, lepo imate urejeno, pa res dobre ribe.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.5.2009 21:24:11 >
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 21:38:49
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Za prvič dva komada, spucaš jih tudi lahko, ane? Bi se priporočala, ker men je to tak bljak delo. ja ja itak da jih spučeva, to sploh ni vprašanje, ker mam to v minutki nareto ker mama poseben sesalec in vse posesa, tk da je to res super zadevca. Tak da gredo iz naših rok lahko samo še v ponev. Tud za glave stran porezat mi povejte če hočte met, boma vse zrihtala tako kot je treba A te smem vprašat, kje si doma??? Sem že ugotovila, sva skoraj sosede, lepo imate urejeno, pa res dobre ribe. HVALA! imaš ZS
< Sporočilo je popravil blue eye -- 11.5.2009 21:40:56 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 21:41:57
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Blue eye, superca za ribice. Se čujemo oz. tipkamo, ko naslednjič prideta v Celje, da mi prineseš 4 kom. Hej, a v avtarju pa imaš slikco Jerneja za osebno?? Kak resno gleda, hihi! razmišljam da bi pršla v petek, če kej ne pride vmes in če bo lepo vreme
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.5.2009 22:58:09
|
|
|
|
katja_p
|
ČAo! Še js na hitro, preden grem v mižule. Pr današnjem popoldanskem spanju sm zamudila ene 10 min in smo imeli 1 uro zverinskega dretja ... Groza ... Bethany: super za škarje, hvala. Najbrž nasledn tedn pridem, ker zdaj je nek dež napovedan. Monti: gremo v nove zmage Blue eye, bom še js pol za kako ribico prosla, ampak sam 2 fileja, ker zna bit, da jih moj ne bo jedu. Ni glih pristaš rib... martka, kak je blo? Se je mala nasončila? Ejte, naša je čist pregrela se dans ... pa soba se je segrela na 23 stopinj Sm ji kr okno na kip pustila odprto, bom ponoč zaprla ... Zdaj pa res ne vem več, kk jo naj ponoč oblečem pa s čim pokrijem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.5.2009 0:01:36
|
|
|
|
_kathy_
|
Ojla! Sem ful busy zadnje dneve. Danes sm cel dan pisala seminarsko, jutri se jo naučim, potem se pa začnem pripravljat na izpit, ki ga imam naslednjo sredo. Sonček, super zgodba. Si me spomnila na mene, ko sem imela popadke že na 4 min in sem se še v Žalec peljala po avto in ker še ni bil čisto gotov, sem morala še čakati in ko sem se peljala domov (sama!), sem se že zvijala. Ojoj! Če bi vedela, da bomo čez par uric že dobili štručko, se verjetno za takšen podvig ne bi odločila . No, mi imamo ju3 posvetovalnico, me zanima kako bo. Nismo še imeli cepljenja, tako da mislim da bo to ju3. Samo ne vem kako bo, ker smo malo prehlajeni. A ga lahko vseeno damo cepiti????? No v soboto, ko je ati prišel iz službe, smo šli malo okoli Šmartinskega jezera (je tko lepa potka!), v nedeljo sem si pa šla kupit oblekico ter kratke hlače. Iiiii kak sem bila srečna. Kot majhen otrok, ko dobi igračko! Že zadnjič sem povedala, kako ga naš Gal zadnje čase biksa, da se nenormalno joče če ga prime v roke kdorkoli, razen najudveh. Tako imamo težavo, ker greva v petek; jst na dekliščino, moj na fantovščino, drugo soboto pa na poroko in ga bo potem zvečer ena babica pazila. Zadnji teden se mi je začel enkrat čez noč budit (mogoče zagon rasti?? )in me je kr strah, ko ne bo mene zagledal ampak babico.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.5.2009 8:19:53
|
|
|
|
jagodinka
|
Pozdravljene! eno vprašanje imam... moj sinko bo star 6 mesecev, pa naju patronažna ni od rojstva nic obiskala.... Kakšne izkušnje imate pa ve, vas je (zdaj ko so otročki malo večji) že prišla kaj pogledat? Lep pozdrav! Jagodinka
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.5.2009 8:21:51
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro! Naša že ima prvo dopoldansko rundo, čeprav je bla pokonc samo dobre pol ure. Včeri je šla prepozno spat, se sicer ponoč 1x zbudila, a ni htela jest, tk da sm samo dudo popravila in uspavanke na novo zagnala, pa je spala do 7.30. Js grem pa hitr na zajtrk, pa kako stvar naredit, preden se zbudi. Sprehod: dans definitivno ne v taki vročini, ker se bo tamala skuhala bom najbrž šla zvečer, glede na to, da zdle spi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.5.2009 8:22:52
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagodinka Pozdravljene! eno vprašanje imam... moj sinko bo star 6 mesecev, pa naju patronažna ni od rojstva nic obiskala.... Kakšne izkušnje imate pa ve, vas je (zdaj ko so otročki malo večji) že prišla kaj pogledat? Lep pozdrav! Jagodinka Js sm jo klicala med 4 in 5 m, pa je prišla ... sam ni ne vem kaj povedala. Mal je že o gosti hrani govorila, drgač pa nč pametnega.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.5.2009 8:28:14
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Na hitro ker greva medve ven, preden postane vroče, blue eye imaš zs
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.5.2009 8:52:51
|
|
|
|
Bethany
|
Jutro! Jap, danes definitivno kasneje na sprehod... sam ne vem, kaj boma cel dan notri počele... Da bi šle pa že zdele, pa me vedno prehiti njeno tečnarjenje za spat. Danes je recimo bila budna ob sedmih, pa je zdele že spet v postelji. Kr naenkrat rata ful tečna in neutolažljiva, niti ziza več ne pomaga. minutko prej pa še vesela in dobro razpoložena. Sem jo kar spat dala, upam, da ne bo predolgega joka... Pepeny-ja sem včeraj nagruntala, kako navezati na moj vozek, da zgleda solidno. Moj je sicer imel neke pripombe, da bi vseeno bila boljš marela, sploh pri nizkem popoldanskem soncu, pol je pa popustil in se strinjal s tem. Js tud zdele skočim na zajtrk, sem pošteno lačna... ponoči pa spet nisem skor nič spala, od pol štirih dalje, ko se je Elina zbudila in hotla jest, v pol ure je že veselo nazaj spala, js pa budna ko hudič... sem poslušala čričke, in občudovala tišino, ko še ni avtomobilov na cesti in avtocesti, pa ovčke štela, pa gledala kak se vidno dani od pol petih dalje... ob sedmih, ko pa se alarm vklopi, pa bi seveda spala ko mina...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.