_kathy_
|
Ojla! Sem ful busy zadnje dneve. Danes sm cel dan pisala seminarsko, jutri se jo naučim, potem se pa začnem pripravljat na izpit, ki ga imam naslednjo sredo. Sonček, super zgodba. Si me spomnila na mene, ko sem imela popadke že na 4 min in sem se še v Žalec peljala po avto in ker še ni bil čisto gotov, sem morala še čakati in ko sem se peljala domov (sama!), sem se že zvijala. Ojoj! Če bi vedela, da bomo čez par uric že dobili štručko, se verjetno za takšen podvig ne bi odločila . No, mi imamo ju3 posvetovalnico, me zanima kako bo. Nismo še imeli cepljenja, tako da mislim da bo to ju3. Samo ne vem kako bo, ker smo malo prehlajeni. A ga lahko vseeno damo cepiti????? No v soboto, ko je ati prišel iz službe, smo šli malo okoli Šmartinskega jezera (je tko lepa potka!), v nedeljo sem si pa šla kupit oblekico ter kratke hlače. Iiiii kak sem bila srečna. Kot majhen otrok, ko dobi igračko! Že zadnjič sem povedala, kako ga naš Gal zadnje čase biksa, da se nenormalno joče če ga prime v roke kdorkoli, razen najudveh. Tako imamo težavo, ker greva v petek; jst na dekliščino, moj na fantovščino, drugo soboto pa na poroko in ga bo potem zvečer ena babica pazila. Zadnji teden se mi je začel enkrat čez noč budit (mogoče zagon rasti?? )in me je kr strah, ko ne bo mene zagledal ampak babico.