sahary
|
čer tudi jaz bom v petek v Celju, z Nežo in tamalim sinom, 4 leta ma, gremo na pregled za srčka, oba imata šum na srcu , to pomeni odprt botallov vod, čeprav upam da se je pri sinku začelo zapirat..ne vem ker je mali trmast trmast...in sva bila leto nazaj v LJ oa ni pustil nič, ne poslušat s stetoskopom ne delat UZ ali bognedat posnet EKG no pravi da bo v petek priden in da greva pol v pikapolonico (mojo denarnico olajšat hehe) neža pa ima 4mm odprt botallov vod, upam da je šlo že kaj nazaj če boste kaj v citycentru, dajte povedat no jaz sem tako vesela...sem končno zaščitena in zdaj pa res lažje diham vse kar je bilo so bili lažni alarmi glede nosečnosti in hvalabogu da je tako, da nisem rabla kakih težkih odločitev sprejemat Neža je dobila na rokicah, na področju komolce tako hrapavo rdečkasto izsušeno kožo??? A pozna katera? Ne vem kaj bi bilo upam da ne gre za alergijo,sicer pa razen čaja in hippa ne dajem ničesar in ne vem od česa bi lahko bilo (mehčalec, prašek skoz enaka) Ribice: mislim da sem jih že jedla, vaše, blue eye, mi je blo jasno ko si sesalec omenla za čiščenje, no če prav mislim, sem jih že kupovala pri vas za naju so super, za otroke pa raje kake fileje vitkega soma ali ostriža kupim ker so brez kosti, je kar hudo dat malim otrokom ribe jest, sploh če so fejst lačni pol pa hitr kaka kost zaide v usta... za montija se kar ne morem odločit ne vem kaj mi je... sem si pa nabavila reductil tablete, a pozna katera? mi jih zdravnica najprej ni hotla predpisat ampak sva se nakako zmenle potem.... ker v prosti prodaji jih ne moreš kupit pri nas, gre samo na bel recept, dobi se jih pa na hrvaškem brez recepta ampak kaj mi to koristi...delujejo na možgane , psiho, in zavirajo občutek lakote, preverjeno, če hočeš jest ne moreš,...res fajn sam je kr dost stranskih učinkov... kdaj so se vaši dojenčki začeli slinit? naša je stara 2m pa se mi zdi da je malprehitro ampak se kr slini nočko
|