Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 11.5.2009 21:36:41
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom sarar - izvedela bom ob 12.00 uri, potem pa da še pridem domov in vmeš še skočim na firmo, pa takoj javim, to je okoli dveh. bom pa preko sms-ja poslal že takoj ko izvem BEBIII, in vam bo sporočila skratka punce moje, hvala vam vsem ki ste ves ta čas navijale zame, in navijate še jutri,res ste vse zlate in brez vas ner bi bila tako močna, je res mi pomagalo, da sem belino ohranjala do konca, zdaj še samo jutri zadnji izid , ki upam na +, in potem smo na konju navijam, navijam
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 11.5.2009 21:56:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Miklarom, sam tolk da povem da sem danes mislila nate in upala da imaš še vedno belino...Sem najprej tvoje poste prebrala in se oddahnila... Močno držim pesti jutri...okoli dveh pa pogledam...pa da zagledam
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 7:55:24
|
|
|
|
S*
|
Miklarom, deklica zlata, vsi tukaj navijamo zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 7:58:44
|
|
|
|
pikica36
|
miklarom še tukaj naj bo +++++++++++++++++++
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 9:06:47
|
|
|
|
aqua77
|
Go mikla, Go mikla!!!!!! Naj bo beta danes visoka do nebes!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 9:15:09
|
|
|
|
pikica36
|
kaj pa ti aqui- čas je test
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 9:23:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kaj pa ti aqui- čas je test še mal pauziram.... se mi nikamor ne mudi ta mesec, ker mam filing da nič ni.... sej da nebi misnla slučajno da nisem že kaj probala, sem si omisnla CB elektronskega čisti high tech, pa sem zgleda nekaj zaj***la , ker na koncu ni delal neki je peščeno urco obaračal in obračal pol pa prazen zaslon in eror.... pismo se mi vidi da sem bjonda še na palčko se ne znam več poscat... drugače me pa joške nič ne bolijo in nobenih znakcov ni, nič me ne špika, dako da je na poti...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 9:35:28
|
|
|
|
ursa30
|
aqui, kašn test pa maš to? mene mal zanima, da še kej novga sprobam jst ti vseen stikam pesti, a je prov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 9:45:11
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kaj pa ti aqui- čas je test še mal pauziram.... se mi nikamor ne mudi ta mesec, ker mam filing da nič ni.... sej da nebi misnla slučajno da nisem že kaj probala, sem si omisnla CB elektronskega čisti high tech, pa sem zgleda nekaj zaj***la , ker na koncu ni delal neki je peščeno urco obaračal in obračal pol pa prazen zaslon in eror.... pismo se mi vidi da sem bjonda še na palčko se ne znam več poscat... drugače me pa joške nič ne bolijo in nobenih znakcov ni, nič me ne špika, dako da je na poti... bjonda Drugič si kupi kaj bolj preprostega, tako kot jaz, ki tudi rabim CB za telebane če nimaš znakov, še ne pomeni da nisi , sploh če še nisi letela po nov test. je kar nekaj srečk , ki se jim sploh ni mudilo lulat, pa so potem zagledale oz.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 9:46:18
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqui, kašn test pa maš to? mene mal zanima, da še kej novga sprobam jst ti vseen stikam pesti, a je prov tole... pa neki ni štimal... ti na digitalne zaslončku napiše nosečnost ali pa ne pa še tedne zaraven pokaže... jaz sem ga čez mejo v apoteki kupla.. je pa kar drag ene 20, 30 € se ne spomnim...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 10:14:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kaj pa ti aqui- čas je test še mal pauziram.... se mi nikamor ne mudi ta mesec, ker mam filing da nič ni.... sej da nebi misnla slučajno da nisem že kaj probala, sem si omisnla CB elektronskega čisti high tech, pa sem zgleda nekaj zaj***la , ker na koncu ni delal neki je peščeno urco obaračal in obračal pol pa prazen zaslon in eror.... pismo se mi vidi da sem bjonda še na palčko se ne znam več poscat... drugače me pa joške nič ne bolijo in nobenih znakcov ni, nič me ne špika, dako da je na poti... bjonda Drugič si kupi kaj bolj preprostega, tako kot jaz, ki tudi rabim CB za telebane če nimaš znakov, še ne pomeni da nisi , sploh če še nisi letela po nov test. je kar nekaj srečk , ki se jim sploh ni mudilo lulat, pa so potem zagledale oz. S* sej vem, preveč kompliciram... bo po moje prišla, ker sem včeraj nehala z prometriumom, saj nočem, da bi se mi ciklus ful podaljšal... ene dva, tri dni po zadnji dozi pride , tako da jo kar pričakujem, spoh ker me prsa ne bolijo nič več že par dni en teden prej so me pa ful... to je največji znak pri meni da se najavlja . ker če bi zagledala + bi morala z prometriumom nadaljevat, ampak kar vem, da ni blo nič...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 10:24:04
