|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
11.5.2009 21:36:41   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sarar - izvedela bom ob 12.00 uri, potem pa da še pridem domov in vmeš še skočim na firmo, pa takoj javim, to je okoli dveh. bom pa preko sms-ja poslal že takoj ko izvem BEBIII, in vam bo sporočilauser posted image

skratka punce moje, hvala vam vsem ki ste ves ta čas navijale zame, in navijate še jutri,res ste vse zlate in brez vas ner bi bila tako močna, je res mi pomagalo, da sem belino ohranjala do konca, zdaj še samo jutri zadnji izid , ki upam na +, in potem smo na konjuuser posted image

navijam, navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.5.2009 21:56:47   
Tanja_Jes

Miklarom, sam tolk da povem da sem danes mislila nate in upala da imaš še vedno belino...Sem najprej tvoje poste prebrala in se oddahnila... Močno držim pesti jutri...okoli dveh pa pogledam...pa da zagledam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.5.2009 7:55:24   
S*
Miklarom, deklica zlata, vsi tukaj navijamo zate
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.5.2009 7:58:44   
pikica36
miklarom še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj bo +++++++++++++++++++

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.5.2009 9:06:47   
aqua77
Go mikla, Go mikla!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo beta danes visoka do nebes!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.5.2009 9:15:09   
pikica36
kaj pa ti aqui- čas je testuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.5.2009 9:23:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

še mal pauziram.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

se mi nikamor ne mudi ta mesec, ker mam filing da nič ni.... user posted image  

sej da nebi misnla slučajno da nisem že kaj probala, sem si omisnla CB elektronskega čisti high tech, pa sem zgleda nekaj zaj***la user posted image , ker na koncu ni delal neki je peščeno urco obaračal in obračal pol pa prazen zaslon in eror.... user posted image user posted image user posted image user posted image  pismo se mi vidi da sem bjonda še na palčko se ne znam več poscat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače me pa joške nič ne bolijo in nobenih znakcov ni, nič me ne špika, dako da user posted image  je na poti... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.5.2009 9:35:28   
ursa30
aqui, kašn test pa maš to? mene mal zanima, da še kej novga sprobam user posted image

jst ti vseen stikam pesti, a je prov user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.5.2009 9:45:11   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

še mal pauziram.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

sej da nebi misnla slučajno da nisem že kaj probala, sem si omisnla CB elektronskega čisti high tech, pa sem zgleda nekaj zaj***la user posted image , ker na koncu ni delal neki je peščeno urco obaračal in obračal pol pa prazen zaslon in eror.... user posted image user posted image user posted image user posted image  pismo se mi vidi da sem bjonda še na palčko se ne znam več poscat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače me pa joške nič ne bolijo in nobenih znakcov ni, nič me ne špika, dako da user posted image  je na poti... user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  bjonda user posted image   user posted image   user posted image  Drugič si kupi kaj bolj preprostega, tako kot jaz, ki tudi rabim CB za telebane user posted image   user posted image   user posted image

če nimaš znakov, še ne pomeni da nisi user posted image , sploh če še nisi letela po nov test. je kar nekaj srečk user posted image , ki se jim sploh ni mudilo lulat, pa so potem zagledale user posted image  oz. user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.5.2009 9:46:18   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

aqui, kašn test pa maš to? mene mal zanima, da še kej novga sprobam user posted image

jst ti vseen stikam pesti, a je prov user posted image

tole...
user posted image

pa neki ni štimal... user posted image  user posted image user posted image user posted image  ti na digitalne zaslončku napiše nosečnost ali pa ne pa še tedne zaraven pokaže... user posted image  jaz sem ga čez mejo v apoteki kupla.. je pa kar drag ene 20, 30 € se ne spomnim...