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kaj pa ti aqui- čas je test še mal pauziram.... se mi nikamor ne mudi ta mesec, ker mam filing da nič ni.... sej da nebi misnla slučajno da nisem že kaj probala, sem si omisnla CB elektronskega čisti high tech, pa sem zgleda nekaj zaj***la , ker na koncu ni delal neki je peščeno urco obaračal in obračal pol pa prazen zaslon in eror.... pismo se mi vidi da sem bjonda še na palčko se ne znam več poscat... drugače me pa joške nič ne bolijo in nobenih znakcov ni, nič me ne špika, dako da je na poti... bjonda Drugič si kupi kaj bolj preprostega, tako kot jaz, ki tudi rabim CB za telebane če nimaš znakov, še ne pomeni da nisi , sploh če še nisi letela po nov test. je kar nekaj srečk , ki se jim sploh ni mudilo lulat, pa so potem zagledale oz. S* sej vem, preveč kompliciram... bo po moje prišla, ker sem včeraj nehala z prometriumom, saj nočem, da bi se mi ciklus ful podaljšal... ene dva, tri dni po zadnji dozi pride , tako da jo kar pričakujem, spoh ker me prsa ne bolijo nič več že par dni en teden prej so me pa ful... to je največji znak pri meni da se najavlja . ker če bi zagledala + bi morala z prometriumom nadaljevat, ampak kar vem, da ni blo nič... Jebi ga aqua, zgleda da bodo imeli naši dva očeta , ker bo obema še ata pomagal do njih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 10:25:58
|
|
|
|
lan5
|
ali si 100%? počakaj na drug test!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 10:30:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lan5 ali si 100%? počakaj na drug test! zjutraj sem že en test zaj***la... Bom probala za vsak slučaj še enkrat samo zelo, zelo, zelo dvomim...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 10:31:32
|
|
|
|
aqua77
|
S* pol bova pa midve v žlahti!!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 10:38:26
|
|
|
|
pikica36
|
aqua lulaj na unga za 2e , tisti bolj točno pokaže
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 10:41:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 aqua lulaj na unga za 2e , tisti bolj točno pokaže jap... maš prav... bom ponovila še enkrat vajo za svaki slučaj...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 11:16:54
|
|
|
|
pižmovka
|
Joj js sm tuk neučakana! Najraj bi šla kr testek kupit! Sam mal je še prehitro. V pondelk bi mogla pridit. Upam miklarom da je +. držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 11:25:37
|
|
|
|
pižmovka
|
Kak se pa reče temu testu za 2€???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 11:31:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka Kak se pa reče temu testu za 2€??? Baby chek mini (2x) al pa first sign kjer sta 2 v škatlici...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 11:32:35
|
|
|
|
MAŠKA
|
Punce! Kje so pluskiiiiiiiiii Zakaj vse modro tam za menoj na seznamčku . Dajmo, držim pesti za vas! Testek se mi zdi, da je najkugodnejsi Babi chek, ko sta 2 v paketu in staneta 3€. Pa first sign stane tudi tam nekje okrog 3€, še vseeno cenejši kot CB. Pokažejo pa v bistvu vsi enako.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 11:38:58
|
|
|
|
pižmovka
|
Kuk dni pred pa je že možno da pokaže +?? Da ne bi iz firbca delala testa a bla prehit razočarana!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 11:49:19
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 S* pol bova pa midve v žlahti!!! predvsem najini
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 11:51:02
|
|
|
|
MAŠKA
|
Jaz sem delala FS 3 dni pred izostankom in je bil rahel plusek! In botem še BC na dan izostanka, takrat pa sta že bili konkretni črtici.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 12.5.2009 12:02:41
|
|
|
|
pižmovka
|
Bom js tut probala v petek al pa soboto! A je katera uporabljala že Check it? Piše da se lhk do 3 dni pred dela oz. 10 dni po oploditvi!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.