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.5.2009 10:14:02   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image   user posted image   user posted image  bjonda user posted image   user posted image   user posted image  Drugič si kupi kaj bolj preprostega, tako kot jaz, ki tudi rabim CB za telebane user posted image   user posted image   user posted image

če nimaš znakov, še ne pomeni da nisi user posted image , sploh če še nisi letela po nov test. je kar nekaj srečk user posted image , ki se jim sploh ni mudilo lulat, pa so potem zagledale user posted image  oz. user posted image

S* sej vem, preveč kompliciram... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  bo po moje prišla, ker sem včeraj nehala z prometriumom, saj nočem, da bi se mi ciklus ful podaljšal... ene dva, tri dni po zadnji dozi pride user posted image , tako da jo kar pričakujem, spoh ker me prsa ne bolijo nič več že par dni en teden prej so me pa ful... user posted image  to je največji znak pri meni da se najavlja user posted image . ker če bi zagledala + bi morala z prometriumom nadaljevat, ampak kar vem, da ni blo nič...

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.5.2009 10:24:04   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: S*

S* sej vem, preveč kompliciram... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  bo po moje prišla, ker sem včeraj nehala z prometriumom, saj nočem, da bi se mi ciklus ful podaljšal... ene dva, tri dni po zadnji dozi pride user posted image , tako da jo kar pričakujem, spoh ker me prsa ne bolijo nič več že par dni en teden prej so me pa ful... user posted image  to je največji znak pri meni da se najavlja user posted image . ker če bi zagledala + bi morala z prometriumom nadaljevat, ampak kar vem, da ni blo nič...

Jebi ga aqua, zgleda da bodo imeli naši user posted image  dva očeta user posted image   user posted image   user posted image , ker bo obema še ata pomagal do njih user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.5.2009 10:25:58   
lan5
ali si 100%? počakaj na drug test!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.5.2009 10:30:43   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: lan5

ali si 100%? počakaj na drug test!

zjutraj sem že en test zaj***la... Bom probala za vsak slučaj še enkrat samo zelo, zelo, zelo dvomim... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lan5)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.5.2009 10:31:32   
aqua77
S* pol bova pa midve v žlahti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.5.2009 10:38:26   
pikica36
aqua lulaj na unga za 2e , tisti bolj točno pokažeuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.5.2009 10:41:41   
aqua77

aqua lulaj na unga za 2e , tisti bolj točno pokažeuser posted image

jap... maš prav... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom ponovila še enkrat vajo za svaki slučaj... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.5.2009 11:16:54   
pižmovka
Joj js sm tuk neučakana! Najraj bi šla kr testek kupit! Sam mal je še prehitro. user posted image V pondelk bi mogla user posted image pridit.
Upam miklarom da je +. držim pesti zate! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.5.2009 11:25:37   
pižmovka
Kak se pa reče temu testu za 2€??? user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.5.2009 11:31:22   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Kak se pa reče temu testu za 2€??? user posted image

Baby chek mini (2x) al pa first sign kjer sta 2 v škatlici... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.5.2009 11:32:35   
MAŠKA
Punce!

Kje so pluskiiiiiiiiiiuser posted image  Zakaj vse modro tam za menoj na seznamčkuuser posted image .

Dajmo, držim pesti za vas!user posted image

Testek se mi zdi, da je najkugodnejsi Babi chek, ko sta 2 v paketu in staneta 3€. Pa first sign stane tudi tam nekje okrog 3€, še vseeno cenejši kot CB. Pokažejo pa v bistvu vsi enako.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.5.2009 11:38:58   
pižmovka
Kuk dni pred user posted image pa je že možno da pokaže +?? Da ne bi iz firbca delala testa a bla prehit razočarana!user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.5.2009 11:49:19   
S*

S* pol bova pa midve v žlahti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  predvsem najini user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.5.2009 11:51:02   
MAŠKA
Jaz sem delala FS 3 dni pred izostankom in je bil rahel plusek! In botem še BC na dan izostanka, takrat pa sta že bili konkretni črtici.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.5.2009 12:02:41   
pižmovka
Bom js tut probala v petek al pa soboto! user posted image A je katera uporabljala že Check it? Piše da se lhk do 3 dni pred user posted image dela oz. 10 dni po oploditvi!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.